- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.501
Süt iznini kullanıyım ozaman alayım olmazsaInsallah 2.yı de alabılırım
10 martta bitti iznim 1 ay heyet aldım.Sonrası stres sebebiÖğretmen olan arkadaşlarım 24 Martta iznim bitiyor sınıfım başka sınıflara dağıtıldı. 15 + 15 gün rapor alıp sonrasında heyet raporu almayı düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
Evet mavi pakette şu sağdaki sarı çizgiMavi pakette mi sağında evirdim çevirdim bezi bulamadım göstergeyi ya bez boşta olsa doluda olsa o gösterge beni rahatlatıyordu psikolojik olarak o yüzden bu gostergesiz bezleri hiç sevemedim
Dogum doktorum 1 ay heyet verdi,10 martta bittimde iznim. Ucretsiz icin kac gun onceden dilekçe verdiniz hocam rapor alamazsam ben de ucretsiz alacağımBen direkt ücretsiz izne ayrıldım. Pzt başlıyor. Dilekçem onaylandı. Tanıdığım doktor yok. Rastgele gidip rapor istiyorum da diyemedim kimseye.
3 çok fazla yarım birine yarım diğerine çok tikaniksa 1 e 1 yapıyorum yaptıktan sonra kaldırıp gazını çıkarır gibi yapınca hapsiriyor diğer türlü verdiğimiz izotonik kulağa doğru gidebilirmis bebisi rahatsız ederKızlar 3 ml sağ burun 3 ml sol buruna izotonik olur mu?
Ben mi yanlış anladım doktoru
Çocuk sanki daha mı kötü oldu
Acilde hem kan aldılar hem aspire ettiler hem nabız vs ölçtüler
Onlar da izotonik önerdi kafayı yiycem
Çocugun sesi de kısıldı bir yandan
İki hastane gittim ama bir arpa boyu yol kat edemedim
Birde tıkanmasını beklemeden günde 4-5 defa verip nemlendiriyorum özellikle uyumadan önce3 çok fazla yarım birine yarım diğerine çok tikaniksa 1 e 1 yapıyorum yaptıktan sonra kaldırıp gazını çıkarır gibi yapınca hapsiriyor diğer türlü verdiğimiz izotonik kulağa doğru gidebilirmis bebisi rahatsız eder
Tek hekim raporu 10+10 kontrol alabilirsiniz 15 olması icin heyet olması lazimÖğretmen olan arkadaşlarım 24 Martta iznim bitiyor sınıfım başka sınıflara dağıtıldı. 15 + 15 gün rapor alıp sonrasında heyet raporu almayı düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
Baktım tekrar yok şu yeni nesil yazan mavi paketler dimi birde ıslaklık göstergesi yazısı bile var attığın resimde acaba çok şikayet gelince yeni mi koydularEvet mavi pakette şu sağdaki sarı çizgi
Ben hala rutin yıyıp ıcmeyw devam ediyorum, bunu ılk kez gordum.. Artmıyor sütüm, haftaya 3 aylık olcak.. Boyle devam, en azından tamamen kesilmesin diye ugrasıyorumBen artık sütüm olsun diye bişeyler içip yemeyi bıraktım bol suyumu içiyorum.şu süt arttırıcı çayların bebeğe gaz yaptığını yada sürekli ikinmaya çalışmasına sebeb olduğunu düşünüyorum çünkü ne zaman içsem bi huzursuz ve gaz çıkarmaya uğraşıp duruyor gözlemledim kesinlikle çaydan diye karar verip bıraktım
1 aylıkken 2 cc demıstı doktor bana suan ben de 2,5 cıvarı yapıyorum.. 3 cc normal, 3 aylık oldular artıkKızlar 3 ml sağ burun 3 ml sol buruna izotonik olur mu?
Sen de mı ogretmensin canımSüt iznini kullanıyım ozaman alayım olmazsa
Kalanı atıyorum ben. 3 gün mü neydi galiba kullanım süresi yalan olmasın. Daha uzun aralıklarla kullandığım için saklamadım hiçSerum fizyolojikle ventolini actiktan sonra kac gun ve nerde muhafaza ediyorsun malum sureli urunler
Kaç paket bitirdim hiç görmemiştim valla ben yok diye söyleniyordumEvet mavi pakette şu sağdaki sarı çizgi
10 martta başlaması için 4 martta verdim dilekçemi. 6’sında onaylandı.Dogum doktorum 1 ay heyet verdi,10 martta bittimde iznim. Ucretsiz icin kac gun onceden dilekçe verdiniz hocam rapor alamazsam ben de ucretsiz alacağım
benimki biraz toplu o yüzden ayına göre değil de bedenine göre alıyorum. Büyük alınca seneye ok ama bu sene uymuyor ya yakışmıyor bebeklere
Kızlar 3 ml sağ burun 3 ml sol buruna izotonik olur mu?
Bu yorumu okuduğum iyi oldubende sabahtan beri bakıyorum bayram icin elbise ilk defa alacağım erkek annesi olunca kızda acemilik yaşıyorum elim hep tulumlara gidiyor hala ama bayramda elbise olsun dedim fakat 3-6 değilde 6-9 alsam daha iyi olur diyordum favorilerede 6-9 almıştım hep senin deneyim bana da ders olsun 3-6 alayım
Aspiratorle cekiyor musun az sıkınca kendi mi hapsuruyor3 çok fazla yarım birine yarım diğerine çok tikaniksa 1 e 1 yapıyorum yaptıktan sonra kaldırıp gazını çıkarır gibi yapınca hapsiriyor diğer türlü verdiğimiz izotonik kulağa doğru gidebilirmis bebisi rahatsız eder
Bir ay önce migrostan almıştım ikincisi %50 indirimli olarakBaktım tekrar yok şu yeni nesil yazan mavi paketler dimi birde ıslaklık göstergesi yazısı bile var attığın resimde acaba çok şikayet gelince yeni mi koydular
Bende diyorum üstünde yazıyor nasıl olmuyor en sonunda çok cisli olmayan bir bezde farkettim yarısi mavi yarısı sarı olunca yoksa bende anlamazdimKaç paket bitirdim hiç görmemiştim valla ben yok diye söyleniyordum
Kendisi hapsiriyorHepsini denedim büyük giyeceğine evdeki tulumlarını giysin daha iyi çok kötü oldu
Ben 2.5 sağ , 2.5ml sol. Bazen ihtiyaç duyuyorum bir tane daha cekiyorum.
Çok basıçlı itince eğime göre ya boğazından assagisi gidiyor ya kulağına. Çok basınç vermeden yapmak lazım digerinden çıkıyor o zaman, bir de sağa sıktıysam sağ ve solu da aspire ediyorum. Gece bile hırıltı olsa gece uyandığında hemen yapıyorum burun temizliği çok önleyici
Keske bende okusaydim , kesinlikle tam almak lazım zaten her halükarda bir iki kere giyiyorlar , bari yakışarak giysinler. Benimkiler dolap beklicek bir sene hiç oluru yok
Aspiratorle cekiyor musun az sıkınca kendi mi hapsuruyor
Benimde Migros %50 indirimle aldım bunlarda yok bide e bebekten aldıklarımı açıp bakarımBir ay önce migrostan almıştım ikincisi %50 indirimli olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?