- 20 Şubat 2023
- 415
- 560
- 23
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.381
Doktorlar bunun hakkında net bişi diyemedi hala kusma sevebi bulunup giderilip sonra kilo alıyo mu almıyomu bakacaklar amaa resmen ölme eşeğim ölmeKilo alamaması kusma kaynaklı mı?
Benim de bacak ve ayakta var canim 20 gun heyet verdiÇünkü il sağlık müdürlüğü soruşturma açabiliyormuş hakem hastaneyle falan uğraşmak istemiyorlar bana söylenen bu şekilde idi bende rapor aldım ama benim ciddi anlamda ağrılarım var bel ve boyun fitiığı artı ikisindede düzleşme var bebekleri kaldıramıyorum dedim güçsüzlükte oluştu mr falan çektirdim bi ay rapor yazdı fizik tedaviye gitmem gerekiyormuş Sonra ki raporuda kardiyolojiden alacam tansiyon sorunum da var doktor içinde bulunduğun kaosu yönetip dinlenmelisin bir gün holter taktım tansiyonum 16/10 civarı genelde önceden yoktu hamilelik sonrası yorgunluktan dedi doktor ama ilaç yazmak istemedi Rapor verecekti ama ozaman analık iznindeydim. Resmen bu yaşta dökülüyorum
Alamıyo kilo 1 hafta da kaç gram alıyo diye baktık almıyo aynııAnnemde aynısını söylüyor hatta tüm dişleri gitmiş dört çocuktan sonra
Şuan benimde dişlerimde ağrılar başladı yatkınız sanırım bunduruma
Çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin
Kilo hiç mi almıyordu yoksa aldı geri mi verdi
İlk ay kusma bizde çok azdı ikinci ay arttı
Bu nasıl bir kusma, benım kızım da kusuyor arada, ama ben cok yedıgı zaman kustugunu dusunuyordumDoktorlar bunun hakkında net bişi diyemedi hala kusma sevebi bulunup giderilip sonra kilo alıyo mu almıyomu bakacaklar amaa resmen ölme eşeğim ölme
Karnımın üstünde de yaptırıyorum , onu deneyebilirsinBenim bebegim kesinlikle tummy time yapmiyorBu ay icin gunde en az 60dk deniyor ama ben 10 dk bile yaptiramiyorum.Yaptirdigin anda ciglik atiyor.Siz yaptirabiliyor musunuz?
Deneyeyim bunu tesekkurlerKarnımın üstünde de yaptırıyorum , onu deneyebilirsin
Bunları kadın doğum doktoru mu söylediHamilelikte kullandığım elenatal’ın doğum sonrası versiyonunu kullanıyorum, demir ilacı kullanıyorum bi de unutmazsam d vitamını fıs fıs kullanıyorum
Ben yaptırmıyorum çünkü 1-2 dakika sonra çığlık çığlığa kalıyorBenim bebegim kesinlikle tummy time yapmiyorBu ay icin gunde en az 60dk deniyor ama ben 10 dk bile yaptiramiyorum.Yaptirdigin anda ciglik atiyor.Siz yaptirabiliyor musunuz?
Ben ozelden aldim devlette tanidik olmasi kesin sartCuma gunu aldım 45 gunluk heyet. Bi 45 daha almam gerek
Özeller 3ten fazla vermıyormus, ama devlette tanıdıgın varsa alırsın dedıler bana da, gecen konusu gecmstı ben 3 dıye biliyordum, sınırı yokmus, ama ozellerden almak zor oluyormus
Nerde tartildi doktor ne diyor alir insAlamıyo kilo 1 hafta da kaç gram alıyo diye baktık almıyo aynıı
Benimki de oyle sanki etini kopariyorlar cani mi aciyor diye dusunuyorum..bir dk tummy bir dk sirtustu dondure dondure yaptirmaya calisiyorum..Ben yaptırmıyorum çünkü 1-2 dakika sonra çığlık çığlığa kalıyor
Kızlar 3 aylık olan bebeklerinizin kiloları nedir
Seninki kaç kilo ?Alamıyo kilo 1 hafta da kaç gram alıyo diye baktık almıyo aynıı
Kızlar 3 aylık olan bebeklerinizin kiloları nedir
Elinizle karnına yağla saat yönüne doğru masaj yapın karnı sertmi ıkınma oluyor mu birde ben evet bir çay kaşığı zeytinyağını mamasına katıyorum ağzına direk vermiyorum ciğerine kaçar dieKızlar oğlum doğduğundan beri hergüm kakasını yapıyordu 3gündür yapmadı huzursuzluguda var doğru düzgün uyumuyor kabız mı oldu acaba anlayamadım burda zeytinyagı denmişti diye hatırlıyorum bi çay kaşıgı kadar verdim bugun ama fayda edermi bilmıyorum sadece anne sütü alıyor bu arada
Zeytınyagı bır mucıze ya, gaz damlaları prebıyotıkler halt etmıs yanındaElinizle karnına yağla saat yönüne doğru masaj yapın karnı sertmi ıkınma oluyor mu birde ben evet bir çay kaşığı zeytinyağını mamasına katıyorum ağzına direk vermiyorum ciğerine kaçar die
Vallahi biz de direkt kolumuzda sallayarak uyutuyoruz uyku desteği olmadan uyutmak için kelimesinin uykular tatlı rüyalar kitabını aldım ama o kadar zor kiKızlar bebeklerinizi desteksiz uyutuyormusunuz ya ben uğraşıyorum ama olmuyor bi türlü fön makinası çalıştırıyorum üç gündür öyle sıcakta tutuyorum ayaklarına uyuyorlar makina patlar falan diye de korkuyorum çünkü uykuya dalmaları uzun sürüyor. Ya yapmam dediğim herşeyi yapıyorum off bakıcıda arıyorum bir yandan ikiz deyince kaçıyorlar annem olucak hep ona yardımcı olucak birde piyasası ne bu işin çok zor ya ama daimi almayacağım bir buçuk yaşından sonra kreşe veririm seneye yazın gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?