- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.361
Ben 1 ay süt diyeti yaptım bir işe yaramadı. Kırmızı meyveleri ve domatesi kestim düzeldi. Her gün tüketiyordum onlarıSelam kızlar, benim bebeğimin kusması bitmeyince sonunda süt ürünlerini kestik. Sadece yoğun kusma değil tabi kalada hafif mukus ve patlama şeklinde kakalar, arada hafif kan vs de vardı. Benim gibi yemekleri kesmek zorunda kalan var mı başka?
Bir defada en fazla 10 gun verebiliyor. Yıllık toplam 40 gun hakkımız var.Canım internettrn tekrar baktım tek hekim en fazla on gün verebiliyor, on on şeklinde iki kere uzatabiliyor . Farklı bir şeyden mi bahsediyoruz acaba?
Gecmis olsun, o kadar cok mu vardı, sırtını dinleyip şüphelendi mi , sonucu ne çıktı
Elin giderse bana da söyler misinBuyuk oyun halisi olarak unigo kullanan var mi? Fiyatini hakediyor mu? Sepette bekliyor elik gitmiyor odemeye
Canımsın ya. Günaydınlar sana.hepsini çılgınca düzenli kullanmıyorum tabi. Buna bile stres olan bir yapım var. Dün çocukların da kendimin de d vitaminini unuttum mesela.
Bunu sabah yazmıştım ama göndermemişim.
Benım de var bı tane, hıc hoslanmadıgım bı yerde.. Kuzenim bı doktor ısmı verdı ama guzellik merkezleri de alıyormuş, sen nerde aldıracaksın?Günaydınbenim de bu kadar izin kafama vurdu, dizideki Bahar gibiyim artık, bugun de randevu aldım lazerle ben aldırmaya da gidicem kızım yanıma arkadas oldu
Genel cerrahin kliniginde canım, benimde burnumun ucunda küçücük insanlar aa kalem lekesi olmus fln diyorBenım de var bı tane, hıc hoslanmadıgım bı yerde.. Kuzenim bı doktor ısmı verdı ama guzellik merkezleri de alıyormuş, sen nerde aldıracaksın?
Kucukse olmaz, benım çenemde kocaman yaGenel cerrahin kliniginde canım, benimde burnumun ucunda küçücük insanlar aa kalem lekesi olmus fln diyorama burun ucunda olduğu için ins cukurlasma olmaz
Biogaia kullandım ben iki buçuk ay yaklaşık şimdi maflora geçtim en son doktor bence kullan kullanma sana kalmış dedi çokta taraftar değildi sanki. Bi işe yaradımı fikrim yok hergün aynı saatte ver o çok önemli ben çok uyamadım saatlere izotonik serum fizyolojik önemli ben rutin her sabah akşam yapıyorum aspirasyonu ise günde bi kez yapıyorumSelam kızlar
Gaz için neler kullanıyorsunuz?
Ben sürekli ishal olduğu için maflor
Gaz için metsil veriyordum
Bugün çocuk doktoruna gittim
İkisini de kes biogaia ya geç dedi
Kafam allak bullak oldu
Öksürük var diye gittim ciğer filmi çektirdi
İzotonik ile burnunu temizle günde 4-6 kez dedi
Iznin bitti mi heyet alabildin mi hic ben de 40 gun rapor u kullanabilirim ins doktorlar raporda vermiyor zar zorBir defada en fazla 10 gun verebiliyor. Yıllık toplam 40 gun hakkımız var.
Ben ogretmen oldugum ıcın 5 - 5 seklınde almayı dusunuyorum farklı doktorlardan..
Elin giderse bana da söyler misinaynı noktadayız
Hamilelikte kullandığım elenatal’ın doğum sonrası versiyonunu kullanıyorum, demir ilacı kullanıyorum bi de unutmazsam d vitamını fıs fıs kullanıyorumDoğumdan sonra kullandığınız vitamin varmı kızlar yada hiç kontrole gittiniz mi doğum sonrası
Çünkü il sağlık müdürlüğü soruşturma açabiliyormuş hakem hastaneyle falan uğraşmak istemiyorlar bana söylenen bu şekilde idi bende rapor aldım ama benim ciddi anlamda ağrılarım var bel ve boyun fitiığı artı ikisindede düzleşme var bebekleri kaldıramıyorum dedim güçsüzlükte oluştu mr falan çektirdim bi ay rapor yazdı fizik tedaviye gitmem gerekiyormuş Sonra ki raporuda kardiyolojiden alacam tansiyon sorunum da var doktor içinde bulunduğun kaosu yönetip dinlenmelisin bir gün holter taktım tansiyonum 16/10 civarı genelde önceden yoktu hamilelik sonrası yorgunluktan dedi doktor ama ilaç yazmak istemedi Rapor verecekti ama ozaman analık iznindeydim. Resmen bu yaşta dökülüyorumIznin bitti mi heyet alabildin mi hic ben de 40 gun rapor u kullanabilirim ins doktorlar raporda vermiyor zar zor
Ben de yaptıramıyordum hiç. Emzirme yastığıyla biraz duruyodu sadece. Yastıksız asla kaldırmıyordu başını.Benim bebegim kesinlikle tummy time yapmiyorBu ay icin gunde en az 60dk deniyor ama ben 10 dk bile yaptiramiyorum.Yaptirdigin anda ciglik atiyor.Siz yaptirabiliyor musunuz?
60 dakika mı çok okadar mümkün değil durmaları bana doktor sıkmadan beş dakika ara ara koy gün içinde dedi çok altmışBenim bebegim kesinlikle tummy time yapmiyorBu ay icin gunde en az 60dk deniyor ama ben 10 dk bile yaptiramiyorum.Yaptirdigin anda ciglik atiyor.Siz yaptirabiliyor musunuz?
Hafifti ya ben rutin kontrol için gitmiştim aslında ama ciğerine emin olamadı ilaç da zararlı dediCanım internettrn tekrar baktım tek hekim en fazla on gün verebiliyor, on on şeklinde iki kere uzatabiliyor . Farklı bir şeyden mi bahsediyoruz acaba?
Gecmis olsun, o kadar cok mu vardı, sırtını dinleyip şüphelendi mi , sonucu ne çıktı
Enzim ne?Gaz sancisi mi var. Ben duzenli olarak biogaia kullaniyorum arada sam simplex ve doktor bi enzim verdi onu.
Maflor ile bio Gaia benzer gibi etkilerini okuyuncaBiogaia kullandım ben iki buçuk ay yaklaşık şimdi maflora geçtim en son doktor bence kullan kullanma sana kalmış dedi çokta taraftar değildi sanki. Bi işe yaradımı fikrim yok hergün aynı saatte ver o çok önemli ben çok temiz uyamadım saatlere izotonik serum fizyolojik önemli ben rutin her sabah akşam yapıyorum aspirasyonu ise günde bi kez yapıyorum
YapmıyorBenim bebegim kesinlikle tummy time yapmiyorBu ay icin gunde en az 60dk deniyor ama ben 10 dk bile yaptiramiyorum.Yaptirdigin anda ciglik atiyor.Siz yaptirabiliyor musunuz?
60 dakika mı çok okadar mümkün değil durmaları bana doktor sıkmadan beş dakika ara ara koy gün içinde dedi çok altmış
Cuma gunu aldım 45 gunluk heyet. Bi 45 daha almam gerekIznin bitti mi heyet alabildin mi hic ben de 40 gun rapor u kullanabilirim ins doktorlar raporda vermiyor zar zor
X saat uyku uyuması, ilerde y ve z sebzelerini de yemeleri gerekiyor ama ne o kadar uyuyorlar, ne öyle sağlıklı besleniyorlar, yine de büyüyüp cin gibi oluyorlarToplamda 60 dk tek seferde 60 dk degil..3.aydan sonra min 60dk deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?