- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.521
Canım güvenli olanın 1 ml sağ 1 ml sol burun diye biliyorum. Ben her temizlemede bu şekilde yapıyorumKızlar 3 ml sağ burun 3 ml sol buruna izotonik olur mu?
Ben mi yanlış anladım doktoru
Çocuk sanki daha mı kötü oldu
Acilde hem kan aldılar hem aspire ettiler hem nabız vs ölçtüler
Onlar da izotonik önerdi kafayı yiycem
Çocugun sesi de kısıldı bir yandan
İki hastane gittim ama bir arpa boyu yol kat edemedim
Doktor kendi başlatıyor canım. Ben sormadım bile 2.5 aylığız. Normalde 4 aylıkken başlıyoruz ama senin bebeğinin kan değerleri düşük yüzünden belli dedi erken başlattı bugün başladıkKızlar demir damlasına dördüncü ay itibariyle mi başlıyoruz yoksa dördüncü ay bitince mi biz doktorumuza sormayı unutmuşuz bunu sağlık ocağının verdikleri de temiz içerikli değil heralde?
o zaman bilemiycem ama benimde bugün a 101 den aldığım pure softta mesela ıslaklık göstergesi yok üstünde de yazmıyor zatenBenimde Migros %50 indirimle aldım bunlarda yok bide e bebekten aldıklarımı açıp bakarım
Yok canım özel sektördeyim ücretsiz izin alsam diye düşünüyorum ama sürekli iş yerinden ne zaman geliyorsun diyorlar rahat bırakmıyorlarSen de mı ogretmensin canım
Bizde 3 aylığız bize de başlattı ne zaman vermeliyiz aç mı tok muDoktor kendi başlatıyor canım. Ben sormadım bile 2.5 aylığız. Normalde 4 aylıkken başlıyoruz ama senin bebeğinin kan değerleri düşük yüzünden belli dedi erken başlattı bugün başladık
Aç canım ya beslenmesinden yarım saat önce ya da beslenmesinden 2 saat sonra. Ben mamayla verdim ama verebilir miyim dedim evet dediBizde 3 aylığız bize de başlattı ne zaman vermeliyiz aç mı tok mu
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlarKızlar 3 ml sağ burun 3 ml sol buruna izotonik olur mu?
Ben mi yanlış anladım doktoru
Çocuk sanki daha mı kötü oldu
Acilde hem kan aldılar hem aspire ettiler hem nabız vs ölçtüler
Onlar da izotonik önerdi kafayı yiycem
Çocugun sesi de kısıldı bir yandan
İki hastane gittim ama bir arpa boyu yol kat edemedim
İnşallah alabilirsin rapor10 martta bitti iznim 1 ay heyet aldım.Sonrası stres sebebi
Geçmiş olsun neyiniz varKızlar bir hasta olduk ailecek bebeğim çok hasta dün doktora gittik
Var bizi her ay çağırdı doktor bir yaşına kadar her ay gideceğiz belki prematüre olduğu içindirKizlar bebeklerin 3. Ayda kontrolü yok değil mi, siz isteğe bağlı mi gidiyorsunz?
Burunu tıkalı öksürüyor ateş de var doktor da kuyruk vardı zaten hepsi bebekGeçmiş olsun neyiniz var
Buara çok hasta duyuyoruz
Hangi marka verdiler sizeAç canım ya beslenmesinden yarım saat önce ya da beslenmesinden 2 saat sonra. Ben mamayla verdim ama verebilir miyim dedim evet dedi
Dıger mavı daha ıyıydı yaKadınlar kulübü mavi olmuş
Cok gecmıs olsunKızlar bir hasta olduk ailecek bebeğim çok hasta dün doktora gittik
Benim çocuğum hiç aç olmuyor ki. Sürekli emme halindeAç canım ya beslenmesinden yarım saat önce ya da beslenmesinden 2 saat sonra. Ben mamayla verdim ama verebilir miyim dedim evet dedi
Endişelenme. Yeğenimin bir ayağında 2 boğum diğerinde 3 boğum vardı. Korkup gittiler ölçtüler kemik uzunluklarını normal çıktı. Sonradan fark etti ki bizimkiler kızı genelde kendilerinin sol taraflarında tutuyorlarmış o yüzden boğum farkı olmuşKızlar İnstagram da takip ettiğim bi çocuk doktoru rifatcan Özturk resimli soruları cevaplamış bacak boğumları eşit olmayan bebeğe kalça usg önermiş.bi bakayım dedim bende ve eşit değil boğumlar ama daha 15 gün önce kalça ultrasonunu çektirdik normal çıktı sizce endişelenmeli miyim
Bize doktor gelmeyin demediKizlar bebeklerin 3. Ayda kontrolü yok değil mi, siz isteğe bağlı mi gidiyorsunz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?