- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.401
Zeytinyağını sabah öyle akşam verebilirsin işe yarıyor sizde de yarar umarımKızlar oğlum doğduğundan beri hergüm kakasını yapıyordu 3gündür yapmadı huzursuzluguda var doğru düzgün uyumuyor kabız mı oldu acaba anlayamadım burda zeytinyagı denmişti diye hatırlıyorum bi çay kaşıgı kadar verdim bugun ama fayda edermi bilmıyorum sadece anne sütü alıyor bu arada
3 ay kilosu 7200 grKızlar 3 aylık olan bebeklerinizin kiloları nedir
Kaç kilo doğdu?3 ay kilosu 7200 gr
Devletten aldın de miCuma gunu aldım 45 gunluk heyet. Bi 45 daha almam gerek
Özeller 3ten fazla vermıyormus, ama devlette tanıdıgın varsa alırsın dedıler bana da, gecen konusu gecmstı ben 3 dıye biliyordum, sınırı yokmus, ama ozellerden almak zor oluyormus
Desteksiz uyuyabilmesi için 6. Ayı beklememiz gerekiyormuşKızlar bebeklerinizi desteksiz uyutuyormusunuz ya ben uğraşıyorum ama olmuyor bi türlü fön makinası çalıştırıyorum üç gündür öyle sıcakta tutuyorum ayaklarına uyuyorlar makina patlar falan diye de korkuyorum çünkü uykuya dalmaları uzun sürüyor. Ya yapmam dediğim herşeyi yapıyorum off bakıcıda arıyorum bir yandan ikiz deyince kaçıyorlar annem olucak hep ona yardımcı olucak birde piyasası ne bu işin çok zor ya ama daimi almayacağım bir buçuk yaşından sonra kreşe veririm seneye yazın gibi
2800 civarıydıKa
Kaç kilo doğdu?
Maşallah canım sadece anne sütüyle mi 72002800 civarıydı
Karnı sert değil aslında ıkınmıyor da belki kabız değildir bilemedim ama kaç gündür yapmayınca telaşlandım birazElinizle karnına yağla saat yönüne doğru masaj yapın karnı sertmi ıkınma oluyor mu birde ben evet bir çay kaşığı zeytinyağını mamasına katıyorum ağzına direk vermiyorum ciğerine kaçar die
Yok canım kadın dogumcum verdı, özelDevletten aldın de mi
Erkek mi3 ay kilosu 7200 gr
Biz 3 asi olduk ayni anda. Calpol verdim atesi cikincaKızlar yarın rota virüsle verem aşısını ayni anda vurdurcam bir sıkıntı olur mu?
Ağızdan vermek yerine popoya sürerseniz daha iyi olur. Biraz içine doğru sürün.Kızlar oğlum doğduğundan beri hergüm kakasını yapıyordu 3gündür yapmadı huzursuzluguda var doğru düzgün uyumuyor kabız mı oldu acaba anlayamadım burda zeytinyagı denmişti diye hatırlıyorum bi çay kaşıgı kadar verdim bugun ama fayda edermi bilmıyorum sadece anne sütü alıyor bu arada
Bizimkilerin hem fıskiye gibi kusup hem tosun olması çok acayip. Benimki de 2 ay kontrolünde 6kg idi.3 ay kilosu 7200 gr
Acaba öncesinde ateş çıkmasın diye veriliyor mu calpol?Biz 3 asi olduk ayni anda. Calpol verdim atesi cikinca
Aptamil uygulaması uyutan seslerde var kurutma makinesi sesiKızlar bebeklerinizi desteksiz uyutuyormusunuz ya ben uğraşıyorum ama olmuyor bi türlü fön makinası çalıştırıyorum üç gündür öyle sıcakta tutuyorum ayaklarına uyuyorlar makina patlar falan diye de korkuyorum çünkü uykuya dalmaları uzun sürüyor. Ya yapmam dediğim herşeyi yapıyorum off bakıcıda arıyorum bir yandan ikiz deyince kaçıyorlar annem olucak hep ona yardımcı olucak birde piyasası ne bu işin çok zor ya ama daimi almayacağım bir buçuk yaşından sonra kreşe veririm seneye yazın gibi
Bu hiç gelmemişti aklıma deneyim teşekkürlerAğızdan vermek yerine popoya sürerseniz daha iyi olur. Biraz içine doğru sürün.
Ya neler yaptım olmuyo illa o sıcaklığı ve sesi istiyor ses kaydına aldım internetten açtım yok yani nasıl anlıyorsaAptamil uygulaması uyutan seslerde var kurutma makinesi sesi
Benimki de bir gün uyuyor 6 gün gece uyku yokYa neler yaptım olmuyo illa o sıcaklığı ve sesi istiyor ses kaydına aldım internetten açtım yok yani nasıl anlıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?