2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benimki dün gündüz 2, hadi zorlasan 3 saat uyudu.

Kızlar bebişin yanağının içinde böyle bir şey çıktı. Ne olduğunu bilen var mı ? Yarın aylık kontrolumuz. Doktora da götüreceğim ama merak ettimEki Görüntüle 3402203
Af’a benziyor. İlacı var ama bebelere verilir mi bilmiyorum. Karbonatlı su yapıp bir bezle orayı sil canım. Doktor ilaç konusunda yönlendirir
Avrupa yakasındayım Güneşli tarafında. Ama karşıya da sık sık geçiyoruz, kayınvalidemler orda. Sen ne taraftasın?

Kızlar bebişin yanağının içinde böyle bir şey çıktı. Ne olduğunu bilen var mı ? Yarın aylık kontrolumuz. Doktora da götüreceğim ama merak ettimEki Görüntüle 3402203
Ailede aft cikaran var mi biz doktora goturdugumuzde genel kontrolde agzinda yara cikmis dedi bize gosterdi. Ta ilerideydi bogazinin. E vitamini verdi 5 gun kullanin dedi. Yaraya surduk gunde 3 defa

Evet veriyordum 2 gündür vermedim bi huzursuzluk hali hakim alışmış mı acaba ya? Benim günde 1 kez kaka yapıyor gaz ve kolik için önermişti kuzenim

Valla benim oğlum 1.5 saat uyanık kalabiliyor ama uykusu da çok hafif yarım saat içinde hemen uyanıyor bi türlü çözüm bulamadım bazen 15 dk bazen 40 dk zorlamıyorum bende öyle olunca 4 uyku falan uyumuş oluyor tabii çünkü 1.5 saat anca dayanıyor sonra uykusuzluk huzursuzluğu inşallah ilerde geçer diye ümit ediyorum

BIzimde uyku cok hafif sabah 6 gibi uyaniyoruz ondan sonra aksam olana kadar 2 saatte bir 25 dk uyursa uyuyor beyaz gurultu acarsam daha uzun uyuyor ama o da zararli mi degil mi emin olamiyorum

Kesinlikle biz. Kalkiyoruz yiyoruz 1 saat icinde uyumak istiyor 15 dk uyuyor uyumuyor uyaniyor geri ye biraz oyalsn yine uyut beni anne. Aman sagliklari yerinde olsun da ..

Benim oğlum da çok uyumuyo, her bebek farklı, bazı günler uyuyo bazı günler 9-10 saatte sadece toplamda 1 saat uyuduğu oluyo artık takmıyorum doktorda her bebek farklı diyo

Herkese merhaba bende yaklaşık 1 aydır takip ediyorum sizlerin yazışmalarını ama yazmaya da çekindim başından beri burada olamayınca. Oğlum 3 ay 13 günlük bende hiperlaktasyon sorunu var ve bu ay az kilo aldık. Hiperlaktasyon yaşayan var mı ne denediysem çare olmadı?

Pamukçukbu benimde bebeğimin hep buralarına çıkıyor gazlı bez ve karbonatlı suyla siliyorum ilk başta doktorun verdigi mikostatin diye bi damlayı kullandım geçirmişti ama sonra diğer yanağında tekrar çıktı bende çıktıkça karbonatlı su ile siliyorum bi tamamen kaybolmadı

Evet bende var. Çocuk süt içerken sürekli tıkanıyor ve kusuyor. Ben pompayı hayatımdan çıkardım kesinlikle. Memem çok sertleşirse elle sağıyorum önden biraz, sonra veriyorum memeyi.

Kesinlikle biz. Kalkiyoruz yiyoruz 1 saat icinde uyumak istiyor 15 dk uyuyor uyumuyor uyaniyor geri ye biraz oyalsn yine uyut beni anne. Aman sagliklari yerinde olsun da ..
Öyle tabii çok şükür bende saldım düzen müzen hak getire o 15 dk da kahve içiyorum sadece diyorum tek kendime ayıracağım vakit bu

Evet bende var. Çocuk süt içerken sürekli tıkanıyor ve kusuyor. Ben pompayı hayatımdan çıkardım kesinlikle. Memem çok sertleşirse elle sağıyorum önden biraz, sonra veriyorum memeyi.
Bende ilk 2 ay kullandım pompa sonradan tazyikli gelince bıraktım sabahları çok dolu olunca elle sağıyorum . Ama bir türlü azalma olmadı giderek azalır düzene girer süt üretimi diyorlar siz de düzelme oldu mu acaba ?

Bende bazen düzene giriyor gibi oluyor sonra birden taş gibi oluyor tekrar çok düzeldi diyemem o yüzden heniz

Kızlar 2 gündür sabaha kadar uyumuyoruz ağlamaktan helak oluyor çocuk bu arada kakasını yapıyor tabi ilaçın etkisi ile ama gece ne oluyorsa sallıyoruz beşiğe koyuyoruz ağlama krizi bu arada sürekli alttan gaz çıkarıyor yediklerime de dikkat ediyorum ne oluyor acaba mala bağladım iyice

Hoşgeldin.

Şu uyku problemi olan aya giriyoruz yavaş yavaş belki oyğzden olabilir

Hoşgeldin Bendede son iki haftadır olmaya başladı üç dört saat süt biriktiyse oluyor nefessiz kalıuor çocuk hızlı süt gelmesi değilmi hiperlaktasyon
Birde sütün bol olduğu bir durum sa nasıl kilo alımı az oluyor acaba şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…