- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.481
Kızlar bebeğe ciğer filmi çektiren var mı?
Öksürüğü çok değildi sabah
Pazartesi rota aşısı oldu ondan sonra öksürük başladı
Hava nemlendirici kullanıyorum. Çok iyi oluyor. Yoksa da petek üstlerine falan su koy mutlaka
Banyoyu önden açıp buharlandırıyorum iyice. Arkadan bebeği sokup yıkıyorum. Burnu falan açılıyor iyice çok rahat uyuyor. Özellikle gece uykusuna yakın yapıyorum bunu
Nebulizator kullanıyorum. Serum fizyolojiği hava olarak veriyorum. Eğer nefes almakta gerçekten zorlandığını düşünüyorsam yarım ventolin katıp onunla hava veriyorum
yatarken kafasının altına battaniye katlayıp koyuyorum. Kafası dik olunca daha rahat nefes alıyorlar
Bizim öksürük zamanları hep balgamı oluyordu. Osman gönülal ın balgam masajı var. Onu yapıyorum. Genellikle hemen peşine kusuyor, rahatlıyor
sterimar hipertonik tıkalı burun spreyi kullanıyorum. O da mükemmel bir ürün. Tavsiye ederim
“Bunların hepsini” derken çok da ekstrem bir şey yok aslında. Nebulazator ve burun spreyi kullanmak dışında. Onu da doktorum onermişti. Onun haricindekiler hastalık dışında da uygulanabilecek şeyler zaten. Ve evet bu bebeğime yapıyorumCanım bunların hepsini suanki bebegine mi yapıyosun, başka çocuk var mıydı?
Ben istesem kesin alamam45 gunluk aldım
Daha biz aspiratör kullanmak sakıncalı mi diye konuşurken ventolin, nebulizator, burun açıcı sprey benim için fazla geldiği için sordum. Balgam masajı dahil bunlara bebeğinin ihtiyaç duymasına üzüldüm geçmiş olsun.“Bunların hepsini” derken çok da ekstrem bir şey yok aslında. Nebulazator ve burun spreyi kullanmak dışında. Onu da doktorum onermişti. Onun haricindekiler hastalık dışında da uygulanabilecek şeyler zaten. Ve evet bu bebeğime yapıyorum
Nebulizatör gerçekten rahatlatan bir şey. Ventolini yazdığım gibi çok zorda kalmadıkça, nefes almakta gerçekten zorlandığını düşünmüyorsam kullanmıyorum. Biz de 1-2 defa kullandıkDaha biz aspiratör kullanmak sakıncalı mi diye konuşurken ventolin, nebulizator, burun açıcı sprey benim için fazla geldiği için sordum. Balgam masajı dahil bunlara bebeğinin ihtiyaç duymasına üzüldüm geçmiş olsun.
Nebulizatorü bende dogmadan aldım, yetiskin basligiyla kendim de hamileyken kullandım su ile bile fayda etti, favorilere ekledim mesajını umarım ihtiyacimiz olmaz ama olursa bilgilendiriciNebulizatör gerçekten rahatlatan bir şey. Ventolini yazdığım gibi çok zorda kalmadıkça, nefes almakta gerçekten zorlandığını düşünmüyorsam kullanmıyorum. Biz de 1-2 defa kullandık
Bana çocuk doktorumuz demişti. Serum fizyolojik ile hava ver. Ama öksürük krizleri olursa, bebek tıkanır gibi olursa, nefes alamamaktan huysuzlanmaya morarmaya , kızarmaya başlarsa 2.5 cc ventolini, 5cc serum fizyolojikle seyrelterek kullan diye söyledi. Kafama göre kullanmadım yaniNebulizatorü bende dogmadan aldım, yetiskin basligiyla kendim de hamileyken kullandım su ile bile fayda etti, favorilere ekledim mesajını umarım ihtiyacimiz olmaz ama olursa bilgilendirici
Ben de aldım bi sürü heves edipKızlar kızıma bir sürü elbise aldım, tek akıllı benmişim gibi dedim ki biraz büyük alıyım bari seneye baharda da giysinburada hemen yaz geldiği için çok kısıtlı bir zaman var. Bir de kucagımızda durdukları için elbise belli etmiyor kendini zaten dökümlü duracak dedim, sanki tekstil dünyasının bug'ını ben bulmuşum gibi
Elbiseler kocaman , seneye bu kadar mı olcaklar demek kişimdi de düşünüyorum elbiseleri kestirsem kullansam mi seneye mi saklasam
Benim kız bide minyonBen de aldım bi sürü heves edipdoğmadan önce de almıştım bu yaz için 9 /12 ay aldım ama seneye de giyer gibi duruyor boydan kısa gelmez gibi kol kısımları da uyar. Ayına göre alsak da boydan illaki uzun oluyor yani bence sevimli duruyor ama sen bilirsin canım
Benim kız bide minyonomuz kısımları çok kötü durmayanlarin altından kestiriyim bari bu sene uzun elbise olur seneye de mini elbise
Büyük alıyım da seneye de giysin kafasına 3 ayda girdigime inanamıyorum
Insallah 2.yı de alabılırımBen istesem kesin alamam
Serum fizyolojikle ventolini actiktan sonra kac gun ve nerde muhafaza ediyorsun malum sureli urunlerBana çocuk doktorumuz demişti. Serum fizyolojik ile hava ver. Ama öksürük krizleri olursa, bebek tıkanır gibi olursa, nefes alamamaktan huysuzlanmaya morarmaya , kızarmaya başlarsa 2.5 cc ventolini, 5cc serum fizyolojikle seyrelterek kullan diye söyledi. Kafama göre kullanmadım yaniinşallah gerek kalmaz size de. Bebeklerin hastalıkları hiç kolay olmuyor gerçekten
Mavi pakette mi sağında evirdim çevirdim bezi bulamadım göstergeyi ya bez boşta olsa doluda olsa o gösterge beni rahatlatıyordu psikolojik olarak o yüzden bu gostergesiz bezleri hiç sevemedimEki Görüntüle 3400436 yarın a 101 e geliyor kızlar kalırsa 2 paket almayı düşünüyorum internete göre baya uyguna geliyor size de haber vereyim dedim birde bu mavi oaket molfixlerde ıslaklık göstergesi yok demiştik ya şimdi baktım sağında ıslaklık göstergesi diğer bezler gibi ortasında değil o da saçma ama neyse en azından var
Ben artık sütüm olsun diye bişeyler içip yemeyi bıraktım bol suyumu içiyorum.şu süt arttırıcı çayların bebeğe gaz yaptığını yada sürekli ikinmaya çalışmasına sebeb olduğunu düşünüyorum çünkü ne zaman içsem bi huzursuz ve gaz çıkarmaya uğraşıp duruyor gözlemledim kesinlikle çaydan diye karar verip bıraktımKızlar keşfette bunu gördüm, deneyen oldu mu?
3 defa doktora getirdim ciğere iner korkusuyla 2 hafta da hepsi burun temizle açık tut dedi burnuna verince balgami hırıltısı artıyordu emziriyor o bogazda biriken balgami bi şekilde yutuyordu yada emerken öksürüp çıkarıp yutuyordu rahatlıyordu birde 0.3 lük serum fizyolojikten 3 ml nebulizatore koyup buhar verdim ona akşam ve sabah sadece ilaçsız boş serum fizyolojik sonrasına dizime yatırıp elimi kubbe yapıp sırtına pat pat yaptım pesindende burnuna 3 ml 3 ml sıkıp aspiratörle cektim bi kac gün yaptım balgami çok güzel söküldüKızlar 3 ml sağ burun 3 ml sol buruna izotonik olur mu?
Ben mi yanlış anladım doktoru
Çocuk sanki daha mı kötü oldu
Acilde hem kan aldılar hem aspire ettiler hem nabız vs ölçtüler
Onlar da izotonik önerdi kafayı yiycem
Çocugun sesi de kısıldı bir yandan
İki hastane gittim ama bir arpa boyu yol kat edemedim
Bu yorumu okuduğum iyi olduKızlar kızıma bir sürü elbise aldım, tek akıllı benmişim gibi dedim ki biraz büyük alıyım bari seneye baharda da giysinburada hemen yaz geldiği için çok kısıtlı bir zaman var. Bir de kucagımızda durdukları için elbise belli etmiyor kendini zaten dökümlü duracak dedim, sanki tekstil dünyasının bug'ını ben bulmuşum gibi
Elbiseler kocaman , seneye bu kadar mı olcaklar demek kişimdi de düşünüyorum elbiseleri kestirsem kullansam mi seneye mi saklasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?