2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Boğum yerleri mi parelel olacak , aynı hiza gibi?
Benim çocuğum hiç aç olmuyor ki. Sürekli emme halinde

Giyilebilir pompa nasıl gidiyor?

Fırsat vermiyor ki sağayım canım. Gündüz bi aralık buldum sağdım, hemen uyandı.
Gece biraz uzun uyuyor, onda da ben kalkıp sağmıyorum.
Performansından ve taşınabilirliğinden memnunum ama.
Benimki yeni bişey çıkardı, 10 dk emiyor sonra tepiniyor. Uykudan ölüyor mesela. 3 yudum çekiyor gözleri kapanıyor, sonra ağzından çıkarıp tepiniyor. Geceden beri deliricem artık.

Benim kayınvalidem sittin sene önce emekli ebe biz boğumdan bakardık ben yaptım usglerini deyip duruyordu Bende he he diyordum içimden ozaman netten biraz araştırmıştım hiç bi şekilde kalça çıkıklığı dışardan belli olmaz diyordu

Ay o çok zorr, ben buraya bi sitem yazmıştım yudum yudum içiyor diye o günden beri düzeldi şükürler olsun 50 60 aralıksız içiyor

Bazen hiç bişey bilmemek daha iyi oluyor birseyler öğrendikçe daha kaygılı bir anneye dönüşüyorum resmen

Bizimkide öyle ya ağzından çıkıncada hemen çırpınıyor sabaha kadar böyle

Kızlar burnu tıkalı nasıl oluyor benimki nin burnunda sümük yok

Kızlar bebekleriniz kaç saat uyuyor? Benim kızım ortalama 9 saat. Bu yüzden mi az kilo alıyor acaba?

Gece burnu tıkanıyo demek benimki öksürük şiddetlendi
Aspiratörle cekiyorsun demi?
Evet ama sümük yok
Gecmis olsun, gecen hafta benim bebegim öyleydi,bronsit teshisi kondu burnunu açik tutun mutlaka 5aydan once agızdan nefes alamıyormus bebekler
Nasıl geçti kaç gün sürdü
Kızlar bebekleriniz kaç saat uyuyor? Benim kızım ortalama 9 saat. Bu yüzden mi az kilo alıyor acaba?
Gaz mı var

Doktor kendi başlatıyor canım. Ben sormadım bile 2.5 aylığız. Normalde 4 aylıkken başlıyoruz ama senin bebeğinin kan değerleri düşük yüzünden belli dedi erken başlattı bugün başladık
Sheilata meme reddi ne durumda çözebildin mi? Birde senin bebeğin doğum tarihi neydi

Kızlar ventolin 2.5 ml açtım yarısını verdim yarısı duruyor çöp mü oldu şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…