2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sağı solu belli olmuyor ya çığlık çığlığa ya sakin. Kucakta ama hep bana iş yaptırmıyor. Kucakta sürekli gezdirsem etrafı izlese sıkıntı yok. Yatağına ana kucağına bıraksam çığlığı basıyor. Yalnız mama hazırlamaya gidemiyorum mutfağa katıla katıla ağlıyor

Acıkınca katıla katıla aglama benım kızımda da var canım, 2 3 dk sadece ya, bıberonlara hazır edıyorum mamayı sıcak su hazırolda beklıyor... Bıberonu bır kapışı var, sanırsın 10gundur aç

Sorma o açlık ağlamaları mahvediyor beni. Eşim hastaydı 3 gün ayrı yattı. Gece mahvoldum git gel mutfaktan mamayı zor hazırladım susmuyor

Rotanın ilk dozunu 2.ay aşıları ile birlikte sağlık ocağında yaptırdım. Ağızdan damla şeklinde oluyor ucunu emdirerek verdi çok tok götürmeyin bazı bebekler almıyormuş ya da alıp çıkartıyormuş

Bizimde on gün sonra sağlık ocağında ebe yapacak, eczaneye siparişi verdim o gün giderken alıcam

Yaa ahahah Ben de aylık kontrolune götürdüğümde yaptıracağım bizim sağlık ocağı da bana biz yapmıyoruz demişti rota aşısını

Aşıyı buz kütleleriyle mi veriyorlar nasıl veriyorlar peki ? Aşıların bozulmaması için belli bir ısıda kalması lazım ya, alırken nasıl veriyorlar onu ?

Ben direk hastane de yaptırdım canım doktor çıkartıp ağzından verdi nerden çıkardı ne yaptı hiç görmedim o ara

Buz küpüyle veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…