- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.581
Sağı solu belli olmuyor ya çığlık çığlığa ya sakin. Kucakta ama hep bana iş yaptırmıyor. Kucakta sürekli gezdirsem etrafı izlese sıkıntı yok. Yatağına ana kucağına bıraksam çığlığı basıyor. Yalnız mama hazırlamaya gidemiyorum mutfağa katıla katıla ağlıyorUyumamakla çocuk büyümese benim kızım parmak kadar kalırdı. Ama 9 saat çok az gerçekten. Memede uyukladığı yetiyor desem meme de emmiyor diyorsun. Keyfi nasıl peki? Uyumadığı saatler nasıl geçiyor?
Acıkınca katıla katıla aglama benım kızımda da var canım, 2 3 dk sadece ya, bıberonlara hazır edıyorum mamayı sıcak su hazırolda beklıyor... Bıberonu bır kapışı var, sanırsın 10gundur açSağı solu belli olmuyor ya çığlık çığlığa ya sakin. Kucakta ama hep bana iş yaptırmıyor. Kucakta sürekli gezdirsem etrafı izlese sıkıntı yok. Yatağına ana kucağına bıraksam çığlığı basıyor. Yalnız mama hazırlamaya gidemiyorum mutfağa katıla katıla ağlıyor
Esra erol tarzında düz küt güzel ve çok kullanışlı benceBende saçını kesenler kulübü ne katılıyorum bugünkısa saçta hangi model güxel olur
Sorma o açlık ağlamaları mahvediyor beni. Eşim hastaydı 3 gün ayrı yattı. Gece mahvoldum git gel mutfaktan mamayı zor hazırladım susmuyorAcıkınca katıla katıla aglama benım kızımda da var canım, 2 3 dk sadece ya, bıberonlara hazır edıyorum mamayı sıcak su hazırolda beklıyor... Bıberonu bır kapışı var, sanırsın 10gundur aç
Termosa sıcak suyu koy geceden canım yanında hazır olsun, oyle ıdare et esın ıyılesene kadarSorma o açlık ağlamaları mahvediyor beni. Eşim hastaydı 3 gün ayrı yattı. Gece mahvoldum git gel mutfaktan mamayı zor hazırladım susmuyor
Bizimde on gün sonra sağlık ocağında ebe yapacak, eczaneye siparişi verdim o gün giderken alıcamBen iğne sanıyordum alıp ağızdan 2 3 defada az az verdi ama sisteme giriyorlar sanırım yapıldı diye ben öyle algıladım dedim bunun için mi muayene ücreti ödüyoruzsağlık ocağında ebeyi aradım biz yapmıyoruz çocuk doktoru yapacak dedi böylede bişey bizim ebede mi var yoksa herkes aynı mı
Öyle yaptık şimdi evde eşimleEsra erol tarzında düz küt güzel ve çok kullanışlı bence
Yok bir kaç ay sonra oluyor.Kızlar verem aşısında aynı gün kolda herhangi bir belirti oluyor mu?
Yaa ahahahBen iğne sanıyordum alıp ağızdan 2 3 defada az az verdi ama sisteme giriyorlar sanırım yapıldı diye ben öyle algıladım dedim bunun için mi muayene ücreti ödüyoruzsağlık ocağında ebeyi aradım biz yapmıyoruz çocuk doktoru yapacak dedi böylede bişey bizim ebede mi var yoksa herkes aynı mı
Ben direk hastane de yaptırdım canım doktor çıkartıp ağzından verdi nerden çıkardı ne yaptı hiç görmedim o araYaa ahahahBen de aylık kontrolune götürdüğümde yaptıracağım bizim sağlık ocağı da bana biz yapmıyoruz demişti rota aşısını
Aşıyı buz kütleleriyle mi veriyorlar nasıl veriyorlar peki ? Aşıların bozulmaması için belli bir ısıda kalması lazım ya, alırken nasıl veriyorlar onu ?
Bize ebe şey demiştiKızlar verem aşısında aynı gün kolda herhangi bir belirti oluyor mu?
Sağlık ocağına göre değişiyor anlaşılan çok saçmaBizimde on gün sonra sağlık ocağında ebe yapacak, eczaneye siparişi verdim o gün giderken alıcam
BencedeSağlık ocağına göre değişiyor anlaşılan çok saçma
Yapacak bişey de yok ya ya sağlık ocaklarında baya bişeyin yapılması gerekiyor çok boş rahatlar biraz daha görev verilebilirBencede
Kimisi sağlık ocağında yaptırmış. Benimki çok ilgili olmasına rağmen biz yapmıyoruz diye peşin peşin söyledi yani
Doğum sonrası ilk regli nasıl geçiyor çok ağrı sancı oluyor mu ?Evet canım 2.günüm bugün
Buz küpüyle veriyorlar.Yaa ahahahBen de aylık kontrolune götürdüğümde yaptıracağım bizim sağlık ocağı da bana biz yapmıyoruz demişti rota aşısını
Aşıyı buz kütleleriyle mi veriyorlar nasıl veriyorlar peki ? Aşıların bozulmaması için belli bir ısıda kalması lazım ya, alırken nasıl veriyorlar onu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?