2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bezi kaç numara kullanıyorsun?
Ben Türkşye’de değilim ya bakiyim bi pampers ile prima aynı olmalı. Şöyle diyim en ufak var bi yeni doğan için olan o değil, onun bir üstü de küçük, onun da üstü geliyor şimdi. Orda 2 beden olsa gerek. İlki NB diye geçiyor burda. 5-8 kg aralık olan

Kızlar öksürük için bebeklere neler yapıyorsunuz?
Emerken canı acıyor sanırım
Emmek fazla istemiyor gibi ya nefes alamıyor
Hırıltı da başladı gibi

Sabah gittiğimizde sadece öksürük vardı hafif fırlama bir de

Serum fizyolojik dışında bir şey vermedi
Sizlerde durumlar ne?
Benzer şeyleri yaşayanlar neler yaptınız?

Evet

3 numara çok taşırdığı için Ben üç haftadır 4 numaradyım
Ama biraz büyük oluyor
Arkadan ya da yandan kaçıyorsa illa ğste mi geçmek gerek? Ben kiloya göre bakıyorum ama hala sınır içinde olmasına rağmen kaçırıyor arkadan bazı bezler. O zaman yükseltmek mi lazım?

Bizim ki 2.ayına göre toplamda 450 gram almış az değil mi sence de

Arkadan ya da yandan kaçıyorsa illa ğste mi geçmek gerek? Ben kiloya göre bakıyorum ama hala sınır içinde olmasına rağmen kaçırıyor arkadan bazı bezler. O zaman yükseltmek mi lazım?
Sürekli çişte kakada taşıyordu
Bende büyük beze geçtim artık çiş hiç taşmıyor tek çözüm bunu bıldum
Bizim ki 2.ayına göre toplamda 450 gram almış az değil mi sence de
ikinci veya Üçüncü aydan sonra kilo alımı
azalıyor persentile bakıyormusunuz

yarın a 101 e geliyor kızlar kalırsa 2 paket almayı düşünüyorum internete göre baya uyguna geliyor size de haber vereyim dedim birde bu mavi oaket molfixlerde ıslaklık göstergesi yok demiştik ya şimdi baktım sağında ıslaklık göstergesi diğer bezler gibi ortasında değil o da saçma ama neyse en azından var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…