- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.421
Özel hastane doğumdan sonra olmuyor heyet normal rapor olur ancak dediYok canım kadın dogumcum verdı, özel
Bezi kaç numara kullanıyorsun?2800 civarıydı
Bezi kaç numara kullanıyorsun?Bizimkilerin hem fıskiye gibi kusup hem tosun olması çok acayip. Benimki de 2 ay kontrolünde 6kg idi.
Ben Türkşye’de değilim ya bakiyim bi pampers ile prima aynı olmalı. Şöyle diyim en ufak var bi yeni doğan için olan o değil, onun bir üstü de küçük, onun da üstü geliyor şimdi. Orda 2 beden olsa gerek. İlki NB diye geçiyor burda. 5-8 kg aralık olanBezi kaç numara kullanıyorsun?
EvetMaşallah canım sadece anne sütüyle mi 7200
3 numara çok taşırdığı için Ben üç haftadır 4 numaradyımBezi kaç numara kullanıyorsun?
Hiç sorma bu kiloyu nasıl alıyor şaşırıyorumBizimkilerin hem fıskiye gibi kusup hem tosun olması çok acayip. Benimki de 2 ay kontrolünde 6kg idi.
Molfix mi?Evet
3 numara çok taşırdığı için Ben üç haftadır 4 numaradyım
Ama biraz büyük oluyor
Bilmem agri kesici ozelligi var dedi arkafssim istersen verebilirsin dedi ben vermedim en iyisini snnesi bilirAcaba öncesinde ateş çıkmasın diye veriliyor mu calpol?
Olur mu canım, para ıle satan yerler var.. Vermemek ıcın oyle demısler sanaÖzel hastane doğumdan sonra olmuyor heyet normal rapor olur ancak dedi
Araştırma hastanesi vs olmalı imişOlur mu canım, para ıle satan yerler var.. Vermemek ıcın oyle demısler sana
Ben aldım, okuldan arkadaslar da ozelden alıyor hepAraştırma hastanesi vs olmalı imiş
Yo oluyor hatta kadin dogumcu veriyor . Diyorum ya doktorun gonlu varsa 3 dk da heyet yaziyorÖzel hastane doğumdan sonra olmuyor heyet normal rapor olur ancak dedi
Arkadan ya da yandan kaçıyorsa illa ğste mi geçmek gerek? Ben kiloya göre bakıyorum ama hala sınır içinde olmasına rağmen kaçırıyor arkadan bazı bezler. O zaman yükseltmek mi lazım?Evet
3 numara çok taşırdığı için Ben üç haftadır 4 numaradyım
Ama biraz büyük oluyor
Bizim ki 2.ayına göre toplamda 450 gram almış az değil mi sence deBenim kız da kilo almayanlardan. Çıldırmak üzereyim. Doğduğundan beri her ay aynı muhabbet. Alır alır diye bekliyorum. Ama yok yani. Zaten 2600 doğdu. 3 ayda 4400 anca oldu. Benim kız gibi olan var mı ? Sanmıyorum da. Bu ayın ortalama kilosu 5.8 kiloydu. 5-6 kilo aralığında olan daha çoktur
En az 500 gr alması gerek dedi bize doktorumuzBizim ki 2.ayına göre toplamda 450 gram almış az değil mi sence de
Sürekli çişte kakada taşıyorduArkadan ya da yandan kaçıyorsa illa ğste mi geçmek gerek? Ben kiloya göre bakıyorum ama hala sınır içinde olmasına rağmen kaçırıyor arkadan bazı bezler. O zaman yükseltmek mi lazım?
ikinci veya Üçüncü aydan sonra kilo alımıBizim ki 2.ayına göre toplamda 450 gram almış az değil mi sence de
Bizimki erkek diye erkek olanı SS almışım ama kız bebek de hemen hemen aynıdır en azından fikir sahibi olmanızı sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?