- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.681
Aile hekimi vs metsil kullan diyor metsilin faydası oluyor bence.Zararı neymiş bu damlaların
Metsil almıştık bizde ama osman hocadan dinlediğime göre gaz damlasına gerek yokmuş kolay kolay yazmazmış
Vermedim bidaha zaten damlaya ihtiyacı da yoktu pek
Ben gaz damlası yazmam kolay kolay diyordu yayınında ya bende gitmek istiyorum bu doktora ama yakın değilşzAile hekimi vs metsil kullan diyor metsilin faydası oluyor bence.
Maflor uzun süreli kullanılmıyormuş ben uzun kullandım salak gibi
Osman gönülal bio Gaia vs onlara da karşı mı?
Canım çok bilinçlisin farketmen de bence mucizeCok tesekkurler.
Boyun kasi kisaymis bir tarafin.Dolayisiyla bir tarafa donemiyor tam.Donemedigi icin o taraftaki kolu da gucsuz tummy time da duramiyor.Hep ayni tarafa cevirdigi icin kafasini arka yan duzlesmis o da yuzunde asimetriye sebep olmus.Yuzun yarisi diger yarisindan one gidiyor.Durdurabildigimiz kadar durdurmaya calisacagiz fizik tedavi ile.Eger 6 ayda ayni sekilde devam ederse kask takilacak.
İnşallah daha fazla tedaviye gerek kalmadan düzelir minnoşunCok tesekkurler.
Boyun kasi kisaymis bir tarafin.Dolayisiyla bir tarafa donemiyor tam.Donemedigi icin o taraftaki kolu da gucsuz tummy time da duramiyor.Hep ayni tarafa cevirdigi icin kafasini arka yan duzlesmis o da yuzunde asimetriye sebep olmus.Yuzun yarisi diger yarisindan one gidiyor.Durdurabildigimiz kadar durdurmaya calisacagiz fizik tedavi ile.Eger 6 ayda ayni sekilde devam ederse kask takilacak.
Burda bir kadın yazmıştı yıllar önceÇocuk doktoru da gaz gidericileri önermiyorıme pek dedi birde
Normalde başlarda bende hiç vermiyordum ama sabah 6 ya kadar gaz sancısı olunca düzenli kullanmaya başladım ve metsilin faydasını görmüştüm
Annelik ne zor aptal gibiyim halbuki ilk çocuk değil tecrübeliyim güya ama aptallıklara doymuyorum
Çocuk doktoru bir de uzatan sarılığı araştırıp tahlil yaptırdığım için gerek yokmuş dedi
Başka hastane araştıralım demişti
Canım aldım dün casual marka olanı uyguna geldi onu sadece çarşıda kullanmak için aldım yürüyüşlerde fln önceki güzel ne kadara aldın dersen 3 bucuga bıraktı adam tek kalmış elinde rengide fuşya pembe ve siyahCanım bende e bebegin en cok satan markası demislerdi o zaman Luxus Hamilton var. Tek elle açılıp kapanma özellikli gercekten benim için cok kolaylık sağlıyor. Cok hafif çok az yer kaplıyor, sürmesi basit bi bak istersen.
İnşallah daha fazla tedaviye gerek kalmadan düzelir minnoşun
Duymuştum bu kas kısalığını hiç aklıma gelmemişti yazdıklarından
Bu genetikmi sonradan oluşan bir süreç mi acaba
Çok geçmiş olsun canım Benimki de Bir tarafa çok egiyor kafasını ama ben yatarken bir sağıma bir soluma yatırıyorum kafasıni donderebiliyor sadece daha tam uzun zaman dik tutamadigi için bı tarafa egiyor hicki dondermiyor du diğer tarafa kafasını benim anlattigim gibimiydiZor dogum kaynakli dogum travmasi ya da pozisyonel hata kaynakli olabiliyormus bizdeki tip.Ben hic sag sol cevirmedik nasil olsa kafa bosluklu yarakta yatiyor diye hafif bir hassasiyeti vardi muhtemelen ben de cevirmedikce cocuk iyice o tarafa donmeyi birakti herhalde..Calismayan kas zaten daha da kisaliyor
Benimkinin de bi tarafi basiklasmisti saga sola cevirdim duzlesme gitti gibi ama 3 ay 15 gunluk boynunu tam tutamiyor mu ondan mi dik degil saga yatik duruyorBebeginiz eger hep tek tarafa donmek/uyumam istiyorsa kucaginizda hep ayni omuzda rahat ediyorsa tummy time yapmak istemiyor/yapamiyor/uzun kalamiyorsa,bir memeyi digerinden daha istekli ve kuvvetli emiyorsa bonus kafasinda düzleşme varsa bebeğinizi bir ortopediste goturun.Benim bebegimde fiziksel bir rahatsizlik cikti.Kendimi o kadar suclu ve kotu hissediyorum ki anlatamam bu kadar gec kaldigim icin..Bunlari teker teker farketmis olmama ragmen hizli aksiyon almadigim icin
Canım cok gecmıs olsun, masallah cok dikkatli bır annesin, bebegın de cabucak normale donecek emınım,benım hıc aklıma gelmiyor boyle seyler.. 3.ay da kontrole goturecegım, inan doktora ne soracagim onu bile bilmiyorum, bana hersey normal gıbı gorunuyor..Cok tesekkurler.
Relamax kullaniyoruz yeni basladik gaz sancimiz fazlaydi. Biogaia da her gun sabah 5 damla kullaniyorum cok mecbur kalirsam sam simpleks bunlari kendi doktorum onerdi.Aile hekimi vs metsil kullan diyor metsilin faydası oluyor bence.
Canım cok gecmıs olsun, kendını suclama, bı doktorun onerdıgını baskası onermiyor, hep fikir ayrılığı var..Kızlar maflor ve metsil kullanan var mı?
Çocuk doktoru kes demişti
Akşam acil deki doktor da kızdı neden maflor veriyorsun diye ben bir de iki aya yakın verdim belki kendimi çok suçluyorum ve çok aptal hissediyorum
Doktor önermedi bir arkadaş önerdi başladım ve faydasını görmememe rağmen devam ettim bir de salak gibi
Ne yapıcam şimdi
Hatta dpktpr çocugun metabolizmasını boşuna bozuyorsun filan dedi.
Bizde şükür hiç kabızlık olmadı çoğunluk anne sütü aldıgı için bende genelde süt arttırıcı yeyip içtiğim için hep sulu cıvık ve gürültülü kaka yapıyor üç aydır hiç değişmedi hatta maflora rağmen de hiç değişmedi öyle devam etti.
Bana biri akıl ve moral versin
Maflor en fazla kaç gün kullanılır?
Hastalık zamanı diye 1.aydan 3.aya kadar kontrole götürmedim sadece sağlık ocağı aşısına boy kilo takibine götürdüm
Kendimi ne kadar suçlasam az
Şimdi de öksürük var diye bir başladık üç hastane gezdim çarşambadan beri
Tanısı konmuş ya Allah tan, gerisi daha kolay olur. Ne yapacağını bilirsin enazındanReflü dendi artık patolojik reflü
Teşhisten önce o alerji bu alerji beter olduk ama alerji değilmiş reflü ilaç kullanıyoruz rahatladı çok şükür
Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun canım Benimki de Bir tarafa çok egiyor kafasını ama ben yatarken bir sağıma bir soluma yatırıyorum kafasıni donderebiliyor sadece daha tam uzun zaman dik tutamadigi için bı tarafa egiyor hicki dondermiyor du diğer tarafa kafasını benim anlattigim gibimiydi
Obur tarafa yatirabiliyor mu ya da kafasini tam ortaya hizladiginizda yatarken ne kadar durabiliyor tekrar egik pozisyona ayni sekilde aliyor mu? kafasini iki yone de tam cevirebiliyor mu bunlari gozlemleyebilirsiniz.Gariplik gorurseniz mutlaka doktoraBenimkinin de bi tarafi basiklasmisti saga sola cevirdim duzlesme gitti gibi ama 3 ay 15 gunluk boynunu tam tutamiyor mu ondan mi dik degil saga yatik duruyor
Ben maflor 2 gün kestim çocuk çok ıkınıyor kesince ne kullanmak gerekiyormuş onu bırakınca pekiAile hekimi vs metsil kullan diyor metsilin faydası oluyor bence.
Bı tarafı bütün çocuklar seviyor bende mesela soluma yatmayı çok severim doktor o tarafa yatmayi seviyor demekki dedi inşallah sıkıntı yoktur ya taktım şimdi kafaya bakTesekkur ederim
Dondurebiliyor ama mesela trtikolis olan tarafta tam cevirmedigi gibi- 70 derecelik aci gibi dusunebilirsin tam donmuyor- cevirdigi pozisyonda cok kalmak istemiyor hemen geri pozisyonuna aliyor kafasini.Kafalarini tam tutamiyorlar evet ama hep ayni tarafa mi egiyor onu kontrol edebilirsin..
Obur tarafa yatirabiliyor mu ya da kafasini tam ortaya hizladiginizda yatarken ne kadar durabiliyor tekrar egik pozisyona ayni sekilde aliyor mu? kafasini iki yone de tam cevirebiliyor mu bunlari gozlemleyebilirsiniz.Gariplik gorurseniz mutlaka doktora
Bende 3 haftalikken götürdüm osteopata dil bagi varmi diye ve iyi ememiyordu ve sol mememi hep emmek istiyodu boynunun bi kası gergide de açılmamış dedi sebebi de doğduğunda çığlık çığlığa aglamdi gerçekten hiç ağlamadı meğerse o ağlamak tüm kasları açıyormuşÇok geçmiş olsun, ne dediler? Ben 2-3 haftalıkken osteopata götürmüştüm bu yüzden değerlendirme yapılsın diye. Kendini suçlama nerden anlayabilirsin ki zaten kafamız da tam yerinde değil.
Ben yurtdisindayim ama her sene yazın sivas ve istanbuldayiz bu sene gidermiyim bilmiyorum arabayla 2 gün yolculukOsman gonulal meshur bir doktor haftada bir istanbula da gidiyor. Ozel klinik.
Bize doktor hiç vermiyor mecbur kalırsan kimyonfitili kullan diyor zarardan başka faydasi yokmuş damlalarin kirazcekirdegi masaj yap at arabaya taşlı yollarda gezdir diyor hep çok istiyorsan git kendin al eczaneden para tuzağı diyor samsimplex alkol da var üstelikKızlar maflor ve metsil kullanan var mı?
Çocuk doktoru kes demişti
Akşam acil deki doktor da kızdı neden maflor veriyorsun diye ben bir de iki aya yakın verdim belki kendimi çok suçluyorum ve çok aptal hissediyorum
Doktor önermedi bir arkadaş önerdi başladım ve faydasını görmememe rağmen devam ettim bir de salak gibi
Ne yapıcam şimdi
Hatta dpktpr çocugun metabolizmasını boşuna bozuyorsun filan dedi.
Bizde şükür hiç kabızlık olmadı çoğunluk anne sütü aldıgı için bende genelde süt arttırıcı yeyip içtiğim için hep sulu cıvık ve gürültülü kaka yapıyor üç aydır hiç değişmedi hatta maflora rağmen de hiç değişmedi öyle devam etti.
Bana biri akıl ve moral versin
Maflor en fazla kaç gün kullanılır?
Hastalık zamanı diye 1.aydan 3.aya kadar kontrole götürmedim sadece sağlık ocağı aşısına boy kilo takibine götürdüm
Kendimi ne kadar suçlasam az
Şimdi de öksürük var diye bir başladık üç hastane gezdim çarşambadan beri
Evt Türkiye de hastanede delik deşik ediyorlar ateş düşürücü antibiyotik hep damar yolu veriyorlar kardeşim istanbulda özel doktor bin euro kaptırdı verdiği 2tane kara sabun bebegin egzama için hiç test felan yapmadan kan almadan 2 sabun verdi oysa herkeze aynısı yapiyormus sabun ve ozon yagi. Sivasda götürdü 5bin TL ye kan test i yaptı ne var ne yok çıktıBurda bir kadın yazmıştı yıllar önce
Annelik ömür boyu vicdan azabıdır diye
Gerçekten öyle sürekli suçlanıyoruz hem kendi kendimizi hem çevreden içten içe kilomu almadı aç mı kaldı
inşallah bir sıkıntı olmaz yinede bir doktora daha götür istersen
Ama biz sarılık meselesi yüzüne nerdeyse özel hastane tarafından dolandırılıyorduk
Bebeğimi defalarca iğnelerle deldilr
Hastaneye alabilmel için sırf
Bebeğim panik atak gibi olmuştu daha 7 günlükken iğne acısından
Doktora götürmeyi de bu yüzden çok sevmiyorum
Bı tarafı bütün çocuklar seviyor bende mesela soluma yatmayı çok severim doktor o tarafa yatmayi seviyor demekki dedi inşallah sıkıntı yoktur ya taktım şimdi kafaya bak
Evet canım iki hafta önce seninle tortikolisi konuşmuştuk, farketmiştin belirtileri. Zaten farkettigini yazalı hemen götürmüşsün hastaneye. Daha çok küçükler inşallah kolaylıkla düzelir hemen.Anneler goruyor ya bence..
Senin daha once dikkatini cekmediyse cok bisi yoktur.Benim cok dikkatimi cekiyordu buraya falan da yazmistim iste ayni tarafa yatiyor junodan dolayi mi boyle oldu tummy timeda duramiyor vs vs diye..Boyle parca parca dikkatini cekiyor yani.Dikkatini ceken bisi yoksa yoktur kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?