2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar, bızım kız yenı yenı huylar cıkardı basıma.. İki kere oldu sabahtan beri
Mamayı ıcmıyo uyanıkken, bıberonu agzına verınce cıglık atıyo, sonra kucagımda aglaya aglaya uyuyakaldı, esım ısıttı mamayı, uyurken verdık, hepsını bitirdi sonra da derın uykuya daldı yaklasık 4saat uyudu, uyandıktan sonra bıraz emzirdim, bıraz oyalandık, yıne mıkırdanmaya basladı acıktı, sabhkı durumun aynısı, aynı sekılde verdım mamayı sımdı uyuyo.. Bıraz baktım netten bırsuru kısının basına gelmıs bu durum, ınsallah uzun surmez ıkı kerelik bısey olarak kalır.. İlk adımlarıma gore de 3.atak dönemindeymısz

Ben gaz için banyoda kızı kucağıma alıp topuklarına, karnına, sırtına falan masaj yapıyorum. Ayaklarını karnına bastırıyorum falan… klasik uyanıkken yaptığımız şeyleri duşta yapıyorum. İnanılmaz fark oluyor. Uyurken pıt pıt pıt pıt gidiyor tavsiye ederim akan sıcak suyun altında denemenizi
Kızlar gaz İçin kiraz çekirdekli bel bandı işe yarıyor mu kullanan var mı?

Kızlar bebeklerin gündüz uykusu nasıl olmalı?
3uyku olmalı deniliyor ve 4-5 saat uyumalı toplamda . Uyandıktan sonra ise 1,5 - 2 saat uyanık kalabilirlermiş. Ama bu durumda daha çok uyumaları gerekmez mi? Sizler nasıl yapıyorsunuz benim kız uyumuyor

Kızlar bebişin yanağının içinde böyle bir şey çıktı. Ne olduğunu bilen var mı ? Yarın aylık kontrolumuz. Doktora da götüreceğim ama merak ettim

Devlette prosedür var ve çok gereksiz tahlil veriyor
oğlan mı senin

sudem34 canım içinde faydalı bakteri var maflorun. Ne zararı olacak ki? Neden önerilmiyormuş? Ben kızımda da kullandım oğlumda da.
Uzun süre kullanım için alışmasın diye sanırım
Şikayetin geçince kes deniyor
5 günde bünye nasıl alışacak
Ben maflor 2 gün kestim çocuk çok ıkınıyor kesince ne kullanmak gerekiyormuş onu bırakınca peki
Benimki hep ishal
Juno bende de hayal kırıklığı oldu resmen verdiğiö paraya yazık
6 ay da uzun bir süre aynen
Gıda takviyesi diye geçiyor zaten ilaç değil
2 aydır her gün kullandın mı sende?
Bizde ishal genelde maflor yokken 6 kaka yapıyor ise sulu maflor ile 3 sulu kaka oluyordu mesela
Mersin ile mafloru beraber veriyordum gaza faydası olmuştu
Oo yüzmelere başlanmış
Hoşbuldum
Normalse sevindim sürekli kafamda kuruyorum bebek bu niye durmuyor niye yatmıyor niye kendi kendine oynamaktan keyiflenmiyor diye kendi kendine oynadığı da oluyor ama sürekli değil yani
Teslim ol biraz relaks ol
Alınır ya
İstanbuldaydın değil mi sudem
Nerelere götürdün hastane olarak
Devlette 5 hastane gezdik
Bahçelievler, bakırköy Sadi Konuk, Esenler çocuk, bağcılar, bayrampaşa
Hangi yakadasın?

Gerçekten çok zormuş Allah yardımcımız olsun hepsi geçecek büyüyecek diye düşünmekten başka bişey yapamıyorum

Resmen benim oğlumu anlatmışsınız

Kızlar gaz İçin kiraz çekirdekli bel bandı işe yarıyor mu kullanan var mı?
Ben patiklerinide bel bantınıda almıştım çabuk soğuyor ve hiç bir işe yaramıyor evde bi köşedeler onun yerine ayak altlarına jel pedler koydum onlar ısıyı daha uzun tutuyor bu arada kızımın gazı iki gündür azaldı erkekler sanırım daha gazlı oluyor erkekde halen gaz var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…