- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.781
Bende ilk defa denk geldimbeyaz parçayı ilk defa duydum internette bilgi yok mu
Çok teşekkür ederim içim rahatladı birazŞu süreçte her türlü bezle karşılaştım bu beyaz taneler sindirilmeyen süt yağıymış korkulacak bişey değiller
Bir bağırsak sorunu olanilirmiş sanırım osman hıca öyle söylüyor doktora danışın istersenizBende ilk defa denk geldim
İçine doğmuş hihihiDün seni merak etmiştim.
Şükür bi sağlık sıkıntımız yokİçine doğmuş hihihiherşey yolunda mı? Bebislerimiz ilk 3 ayi atlattı çok şükür genel olarak ben de bi düzelme var
Ben de kullandım, sihirli değnek etkisi görmedim. Ama kendim sıcak su torbası sevdiğim için onun da mutlu olduğunu düşündümKızlar gaz İçin kiraz çekirdekli bel bandı işe yarıyor mu kullanan var mı?
Kızlar gaz İçin kiraz çekirdekli bel bandı işe yarıyor mu kullanan var mı?
Devlette prosedür var ve çok gereksiz tahlil veriyorBurda bir kadın yazmıştı yıllar önce
Annelik ömür boyu vicdan azabıdır diye
Gerçekten öyle sürekli suçlanıyoruz hem kendi kendimizi hem çevreden içten içe kilomu almadı aç mı kaldı
inşallah bir sıkıntı olmaz yinede bir doktora daha götür istersen
Ama biz sarılık meselesi yüzüne nerdeyse özel hastane tarafından dolandırılıyorduk
Bebeğimi defalarca iğnelerle deldilr
Hastaneye alabilmel için sırf
Bebeğim panik atak gibi olmuştu daha 7 günlükken iğne acısından
Doktora götürmeyi de bu yüzden çok sevmiyorum
oğlan mı seninCanım aldım dün casual marka olanı uyguna geldi onu sadece çarşıda kullanmak için aldım yürüyüşlerde fln önceki güzel ne kadara aldın dersen 3 bucuga bıraktı adam tek kalmış elinde rengide fuşya pembe ve siyah
Uzun süre kullanım için alışmasın diye sanırımsudem34 canım içinde faydalı bakteri var maflorun. Ne zararı olacak ki? Neden önerilmiyormuş? Ben kızımda da kullandım oğlumda da.
Benimki hep ishalBen maflor 2 gün kestim çocuk çok ıkınıyor kesince ne kullanmak gerekiyormuş onu bırakınca peki
Juno bende de hayal kırıklığı oldu resmen verdiğiö paraya yazıkAnneler goruyor ya bence..
Senin daha once dikkatini cekmediyse cok bisi yoktur.Benim cok dikkatimi cekiyordu buraya falan da yazmistim iste ayni tarafa yatiyor junodan dolayi mi boyle oldu tummy timeda duramiyor vs vs diye..Boyle parca parca dikkatini cekiyor yani.Dikkatini ceken bisi yoksa yoktur kafana takma
6 ay da uzun bir süre aynenKuzum sakin ol. O kadar kendini suçlama. Bana da çok ver dediler. Teyzemin kızı prematüre doğurmuştu. 1 küsürdü kızın kilosu. Ona da doktorlar verme falan demişler hep. Bana diyordu rabia doktorlar verme diyorlar, alışır diyorlar ama hep de verdim. 6 ay her gün maflorla kakasını yaptırdım. Alışır diyorlardı kızıyorlardı ama şimdi kızım 7 yaşında. Geçti o durumu. Kaç ay kullandık alışmadı gene bağırsakları korkma ver sen demişti…
Demek istediğim tabiki kullanıp devam et demiyorum ama alışmayan da alışmıyor. Sonrasında düzeliyor. Sorsan annemlere onlar da bizleri sabunla yaptırmışlar hep. Hepimizde şimdi kabızlık mı var sanki ? Sıkma o kadar canını. Bundan sonra vermezsin olur biter. Hiç kendine dert etme o kadar da illa alışır eder sıkıntı yaşar hep diye. Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz. Verme bundan sonra mecbur kalmadıkça. O kadar. Kendini bu kadar suçlama…
Bana da mama ver diyorlar hep. Almıyor çocuk. Napayım yani. Veremiyorum. Versem emdiğini de kusuyor saldım
Kuzenime de verme mama çok kilolu diyorlar. Onunki de doymuyor açlıktan ağlayıp duruyor. Mecbur hala veriyor
Doktorlar doğrusunu söylemek zorunda ama her bebeğe de her dedikleri uygulanmıyor malesef. Emin ol hepimizin doktorun dediğinin tam tersini yaptığımız dönemlerimiz olacak. Keyfimizden değil bebeğin durumuna göre davranıyoruz mecbur. Sıkma canını, suçlama kendini hiç
2 aydır her gün kullandın mı sende?Hanımlar merhaba; siz aylardır hatta 1 yıl olmuştur herhalde konuşuyorsunuz ben hamile kalınca takip etmiştim grubu ama hamileliğim sıkıntılı vs geçince devam edemedim hiç yazmamıştım gruba nerdeyse yaklaşık 10 gündür yazdıklarınızı okuyorum yeniden dönüş
4 Aralıkta doğum yaptım bendeya alerji ile ilgili özellikle okuyorum. Oğlum başından beri kolikti aşırı ağlama sürekli ıkınma gaz zaten en büyük problemimizdi yani biraz hafifledi diyebilirim bende kaka da mukus görüyorum boynunun altı pişik oluyor geçmeyen konağı var kafasında burnunda hırıltı gaz zaten Allah’ın emri yani sizce bunlar alerji belirtisi değil mi? Gittiğim çocuk doktorumdan memnunum aslında ama diyor ki kan görmediğin sürece alerjilik bi durum yok. Dün devlete götürdüm çünkü alerji bölümüne sevk etsin istiyordum devletteki doktor daha beter diyor ki hepsi normal sıkıntı yok çok keyifli bir bebeğe benziyor çünkü çocuğu soyduk çocuk orda keyiflendi sen bir de evde gör doktor diyemedim tabii. Benim oğlum sürekli huzursuz her şeyle en fazla 10 dk oyalanıyor 10 dk ana kucağı 10 dk oyun halısı 10 dk yatarak işte konuşuyoruz iletişim kuruyoruz sonrası hep mızmızlık ağlama kucak isteme hatta bazen kucaktaki durmuyor illa gezeceğiz yani bilmiyorum bu huy mu değil mi bi şey mi rahatsız ediyor. Kendimiz randevu alıp alerjiye de gidemiyoruz. 1 hafta süt ürünlerini kesmiştim ama aynıydı aslında bilmiyorum ya siz ne düşünürdünüz böyle durumda danışmak istedim.
Bu arada bende yaklaşık 40 günlükten beri maflor kullandım turuncu olandan benim kuzenim çocuk doktoru o önermişti bana kolikten dolayı yani bizde ishallik bi durum yoktu. Yanlış mıymış kullanmamız endişe ettim şimdi bende
Oo yüzmelere başlanmışÇaya alerjisi olan birini ilk defa duyuyorumben çayla yaşıyorum, iyi ki ona alerjim yok bende de akne rozasea var. Hamileyken hiç tekrar çıkmamıştı. Şimdi spora başladım, haftada iki havuza gidiyorum. Yeniden atak yaşıyorum. İlaçları da gebelikte ve emzirirken kullanılmıyor benden başka spora alerjisi olan var mıdır acaba
Teslim ol biraz relaks olHoşbuldum
Normalse sevindim sürekli kafamda kuruyorum bebek bu niye durmuyor niye yatmıyor niye kendi kendine oynamaktan keyiflenmiyor diye kendi kendine oynadığı da oluyor ama sürekli değil yani
Alınır yaKızlar oto koltuğu ikinci el alınır mı sizce.epey araştırdık ve cybex sirona Zi plus i size modeline karar verdik ama bütçemizi biraz aşıyor ama güvenlik ve özellikleri açısından da bunu istiyorum ikinci elleri daha de var ama alınır mi bilemedim
Devlette 5 hastane gezdikİstanbuldaydın değil mi sudem
Nerelere götürdün hastane olarak
Hangi yakadasın?Kızlar selam hiç oyun grubu vs araştıran oldu mu? Şimdi 2.5 aylık kızım için erken ama yaz için düşünebilirim. Aşağıdaki yer çıkıyor sürekli karşıma, bir arayıp bilgi alacağım. İstanbul için önerilere açığım. Ya da biz buluşup oyun grubu yaparız
Yok canım kızoğlan mı senin
Gene çok şükür yanında insan var. Ben 1 haftalık sezaryenliydim daha tektim. Peşine de tek gitti hep. Aksamdan aksama eşim biraz yardımcı oldu işte… benimkide gündüzleri hiç durmuyor sürekli ağlayıp duruyor. Bazen ben de oturup ağlıyorum onunla. Çok zor işmiş gerçekten bu annelikAlla
Gerçekten çok zormuş Allah yardımcımız olsun hepsi geçecek büyüyecek diye düşünmekten başka bişey yapamıyorumGene çok şükür yanında insan var. Ben 1 haftalık sezaryenliydim daha tektim. Peşine de tek gitti hep. Aksamdan aksama eşim biraz yardımcı oldu işte… benimkide gündüzleri hiç durmuyor sürekli ağlayıp duruyor. Bazen ben de oturup ağlıyorum onunla. Çok zor işmiş gerçekten bu annelik
Resmen benim oğlumu anlatmışsınızHanımlar merhaba; siz aylardır hatta 1 yıl olmuştur herhalde konuşuyorsunuz ben hamile kalınca takip etmiştim grubu ama hamileliğim sıkıntılı vs geçince devam edemedim hiç yazmamıştım gruba nerdeyse yaklaşık 10 gündür yazdıklarınızı okuyorum yeniden dönüş
4 Aralıkta doğum yaptım bendeya alerji ile ilgili özellikle okuyorum. Oğlum başından beri kolikti aşırı ağlama sürekli ıkınma gaz zaten en büyük problemimizdi yani biraz hafifledi diyebilirim bende kaka da mukus görüyorum boynunun altı pişik oluyor geçmeyen konağı var kafasında burnunda hırıltı gaz zaten Allah’ın emri yani sizce bunlar alerji belirtisi değil mi? Gittiğim çocuk doktorumdan memnunum aslında ama diyor ki kan görmediğin sürece alerjilik bi durum yok. Dün devlete götürdüm çünkü alerji bölümüne sevk etsin istiyordum devletteki doktor daha beter diyor ki hepsi normal sıkıntı yok çok keyifli bir bebeğe benziyor çünkü çocuğu soyduk çocuk orda keyiflendi sen bir de evde gör doktor diyemedim tabii. Benim oğlum sürekli huzursuz her şeyle en fazla 10 dk oyalanıyor 10 dk ana kucağı 10 dk oyun halısı 10 dk yatarak işte konuşuyoruz iletişim kuruyoruz sonrası hep mızmızlık ağlama kucak isteme hatta bazen kucaktaki durmuyor illa gezeceğiz yani bilmiyorum bu huy mu değil mi bi şey mi rahatsız ediyor. Kendimiz randevu alıp alerjiye de gidemiyoruz. 1 hafta süt ürünlerini kesmiştim ama aynıydı aslında bilmiyorum ya siz ne düşünürdünüz böyle durumda danışmak istedim.
Bu arada bende yaklaşık 40 günlükten beri maflor kullandım turuncu olandan benim kuzenim çocuk doktoru o önermişti bana kolikten dolayı yani bizde ishallik bi durum yoktu. Yanlış mıymış kullanmamız endişe ettim şimdi bende
Aminnn hepimize güç sabır versin gerçekten çok zormuş annelikDün gece aynısını yazacaktım. Yazdım hatta sildim sonra. Yalnız değilsin, çok zor. Allah güç kuvvet versin hepimize.
1600 ödedik canım muayene ücretine randevu aldık gittik tepeden tırnağa bakti dinledi bizi gidilir canım kontrol de muayene de bi şikayetin varsa da yoksa da gidilir bence doktor sonuçtaÜcreti ne kadar Osman hocanın , sadece kontrol amaçlı gidiliyor mu ki
Ben patiklerinide bel bantınıda almıştım çabuk soğuyor ve hiç bir işe yaramıyor evde bi köşedeler onun yerine ayak altlarına jel pedler koydum onlar ısıyı daha uzun tutuyor bu arada kızımın gazı iki gündür azaldı erkekler sanırım daha gazlı oluyor erkekde halen gaz var maalesefKızlar gaz İçin kiraz çekirdekli bel bandı işe yarıyor mu kullanan var mı?
Ayy bende o doktora gitmek isterdim fiyatıda pahalı değilmiş1600 ödedik canım muayene ücretine randevu aldık gittik tepeden tırnağa bakti dinledi bizi gidilir canım kontrol de muayene de bi şikayetin varsa da yoksa da gidilir bence doktor sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?