- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.761
Ben bulamazsam kot elbise ile kombin yapacam artık en kolay kombinBen de arıyorum aynı şekilde. Ben de bulamadımbulursan nolur bana da haber ver kıza bari tek bakayım dedim. Çanta elbise takımları var çok tatlı. O bile 9 ay üstü
Hiç onu düşünmedim bakBen bulamazsam kot elbise ile kombin yapacam artık en kolay kombin
Mama yok kilo alımı alt sınıra yakın hep ama doktorumuz 500 gr mi aşaya düşmedikçe gerek yok dedi o yüzden de takmıyorum kafama çok illa her bebek her ay bir kilo alacak diye birşey yok sonuçta ne yapalım sağlıklı olsundaHiç onu düşünmedim bakonda emzirmeye uygun bulmak da daha kolay düğmeli çok modeli oluyor seninki mama alıyorsa, düğmesiz görürsem de aklımda olsun sana atayım. Düğmesizlere hiç dikkat etmedim daha
Benimkinin sınırda direk. Ama almıyor yani. Günde 6-7 defa mama hazırlıyorum. 0 ız. Benimkide almıyor. Yapacak bir şey yok dediğin gibi. Ben de baya taktım ettim başta da saldım artık. İnşallah daha sonra toparlarlar. Canları yerinde olsun. Ne yapalımMama yok kilo alımı alt sınıra yakın hep ama doktorumuz 500 gr mi aşaya düşmedikçe gerek yok dedi o yüzden de takmıyorum kafama çok illa her bebek her ay bir kilo alacak diye birşey yok sonuçta ne yapalım sağlıklı olsunda
Evet benimki de memeyi reddediyordu kendini geri atıyordu memeden aşırı huzursuz ve gazlıydi ekstra olarak. Bu dediğiniz durumlar bizde de azaldı. Pişiği de çok azdı anüs etrafi kizarikti. Boyunda ve hafif koltuk altında kizariklar vardı alerji uzmanımız bunlar çok sıkıntılı egzama değil dedi. Tabi ben diyet yapiyordum gittiğimde . Sadece dana eti devam ediyordu. Sordum kesmedim yedim yemeye devam et dedi. Deri testi evet negatif çıktı kendi de dedi bebeklerde doğru olmayabilir. İki hafta daha devam et sonra diyetini acicaz dedi anlattı. Gerçi ben dün bezinin markasını değiştim onunda etkisi olabilir. Kakasindaki o kum gibi şeyler su an var kuzu etine mi geçsem diye de düşünmüyor değilim. Mukus devam ediyor doktor mukus sezeryan doğumlu olduğum için normal dedi kanlı olmadığı sürece dikkate almıyoruz dedi. Hatta diyeti açarken gazlı olması da önemli değil kanlı kaka olmasın dedi. Şu an pişiği görünce iki hafta sonra diyeti açma konusunda tedirginim. Ama bazı kaynaklarda diyet açmanın bebeğin bünyesinin alismasina da sebebiyet verdiği için olumlu olduğu yazıyordu. Kafam karmakarışık.O noktalara doktorumuz kan demedi ben hiç kan görmedim bezinde ama mukuslu kaka nerdeyse her bezdeydi birde bu siyah kum gibi şeylerin olduğu bir iki defa oldu sonra daha olmadı şuan eliminasyon diyetindeyim 2 hafta bitti 3. Haftadayız ve şükür düzelmeye başladı poposunda hep olan kızarıklık gitti daha sakin bizdeki en büyük sıkıntı meme emmek için kucağıma aldığımda almıyordu arada biberon emzik hiç bişey yoktu alerji kaynaklıymış şuan kalktı bu sorunda tüm belirtiler kesilince diyet açmaya başlayacağız.dana eti çapraz alerji o yüzden tüketmiyorum ben.bizden doktorumuz deri testi istemedi bu kadar küçükken doğru sonuç vermeyebiliyor negatif olması olmadığı anlamına gelmezmiş en net sonuç diyetle alınır dedi
Canim boyun usg cekindiniz mi ben de dun doktora yazdimCal kenari cok mantikli,bir deneyeyim ben de canim..Evet emzirirken kucakta tasirken yatirirken pispislarken yapilan her harekette sagli sollu yapmak lazimmis.Umarim geri donulmez degildir bir an once duzelir.Evet esretik bir sorun ama olsun estetik ne kadar onemli herkes icin..Hayati boyunca benim kafam neden yamuk yuzum neden asimetrik diye uzulsun istemem
Kızlar bayram için tesettüre uygun anne kız kombini alabileceğim bildiğiniz bi yer var mı varsa bana linklermisiniz lütfen bi kaç sayfa buldum ama bebek yok hep 1 yaş üstü
Anne-kız kombini değil de sadece kıza bayramlık birşeyler aldım aşağıdaki sitedenBen de arıyorum aynı şekilde. Ben de bulamadımbulursan nolur bana da haber ver kıza bari tek bakayım dedim. Çanta elbise takımları var çok tatlı. O bile 9 ay üstü
Canim boyun usg cekindiniz mi ben de dun doktora yazdim
Ben de şunu buldum ama emin değilimAnne-kız kombini değil de sadece kıza bayramlık birşeyler aldım aşağıdaki siteden
Kız Bebek
Bebeğinizin hassas cildine özel %100 pamuklu, sağlıklı Nunu Baby kıyafetleri sizi bekliyor. Konforlu ve doğal ürünlerle bebeğinizin mutluluğunu keşfedin!nunubabyshop.com
Insallah cabucak iyilesirEvet..
Elle muayenede ellerine sertlik geldigi icin ve egrilik gorunur oldugu icin..Bunlar yoksa cekilmezsiniz diye tahmin ediyorum
beyaz parçayı ilk defa duydum internette bilgi yok muKızlar yeşil salyalı kakada beyaz parçalıklı kaka neden olur. Kızımın kakasında beyaz parçalar vardı. Endişe etmeli miyim
Şu süreçte her türlü bezle karşılaştım bu beyaz taneler sindirilmeyen süt yağıymış korkulacak bişey değillerKızlar yeşil salyalı kakada beyaz parçalıklı kaka neden olur. Kızımın kakasında beyaz parçalar vardı. Endişe etmeli miyim
Kızım 1 yaşını geçmişti. İki arkadaşımın da ondan 9 ay büyük bebekleri vardı. Çocuklar oynasın diye buluştuk, kavga kıyamet dövüş ayrıldık. Oyuncağın birini biri alıp kaçıyor diğerleri bağırarak kovalıyordu.Kızlar selam hiç oyun grubu vs araştıran oldu mu? Şimdi 2.5 aylık kızım için erken ama yaz için düşünebilirim. Aşağıdaki yer çıkıyor sürekli karşıma, bir arayıp bilgi alacağım. İstanbul için önerilere açığım. Ya da biz buluşup oyun grubu yaparız
Dün seni merak etmiştim.Kızlar selam, uzun zamandır yoktum, bebekle hiç vakit bulamıyorumumarim
Herkes iyidir ve bebislerde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?