2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
O noktalara doktorumuz kan demedi ben hiç kan görmedim bezinde ama mukuslu kaka nerdeyse her bezdeydi birde bu siyah kum gibi şeylerin olduğu bir iki defa oldu sonra daha olmadı şuan eliminasyon diyetindeyim 2 hafta bitti 3. Haftadayız ve şükür düzelmeye başladı poposunda hep olan kızarıklık gitti daha sakin bizdeki en büyük sıkıntı meme emmek için kucağıma aldığımda almıyordu arada biberon emzik hiç bişey yoktu alerji kaynaklıymış şuan kalktı bu sorunda tüm belirtiler kesilince diyet açmaya başlayacağız.dana eti çapraz alerji o yüzden tüketmiyorum ben.bizden doktorumuz deri testi istemedi bu kadar küçükken doğru sonuç vermeyebiliyor negatif olması olmadığı anlamına gelmezmiş en net sonuç diyetle alınır dedi

Cal kenari cok mantikli,bir deneyeyim ben de canim..Evet emzirirken kucakta tasirken yatirirken pispislarken yapilan her harekette sagli sollu yapmak lazimmis.Umarim geri donulmez degildir bir an once duzelir.Evet esretik bir sorun ama olsun estetik ne kadar onemli herkes icin..Hayati boyunca benim kafam neden yamuk yuzum neden asimetrik diye uzulsun istemem

Bütün bunlar bizdede var hatta 1 aylıktı buraya yazdığımda kimdi tam hatırlamıyorum ama diğer tarafa yatırmaya çalış bizimki düzeldi yazmıştı bana bende dikkat ettim hep kafasını destekledim diğer tarafa yatırdım ve diğer tarafa da donmeye başladı ama dikkat etmeyi bıraktım şimdi bir haftadir gözlemlediğim yine uykuda hep o tarafa dönerek uyuyor ve evet kafasının o tarafı arkadan basık oldu kafa düzleşmesi de var ama çene diğer omuza kulak memesi bu omuza bakar pozisyonda durmadığı içinde tortikolis değildir gibi düşündüm şimdi evham yaptım bizde bi ortopediye gösterelim en iyisi

Canım daha 3 aylık ve inanılmaz bir büyüme hızları var. 6. Ayda düzelme olmazsa kask takma ihtimalinden bahsetmiştin. Önünde koskoca 3 ay daha var. Şuana kadar dünyada olduğu kadar bir süre var önünde. Sen şimdi doktorun söylediklerini, yapman gerekenleri biliyorsun bu önündeki 3 ayda yapıp başaracaksınız. Her türlü düzelecek inanıyorum kendini suçlamayı, öyle yapsaydım demeyi bırak fayda etmez, gözlemlerin sayesinde fark ettin sonuçta. ‘önümüze bakalım, yapabileceklerimize odaklanalım’ mottosu seni her yere götürür

Bende epey araştırmıştım düzelmeyen bişey değil fizik tedavi ve evde egzersizlerle düzelecek birşeymiş daha çok küçükler bence kaska gerek kalmadan düzelecektir biraz dikkat edince bile hemen fark etmişti bizim ama istikrarlı olmak gerekiyor bizde hemen götürelim pazartesi

Kızlar oto koltuğu ikinci el alınır mı sizce.epey araştırdık ve cybex sirona Zi plus i size modeline karar verdik ama bütçemizi biraz aşıyor ama güvenlik ve özellikleri açısından da bunu istiyorum ikinci elleri daha de var ama alınır mi bilemedim

Kesinliklee

Alınabilir bence. İç koltuğu, minderi falan yıkanıyordur bile belki. Evde ya da kuru temizlemede halledersin. Yıkanmıyorsa bile nemli deterjanlı suyla yıka, birkaç gün havalandır. Kullan. Hiçbir şey olmaz

Bence otokoltuğunu 2. El almayın. Yani çok az kullanıldığından emin olduğunuz varsa anca öyle çünkü her frende hafif hafif gevşiyormuş kemerler o yüzden 2. El önerilmiyor.

Bence alınır, satın alırken kemerini ayrım yerlerini kontrol edip alırsınız

Oto koltuğu diyince bende bir göz gezdirdim de koltuğun neden 360° dönmesi beklenir?

Bence otokoltuğunu 2. El almayın. Yani çok az kullanıldığından emin olduğunuz varsa anca öyle çünkü her frende hafif hafif gevşiyormuş kemerler o yüzden 2. El önerilmiyor.
Görüştüğüm kişi uzun yolculuklarda kullanmamış kısa süreli mesafelerde çoğunlukla tatil ve hafta sonları vs. Şimdide bebeği büyüdüğü için bir büyüğünü almak için satıyormuş bütün kılıflar yıkanabiliyor diye alınır gibi düşünmüştüm kemerler gevşiyor diye bişey bilmiyordum

Yani canım sen bilirsin. ben ilk kızımın otokoltuğunu sakladım mesela çok kullanmadık çünkü dediğin gibi kullanıldığına güveniyorsan olabilir tabi

Kızlar bayram için tesettüre uygun anne kız kombini alabileceğim bildiğiniz bi yer var mı varsa bana linklermisiniz lütfen bi kaç sayfa buldum ama bebek yok hep 1 yaş üstü

İstanbuldaydın değil mi sudem
Nerelere götürdün hastane olarak

Kızlar bayram için tesettüre uygun anne kız kombini alabileceğim bildiğiniz bi yer var mı varsa bana linklermisiniz lütfen bi kaç sayfa buldum ama bebek yok hep 1 yaş üstü
Ben de arıyorum aynı şekilde. Ben de bulamadım bulursan nolur bana da haber ver kıza bari tek bakayım dedim. Çanta elbise takımları var çok tatlı. O bile 9 ay üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…