2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya sorma ben de çok fazla yenidoğan almamıştım. 48 cm 3.240 kg doğdu kızım. Biz ay başında yeni 54 cm, 4.800kg olduk da 2-3 aylara geçtik . Yok çok çabuk büyürmüş, küçük kalırmış diye diye h&m astronotu 3 aylık almıştım yaz gelecek giydiremedim içinde kayboluyor. 1 aylıkken kocam kızdı o kadar şey aldık giyecek bir şeyi yok diye, internetten sipariş verdim de kıyafeti oldu değiştirecek yavrumun.

Ya gün içinde mutlu olduğu da oluyor ama genel olarak huzursuz benim bebek sürekli mızmız yani gülerek uyanıyor oyalanıyor falan tabii ama kısa sürelerle ama normal de olabilir bebek bunlar sonuçta.
Reflü olabilir mi sizde aşırı kusma ondan kaynaklanırdı sanki bilmiyorum tabii gerçekten iyi bir doktor şart

Evet aynen dogru anlamissiniz.
Umarim hic biseyi yoktur bebeginizin
Teşekkür ederim benimde sallanan ana kucağında dikkatimi çekti başındaki eğiklik ama başını çeviriyor omuzla çene hızası bir oluyo onun haricinde kasında bi şişkinlik de yok ama bir daha ki kontrolde sorayım dördüncü ay kontrolünde aslında ikiz olduğundan anne karnındaki duruş bile etkilermiş yer dar olduğundan doktor bariz bi basıklık olsa görürdü diye avunuyorum ama özellikle sorucağım kocam dahil kimse beni anlamıyor doktor doktor geziyormuşum çok çoçuk doktoru değiştim de

Geçen ay bebemin de saçı ful konak, kaşları sarı sarı kabuk olmuştu. Hindistancevizi yapı sürdüm, bir de arkadaşıma oğlu için linola diye bir krem önermişti doktoru onu aldım sürdüm geçti. Şimdi şampuan olarak doktor tavsiyesiyle mustela steletopia şampuan ve yüz kremi kullanıyorum.

Nilsibel ben de duvar pilatesi tori_repa ya üye oldum 3 aylığına ama daha başlayamadım azmini ayakta alkışlıyorum canım. Sitenin havuzuna gitmeye korkuyorum ya burdaki kalabalık oluyor mikrop vs kaparım diye, ofisinki rahattı sabah 7de kimse olmuyordu max 2-3 kişi

Yaa ahahah ben de aynılarını yaşadım. Ki bir de benim kız 2600, 45 cm doğdu olan yenidoğan da olmaz. Bir doğdu, g*tüne bez bile olmaz bir de neymiş 1 numara az kullanılırmış, 1 paket yetermiş. Biz 1 ay prematüre kullandık 6-7 paket sonra 1 e geçtik 3 aylık oldu daha 2 takıyor minnoşum

COk sevindim iyi olmasina. O hocayi sıkı takip ediyorum iyi ilgilendi mi bizimde reflumuz var ben de surup veriyorum 1 ay olacak
Çok iyi ilgilendi şöyle söyleyim saçlarından başladı ayak tırnaklarında bitirdi
Göbek fıtığı varnış bebeğimde ilk defa hu doktor söyledi mesela kulak kirine kadar baktı söyledi

Hindistan cevizi yağını deneyeyim bende o halde ya saçında çok vardı kaşı da öyle zeytinyağı kullandım o dönem + nemlendirici geçti o zaman özellikle kaşları ama saçında belli bi noktada kaldı sık sık yağlayayıp tarasam da devam kulak arkası da keza öyle bakalım Hindistan cevizi yağını deneyelim bir de

Ben de annemlerin sitesine gidiyorum. Çocuğu ona bırakıyorum 20 dk eliptik, yarım saat yüzme. Daha hiç kimseyle denk gelmedim. Kendi kendime takılıyorum. Sonra bi de hamamda yıkanıyorum
Kışın sizin sitede kimse gidiyor mu ki havuza? Ben daha mikrop kapmadım bi de ağrılarım var diye gidiyorum aslında, sırtıma iyi geliyor.

Her bebek farklı oluyor demekki
Bizdede bebeğim aniden gelişti yenidoğan hiç giydiremedik
1 numara bezi üç hafta ancak kullanabildik bezler elimizde patladı kıyafetler öylece kaldı kafası büyüdü şapkaların hiçbiri olmaz oldu kimseyi dinlemeden bebeğe göre alışveriş yapmak gerekmiş

Canım geçmiş olsun bu duramama tam olarak nasıl oluyor? Benimki de durmak istemiyor bağırıyor kafasını sağa yatırıp parmağını emiyor gerginlikten

Benimkinede boydan dolayı olmadı hiç bişey 37 haftada 51 cm doğmuştu kızım

Çay, tavuk, bibere de var.
Orta halli bir evdeki akşam yemeğine resmen
Prenses bünyem et istiyor, kola istiyor herhalde
Benim de avokado ve midyeye karşı alerjim var fakir fakir alerjiler benimki. Ama imitasyon kolye yüzük takamıyorun ficudum kabul etmiyor ille de altın olsun gümüş olsun istiyor kabarıyorum
Ohh en iyisini yapıyorsun. Evin de ofisin de havuzu kapalı havuz, o yüzden yaz kış giriliyor.

Aa bak ben de altın olmayan takı, hele ki küpe hiç takamıyorum. Bir arkadaşım demişti ki ne masraflı kulakların var
Bir senedir midye midye diye nicesine sarıldım

Mukuslu kaka hemen hemen her bezde var ama bazen çoksa bazen az şeklinde bu kum gibi sert noktalar olan kaka bi kaç defa oldu en son dün oldu pişiği de hafifledi artmıyor ama sıfırlayamadım bir türlü
Merhabalar sizin bez gibi benimkinin bezide. Bugün noktaciklar görünce şaşırdım. Alerji doktoruna gitmiştim bir kere yaygın kan gördüm demiştim sonra o günlerde pişigi de azdı bakınca az dedi. Bu noktalar kan mi oluyor ? Aydınlatır mısınız . İki gündür portakal ve azıcık tahin yedim . Pişik kıpkırmızı oldu neyden anlamadım. Deri testimiz negatif çıktı .süt ürünleri tuketmiyorum dana eti yiyorum doktor kan yok diye kısıtlamadi. Bana yardımcı olur musunuz

Canım geçmiş olsun bu duramama tam olarak nasıl oluyor? Benimki de durmak istemiyor bağırıyor kafasını sağa yatırıp parmağını emiyor gerginlikten

Benimki de durmuyor en fazla birkac dk duruyor cigliklar atip bi tarafa devriliyor..
Hergun biraz daha uzun tutmaya calis.Sureyi uzatabilirsen dogru yoldasin cunku kaslari gelisiyor demek bu.Ben epeydir ugrasiyorum sureyi uzatamadim oyle bir sorun oldugunu düşündüm acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…