- 25 Aralık 2021
- 3.440
- 4.950
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.621
Gene çok şükür yanında insan var. Ben 1 haftalık sezaryenliydim daha tektim. Peşine de tek gitti hep. Aksamdan aksama eşim biraz yardımcı oldu işte… benimkide gündüzleri hiç durmuyor sürekli ağlayıp duruyor. Bazen ben de oturup ağlıyorum onunla. Çok zor işmiş gerçekten bu annelikSürekli ağlayan bir oğlum var benimde çok yoruldum artık bende sürekli ağlıyorum annem yanımda olmasına rağmen ikimiz zor bakıyoruz artık çok yoruldum
Sağlık ocağının yaptığı normal asi takvimindeki asilardanÖzel aşı mı yoksa sağlık ocağının yaptığı aşılardan mı
4.ay asisinin adi neSağlık ocağının yaptığı normal asi takvimindeki asilardan
Yaaa sancı çekenler için nazlanmak kelimesini duymak dahi istemiyorumDoğumum öyle zor geçti ki . Asla bu kadar zor olmasını beklemiyordum.Yalvardım beni bırakın ben özele gidicem sezeryan istiyorum diye, nazlanıyorum muamelesi yaptılar 17 saat suni sancı verdiler hiç açılmam yoktu artık yırta yırta kendim doğurdum. Hic yönlendirme yok bir şey yok. Cok aşırı acı çektim ya anlatamıyorum bile
Canım dur durak bilmeyen bi kusma tek seferde 4/5 kez kusuyo emsede emmesede kusuyoBu nasıl bir kusma, benım kızım da kusuyor arada, ama ben cok yedıgı zaman kustugunu dusunuyordum
Hastane de sağlık ocağında üniversite hastanesinde 3 yerde de tartıldı aynı tokatta yaşıyorum sivasta osman gönülal var ona götürdüm reflü dedi şurup verdi 2 gündür iyiyiz şükür kusmalar azaldı ciiddennNerde tartildi doktor ne diyor alir ins
2ay 26 günlük şuan 4450 kgSeninki kaç kilo ?
Rotayı genelde 3aylıkken yapıyolar o ay aşı yok diye ama birlikte bilemedim bna doktor öyle önerdiKızlar yarın rota virüsle verem aşısını ayni anda vurdurcam bir sıkıntı olur mu?
Ben doktora gittim. Önce konuşurken belki regl değildir, öyle kanamalar olabilir dedi. Sonra baktı yumurtanın biri olgunlaşmış, tam yumurtlama dönemindesin dedi. Daha 2. olmadı benim de, o hesaba göre çarşamba olacak.Valla kuzu ben onun regl olduguna da emin deılım, suan herhangi bir kanama yok..
Yazmıyor artık adını da listeden sildirmişti çocuğum özel bi çocuk olacak demişti en sonErken doğum yapan biri vardı bebeğinden rahatsızlık olabilir demişlerdi
Acaba o ne oldu haberiniz var mı
Gece gece aklıma geldi
Kusmaları nasılsı kaç aylık şuanHastane de sağlık ocağında üniversite hastanesinde 3 yerde de tartıldı aynı tokatta yaşıyorum sivasta osman gönülal var ona götürdüm reflü dedi şurup verdi 2 gündür iyiyiz şükür kusmalar azaldı ciiddenn
Sürekli yapmıyorsa tepinmesi meme reddi değildir sancıdan sütün gelişinden vs olabilirBebeğin memede tepinmesi meme reddi mi oluyor?
Gece zorla 15 dk emip sonra 4 saat uyudu. Aç olsa uyumazdı diye düşünüyorum. 5 dkda memeyi boşaltıyor olabilir mi? 2,5 aylık. Gündüz tepinince mama yaptım yine, 30 ml anca içti.
Bir ara benimkinde de çok kusma vardı. Enfeksiyondan süphelenildi. Temiz çıktı idrar kan. Arkadan doktor tum batın usg istedi. Bunda da sebep bulamazsak çocuk gastroenterelojiye götür demişti. Ama usg de çıkmıştı. Gazmış sebebi… mide gazı ya da bağırsak gazı çok olunca doluluk hissi veriyormuş. Çocuk da hem o yüzden yiyemiyormuş kilo almıyormuş hem de gazı çıkarmak için aslında o kadar kusuyormuş… gaz problemini halledince kesildi bizimki. İnşallah sizinki de öyle basit bir şeydendir. Doktoru ne diyor ?Canım dur durak bilmeyen bi kusma tek seferde 4/5 kez kusuyo emsede emmesede kusuyo
İki gündür yapıyor. Alakası olabilir mi bilmiyorum ama aşıdan sonra böyle oldu.Sürekli yapmıyorsa tepinmesi meme reddi değildir sancıdan sütün gelişinden vs olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?