2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sürekli ağlayan bir oğlum var benimde çok yoruldum artık bende sürekli ağlıyorum annem yanımda olmasına rağmen ikimiz zor bakıyoruz artık çok yoruldum
Gene çok şükür yanında insan var. Ben 1 haftalık sezaryenliydim daha tektim. Peşine de tek gitti hep. Aksamdan aksama eşim biraz yardımcı oldu işte… benimkide gündüzleri hiç durmuyor sürekli ağlayıp duruyor. Bazen ben de oturup ağlıyorum onunla. Çok zor işmiş gerçekten bu annelik

Yaaa sancı çekenler için nazlanmak kelimesini duymak dahi istemiyorum
Gelsinler çeksinler bakalım o acıyı
Devlette miydin oyüzden mi sezaryene almadılar
Bence dayanamayan sezaryen olabilir bunda kötü bişey yok

Erken doğum yapan biri vardı bebeğinden rahatsızlık olabilir demişlerdi
Acaba o ne oldu haberiniz var mı
Gece gece aklıma geldi

Nerde tartildi doktor ne diyor alir ins
Hastane de sağlık ocağında üniversite hastanesinde 3 yerde de tartıldı aynı tokatta yaşıyorum sivasta osman gönülal var ona götürdüm reflü dedi şurup verdi 2 gündür iyiyiz şükür kusmalar azaldı ciiddenn

Kızlar bugün verem aşısı oldu kızım, ateşi huysuzlugu olmadı ama farklı olarak hiç uyumadı, sabah7de uyanmıştı daha da uyuyamadi acaba ağrısı varda ağlamıyor mu, iğne yapilirken de ağlamadı biraz dayanıklı sanırım
Gereksiz ilaç vermek istemiyorum ama calpol cok zararsız mi sizce vermeyi düşüneyim mi?
Bir de bu saate kadar ateşi çıkmadıysa artık çıkmaz diyebilir miyiz, tetikte olmayi bırakayim mi?
Bunu bi saat önce aha şimdi uyudu diye göndermedim yine uyandı hemen hiç uyuyamadı

Valla kuzu ben onun regl olduguna da emin deılım, suan herhangi bir kanama yok..
Ben doktora gittim. Önce konuşurken belki regl değildir, öyle kanamalar olabilir dedi. Sonra baktı yumurtanın biri olgunlaşmış, tam yumurtlama dönemindesin dedi. Daha 2. olmadı benim de, o hesaba göre çarşamba olacak.

Bebeğin memede tepinmesi meme reddi mi oluyor?
Gece zorla 15 dk emip sonra 4 saat uyudu. Aç olsa uyumazdı diye düşünüyorum. 5 dkda memeyi boşaltıyor olabilir mi? 2,5 aylık. Gündüz tepinince mama yaptım yine, 30 ml anca içti.

Kusmaları nasılsı kaç aylık şuan
Bende iyi bir doktora göstermek istiyorum bu kusmaları iki dakika da bir kusuyor nerdeyse gün içinde az uz da değil dolu dolu

Sürekli yapmıyorsa tepinmesi meme reddi değildir sancıdan sütün gelişinden vs olabilir

Canım dur durak bilmeyen bi kusma tek seferde 4/5 kez kusuyo emsede emmesede kusuyo
Bir ara benimkinde de çok kusma vardı. Enfeksiyondan süphelenildi. Temiz çıktı idrar kan. Arkadan doktor tum batın usg istedi. Bunda da sebep bulamazsak çocuk gastroenterelojiye götür demişti. Ama usg de çıkmıştı. Gazmış sebebi… mide gazı ya da bağırsak gazı çok olunca doluluk hissi veriyormuş. Çocuk da hem o yüzden yiyemiyormuş kilo almıyormuş hem de gazı çıkarmak için aslında o kadar kusuyormuş… gaz problemini halledince kesildi bizimki. İnşallah sizinki de öyle basit bir şeydendir. Doktoru ne diyor ?

Kızlar calpolu nasıl veriyorsunuz, süte katılır mı? Enjektorle bogazina akıttım hepsini kustu, minicik minicik verdim tükürdü

Kızlar ben ilk resimdeki arabadan kullanıyorum memnunum fakat travel olduğu için dolmuşta fln rahat olmuyordu gittim eski model casual Q7 aldım baya hoşuma gitti casual kullanan varmı bu eski model ama sıfır eskiler daha dayanıklı olur diye birde tek kalmış elinde uyguna aldım

Eklentiler

• images (2).webp
    17 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG20240315224601.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…