- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.561
Evet maalesefGece burnu tıkanıyo demek benimki öksürük şiddetlendi
Evet ama sümük yok
Nasıl geçti kaç gün sürdü
Gaz mı var
Henüz çözemedik uğraşıyorum hala. 27 AralıkSheilata meme reddi ne durumda çözebildin mi? Birde senin bebeğin doğum tarihi neydi
Eğerki gerçekten az alıyorsa uyandır kuzum. Benimki de minyon. Kilo alımları hep az. Doktor gece enazından 1 defa uyandır, kilo vermesin dedi. Gece de yattı mı kalkmıyordu ben de yorgunluktan bir iki deneyip pes ediyordum… şimdi şöyle yapıyorum. 9-9.30 gibi kızı yıkıyorum. Peşine acıkıyor suda hemen emziriyorum. Bir daha da kendim yatmadan önce emziriyorum 1-2 gibi. Kalkmasa dahi alıyor. Normalde almaz, yıkandığı geceler alıyor ilginç bir şekilde. Bir daha şimdi sahura kalktığımda veriyorum. Ama kalkmasam da 7-8 gibi kendi kalkıyor zaten… bebişi erken uyutup kendin uyumana yakın kaldırıp emzirmen çok iyi olur. Enazından arada bir beslenmesi olur. Sen de çok uğraşmazsın gece uykudan kalk et bilmem ne diyeKızlar bebekleriniz kaç saat uyuyor? Benim kızım ortalama 9 saat. Bu yüzden mi az kilo alıyor acaba?
Güne içinde kullanacaksan kullan. Sonrasında tutma kuzum ç. Bir de ventolini tek verme. Serum fizyolojikle karıştırıp ver. 2.5 cc ventolin, 5 cc serum fizyolojik… bebiş nasıl oldu iyi geldi mi ?Kızlar ventolin 2.5 ml açtım yarısını verdim yarısı duruyor çöp mü oldu şimdi?
Kadeh yontemiyle beslemeyi bi incele istersenHenüz çözemedik uğraşıyorum hala. 27 Aralık
Günde mi yoksa sadece gece mi 9 saatKızlar bebekleriniz kaç saat uyuyor? Benim kızım ortalama 9 saat. Bu yüzden mi az kilo alıyor acaba?
Çok sağol gece acile gittik çok ateşlendi suanda iyi ciğerleri temiz çıktım serum fizyolojik yaptılarGecmis olsun, gecen hafta benim bebegim öyleydi,bronsit teshisi kondu burnunu açik tutun mutlaka 5aydan once agızdan nefes alamıyormus bebekler
Günde toplamGünde mi yoksa sadece gece mi 9 saat
Uyumamakla çocuk büyümese benim kızım parmak kadar kalırdı. Ama 9 saat çok az gerçekten. Memede uyukladığı yetiyor desem meme de emmiyor diyorsun. Keyfi nasıl peki? Uyumadığı saatler nasıl geçiyor?Günde toplam
Bende tersini yaptımGüne içinde kullanacaksan kullan. Sonrasında tutma kuzum ç. Bir de ventolini tek verme. Serum fizyolojikle karıştırıp ver. 2.5 cc ventolin, 5 cc serum fizyolojik… bebiş nasıl oldu iyi geldi mi ?
Ben hava vermeden önce burnunu bir serum fizyolojikle açtırıyorum. Arkadan hava veriyorum. Daha güzel etki ediyor bilgin olsun bu arada
Uyuklamalarınıda uykudan sayıyor osman gönülal belki uyuklamalarıyla daha fazla uyuyor olabilirGünde toplam
Günde 3 defadan fazla yapma dedi canımBende tersini yaptım
Önce hava verdim sonra serum
Dediklerini dün uyguladım
İyi gibi ama emin olamıyorum yeni doğan sonuçta
Senin doktor ventolini günde kaç kez verdi?
Bence kestirme, ben kestirdim pişman oldum, dokulmeye devam edıyor, dogum sonrası dokulme normalmıs, uzun da olsa kısa da olsa dökülüyorBende saçını kesenler kulübü ne katılıyorum bugünkısa saçta hangi model güxel olur
benimki güzel uyuyordu atak haftasındayız gündüz neredeyse hiç uyumuyor sadece memede uyuklama şeklinde. Gece 9-10 saat uyuyor o kadar. Gündüz hiç iş yapamaz oldumUyuklamalarınıda uykudan sayıyor osman gönülal belki uyuklamalarıyla daha fazla uyuyor olabilir
Her bebek 15-16 saat uyuyacak diye bişey yok benim bebeğim 15 saat uyurken aynı hafta doğan arkadaşımın bebeği 10 saat ancak uyuyor ama gelişimleri hemen hemen aynı
Özel aşı mı yoksa sağlık ocağının yaptığı aşılardan mı4. Ay ası var
Ben iğne sanıyordum alıp ağızdan 2 3 defada az az verdi ama sisteme giriyorlar sanırım yapıldı diye ben öyle algıladım dedim bunun için mi muayene ücreti ödüyoruzRota aşını alıp kendimiz yapamıyor muyuz ? Ağızdan damla olarak diye biliyorum. Aşıyı alıp doktora mı götürüyoruz bebişleri nasıl yapıyoruz ?
Benım ebe, eczaneden al getir dedi.. Evde muhafaza etme dedı, 2 3 gun onceden sıpariş verıcem o kadarBen iğne sanıyordum alıp ağızdan 2 3 defada az az verdi ama sisteme giriyorlar sanırım yapıldı diye ben öyle algıladım dedim bunun için mi muayene ücreti ödüyoruzsağlık ocağında ebeyi aradım biz yapmıyoruz çocuk doktoru yapacak dedi böylede bişey bizim ebede mi var yoksa herkes aynı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?