- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.461
Osman gonulal 3 aylık bebek ıcın 8 saate kadar guvenlw uyuyabilir demıstı bı vıdeosunda.. Bence uyandırma, acıkınca uyanır kımse tutamaz onuKızlar dışarı çıkmıştık kızım pusette akşam 9 dan beri uyuyor,yatağına yatırdım uyanmadı hala. Evden çıkmadan 8 de beslenmişti en son. Napcam şimdi ben uyuyan bebek uyandırılır mı? Ne kadar daha uyuyabilir?
8 saate kadar biliyorum bu aydaKızlar dışarı çıkmıştık kızım pusette akşam 9 dan beri uyuyor,yatağına yatırdım uyanmadı hala. Evden çıkmadan 8 de beslenmişti en son. Napcam şimdi ben uyuyan bebek uyandırılır mı? Ne kadar daha uyuyabilir?
O acıkınca uyanır seni uyandırır hiç merak etme uyandırma uyusun bebişKızlar dışarı çıkmıştık kızım pusette akşam 9 dan beri uyuyor,yatağına yatırdım uyanmadı hala. Evden çıkmadan 8 de beslenmişti en son. Napcam şimdi ben uyuyan bebek uyandırılır mı? Ne kadar daha uyuyabilir?
Insallah canim. Cok tesekkurler cevaplar icinO zaman hiic kfana takma sezaryende hic zor degil ben ameliyattan 6 saat sonra ayaga kalktim sonra saat basi yurudum ertesi gunu kendi isimi gorebiliyordum oyle dusunsen pozitif dusun zaten zorunlu sezaryen olacakmissin marjinali cikart kafandan
Canım uykuda emzirebilirsin. Ben geceleri öyle yapıyorum. Göğsümü az sıkıp ucuna süt getirtiyorum sonra bebişin ağzına sürüyorum uykudan uyanmadan emiyor. Ama bu aylarda 4-5 saat uyuyabilir deniliyor. Bazıları 6 saat bile uyuyabilir diyorlar ama benim içime sinmezdi.Kızlar dışarı çıkmıştık kızım pusette akşam 9 dan beri uyuyor,yatağına yatırdım uyanmadı hala. Evden çıkmadan 8 de beslenmişti en son. Napcam şimdi ben uyuyan bebek uyandırılır mı? Ne kadar daha uyuyabilir?
Kac aylik bebek. Ben aksam 8 de verdim. Simdi verdim ben de uyandirmadim cok aglayip yorulmustu.Kızlar dışarı çıkmıştık kızım pusette akşam 9 dan beri uyuyor,yatağına yatırdım uyanmadı hala. Evden çıkmadan 8 de beslenmişti en son. Napcam şimdi ben uyuyan bebek uyandırılır mı? Ne kadar daha uyuyabilir?
2.5 aylık.Kac aylik bebek. Ben aksam 8 de verdim. Simdi verdim ben de uyandirmadim cok aglayip yorulmustu.
Geçen ay hemşire sitem etmişti kilosunaAcelya A doktor kilo için ne dedi? Gece beslenmeyi kesmelisin dedi mi? Boyu kaç bu arada? Benim gecen ay 5 küsürattı bakalım bu ay kaç çıkacak
Molfix ve sleepyMolfix mi?
Ayağında salla beni diyor bizim öyle oluncaBu saate kadar uyumadık
Yeni bir güncelleme mi bu
Yoksa birşey in belirtisimi anladım ama
Sürekli kafasını sağa sola sallıyor
Hala devam ediyor
Serum fizyolojigi kullan canım cok rahat edersinSanırım grip oluyorum yabenim gribim ağır ve uzun sürer. Gece zor geçtii her yerim ağrıyor, başım ve sinüsler fena ağrıyor. İnşallah gün içinde geçer kızım uslu durur bende yatar terlerim. Dua edin inşallah
Aynısını bizde yaşıyoruz ve ben diğer çocuklarım da hiç böyle yaşamadık bana takilirlar bizden sonra doğuruyor bizden önce büyütüyorsunuz diye benim kızımda 11 aralik da 3425gr dogdu şimdi 5100grBenim kız da kilo almayanlardan. Çıldırmak üzereyim. Doğduğundan beri her ay aynı muhabbet. Alır alır diye bekliyorum. Ama yok yani. Zaten 2600 doğdu. 3 ayda 4400 anca oldu. Benim kız gibi olan var mı ? Sanmıyorum da. Bu ayın ortalama kilosu 5.8 kiloydu. 5-6 kilo aralığında olan daha çoktur
Hiç sallamaya alıştırmadım ama deneyeyim bir neyi var anlayamadık kafa sallayıp durduAyağında salla beni diyor bizim öyle olunca
Sadece bir iki kere meraktan salladım nasıl bir his diye, sonraki zamanlarda kolumda uyumayip kafasini salladı ayağında salla diyeHiç sallamaya alıştırmadım ama deneyeyim bir neyi var anlayamadık kafa sallayıp durdu
Kızlar öksürük için bebeklere neler yapıyorsunuz?
Emerken canı acıyor sanırım
Emmek fazla istemiyor gibi ya nefes alamıyor
Hırıltı da başladı gibi
Sabah gittiğimizde sadece öksürük vardı hafif fırlama bir de
Serum fizyolojik dışında bir şey vermedi
Sizlerde durumlar ne?
Benzer şeyleri yaşayanlar neler yaptınız?
Strrimar var ondan sıksam mı acaba dedim bişey olmaz sonuçta tuzlu su di mi?Serum fizyolojigi kullan canım cok rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?