- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.441
Ey manşallah3 ay kilosu 7200 gr
Kaç günlük aldınızBen aldım, okuldan arkadaslar da ozelden alıyor hep
Ne kadar öksürüyordu günde ki canım ciğer filmi çekiyor. Çok geçmiş olsunSelam kızlar
Gaz için neler kullanıyorsunuz?
Ben sürekli ishal olduğu için maflor
Gaz için metsil veriyordum
Bugün çocuk doktoruna gittim
İkisini de kes biogaia ya geç dedi
Kafam allak bullak oldu
Öksürük var diye gittim ciğer filmi çektirdi
İzotonik ile burnunu temizle günde 4-6 kez dedi
45 gunluk aldımKaç günlük aldınız
Ben doğduğu günden beri bigaia kullanıyorum açıkçası çok memnunum sabah uyanınca veriyorum kakasını ilaç sonrası yapıyorSelam kızlar
Gaz için neler kullanıyorsunuz?
Ben sürekli ishal olduğu için maflor
Gaz için metsil veriyordum
Bugün çocuk doktoruna gittim
İkisini de kes biogaia ya geç dedi
Kafam allak bullak oldu
Öksürük var diye gittim ciğer filmi çektirdi
İzotonik ile burnunu temizle günde 4-6 kez dedi
Kızıma şu siteden bakıyorum bayramlık, bir göz gezdirdim papyonlu bunu buldum :)Bayramlık güzel şık papyonlu bişiy bakıyorum oğluma siz alır görürseniz buraya link atın var ama 3-6 aylık bulamıyorum
Hamileyken kullandığım demir ilacını doğum sonrası reçeteme de yazdı evet. Elenatala ben kendim devam ettim sorduğumda da iyi olur dedi doktorum. D vitaminini kendim kullanıyorumBunları kadın doğum doktoru mu söyledi
Yok ben özelden aldım heyet raporu oluyorÖzel hastane doğumdan sonra olmuyor heyet normal rapor olur ancak dedi
Sohrab bebeğe sen ciğer filmi çektirdin mi sanki öyle hatırlıyorum45 gunluk aldım
Evet canım 35 gunlukken cektırmıstım, burnu tıkalı dıye goturmustum, o aralar da cok fazla konusu gecmstı, hemen ciğere iniyor dıye..Sohrab bebeğe sen ciğer filmi çektirdin mi sanki öyle hatırlıyorum
Merhaba sogumunuzu gerceklestirdiniz mi? Ben de bugun ayni sorunu ogendim. Ve yasadigim sehirde kan bankasi olmadigi icin doktorum istanbulda yapmami onerdi. Ama istanbulda hangi doktora gidecegimi bilmiyorum. Onerebileceginiz bir doktor var mi? Insallah hayirlisiyla herkesin dogumu guzel gecerMerhabadoğumunuz gerçekleşmiş sanırım Allahım bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi nasip etsin Bende de aynı sorun var şuan plasenta previa marjinal rahim agzinin yaninda plasenta Rahatsiz etmezsem bir kaç soru sorsam sizin doğum süreci nasıl geçti kaçıncı haftada doğum gerçekleşti ve kan takviyesine gerek kaldı mı ?
Evet canım doğum oldu Allaha şükür kana falan gerek kalmadan geçti seninde oyle su gibi gecsin insallahMerhaba sogumunuzu gerceklestirdiniz mi? Ben de bugun ayni sorunu ogendim. Ve yasadigim sehirde kan bankasi olmadigi icin doktorum istanbulda yapmami onerdi. Ama istanbulda hangi doktora gidecegimi bilmiyorum. Onerebileceginiz bir doktor var mi? Insallah hayirlisiyla herkesin dogumu guzel gecer
Evet canım doğum oldu Allaha şükür kana falan gerek kalmadan geçti seninde oyle su gibi gecsin insallahkac haftaliksin ve senin plasenta previa marjinal mi yoksa totalis mi ? Tam mı kapatıyor rahim agzini ? Marjinalse ozel doktora gidebilirsin ama tam kapatiyorsa zeynep kamil o konuda en iyisiymis gerci genelde riskli gebeliklerde direkt zeynep kamile yonlendiriyorlar ama benim doktorum cok risk olarak gormedigi ici yaparız dogumu dedi o yuzden gitmedim
Yok ben hastane bakımından onermem malesef memnun kalmadimCok sevindim. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallahben 31. Haftadayim. Plesanta marjinal asagi yerlesimliymis. Bu haftada soyledigi icin doktorum biraz stresliyim 34. Haftaya kadar istanbula gitmelisin dedi. Ve ben doktor bulamadim. Riske atmamak icin bu haftadan istanbula gecip doguma kadar orada yasamayi dusunuyorum. Sizin doktorunuzun ismi nedir? Onerebilir misiniz?
Evet
3 numara çok taşırdığı için Ben üç haftadır 4 numaradyım
Ama biraz büyük oluyor
Evet benim doktorda oyle dedi eger miyom olmasaydi normal dogum bile yapan var demisti ama benim bir de miyom oldugu icin hamileligimin basindan beri sezaryan olacagi kesinlesmisti.Yok ben hastane bakımından onermem malesef memnun kalmadimbenim 34. Haftada yukarı cıkmaya baslamisti insallah seninde oyle olur hic stres yapma marjinal o kadar kafaya takılacak bir durum degilmis marjinal olup normal dogum yapan bile var yani oyle dusun
O zaman hiic kfana takma sezaryende hic zor degil ben ameliyattan 6 saat sonra ayaga kalktim sonra saat basi yurudum ertesi gunu kendi isimi gorebiliyordum oyle dusunEvet benim doktorda oyle dedi eger miyom olmasaydi normal dogum bile yapan var demisti ama benim bir de miyom oldugu icin hamileligimin basindan beri sezaryan olacagi kesinlesmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?