2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Osman gonulal 3 aylık bebek ıcın 8 saate kadar guvenlw uyuyabilir demıstı bı vıdeosunda.. Bence uyandırma, acıkınca uyanır kımse tutamaz onu
Ya da ısıgı acmadan yedır, uykusu acılmaz gerı uyur, bız gece karanlıkta yediriyoruz mamayı

O acıkınca uyanır seni uyandırır hiç merak etme uyandırma uyusun bebiş

O zaman hiic kfana takma sezaryende hic zor degil ben ameliyattan 6 saat sonra ayaga kalktim sonra saat basi yurudum ertesi gunu kendi isimi gorebiliyordum oyle dusun sen pozitif dusun zaten zorunlu sezaryen olacakmissin marjinali cikart kafandan
Insallah canim. Cok tesekkurler cevaplar icin

Canım uykuda emzirebilirsin. Ben geceleri öyle yapıyorum. Göğsümü az sıkıp ucuna süt getirtiyorum sonra bebişin ağzına sürüyorum uykudan uyanmadan emiyor. Ama bu aylarda 4-5 saat uyuyabilir deniliyor. Bazıları 6 saat bile uyuyabilir diyorlar ama benim içime sinmezdi.

Kac aylik bebek. Ben aksam 8 de verdim. Simdi verdim ben de uyandirmadim cok aglayip yorulmustu.

Acelya A doktor kilo için ne dedi? Gece beslenmeyi kesmelisin dedi mi? Boyu kaç bu arada? Benim gecen ay 5 küsürattı bakalım bu ay kaç çıkacak
Geçen ay hemşire sitem etmişti kilosuna
Yok hiçbişey demediler anne sütü olduğu için birde görüntüde aşırı tombik değil
Kemiklerinin ağır geldiğinide düşünüyorum
Baba tarafı kemikli ve çok iriler

Bu saate kadar uyumadık
Yeni bir güncelleme mi bu
Yoksa birşey in belirtisimi anladım ama
Sürekli kafasını sağa sola sallıyor
Hala devam ediyor

Serum fizyolojigi kullan canım cok rahat edersin

Aynısını bizde yaşıyoruz ve ben diğer çocuklarım da hiç böyle yaşamadık bana takilirlar bizden sonra doğuruyor bizden önce büyütüyorsunuz diye benim kızımda 11 aralik da 3425gr dogdu şimdi 5100gr
20.gun doğum kilosuna geldi

Hava nemlendirici kullanıyorum. Çok iyi oluyor. Yoksa da petek üstlerine falan su koy mutlaka
Banyoyu önden açıp buharlandırıyorum iyice. Arkadan bebeği sokup yıkıyorum. Burnu falan açılıyor iyice çok rahat uyuyor. Özellikle gece uykusuna yakın yapıyorum bunu
Nebulizator kullanıyorum. Serum fizyolojiği hava olarak veriyorum. Eğer nefes almakta gerçekten zorlandığını düşünüyorsam yarım ventolin katıp onunla hava veriyorum
yatarken kafasının altına battaniye katlayıp koyuyorum. Kafası dik olunca daha rahat nefes alıyorlar
Bizim öksürük zamanları hep balgamı oluyordu. Osman gönülal ın balgam masajı var. Onu yapıyorum. Genellikle hemen peşine kusuyor, rahatlıyor
sterimar hipertonik tıkalı burun spreyi kullanıyorum. O da mükemmel bir ürün. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…