- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.541
Çok geçmiş olsun kuzuya ve sizeKızlar bir hasta olduk ailecek bebeğim çok hasta dün doktora gittik
BestironHangi marka verdiler size
3.ay kontrolüne rota aşısı için gittik 4.ayda gelme dedim5.ay da gel tekrar rota yapılacak dediKizlar bebeklerin 3. Ayda kontrolü yok değil mi, siz isteğe bağlı mi gidiyorsunz?
Wellcare verdiler bizeBestiron
Kızlar İnstagram da takip ettiğim bi çocuk doktoru rifatcan Özturk resimli soruları cevaplamış bacak boğumları eşit olmayan bebeğe kalça usg önermiş.bi bakayım dedim bende ve eşit değil boğumlar ama daha 15 gün önce kalça ultrasonunu çektirdik normal çıktı sizce endişelenmeli miyim
Benim çocuğum hiç aç olmuyor ki. Sürekli emme halinde
Fırsat vermiyor ki sağayım canım. Gündüz bi aralık buldum sağdım, hemen uyandı.Boğum yerleri mi parelel olacak , aynı hiza gibi?
Giyilebilir pompa nasıl gidiyor?
Benim kayınvalidem sittin sene önce emekli ebe biz boğumdan bakardık ben yaptım usglerini deyip duruyorduBoğum yerleri mi parelel olacak , aynı hiza gibi?
Ay o çok zorr, ben buraya bi sitem yazmıştım yudum yudum içiyor diye o günden beri düzeldi şükürler olsunFırsat vermiyor ki sağayım canım. Gündüz bi aralık buldum sağdım, hemen uyandı.
Gece biraz uzun uyuyor, onda da ben kalkıp sağmıyorum.
Performansından ve taşınabilirliğinden memnunum ama.
Benimki yeni bişey çıkardı, 10 dk emiyor sonra tepiniyor. Uykudan ölüyor mesela. 3 yudum çekiyor gözleri kapanıyor, sonra ağzından çıkarıp tepiniyor. Geceden beri deliricem artık.
Bazen hiç bişey bilmemek daha iyi oluyor birseyler öğrendikçe daha kaygılı bir anneye dönüşüyorum resmenEndişelenme. Yeğenimin bir ayağında 2 boğum diğerinde 3 boğum vardı. Korkup gittiler ölçtüler kemik uzunluklarını normal çıktı. Sonradan fark etti ki bizimkiler kızı genelde kendilerinin sol taraflarında tutuyorlarmış o yüzden boğum farkı olmuş
Bize doktor gelmeyin demediama rota ve mengokok aşısını yaptırıcam 3. Ayda gidicez o yüzden.
Evet paralel olacamış ben ilk defa duydum bilmiyordumBoğum yerleri mi parelel olacak , aynı hiza gibi?
Bizimkide öyle ya ağzından çıkıncada hemen çırpınıyor sabaha kadar böyleFırsat vermiyor ki sağayım canım. Gündüz bi aralık buldum sağdım, hemen uyandı.
Gece biraz uzun uyuyor, onda da ben kalkıp sağmıyorum.
Performansından ve taşınabilirliğinden memnunum ama.
Benimki yeni bişey çıkardı, 10 dk emiyor sonra tepiniyor. Uykudan ölüyor mesela. 3 yudum çekiyor gözleri kapanıyor, sonra ağzından çıkarıp tepiniyor. Geceden beri deliricem artık.
Aspiratörle cekiyorsun demi?Kızlar burnu tıkalı nasıl oluyor benimki nin burnunda sümük yok
Gecmis olsun, gecen hafta benim bebegim öyleydi,bronsit teshisi kondu burnunu açik tutun mutlaka 5aydan once agızdan nefes alamıyormus bebeklerBurunu tıkalı öksürüyor ateş de var doktor da kuyruk vardı zaten hepsi bebek
4. Ay ası var3.ay kontrolüne rota aşısı için gittik 4.ayda gelme dedim5.ay da gel tekrar rota yapılacak dedi
Gece burnu tıkanıyo demek benimki öksürük şiddetlendiHepsini denedim büyük giyeceğine evdeki tulumlarını giysin daha iyi çok kötü oldu
Ben 2.5 sağ , 2.5ml sol. Bazen ihtiyaç duyuyorum bir tane daha cekiyorum.
Çok basıçlı itince eğime göre ya boğazından assagisi gidiyor ya kulağına. Çok basınç vermeden yapmak lazım digerinden çıkıyor o zaman, bir de sağa sıktıysam sağ ve solu da aspire ediyorum. Gece bile hırıltı olsa gece uyandığında hemen yapıyorum burun temizliği çok önleyici
Keske bende okusaydim , kesinlikle tam almak lazım zaten her halükarda bir iki kere giyiyorlar , bari yakışarak giysinler. Benimkiler dolap beklicek bir sene hiç oluru yok
Aspiratorle cekiyor musun az sıkınca kendi mi hapsuruyor
Evet ama sümük yokAspiratörle cekiyorsun demi?
Nasıl geçti kaç gün sürdüGecmis olsun, gecen hafta benim bebegim öyleydi,bronsit teshisi kondu burnunu açik tutun mutlaka 5aydan once agızdan nefes alamıyormus bebekler
Gaz mı varKızlar bebekleriniz kaç saat uyuyor? Benim kızım ortalama 9 saat. Bu yüzden mi az kilo alıyor acaba?
Gece burnu tıkanıyo demek benimki öksürük şiddetlendi
Evet ama sümük yok
Nasıl geçti kaç gün sürdü
Burun temizligi yapıldı ve hava verildi.3 4 gunde evde izotonik serum ule burun temizligi yaptıkGece burnu tıkanıyo demek benimki öksürük şiddetlendi
Evet ama sümük yok
Nasıl geçti kaç gün sürdü
Gaz mı var
Sheilata meme reddi ne durumda çözebildin mi? Birde senin bebeğin doğum tarihi neydiDoktor kendi başlatıyor canım. Ben sormadım bile 2.5 aylığız. Normalde 4 aylıkken başlıyoruz ama senin bebeğinin kan değerleri düşük yüzünden belli dedi erken başlattı bugün başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?