2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İlk 3 ay fazla üretim 3 aydan sonra yetecek kadar süt üretimi olurmuş belki bu aydan sonra biraz daha rahat edersin

Ben artık reklamlar yüzünden mesajlarınızı göremez oldum ne yadığımıda görmüyorum paylaşıp okuyorum sitedeyken çoğunluk bu şekşlde fotodaki gibi böyle oluyor siteye girmek istemiyorum böyle olunca

Eklentiler

• IMG_9403.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 36
Hoşbulduk Evet süt tazyikli geliyor çok hızlı geliyor bundan dolayı da dediğin gibi nefessiz kalıyor gibi oluyor öksürüyor yutkunamayinca falan. Kilo alımının azalması da memeden çok hızlı geldigi için rahatsız olup kısa emiyor ağlıyor memeye gelmek istemiyor ben ona bağlıyorum

KBB profesöre gösterdim ben bebeğimi tıkanma konusunda. Sürekli boğazında kalıyordu. Dik emzirmeyi önerdi. Böyle devam edecek dedi. Bebeklerin genizleri yumuşak oluyormuş. Ondan dolayı bir süre dik emzirmeyi önerdi

Evet reklamı kapatmak ıcın X de yok kosesınde, reklam ekranın yarısını kaplıyor, yok mu çözümü Kazen , dünden beri bu şekilde

Ben daha çok şu şekilde geri yaslanıp hafif onu yukarı alarak emzirmeye çalışıyorum. Biraz tummy time şeklinde oluyor ondan dolayıda kısa sürede yoruluyor sanırım çok uzun ememiyor.

Eklentiler

• IMG_20240318_141512.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar saç dökülmesi için iyi gelen bir öneriniz, yaptığınız bir şey falan var mı? Bu ara inanılmaz arttı

Evet cıbıl kızı en azından kapatabiliyorduk. Bu reklam kapanmıyor da.

Acaba bende de hiperlaktasyon var da çocuk ondan mı tepiniyor memede ben süt yok diye düşünüyorum. Sağınca aman aman bişey çıkmıyor.

Kızlar saç dökülmesi için iyi gelen bir öneriniz, yaptığınız bir şey falan var mı? Bu ara inanılmaz arttı
3. Ayda başlayan saç dökülmesi etki eden birşey duymadım her türlü dökülecek diyorlar keşke olsa kullansak ve bitse şu saç dökülmesi.

Acaba bende de hiperlaktasyon var da çocuk ondan mı tepiniyor memede ben süt yok diye düşünüyorum. Sağınca aman aman bişey çıkmıyor.
Bende ilk öyle zannediyodum süt yok bu çocuk doymuyor ağlıyor. Sonra baktım ki bir süre sonra memeyi ağzından çektikçe süt fışkırıyor. Çocuğun ağzı süt dolu yutamamış oluyordu

Dun bıberon almayınca arkadasım doymustur belkı ondan ıstemedı dedı, sabah sol gogsu emzırmemıstim bı sagdım 60 cc cıktı ben şokk, sag meme 10 cıktı, onu emzirmiştim.. Galıba doydugu ıcın bıberonu ıstemedı.. Ben hıc anlamıyorum, kör topal çocuk büyütüyorum gıbı

Ki makine bebek gibi güçlü çekemiyor. Düşün makineyle 60-10 çıktıysa bebiş kaç cc emmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…