2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar İnstagram da takip ettiğim bi çocuk doktoru rifatcan Özturk resimli soruları cevaplamış bacak boğumları eşit olmayan bebeğe kalça usg önermiş.bi bakayım dedim bende ve eşit değil boğumlar ama daha 15 gün önce kalça ultrasonunu çektirdik normal çıktı sizce endişelenmeli miyim

Canım güvenli olanın 1 ml sağ 1 ml sol burun diye biliyorum. Ben her temizlemede bu şekilde yapıyorum

Kızlar demir damlasına dördüncü ay itibariyle mi başlıyoruz yoksa dördüncü ay bitince mi biz doktorumuza sormayı unutmuşuz bunu sağlık ocağının verdikleri de temiz içerikli değil heralde?
Doktor kendi başlatıyor canım. Ben sormadım bile 2.5 aylığız. Normalde 4 aylıkken başlıyoruz ama senin bebeğinin kan değerleri düşük yüzünden belli dedi erken başlattı bugün başladık

Doktor kendi başlatıyor canım. Ben sormadım bile 2.5 aylığız. Normalde 4 aylıkken başlıyoruz ama senin bebeğinin kan değerleri düşük yüzünden belli dedi erken başlattı bugün başladık
Bizde 3 aylığız bize de başlattı ne zaman vermeliyiz aç mı tok mu

Kizlar bebeklerin 3. Ayda kontrolü yok değil mi, siz isteğe bağlı mi gidiyorsunz?

Çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar kbb da bize 2.5 bi burun deliğine 2.5 bi diğer burun deliğine dedi. Belki hasta olduğu için ve bizimkinden büyük olduğu için 3 ml olabilir. Biz gittiğimizde kızım 1,5 aylık gibiydi

Endişelenme. Yeğenimin bir ayağında 2 boğum diğerinde 3 boğum vardı. Korkup gittiler ölçtüler kemik uzunluklarını normal çıktı. Sonradan fark etti ki bizimkiler kızı genelde kendilerinin sol taraflarında tutuyorlarmış o yüzden boğum farkı olmuş
Kizlar bebeklerin 3. Ayda kontrolü yok değil mi, siz isteğe bağlı mi gidiyorsunz?
Bize doktor gelmeyin demedi ama rota ve mengokok aşısını yaptırıcam 3. Ayda gidicez o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…