2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de bacak ve ayakta var canim 20 gun heyet verdi

Alamıyo kilo 1 hafta da kaç gram alıyo diye baktık almıyo aynıı

Benim bebegim kesinlikle tummy time yapmiyorBu ay icin gunde en az 60dk deniyor ama ben 10 dk bile yaptiramiyorum.Yaptirdigin anda ciglik atiyor.Siz yaptirabiliyor musunuz?
Ben yaptırmıyorum çünkü 1-2 dakika sonra çığlık çığlığa kalıyor

Ben ozelden aldim devlette tanidik olmasi kesin sart

Benim kız da kilo almayanlardan. Çıldırmak üzereyim. Doğduğundan beri her ay aynı muhabbet. Alır alır diye bekliyorum. Ama yok yani. Zaten 2600 doğdu. 3 ayda 4400 anca oldu. Benim kız gibi olan var mı ? Sanmıyorum da. Bu ayın ortalama kilosu 5.8 kiloydu. 5-6 kilo aralığında olan daha çoktur
Kızlar 3 aylık olan bebeklerinizin kiloları nedir

Kızlar oğlum doğduğundan beri hergüm kakasını yapıyordu 3gündür yapmadı huzursuzluguda var doğru düzgün uyumuyor kabız mı oldu acaba anlayamadım burda zeytinyagı denmişti diye hatırlıyorum bi çay kaşıgı kadar verdim bugun ama fayda edermi bilmıyorum sadece anne sütü alıyor bu arada

Kızlar bebeklerinizi desteksiz uyutuyormusunuz ya ben uğraşıyorum ama olmuyor bi türlü fön makinası çalıştırıyorum üç gündür öyle sıcakta tutuyorum ayaklarına uyuyorlar makina patlar falan diye de korkuyorum çünkü uykuya dalmaları uzun sürüyor. Ya yapmam dediğim herşeyi yapıyorum off bakıcıda arıyorum bir yandan ikiz deyince kaçıyorlar annem olucak hep ona yardımcı olucak birde piyasası ne bu işin çok zor ya ama daimi almayacağım bir buçuk yaşından sonra kreşe veririm seneye yazın gibi

Elinizle karnına yağla saat yönüne doğru masaj yapın karnı sertmi ıkınma oluyor mu birde ben evet bir çay kaşığı zeytinyağını mamasına katıyorum ağzına direk vermiyorum ciğerine kaçar die

Zeytınyagı bır mucıze ya, gaz damlaları prebıyotıkler halt etmıs yanında

Vallahi biz de direkt kolumuzda sallayarak uyutuyoruz uyku desteği olmadan uyutmak için kelimesinin uykular tatlı rüyalar kitabını aldım ama o kadar zor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…