- 25 Aralık 2021
- 3.440
- 4.950
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.701
İstanbul da nereye gidiyor bilgin var mı ?Osman gonulal meshur bir doktor haftada bir istanbula da gidiyor. Ozel klinik.
Benimki şimdi daha 4 küsür kız hepten minikBizimkiyle aynıben 3 aylık bakıyorum 3-6 ay arası bedenlere.
Kuzum sakin ol. O kadar kendini suçlama. Bana da çok ver dediler. Teyzemin kızı prematüre doğurmuştu. 1 küsürdü kızın kilosu. Ona da doktorlar verme falan demişler hep. Bana diyordu rabia doktorlar verme diyorlar, alışır diyorlar ama hep de verdim. 6 ay her gün maflorla kakasını yaptırdım. Alışır diyorlardı kızıyorlardı ama şimdi kızım 7 yaşında. Geçti o durumu. Kaç ay kullandık alışmadı gene bağırsakları korkma ver sen demişti…Kızlar maflor ve metsil kullanan var mı?
Çocuk doktoru kes demişti
Akşam acil deki doktor da kızdı neden maflor veriyorsun diye ben bir de iki aya yakın verdim belki kendimi çok suçluyorum ve çok aptal hissediyorum
Doktor önermedi bir arkadaş önerdi başladım ve faydasını görmememe rağmen devam ettim bir de salak gibi
Ne yapıcam şimdi
Hatta dpktpr çocugun metabolizmasını boşuna bozuyorsun filan dedi.
Bizde şükür hiç kabızlık olmadı çoğunluk anne sütü aldıgı için bende genelde süt arttırıcı yeyip içtiğim için hep sulu cıvık ve gürültülü kaka yapıyor üç aydır hiç değişmedi hatta maflora rağmen de hiç değişmedi öyle devam etti.
Bana biri akıl ve moral versin
Maflor en fazla kaç gün kullanılır?
Hastalık zamanı diye 1.aydan 3.aya kadar kontrole götürmedim sadece sağlık ocağı aşısına boy kilo takibine götürdüm
Kendimi ne kadar suçlasam az
Şimdi de öksürük var diye bir başladık üç hastane gezdim çarşambadan beri
BI videoda dedi de dikkat etmemistim canim sekreterine sor ben bi konuda bi gun yazmistimİstanbul da nereye gidiyor bilgin var mı ?
Bu arada bende yaklaşık 40 günlükten beri maflor kullandım turuncu olandan benim kuzenim çocuk doktoru o önermişti bana kolikten dolayı yani bizde ishallik bi durum yoktu. Yanlış mıymış kullanmamız endişe ettim şimdi bendeKızlar maflor ve metsil kullanan var mı?
Çocuk doktoru kes demişti
Akşam acil deki doktor da kızdı neden maflor veriyorsun diye ben bir de iki aya yakın verdim belki kendimi çok suçluyorum ve çok aptal hissediyorum
Doktor önermedi bir arkadaş önerdi başladım ve faydasını görmememe rağmen devam ettim bir de salak gibi
Ne yapıcam şimdi
Hatta dpktpr çocugun metabolizmasını boşuna bozuyorsun filan dedi.
Bizde şükür hiç kabızlık olmadı çoğunluk anne sütü aldıgı için bende genelde süt arttırıcı yeyip içtiğim için hep sulu cıvık ve gürültülü kaka yapıyor üç aydır hiç değişmedi hatta maflora rağmen de hiç değişmedi öyle devam etti.
Bana biri akıl ve moral versin
Maflor en fazla kaç gün kullanılır?
Hastalık zamanı diye 1.aydan 3.aya kadar kontrole götürmedim sadece sağlık ocağı aşısına boy kilo takibine götürdüm
Kendimi ne kadar suçlasam az
Şimdi de öksürük var diye bir başladık üç hastane gezdim çarşambadan beri
He bu arada oğlumda atopik dermatit oldu 1 aylıkken yüzü kızardı kaşlarda kulak arkası full konak oldu doktor atopik dermatit dedi nemlendirici verdi nemlendirince geçiyor ama kulak arkası ve saçlarında konak kaldı öyle geçmiyor doktor da normal diyor ama işte ben bu yüzden de alerjiden şüphelendimHanımlar merhaba; siz aylardır hatta 1 yıl olmuştur herhalde konuşuyorsunuz ben hamile kalınca takip etmiştim grubu ama hamileliğim sıkıntılı vs geçince devam edemedim hiç yazmamıştım gruba nerdeyse yaklaşık 10 gündür yazdıklarınızı okuyorum yeniden dönüş
4 Aralıkta doğum yaptım bendeya alerji ile ilgili özellikle okuyorum. Oğlum başından beri kolikti aşırı ağlama sürekli ıkınma gaz zaten en büyük problemimizdi yani biraz hafifledi diyebilirim bende kaka da mukus görüyorum boynunun altı pişik oluyor geçmeyen konağı var kafasında burnunda hırıltı gaz zaten Allah’ın emri yani sizce bunlar alerji belirtisi değil mi? Gittiğim çocuk doktorumdan memnunum aslında ama diyor ki kan görmediğin sürece alerjilik bi durum yok. Dün devlete götürdüm çünkü alerji bölümüne sevk etsin istiyordum devletteki doktor daha beter diyor ki hepsi normal sıkıntı yok çok keyifli bir bebeğe benziyor çünkü çocuğu soyduk çocuk orda keyiflendi sen bir de evde gör doktor diyemedim tabii. Benim oğlum sürekli huzursuz her şeyle en fazla 10 dk oyalanıyor 10 dk ana kucağı 10 dk oyun halısı 10 dk yatarak işte konuşuyoruz iletişim kuruyoruz sonrası hep mızmızlık ağlama kucak isteme hatta bazen kucaktaki durmuyor illa gezeceğiz yani bilmiyorum bu huy mu değil mi bi şey mi rahatsız ediyor. Kendimiz randevu alıp alerjiye de gidemiyoruz. 1 hafta süt ürünlerini kesmiştim ama aynıydı aslında bilmiyorum ya siz ne düşünürdünüz böyle durumda danışmak istedim.
Bu arada bende yaklaşık 40 günlükten beri maflor kullandım turuncu olandan benim kuzenim çocuk doktoru o önermişti bana kolikten dolayı yani bizde ishallik bi durum yoktu. Yanlış mıymış kullanmamız endişe ettim şimdi bende
Canım bunların hepsi sadece gazdan bile olabilir huzursuzluğu ama benim alerjim var aynı zamanda saçımda dermatit var, dermatiti olupta alerjisi olmayan kimseyi de duymadım.Hanımlar merhaba; siz aylardır hatta 1 yıl olmuştur herhalde konuşuyorsunuz ben hamile kalınca takip etmiştim grubu ama hamileliğim sıkıntılı vs geçince devam edemedim hiç yazmamıştım gruba nerdeyse yaklaşık 10 gündür yazdıklarınızı okuyorum yeniden dönüş
4 Aralıkta doğum yaptım bendeya alerji ile ilgili özellikle okuyorum. Oğlum başından beri kolikti aşırı ağlama sürekli ıkınma gaz zaten en büyük problemimizdi yani biraz hafifledi diyebilirim bende kaka da mukus görüyorum boynunun altı pişik oluyor geçmeyen konağı var kafasında burnunda hırıltı gaz zaten Allah’ın emri yani sizce bunlar alerji belirtisi değil mi? Gittiğim çocuk doktorumdan memnunum aslında ama diyor ki kan görmediğin sürece alerjilik bi durum yok. Dün devlete götürdüm çünkü alerji bölümüne sevk etsin istiyordum devletteki doktor daha beter diyor ki hepsi normal sıkıntı yok çok keyifli bir bebeğe benziyor çünkü çocuğu soyduk çocuk orda keyiflendi sen bir de evde gör doktor diyemedim tabii. Benim oğlum sürekli huzursuz her şeyle en fazla 10 dk oyalanıyor 10 dk ana kucağı 10 dk oyun halısı 10 dk yatarak işte konuşuyoruz iletişim kuruyoruz sonrası hep mızmızlık ağlama kucak isteme hatta bazen kucaktaki durmuyor illa gezeceğiz yani bilmiyorum bu huy mu değil mi bi şey mi rahatsız ediyor. Kendimiz randevu alıp alerjiye de gidemiyoruz. 1 hafta süt ürünlerini kesmiştim ama aynıydı aslında bilmiyorum ya siz ne düşünürdünüz böyle durumda danışmak istedim.
Bu arada bende yaklaşık 40 günlükten beri maflor kullandım turuncu olandan benim kuzenim çocuk doktoru o önermişti bana kolikten dolayı yani bizde ishallik bi durum yoktu. Yanlış mıymış kullanmamız endişe ettim şimdi bende
Şimdi diyelim ki baş sola eğik ama bebek hep sağda yatmak istiyor ve sağ tarafında basıklık oluşmuş doğrumu anlamışım benim kızımda hep aynı tarafa yatıyor bende bileyimde bi pediatri ortapediye götüreyim sizede bol şifa diliyorumZor dogum kaynakli dogum travmasi ya da pozisyonel hata kaynakli olabiliyormus bizdeki tip.Ben hic sag sol cevirmedik nasil olsa kafa bosluklu yarakta yatiyor diye hafif bir hassasiyeti vardi muhtemelen ben de cevirmedikce cocuk iyice o tarafa donmeyi birakti herhalde..Calismayan kas zaten daha da kisaliyor
Öyle yapacağım gibi görünüyor bi süre kesmiştim zaten bu sefer ne yiyeceğimi şaşırdım çocuk gene aynı olunca açtım bende o zaman yine deneyeyimCanım bunların hepsi sadece gazdan bile olabilir huzursuzluğu ama benim alerjim var aynı zamanda saçımda dermatit var, dermatiti olupta alerjisi olmayan kimseyi de duymadım.
Yıllardır uğraşıyorum malesef testlerle alerji her zaman belli olmuyor. Bazen gidiyorum tüm listeye alerjim çıkıyor. Bazen çıkmıyor.
Mesela simdi izindeyim diye bir ay önce test yaptırdım hicbir şeye alerjim çıkmadı. Belki evdeyim ve vitamin mineral kullanmaktan bünyem güçlendi, teste verilen seylere tepki cok gostermedi vücudum. Ama çaya alerjim var hala bir bardak çay icsem dahi hemen burnum akıyor. Ama bu testte çıkmadı, iki sene önceki testte çıkmıştı.
Eger supheneliyorsan kendi kendine dikkat et, ne yediginde ne oluyor
Çaya alerjisi olan birini ilk defa duyuyorumCanım bunların hepsi sadece gazdan bile olabilir huzursuzluğu ama benim alerjim var aynı zamanda saçımda dermatit var, dermatiti olupta alerjisi olmayan kimseyi de duymadım.
Yıllardır uğraşıyorum malesef testlerle alerji her zaman belli olmuyor. Bazen gidiyorum tüm listeye alerjim çıkıyor. Bazen çıkmıyor.
Mesela simdi izindeyim diye bir ay önce test yaptırdım hicbir şeye alerjim çıkmadı. Belki evdeyim ve vitamin mineral kullanmaktan bünyem güçlendi, teste verilen seylere tepki cok gostermedi vücudum. Ama çaya alerjim var hala bir bardak çay icsem dahi hemen burnum akıyor. Ama bu testte çıkmadı, iki sene önceki testte çıkmıştı.
Eger supheneliyorsan kendi kendine dikkat et, ne yediginde ne oluyor
Hoşbuldum
Demek spora gidiyorsunn, kilolular grubundan elenmek içinÇaya alerjisi olan birini ilk defa duyuyorumben çayla yaşıyorum, iyi ki ona alerjim yok bende de akne rozasea var. Hamileyken hiç tekrar çıkmamıştı. Şimdi spora başladım, haftada iki havuza gidiyorum. Yeniden atak yaşıyorum. İlaçları da gebelikte ve emzirirken kullanılmıyor benden başka spora alerjisi olan var mıdır acaba
Şimdi diyelim ki baş sola eğik ama bebek hep sağda yatmak istiyor ve sağ tarafında basıklık oluşmuş doğrumu anlamışım benim kızımda hep aynı tarafa yatıyor bende bileyimde bi pediatri ortapediye götüreyim sizede bol şifa diliyorum
Ya benim ilk kilo alışım yüzmeye başlamamla başladı zaten. Bi kızla ikimiz de 55 kilo başladık, sonra o 50 oldu, ben 60. Sonra ben ordan yürüdüm gittim, o naptı bilmiyorum, evlendi falanDemek spora gidiyorsunn, kilolular grubundan elenmek içinAralık anneleri diyet grubu acmayacak miyiz artık
Çay, tavuk, bibere de var.Çaya alerjisi olan birini ilk defa duyuyorumben çayla yaşıyorum, iyi ki ona alerjim yok bende de akne rozasea var. Hamileyken hiç tekrar çıkmamıştı. Şimdi spora başladım, haftada iki havuza gidiyorum. Yeniden atak yaşıyorum. İlaçları da gebelikte ve emzirirken kullanılmıyor benden başka spora alerjisi olan var mıdır acaba
Ve şimdi yine havuza başladınYa benim ilk kilo alışım yüzmeye başlamamla başladı zaten. Bi kızla ikimiz de 55 kilo başladık, sonra o 50 oldu, ben 60. Sonra ben ordan yürüdüm gittim, o naptı bilmiyorum, evlendi falan
Hafif konak mukuslu kaka aşırı kusma var bizdede ama alerji mi değil mü bende çözemiyorumHanımlar merhaba; siz aylardır hatta 1 yıl olmuştur herhalde konuşuyorsunuz ben hamile kalınca takip etmiştim grubu ama hamileliğim sıkıntılı vs geçince devam edemedim hiç yazmamıştım gruba nerdeyse yaklaşık 10 gündür yazdıklarınızı okuyorum yeniden dönüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?