2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bebekleriniz kaç saat uyuyor? Benim kızım ortalama 9 saat. Bu yüzden mi az kilo alıyor acaba?
Eğerki gerçekten az alıyorsa uyandır kuzum. Benimki de minyon. Kilo alımları hep az. Doktor gece enazından 1 defa uyandır, kilo vermesin dedi. Gece de yattı mı kalkmıyordu ben de yorgunluktan bir iki deneyip pes ediyordum… şimdi şöyle yapıyorum. 9-9.30 gibi kızı yıkıyorum. Peşine acıkıyor suda hemen emziriyorum. Bir daha da kendim yatmadan önce emziriyorum 1-2 gibi. Kalkmasa dahi alıyor. Normalde almaz, yıkandığı geceler alıyor ilginç bir şekilde. Bir daha şimdi sahura kalktığımda veriyorum. Ama kalkmasam da 7-8 gibi kendi kalkıyor zaten… bebişi erken uyutup kendin uyumana yakın kaldırıp emzirmen çok iyi olur. Enazından arada bir beslenmesi olur. Sen de çok uğraşmazsın gece uykudan kalk et bilmem ne diye

Kızlar ventolin 2.5 ml açtım yarısını verdim yarısı duruyor çöp mü oldu şimdi?
Güne içinde kullanacaksan kullan. Sonrasında tutma kuzum ç. Bir de ventolini tek verme. Serum fizyolojikle karıştırıp ver. 2.5 cc ventolin, 5 cc serum fizyolojik… bebiş nasıl oldu iyi geldi mi ?

Ben hava vermeden önce burnunu bir serum fizyolojikle açtırıyorum. Arkadan hava veriyorum. Daha güzel etki ediyor bilgin olsun bu arada

Rota aşını alıp kendimiz yapamıyor muyuz ? Ağızdan damla olarak diye biliyorum. Aşıyı alıp doktora mı götürüyoruz bebişleri nasıl yapıyoruz ?

Bende tersini yaptım
Önce hava verdim sonra serum
Dediklerini dün uyguladım
İyi gibi ama emin olamıyorum yeni doğan sonuçta
Senin doktor ventolini günde kaç kez verdi?

Uyuklamalarınıda uykudan sayıyor osman gönülal belki uyuklamalarıyla daha fazla uyuyor olabilir
Her bebek 15-16 saat uyuyacak diye bişey yok benim bebeğim 15 saat uyurken aynı hafta doğan arkadaşımın bebeği 10 saat ancak uyuyor ama gelişimleri hemen hemen aynı

Saç dökülmeniz için neler yapıyorsunuz
Hep böyle mi olacak bu ya kel kalacağım yakında

benimki güzel uyuyordu atak haftasındayız gündüz neredeyse hiç uyumuyor sadece memede uyuklama şeklinde. Gece 9-10 saat uyuyor o kadar. Gündüz hiç iş yapamaz oldum saçların için takviye almıyorsan takviye almanı tavsiye ederim hele ki emziriyorsan bebek senden beslendiği için değerlerin altüst oluyor kansızlık varsa kan hapı ve iyi bir multivitaminle biraz önleyebilirsin dökülmeyi

Rota aşını alıp kendimiz yapamıyor muyuz ? Ağızdan damla olarak diye biliyorum. Aşıyı alıp doktora mı götürüyoruz bebişleri nasıl yapıyoruz ?
Ben iğne sanıyordum alıp ağızdan 2 3 defada az az verdi ama sisteme giriyorlar sanırım yapıldı diye ben öyle algıladım dedim bunun için mi muayene ücreti ödüyoruz sağlık ocağında ebeyi aradım biz yapmıyoruz çocuk doktoru yapacak dedi böylede bişey bizim ebede mi var yoksa herkes aynı mı

Benım ebe, eczaneden al getir dedi.. Evde muhafaza etme dedı, 2 3 gun onceden sıpariş verıcem o kadar
Yanı kendısı yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…