2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Öğretmen olan arkadaşlarım 24 Martta iznim bitiyor sınıfım başka sınıflara dağıtıldı. 15 + 15 gün rapor alıp sonrasında heyet raporu almayı düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
10 martta bitti iznim 1 ay heyet aldım.Sonrası stres sebebi

Mavi pakette mi sağında evirdim çevirdim bezi bulamadım göstergeyi ya bez boşta olsa doluda olsa o gösterge beni rahatlatıyordu psikolojik olarak o yüzden bu gostergesiz bezleri hiç sevemedim
Evet mavi pakette şu sağdaki sarı çizgi

Eklentiler

• 17104184706027693171838447937195.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 41
Ben direkt ücretsiz izne ayrıldım. Pzt başlıyor. Dilekçem onaylandı. Tanıdığım doktor yok. Rastgele gidip rapor istiyorum da diyemedim kimseye.
Dogum doktorum 1 ay heyet verdi,10 martta bittimde iznim. Ucretsiz icin kac gun onceden dilekçe verdiniz hocam rapor alamazsam ben de ucretsiz alacağım

3 çok fazla yarım birine yarım diğerine çok tikaniksa 1 e 1 yapıyorum yaptıktan sonra kaldırıp gazını çıkarır gibi yapınca hapsiriyor diğer türlü verdiğimiz izotonik kulağa doğru gidebilirmis bebisi rahatsız eder

Birde tıkanmasını beklemeden günde 4-5 defa verip nemlendiriyorum özellikle uyumadan önce

Öğretmen olan arkadaşlarım 24 Martta iznim bitiyor sınıfım başka sınıflara dağıtıldı. 15 + 15 gün rapor alıp sonrasında heyet raporu almayı düşünüyorum sizler ne yapacaksınız
Tek hekim raporu 10+10 kontrol alabilirsiniz 15 olması icin heyet olması lazim

Ben hala rutin yıyıp ıcmeyw devam ediyorum, bunu ılk kez gordum.. Artmıyor sütüm, haftaya 3 aylık olcak.. Boyle devam, en azından tamamen kesilmesin diye ugrasıyorum

1 aylıkken 2 cc demıstı doktor bana suan ben de 2,5 cıvarı yapıyorum.. 3 cc normal, 3 aylık oldular artık
Duzenlı yapınca faydasını gorursun canım, rahatlocaktır emınım

Kızlar demir damlasına dördüncü ay itibariyle mi başlıyoruz yoksa dördüncü ay bitince mi biz doktorumuza sormayı unutmuşuz bunu sağlık ocağının verdikleri de temiz içerikli değil heralde?

benimki biraz toplu o yüzden ayına göre değil de bedenine göre alıyorum. Büyük alınca seneye ok ama bu sene uymuyor ya yakışmıyor bebeklere

Hepsini denedim büyük giyeceğine evdeki tulumlarını giysin daha iyi çok kötü oldu

Ben 2.5 sağ , 2.5ml sol. Bazen ihtiyaç duyuyorum bir tane daha cekiyorum.
Çok basıçlı itince eğime göre ya boğazından assagisi gidiyor ya kulağına. Çok basınç vermeden yapmak lazım digerinden çıkıyor o zaman, bir de sağa sıktıysam sağ ve solu da aspire ediyorum. Gece bile hırıltı olsa gece uyandığında hemen yapıyorum burun temizliği çok önleyici

Keske bende okusaydim , kesinlikle tam almak lazım zaten her halükarda bir iki kere giyiyorlar , bari yakışarak giysinler. Benimkiler dolap beklicek bir sene hiç oluru yok

Aspiratorle cekiyor musun az sıkınca kendi mi hapsuruyor

Kendisi hapsiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…