2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben 1 ay süt diyeti yaptım bir işe yaramadı. Kırmızı meyveleri ve domatesi kestim düzeldi. Her gün tüketiyordum onları

Bir defada en fazla 10 gun verebiliyor. Yıllık toplam 40 gun hakkımız var.
Ben ogretmen oldugum ıcın 5 - 5 seklınde almayı dusunuyorum farklı doktorlardan..

Buyuk oyun halisi olarak unigo kullanan var mi? Fiyatini hakediyor mu? Sepette bekliyor elik gitmiyor odemeye

Günaydın benim de bu kadar izin kafama vurdu, dizideki Bahar gibiyim artık, bugun de randevu aldım lazerle ben aldırmaya da gidicem kızım yanıma arkadas oldu

Günaydın benim de bu kadar izin kafama vurdu, dizideki Bahar gibiyim artık, bugun de randevu aldım lazerle ben aldırmaya da gidicem kızım yanıma arkadas oldu
Benım de var bı tane, hıc hoslanmadıgım bı yerde.. Kuzenim bı doktor ısmı verdı ama guzellik merkezleri de alıyormuş, sen nerde aldıracaksın?

Benım de var bı tane, hıc hoslanmadıgım bı yerde.. Kuzenim bı doktor ısmı verdı ama guzellik merkezleri de alıyormuş, sen nerde aldıracaksın?
Genel cerrahin kliniginde canım, benimde burnumun ucunda küçücük insanlar aa kalem lekesi olmus fln diyor ama burun ucunda olduğu için ins cukurlasma olmaz

Genel cerrahin kliniginde canım, benimde burnumun ucunda küçücük insanlar aa kalem lekesi olmus fln diyor ama burun ucunda olduğu için ins cukurlasma olmaz
Kucukse olmaz, benım çenemde kocaman ya
Kızımın bacagında da var 2 yerde, anasına cekmıs benli oldu kızım da

Biogaia kullandım ben iki buçuk ay yaklaşık şimdi maflora geçtim en son doktor bence kullan kullanma sana kalmış dedi çokta taraftar değildi sanki. Bi işe yaradımı fikrim yok hergün aynı saatte ver o çok önemli ben çok uyamadım saatlere izotonik serum fizyolojik önemli ben rutin her sabah akşam yapıyorum aspirasyonu ise günde bi kez yapıyorum

Doğumdan sonra kullandığınız vitamin varmı kızlar yada hiç kontrole gittiniz mi doğum sonrası
Hamilelikte kullandığım elenatal’ın doğum sonrası versiyonunu kullanıyorum, demir ilacı kullanıyorum bi de unutmazsam d vitamını fıs fıs kullanıyorum

Iznin bitti mi heyet alabildin mi hic ben de 40 gun rapor u kullanabilirim ins doktorlar raporda vermiyor zar zor
Çünkü il sağlık müdürlüğü soruşturma açabiliyormuş hakem hastaneyle falan uğraşmak istemiyorlar bana söylenen bu şekilde idi bende rapor aldım ama benim ciddi anlamda ağrılarım var bel ve boyun fitiığı artı ikisindede düzleşme var bebekleri kaldıramıyorum dedim güçsüzlükte oluştu mr falan çektirdim bi ay rapor yazdı fizik tedaviye gitmem gerekiyormuş Sonra ki raporuda kardiyolojiden alacam tansiyon sorunum da var doktor içinde bulunduğun kaosu yönetip dinlenmelisin bir gün holter taktım tansiyonum 16/10 civarı genelde önceden yoktu hamilelik sonrası yorgunluktan dedi doktor ama ilaç yazmak istemedi Rapor verecekti ama ozaman analık iznindeydim. Resmen bu yaşta dökülüyorum

Benim bebegim kesinlikle tummy time yapmiyorBu ay icin gunde en az 60dk deniyor ama ben 10 dk bile yaptiramiyorum.Yaptirdigin anda ciglik atiyor.Siz yaptirabiliyor musunuz?
Ben de yaptıramıyordum hiç. Emzirme yastığıyla biraz duruyodu sadece. Yastıksız asla kaldırmıyordu başını.
Pazar günü oyun halısını yaydım (yumuşak silikon gibi kaymayan büyük oyun matlarından) ve onun üstünde yastıksız yapmaya başladı. Kaymayan ve hafif sert zemin kolaylık sağladı sanırım, kollarını hiç kullanmıyordu kullanmaya başladı

Benim bebegim kesinlikle tummy time yapmiyorBu ay icin gunde en az 60dk deniyor ama ben 10 dk bile yaptiramiyorum.Yaptirdigin anda ciglik atiyor.Siz yaptirabiliyor musunuz?
60 dakika mı çok okadar mümkün değil durmaları bana doktor sıkmadan beş dakika ara ara koy gün içinde dedi çok altmış

Hafifti ya ben rutin kontrol için gitmiştim aslında ama ciğerine emin olamadı ilaç da zararlı dedi
Temiz çıktı ama daha yeni başladi öksürmeye inşallah hemen geçer

Gaz sancisi mi var. Ben duzenli olarak biogaia kullaniyorum arada sam simplex ve doktor bi enzim verdi onu.
Enzim ne?

Maflor ile bio Gaia benzer gibi etkilerini okuyunca
İzotonik genzine kaçıyormsen nasıl veriyor sun detaylı anlatırmısın
Yapmıyor

Iznin bitti mi heyet alabildin mi hic ben de 40 gun rapor u kullanabilirim ins doktorlar raporda vermiyor zar zor
Cuma gunu aldım 45 gunluk heyet. Bi 45 daha almam gerek
Özeller 3ten fazla vermıyormus, ama devlette tanıdıgın varsa alırsın dedıler bana da, gecen konusu gecmstı ben 3 dıye biliyordum, sınırı yokmus, ama ozellerden almak zor oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…