2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ne kadar öksürüyordu günde ki canım ciğer filmi çekiyor. Çok geçmiş olsun

Ben doğduğu günden beri bigaia kullanıyorum açıkçası çok memnunum sabah uyanınca veriyorum kakasını ilaç sonrası yapıyor

Bayramlık güzel şık papyonlu bişiy bakıyorum oğluma siz alır görürseniz buraya link atın var ama 3-6 aylık bulamıyorum
Kızıma şu siteden bakıyorum bayramlık, bir göz gezdirdim papyonlu bunu buldum :)

Kızlar bebeğe ciğer filmi çektiren var mı?
Öksürüğü çok değildi sabah

Pazartesi rota aşısı oldu ondan sonra öksürük başladı

Merhaba sogumunuzu gerceklestirdiniz mi? Ben de bugun ayni sorunu ogendim. Ve yasadigim sehirde kan bankasi olmadigi icin doktorum istanbulda yapmami onerdi. Ama istanbulda hangi doktora gidecegimi bilmiyorum. Onerebileceginiz bir doktor var mi? Insallah hayirlisiyla herkesin dogumu guzel gecer

Evet canım doğum oldu Allaha şükür kana falan gerek kalmadan geçti seninde oyle su gibi gecsin insallah kac haftaliksin ve senin plasenta previa marjinal mi yoksa totalis mi ? Tam mı kapatıyor rahim agzini ? Marjinalse ozel doktora gidebilirsin ama tam kapatiyorsa zeynep kamil o konuda en iyisiymis gerci genelde riskli gebeliklerde direkt zeynep kamile yonlendiriyorlar ama benim doktorum cok risk olarak gormedigi ici yaparız dogumu dedi o yuzden gitmedim

Cok sevindim. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah ben 31. Haftadayim. Plesanta marjinal asagi yerlesimliymis. Bu haftada soyledigi icin doktorum biraz stresliyim 34. Haftaya kadar istanbula gitmelisin dedi. Ve ben doktor bulamadim. Riske atmamak icin bu haftadan istanbula gecip doguma kadar orada yasamayi dusunuyorum. Sizin doktorunuzun ismi nedir? Onerebilir misiniz? Bir de kacinci haftada dogum yaptiniz? Sezaryan mi yapti doktorunuz

Yok ben hastane bakımından onermem malesef memnun kalmadim benim 34. Haftada yukarı cıkmaya baslamisti insallah seninde oyle olur hic stres yapma marjinal o kadar kafaya takılacak bir durum degilmis marjinal olup normal dogum yapan bile var yani oyle dusun

Evet benim doktorda oyle dedi eger miyom olmasaydi normal dogum bile yapan var demisti ama benim bir de miyom oldugu icin hamileligimin basindan beri sezaryan olacagi kesinlesmisti.

Kızlar dışarı çıkmıştık kızım pusette akşam 9 dan beri uyuyor,yatağına yatırdım uyanmadı hala. Evden çıkmadan 8 de beslenmişti en son. Napcam şimdi ben uyuyan bebek uyandırılır mı? Ne kadar daha uyuyabilir?

Evet benim doktorda oyle dedi eger miyom olmasaydi normal dogum bile yapan var demisti ama benim bir de miyom oldugu icin hamileligimin basindan beri sezaryan olacagi kesinlesmisti.
O zaman hiic kfana takma sezaryende hic zor degil ben ameliyattan 6 saat sonra ayaga kalktim sonra saat basi yurudum ertesi gunu kendi isimi gorebiliyordum oyle dusun sen pozitif dusun zaten zorunlu sezaryen olacakmissin marjinali cikart kafandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…