- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.601
Ben tuvalete gidip aaa dedimDoğum sonrası ilk regli nasıl geçiyor çok ağrı sancı oluyor mu ?
Bir yıl oldu adet olmayalıBen tuvalete gidip aaa dedimnormal doğum yaptıysan, çok rahatlıyorsun.
Ayni durum bizde de var ocakta demligin alti surekli acıkAcıkınca katıla katıla aglama benım kızımda da var canım, 2 3 dk sadece ya, bıberonlara hazır edıyorum mamayı sıcak su hazırolda beklıyor... Bıberonu bır kapışı var, sanırsın 10gundur aç
Hayır sancım olmadı ama çok kanamam oldu korktum hatta normal mi diyeDoğum sonrası ilk regli nasıl geçiyor çok ağrı sancı oluyor mu ?
Son hafta sezaryene döndümBen tuvalete gidip aaa dedimnormal doğum yaptıysan, çok rahatlıyorsun.
Ağrısız oluyorsa gene iyi. Bebişlerle ağrı sancı hiç çekilmezdiHayır sancım olmadı ama çok kanamam oldu korktum hatta normal mi diye
2.si ağrılı oldu. Dün memeye almadım hiç mamayı edsyle memeden veriyordum yapacak gücüm yok diye biberonla verdim bugün de bir kez memeden verdimAğrısız oluyorsa gene iyi. Bebişlerle ağrı sancı hiç çekilmezdi
Ben acil gittim gece planlıdan 4 gün önce. Ama evde 15 dk bir olan sancım, arabada 7, hastanede 2 dk bire düştü. Bağırmaya başlamıştım artık. Allahtan doktorum hemen yetişti de aldılar ameliyathaneye. Aynı anda başka bi kadın da normal doğum yapıyordu bağıra bağıra. 31 ocakta yılın son bebekleri olarak hastanede bizden başkası yoktuSon hafta sezaryene döndüm
Ayy son nst de yan odamda biri normal doğum yapıyordu ben bir kötü oldum bir kötü oldumçıkıp koştur koştur doktorun yanına gitmiştim ben normal doğuramam beni sezaryene alın diye
Ay ben sesten bile gerildim yani. Yapanlara valla helal olsun. Harbiden her yiğidin harcı değil yani
Ay valla helal olsun kız. Yanda kadın bağırdıkça ben nst de ağlıyordumBen acil gittim gece planlıdan 4 gün önce. Ama evde 15 dk bir olan sancım, arabada 7, hastanede 2 dk bire düştü. Bağırmaya başlamıştım artık. Allahtan doktorum hemen yetişti de aldılar ameliyathaneye. Aynı anda başka bi kadın da normal doğum yapıyordu bağıra bağıra. 31 ocakta yılın son bebekleri olarak hastanede bizden başkası yoktu
Ay o kadar mı ? Bir parol alsaydın ya kuzum yazık etme kendine2.si ağrılı oldu. Dün memeye almadım hiç mamayı edsyle memeden veriyordum yapacak gücüm yok diye biberonla verdim bugün de bir kez memeden verdim
Aldım canım parol yoksa hiç duramazdımAy o kadar mı ? Bir parol alsaydın ya kuzum yazık etme kendine
Aaa ben de geçen cumartesi kestirdim upuzun saçlarımı omuz hizasında kütBende saçını kesenler kulübü ne katılıyorum bugünkısa saçta hangi model güxel olur
Yok ben de sezaryen oldum. Hem bebek tersti, hem 5 yaşındaki kızım da tersti. Benim 4 de kaybım var. İkisi normal doğum, ikisi küçük hafta düşük, kürtaj. Ama geçti onlar. Şükür 2 evladım var.Ay valla helal olsun kız. Yanda kadın bağırdıkça ben nst de ağlıyordum37+5 tim ne korkmuştum böyle mi olcam ben de diye ay harbiden helal olsun kız dikişin mikişin var mı ilk doğumun muydu senin de
Hayırlı olsunAy bu sohbetin üstüne benim regl olmam peki
Dün sivilce çıkarmıştım. Burnum yağlanmıştı. Acaba mı dedim ama hemen peşine olacağımı da düşünmemiştim
Sürekli ağlayan bir oğlum var benimde çok yoruldum artık bende sürekli ağlıyorum annem yanımda olmasına rağmen ikimiz zor bakıyoruz artık çok yoruldumAnlamıyorum ki atak mı gaz mı aç mı. Yarın 10. Haftaya giriyoruz. 8. Hafta atağını mı yaşıyoruz acaba 38’de doğduk ya biz. Eşim de susturamıyor mu susturmak mı istemiyor anlamadım. Allahtan gece sorun yok. Evde kız olmasa bağıra bağıra ağlardım valla.
Doğumum öyle zor geçti ki . Asla bu kadar zor olmasını beklemiyordum.Yalvardım beni bırakın ben özele gidicem sezeryan istiyorum diye, nazlanıyorum muamelesi yaptılar 17 saat suni sancı verdiler hiç açılmam yoktu artık yırta yırta kendim doğurdum. Hic yönlendirme yok bir şey yok. Cok aşırı acı çektim ya anlatamıyorum bileSon hafta sezaryene döndüm
Ayy son nst de yan odamda biri normal doğum yapıyordu ben bir kötü oldum bir kötü oldumçıkıp koştur koştur doktorun yanına gitmiştim ben normal doğuramam beni sezaryene alın diye
Ay ben sesten bile gerildim yani. Yapanlara valla helal olsun. Harbiden her yiğidin harcı değil yani
Oyy Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Başın sağ olsun canım. Kolay şeyler yaşamamışsın. Hiçbir kadının yaşamak istemeyeceği şeyler… Çok şükür peşine iki tane nasip etmiş Rabbim. Allah onlara uzun ömürler versinYok ben de sezaryen oldum. Hem bebek tersti, hem 5 yaşındaki kızım da tersti. Benim 4 de kaybım var. İkisi normal doğum, ikisi küçük hafta düşük, kürtaj. Ama geçti onlar. Şükür 2 evladım var.
Psikolojik destek olsalarmış keşke. Özelde de normal doğum yapan çok tanıdığım var. Hatta biri benden birkaç ay önce yapmıştı. Ebeler başımı okşadılar az kaldı dayan dediler destek oldular diyordu. Açılmam olmayınca duşa soktular diyordu… özelde de olsa devlette de olsa aslında hepsinde ilgilenen ebe. Keşke hepsi mesleğinin hakkını verse. Kötü doğum tecrubesi olanlara gerçekten çok üzülüyorum… benim sezaryendi ama o kadar güzel geçti ki. Doğumdan sonra da ağrımın acımın olduğu 1 saat geçmişti fazla ağrı kesici vermek istememişlerdi. 1 saat daha dayan lütfen yoksa bebeği emziremeyeceksin, doğum sonrası komplikasyon riskini arttıracaksın. Azıcık sabret dediler. 1 saatin sonunda da biz gidip çağırmadan iğne için kendisi gelip yapmıştı… ama aynı gün ayaklandım, aynı gün de gaz çıkardım. Ertesi sabah da çıktım hastaneden… evde de ağrısı sancısı oluyordu ama katlanılmayacak düzeyde değildi yani. Benim çok şükür güzel geçmiştiDoğumum öyle zor geçti ki . Asla bu kadar zor olmasını beklemiyordum.Yalvardım beni bırakın ben özele gidicem sezeryan istiyorum diye, nazlanıyorum muamelesi yaptılar 17 saat suni sancı verdiler hiç açılmam yoktu artık yırta yırta kendim doğurdum. Hic yönlendirme yok bir şey yok. Cok aşırı acı çektim ya anlatamıyorum bile
Dün gece aynısını yazacaktım. Yazdım hatta sildim sonra. Yalnız değilsin, çok zor. Allah güç kuvvet versin hepimize.Sürekli ağlayan bir oğlum var benimde çok yoruldum artık bende sürekli ağlıyorum annem yanımda olmasına rağmen ikimiz zor bakıyoruz artık çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?