- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.801
Benimki dün gündüz 2, hadi zorlasan 3 saat uyudu.Kızlar bebeklerin gündüz uykusu nasıl olmalı?
3uyku olmalı deniliyor ve 4-5 saat uyumalı toplamda . Uyandıktan sonra ise 1,5 - 2 saat uyanık kalabilirlermiş. Ama bu durumda daha çok uyumaları gerekmez mi? Sizler nasıl yapıyorsunuz benim kız uyumuyor
Af’a benziyor. İlacı var ama bebelere verilir mi bilmiyorum. Karbonatlı su yapıp bir bezle orayı sil canım. Doktor ilaç konusunda yönlendirirKızlar bebişin yanağının içinde böyle bir şey çıktı. Ne olduğunu bilen var mı ? Yarın aylık kontrolumuz. Doktora da götüreceğim ama merak ettimEki Görüntüle 3402203
Avrupa yakasındayım Güneşli tarafında. Ama karşıya da sık sık geçiyoruz, kayınvalidemler orda. Sen ne taraftasın?Devlette prosedür var ve çok gereksiz tahlil veriyor
oğlan mı senin
Uzun süre kullanım için alışmasın diye sanırım
Şikayetin geçince kes deniyor
5 günde bünye nasıl alışacak
Benimki hep ishal
Juno bende de hayal kırıklığı oldu resmen verdiğiö paraya yazık
6 ay da uzun bir süre aynen
Gıda takviyesi diye geçiyor zaten ilaç değil
2 aydır her gün kullandın mı sende?
Bizde ishal genelde maflor yokken 6 kaka yapıyor ise sulu maflor ile 3 sulu kaka oluyordu mesela
Mersin ile mafloru beraber veriyordum gaza faydası olmuştu
Oo yüzmelere başlanmış
Teslim ol biraz relaks ol
Alınır ya
Devlette 5 hastane gezdik
Bahçelievler, bakırköy Sadi Konuk, Esenler çocuk, bağcılar, bayrampaşa
Hangi yakadasın?
Ailede aft cikaran var mi biz doktora goturdugumuzde genel kontrolde agzinda yara cikmis dedi bize gosterdi. Ta ilerideydi bogazinin. E vitamini verdi 5 gun kullanin dedi. Yaraya surduk gunde 3 defaKızlar bebişin yanağının içinde böyle bir şey çıktı. Ne olduğunu bilen var mı ? Yarın aylık kontrolumuz. Doktora da götüreceğim ama merak ettimEki Görüntüle 3402203
Evet veriyordum 2 gündür vermedim bi huzursuzluk hali hakim alışmış mı acaba ya? Benim günde 1 kez kaka yapıyor gaz ve kolik için önermişti kuzenimDevlette prosedür var ve çok gereksiz tahlil veriyor
oğlan mı senin
Uzun süre kullanım için alışmasın diye sanırım
Şikayetin geçince kes deniyor
5 günde bünye nasıl alışacak
Benimki hep ishal
Juno bende de hayal kırıklığı oldu resmen verdiğiö paraya yazık
6 ay da uzun bir süre aynen
Gıda takviyesi diye geçiyor zaten ilaç değil
2 aydır her gün kullandın mı sende?
Bizde ishal genelde maflor yokken 6 kaka yapıyor ise sulu maflor ile 3 sulu kaka oluyordu mesela
Mersin ile mafloru beraber veriyordum gaza faydası olmuştu
Valla benim oğlum 1.5 saat uyanık kalabiliyor ama uykusu da çok hafif yarım saat içinde hemen uyanıyor bi türlü çözüm bulamadım bazen 15 dk bazen 40 dk zorlamıyorum bende öyle olunca 4 uyku falan uyumuş oluyor tabii çünkü 1.5 saat anca dayanıyor sonra uykusuzluk huzursuzluğu inşallah ilerde geçer diye ümit ediyorumKızlar bebeklerin gündüz uykusu nasıl olmalı?
3uyku olmalı deniliyor ve 4-5 saat uyumalı toplamda . Uyandıktan sonra ise 1,5 - 2 saat uyanık kalabilirlermiş. Ama bu durumda daha çok uyumaları gerekmez mi? Sizler nasıl yapıyorsunuz benim kız uyumuyor
BIzimde uyku cok hafif sabah 6 gibi uyaniyoruz ondan sonra aksam olana kadar 2 saatte bir 25 dk uyursa uyuyor beyaz gurultu acarsam daha uzun uyuyor ama o da zararli mi degil mi emin olamiyorumKızlar bebeklerin gündüz uykusu nasıl olmalı?
Kesinlikle biz. Kalkiyoruz yiyoruz 1 saat icinde uyumak istiyor 15 dk uyuyor uyumuyor uyaniyor geri ye biraz oyalsn yine uyut beni anne. Aman sagliklari yerinde olsun da ..Valla benim oğlum 1.5 saat uyanık kalabiliyor ama uykusu da çok hafif yarım saat içinde hemen uyanıyor bi türlü çözüm bulamadım bazen 15 dk bazen 40 dk zorlamıyorum bende öyle olunca 4 uyku falan uyumuş oluyor tabii çünkü 1.5 saat anca dayanıyor sonra uykusuzluk huzursuzluğu inşallah ilerde geçer diye ümit ediyorum
Benim oğlum da çok uyumuyo, her bebek farklı, bazı günler uyuyo bazı günler 9-10 saatte sadece toplamda 1 saat uyuduğu oluyo artık takmıyorumKızlar bebeklerin gündüz uykusu nasıl olmalı?
Yok aslında ama… 3-5 gün vitamin kullanmakla geçiyorsa iyi geneAilede aft cikaran var mi biz doktora goturdugumuzde genel kontrolde agzinda yara cikmis dedi bize gosterdi. Ta ilerideydi bogazinin. E vitamini verdi 5 gun kullanin dedi. Yaraya surduk gunde 3 defa
Pamukçukbu benimde bebeğimin hep buralarına çıkıyor gazlı bez ve karbonatlı suyla siliyorum ilk başta doktorun verdigi mikostatin diye bi damlayı kullandım geçirmişti ama sonra diğer yanağında tekrar çıktı bende çıktıkça karbonatlı su ile siliyorum bi tamamen kaybolmadıKızlar bebişin yanağının içinde böyle bir şey çıktı. Ne olduğunu bilen var mı ? Yarın aylık kontrolumuz. Doktora da götüreceğim ama merak ettimEki Görüntüle 3402203
Evet bende var. Çocuk süt içerken sürekli tıkanıyor ve kusuyor. Ben pompayı hayatımdan çıkardım kesinlikle. Memem çok sertleşirse elle sağıyorum önden biraz, sonra veriyorum memeyi.Herkese merhaba bende yaklaşık 1 aydır takip ediyorum sizlerin yazışmalarını ama yazmaya da çekindim başından beri burada olamayınca.Oğlum 3 ay 13 günlük bende hiperlaktasyon sorunu var ve bu ay az kilo aldık. Hiperlaktasyon yaşayan var mı ne denediysem çare olmadı?
Öyle tabii çok şükür bende saldım düzen müzen hak getireKesinlikle biz. Kalkiyoruz yiyoruz 1 saat icinde uyumak istiyor 15 dk uyuyor uyumuyor uyaniyor geri ye biraz oyalsn yine uyut beni anne. Aman sagliklari yerinde olsun da ..
Bende ilk 2 ay kullandım pompa sonradan tazyikli gelince bıraktım sabahları çok dolu olunca elle sağıyorum . Ama bir türlü azalma olmadı giderek azalır düzene girer süt üretimi diyorlar siz de düzelme oldu mu acaba ?Evet bende var. Çocuk süt içerken sürekli tıkanıyor ve kusuyor. Ben pompayı hayatımdan çıkardım kesinlikle. Memem çok sertleşirse elle sağıyorum önden biraz, sonra veriyorum memeyi.
Bende bazen düzene giriyor gibi oluyor sonra birden taş gibi oluyor tekrar çok düzeldi diyemem o yüzden henizBende ilk 2 ay kullandım pompa sonradan tazyikli gelince bıraktım sabahları çok dolu olunca elle sağıyorum . Ama bir türlü azalma olmadı giderek azalır düzene girer süt üretimi diyorlar siz de düzelme oldu mu acaba ?
Hoşgeldin.Herkese merhaba bende yaklaşık 1 aydır takip ediyorum sizlerin yazışmalarını ama yazmaya da çekindim başından beri burada olamayınca.Oğlum 3 ay 13 günlük bende hiperlaktasyon sorunu var ve bu ay az kilo aldık. Hiperlaktasyon yaşayan var mı ne denediysem çare olmadı?
Ben aldım ama hiç kullanmadım sanki karnına ağırlık yapacak gibi geliyor bana onun yerine her altını açtığımda karnına ağız mendili ısıtıp koyuyorum daha iyi oluyorKızlar gaz İçin kiraz çekirdekli bel bandı işe yarıyor mu kullanan var mı?
Şu uyku problemi olan aya giriyoruz yavaş yavaş belki oyğzden olabilirKızlar 2 gündür sabaha kadar uyumuyoruz ağlamaktan helak oluyor çocuk bu arada kakasını yapıyor tabi ilaçın etkisi ile ama gece ne oluyorsa sallıyoruz beşiğe koyuyoruz ağlama krizi bu arada sürekli alttan gaz çıkarıyor yediklerime de dikkat ediyorum ne oluyor acaba mala bağladım iyice
HoşgeldinHerkese merhaba bende yaklaşık 1 aydır takip ediyorum sizlerin yazışmalarını ama yazmaya da çekindim başından beri burada olamayınca.Oğlum 3 ay 13 günlük bende hiperlaktasyon sorunu var ve bu ay az kilo aldık. Hiperlaktasyon yaşayan var mı ne denediysem çare olmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?