2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bebeğe ciğer filmi çektiren var mı?
Öksürüğü çok değildi sabah

Pazartesi rota aşısı oldu ondan sonra öksürük başladı

Canım arada beğenmediğim bir iki öksürüğü oldu, o iki gün sıcak tuttum, burnunu zaten hep açık tutuyorum daha fazla gözlemledim geçti.

Canım bunların hepsini suanki bebegine mi yapıyosun, başka çocuk var mıydı?

Canım bunların hepsini suanki bebegine mi yapıyosun, başka çocuk var mıydı?
“Bunların hepsini” derken çok da ekstrem bir şey yok aslında. Nebulazator ve burun spreyi kullanmak dışında. Onu da doktorum onermişti. Onun haricindekiler hastalık dışında da uygulanabilecek şeyler zaten. Ve evet bu bebeğime yapıyorum

Daha biz aspiratör kullanmak sakıncalı mi diye konuşurken ventolin, nebulizator, burun açıcı sprey benim için fazla geldiği için sordum. Balgam masajı dahil bunlara bebeğinin ihtiyaç duymasına üzüldüm geçmiş olsun.

Nebulizatör gerçekten rahatlatan bir şey. Ventolini yazdığım gibi çok zorda kalmadıkça, nefes almakta gerçekten zorlandığını düşünmüyorsam kullanmıyorum. Biz de 1-2 defa kullandık

Nebulizatör gerçekten rahatlatan bir şey. Ventolini yazdığım gibi çok zorda kalmadıkça, nefes almakta gerçekten zorlandığını düşünmüyorsam kullanmıyorum. Biz de 1-2 defa kullandık
Nebulizatorü bende dogmadan aldım, yetiskin basligiyla kendim de hamileyken kullandım su ile bile fayda etti, favorilere ekledim mesajını umarım ihtiyacimiz olmaz ama olursa bilgilendirici

Kızlar kızıma bir sürü elbise aldım, tek akıllı benmişim gibi dedim ki biraz büyük alıyım bari seneye baharda da giysin burada hemen yaz geldiği için çok kısıtlı bir zaman var. Bir de kucagımızda durdukları için elbise belli etmiyor kendini zaten dökümlü duracak dedim, sanki tekstil dünyasının bug'ını ben bulmuşum gibi
Elbiseler kocaman , seneye bu kadar mı olcaklar demek ki şimdi de düşünüyorum elbiseleri kestirsem kullansam mi seneye mi saklasam

Nebulizatorü bende dogmadan aldım, yetiskin basligiyla kendim de hamileyken kullandım su ile bile fayda etti, favorilere ekledim mesajını umarım ihtiyacimiz olmaz ama olursa bilgilendirici
Bana çocuk doktorumuz demişti. Serum fizyolojik ile hava ver. Ama öksürük krizleri olursa, bebek tıkanır gibi olursa, nefes alamamaktan huysuzlanmaya morarmaya , kızarmaya başlarsa 2.5 cc ventolini, 5cc serum fizyolojikle seyrelterek kullan diye söyledi. Kafama göre kullanmadım yani inşallah gerek kalmaz size de. Bebeklerin hastalıkları hiç kolay olmuyor gerçekten

Ben de aldım bi sürü heves edip doğmadan önce de almıştım bu yaz için 9 /12 ay aldım ama seneye de giyer gibi duruyor boydan kısa gelmez gibi kol kısımları da uyar. Ayına göre alsak da boydan illaki uzun oluyor yani bence sevimli duruyor ama sen bilirsin canım

Benim kız bide minyon omuz kısımları çok kötü durmayanlarin altından kestiriyim bari bu sene uzun elbise olur seneye de mini elbise
Büyük alıyım da seneye de giysin kafasına 3 ayda girdigime inanamıyorum

Benim kız bide minyon omuz kısımları çok kötü durmayanlarin altından kestiriyim bari bu sene uzun elbise olur seneye de mini elbise
Büyük alıyım da seneye de giysin kafasına 3 ayda girdigime inanamıyorum
benimki biraz toplu o yüzden ayına göre değil de bedenine göre alıyorum. Büyük alınca seneye ok ama bu sene uymuyor ya yakışmıyor bebeklere

Uzun süredir giremiyorum buralara, benim bebiş kucakcı hala, uyumadığı zaman kendi başına hiç kalmayı sevmiyor zaten gündüz de çok az uyuyor. Haftaya doktora gidicez yani bu huzursuzluğun sebebi var mıdır bilmiyorum da. Böyle olanınız var mı gelişme var mı sizde

Serum fizyolojikle ventolini actiktan sonra kac gun ve nerde muhafaza ediyorsun malum sureli urunler

Mavi pakette mi sağında evirdim çevirdim bezi bulamadım göstergeyi ya bez boşta olsa doluda olsa o gösterge beni rahatlatıyordu psikolojik olarak o yüzden bu gostergesiz bezleri hiç sevemedim

Kızlar rota aşısını yaptırdım Bugün. Ebe diğer dozunu 17 Nisa’nda yapalım dedi daha dört aylık olmamış oluyor. 4 aylık olmasına 8 gün kalıyor. Doktorum 2.4.6.ayda önerdi. 8 gün önce yaptırmakta sıkıntı olur mu? Napmalıyım?

Kızlar 3 ml sağ burun 3 ml sol buruna izotonik olur mu?
Ben mi yanlış anladım doktoru
Çocuk sanki daha mı kötü oldu
Acilde hem kan aldılar hem aspire ettiler hem nabız vs ölçtüler
Onlar da izotonik önerdi kafayı yiycem
Çocugun sesi de kısıldı bir yandan
İki hastane gittim ama bir arpa boyu yol kat edemedim

Kızlar keşfette bunu gördüm, deneyen oldu mu?

Ben artık sütüm olsun diye bişeyler içip yemeyi bıraktım bol suyumu içiyorum.şu süt arttırıcı çayların bebeğe gaz yaptığını yada sürekli ikinmaya çalışmasına sebeb olduğunu düşünüyorum çünkü ne zaman içsem bi huzursuz ve gaz çıkarmaya uğraşıp duruyor gözlemledim kesinlikle çaydan diye karar verip bıraktım

3 defa doktora getirdim ciğere iner korkusuyla 2 hafta da hepsi burun temizle açık tut dedi burnuna verince balgami hırıltısı artıyordu emziriyor o bogazda biriken balgami bi şekilde yutuyordu yada emerken öksürüp çıkarıp yutuyordu rahatlıyordu birde 0.3 lük serum fizyolojikten 3 ml nebulizatore koyup buhar verdim ona akşam ve sabah sadece ilaçsız boş serum fizyolojik sonrasına dizime yatırıp elimi kubbe yapıp sırtına pat pat yaptım pesindende burnuna 3 ml 3 ml sıkıp aspiratörle cektim bi kac gün yaptım balgami çok güzel söküldü

Bu yorumu okuduğum iyi oldu bende sabahtan beri bakıyorum bayram icin elbise ilk defa alacağım erkek annesi olunca kızda acemilik yaşıyorum elim hep tulumlara gidiyor hala ama bayramda elbise olsun dedim fakat 3-6 değilde 6-9 alsam daha iyi olur diyordum favorilerede 6-9 almıştım hep senin deneyim bana da ders olsun 3-6 alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…