2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayni durum bizde de var ocakta demligin alti surekli acık

Ben tuvalete gidip aaa dedim normal doğum yaptıysan, çok rahatlıyorsun.
Son hafta sezaryene döndüm
Ayy son nst de yan odamda biri normal doğum yapıyordu ben bir kötü oldum bir kötü oldum çıkıp koştur koştur doktorun yanına gitmiştim ben normal doğuramam beni sezaryene alın diye
Ay ben sesten bile gerildim yani. Yapanlara valla helal olsun. Harbiden her yiğidin harcı değil yani

Ben acil gittim gece planlıdan 4 gün önce. Ama evde 15 dk bir olan sancım, arabada 7, hastanede 2 dk bire düştü. Bağırmaya başlamıştım artık. Allahtan doktorum hemen yetişti de aldılar ameliyathaneye. Aynı anda başka bi kadın da normal doğum yapıyordu bağıra bağıra. 31 ocakta yılın son bebekleri olarak hastanede bizden başkası yoktu

Ay valla helal olsun kız. Yanda kadın bağırdıkça ben nst de ağlıyordum 37+5 tim ne korkmuştum böyle mi olcam ben de diye ay harbiden helal olsun kız dikişin mikişin var mı ilk doğumun muydu senin de

Bende saçını kesenler kulübü ne katılıyorum bugün kısa saçta hangi model güxel olur
Aaa ben de geçen cumartesi kestirdim upuzun saçlarımı omuz hizasında küt ince bi pişmanlık da gelmedi değil ama napayım boyaya gidemiyorum şekil veremiyorum diye sıkılmıştım. Doğum sonrası saç kestirmek diye bir gerçek var demek

Ay valla helal olsun kız. Yanda kadın bağırdıkça ben nst de ağlıyordum 37+5 tim ne korkmuştum böyle mi olcam ben de diye ay harbiden helal olsun kız dikişin mikişin var mı ilk doğumun muydu senin de
Yok ben de sezaryen oldum. Hem bebek tersti, hem 5 yaşındaki kızım da tersti. Benim 4 de kaybım var. İkisi normal doğum, ikisi küçük hafta düşük, kürtaj. Ama geçti onlar. Şükür 2 evladım var.

Sürekli ağlayan bir oğlum var benimde çok yoruldum artık bende sürekli ağlıyorum annem yanımda olmasına rağmen ikimiz zor bakıyoruz artık çok yoruldum

Doğumum öyle zor geçti ki . Asla bu kadar zor olmasını beklemiyordum.Yalvardım beni bırakın ben özele gidicem sezeryan istiyorum diye, nazlanıyorum muamelesi yaptılar 17 saat suni sancı verdiler hiç açılmam yoktu artık yırta yırta kendim doğurdum. Hic yönlendirme yok bir şey yok. Cok aşırı acı çektim ya anlatamıyorum bile

Yok ben de sezaryen oldum. Hem bebek tersti, hem 5 yaşındaki kızım da tersti. Benim 4 de kaybım var. İkisi normal doğum, ikisi küçük hafta düşük, kürtaj. Ama geçti onlar. Şükür 2 evladım var.
Oyy Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Başın sağ olsun canım. Kolay şeyler yaşamamışsın. Hiçbir kadının yaşamak istemeyeceği şeyler… Çok şükür peşine iki tane nasip etmiş Rabbim. Allah onlara uzun ömürler versin

Psikolojik destek olsalarmış keşke. Özelde de normal doğum yapan çok tanıdığım var. Hatta biri benden birkaç ay önce yapmıştı. Ebeler başımı okşadılar az kaldı dayan dediler destek oldular diyordu. Açılmam olmayınca duşa soktular diyordu… özelde de olsa devlette de olsa aslında hepsinde ilgilenen ebe. Keşke hepsi mesleğinin hakkını verse. Kötü doğum tecrubesi olanlara gerçekten çok üzülüyorum… benim sezaryendi ama o kadar güzel geçti ki. Doğumdan sonra da ağrımın acımın olduğu 1 saat geçmişti fazla ağrı kesici vermek istememişlerdi. 1 saat daha dayan lütfen yoksa bebeği emziremeyeceksin, doğum sonrası komplikasyon riskini arttıracaksın. Azıcık sabret dediler. 1 saatin sonunda da biz gidip çağırmadan iğne için kendisi gelip yapmıştı… ama aynı gün ayaklandım, aynı gün de gaz çıkardım. Ertesi sabah da çıktım hastaneden… evde de ağrısı sancısı oluyordu ama katlanılmayacak düzeyde değildi yani. Benim çok şükür güzel geçmişti

Sürekli ağlayan bir oğlum var benimde çok yoruldum artık bende sürekli ağlıyorum annem yanımda olmasına rağmen ikimiz zor bakıyoruz artık çok yoruldum
Dün gece aynısını yazacaktım. Yazdım hatta sildim sonra. Yalnız değilsin, çok zor. Allah güç kuvvet versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…