- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.841
Takviye edici gıdaya başlayacağımKızlar saç dökülmesi için iyi gelen bir öneriniz, yaptığınız bir şey falan var mı? Bu ara inanılmaz arttı
Ben tutuyorumOruç tutan var mı kızlar? Nasıl gidiyor tutan varsa?
Sen tutyormusunOruç tutan var mı kızlar? Nasıl gidiyor tutan varsa?
Biz galiba mama lobisinin oyununa geldikDun bıberon almayınca arkadasım doymustur belkı ondan ıstemedı dedı, sabah sol gogsu emzırmemıstim bı sagdım 60 cc cıktı ben şokk, sag meme 10 cıktı, onu emzirmiştim.. Galıba doydugu ıcın bıberonu ıstemedı.. Ben hıc anlamıyorum, kör topal çocuk büyütüyorum gıbı
Ayy ınsallahh ya , epeydir sağım yapmıyordum, rutin mama oncesı emzırıyorum, artmasına ben de cok mutlu oldum, kafayı yıcektim dun ac mı kaldı diyeKi makine bebek gibi güçlü çekemiyor. Düşün makineyle 60-10 çıktıysa bebiş kaç cc emmiştir.
Yok canım ben bi sene orucun ilk günü çok çok kötü sistit oldum. Sonraki seneler ara ara denedim tutmayı. Her seferinde sistit oluyorum. Onun için bayağı senelerdir tutmuyorum. Allah kabul etsin sizinkini.Sen tutyormusun
Bende de mi var ki bebeğim yudum yudum iciyor diyordm ya bundan herhalde boguluyor sanıyo kendini ama uyurken boğulmuyo, artk tamamen yatıp öyle istiyorAcaba bende de hiperlaktasyon var da çocuk ondan mı tepiniyor memedeben süt yok diye düşünüyorum. Sağınca aman aman bişey çıkmıyor.
Biberondan nasıl içiyor?Bende de mi var ki bebeğim yudum yudum iciyor diyordm ya bundan herhalde boguluyor sanıyo kendini ama uyurken boğulmuyo, artk tamamen yatıp öyle istiyor
Regl olana kadar tuttum ben de kuzum. Şahsen hiç zorlanmadım da. Bebekte de bir açlık vs sezmedim. Bezleri hep takip ettim. Bezleri her zamanki gibiydi. Bir azalma olmadı. Çocukta ekstra bir huysuzluk, huzursuzluk olmadı. Reglim bitince Allah nasip ederse gene tutacağım. Bence burada önemli olan su tüketimi. İftarla sahur arası bol bol su tüketmek lazım, iftarda adam akıllı her şeyden yemek lazım ki bebişleri etlilemesin. Vücut susuz kaldıkça cünkü sütte azalacak. Susuz bırakmamak lazımOruç tutan var mı kızlar? Nasıl gidiyor tutan varsa?
Canım benimki de hep yatarak istiyor. Özellikle sütteki tazyikten dolayı.. memeyi sık anlarsın var mı yok mu. Yeni boşalttığın memeyi değil de diğerini sık ama. Bak damla damla mı geliyor tazyikli mi. Biz geçen aç tazyikten çok meme reddi yaşadık. Yatarak emzirme, ben sırt üstü yatarken onu göğsüme yatırıp emzirme bir de makas tutusla giden tazyiğin azaldığını fark ettimBende de mi var ki bebeğim yudum yudum iciyor diyordm ya bundan herhalde boguluyor sanıyo kendini ama uyurken boğulmuyo, artk tamamen yatıp öyle istiyor
Bende net bir süt azalması farketmedim dahaRegl olana kadar tuttum ben de kuzum. Şahsen hiç zorlanmadım da. Bebekte de bir açlık vs sezmedim. Bezleri hep takip ettim. Bezleri her zamanki gibiydi. Bir azalma olmadı. Çocukta ekstra bir huysuzluk, huzursuzluk olmadı. Reglim bitince Allah nasip ederse gene tutacağım. Bence burada önemli olan su tüketimi. İftarla sahur arası bol bol su tüketmek lazım, iftarda adam akıllı her şeyden yemek lazım ki bebişleri etlilemesin. Vücut susuz kaldıkça cünkü sütte azalacak. Susuz bırakmamak lazım
Bende öyle düşünüyorum fiyatı bana da iyi geldii tokatta yaşıyorum ama ayda 1 götürülür yani sıkıntı olmaz hiçAyy bende o doktora gitmek isterdim fiyatıda pahalı değilmiş
Ben kullandım ve bebeğiöi gayet güzel rahatlattı takıyodum o ısıyla hem rahat uyuyodu hemde gazını rahat atıyodu ben faydasını gördümKızlar gaz İçin kiraz çekirdekli bel bandı işe yarıyor mu kullanan var mı?
Operayı indir istersen bende öyleydim opera indirdim reklam yokBen artık reklamlar yüzünden mesajlarınızı göremez oldum ne yadığımıda görmüyorum paylaşıp okuyorum sitedeyken çoğunluk bu şekşlde fotodaki gibi böyle oluyor siteye girmek istemiyorum böyle olunca
Öylemii deneyeyim yıldım vallaOperayı indir istersen bende öyleydim opera indirdim reklam yok
Ne kadar tehlikeli insanlar bunlarKızlar yeri değil ama bilgisi olan varsa beni aldınlatsın çok sinirliyim.
Eşim facebook üzerinden bir araba buldu. Numaralaştılar. Konuştular. Adam dedi ki “ben arabayı 1.5 sene önce kayınçomdan aldım. Yarın da ev alıyorum. Acil paraya ihtiyacım var. Araba kayınçomun üstüne o arabaya 400 e konmak istiyor, ben de beleşe gitsin istemiyorum. Satışta lütfen kayınçomla fiyat hakkında konuşma. Yüz yüze bakıyoruz. Kırgınlık olmasın. Ben sana 600 e veririm arabayı” dedi.
Eşim de istanbuldan kalktı araba almaya Hatay a gitti. Hatta doğrudan hataya uçak bileti bulamadı da Adana ya gidip taksiyle hatay a geçti. Adam yeterki gel, taksi paranı ben karşılıcam dedi.
Konuştukları saatte de orada bekleyen biri vardı. Velhasıl arabayı expere falan soktular. Her şey on numara falan. Notere gittiler. Tam hesaba parayı atacak eşim demiş ki “ abi senin şimdi attığın ibanla , dün attığın iban farklı “ adam bir afallamış. Kardeşim biz hiç konuşmadık ki. Ne ibanı atması ne diyorsun sen demiş. Eşim şok olmuş. Abi nasıl konuşmadık böyle böyle demedin mi falan… bu arada da dolandırıcı olan arıyor diyor ki ben ona parasını attım kardeşim. Bak bu da dekontu. Sen de parayı benim ibana at. Sahte dekontlar falan yolluyor
Olayın aslı şuymuş ki arabanın sahibi arabayı bir sayfada 690 a satışa koymuş. Dolandırıcı da aynı arabanın fotoğraflarını alıp 600 e satışa koymuş. Acil ihtiyactan satılık vs diye. Eşimi hataya getittiriyor araba benim arabam. Sen bana at, ben kayınçomun parasını attım bak ibanı diyor. Satıcıyı da arayıp “kardeşim ben komisyoncuyum. Ben senin 690 a koyduğun arabaya 700 e müşteri buldum. Benim 10 binimi atarsın” diyor. İki tarafı da dolandırmaya çalışıyor
Ay şoklar içindeyim. Eşim arabayı alıp dönersem 12 saat yol tek kullanamam diyip yanına birini daha almıştı. Şimdi gidiş dönüş 10 bin lira uçak biletlerine mi yanayım, expere verilen paraya mı yanayım, 6 bin taksi parasına mı yanayım. Noterde fark etmesine, bütün parayı atmamasına mı sevineyim bilemedim. Şaştım kaldım. Şimdi adam hattı da kapatmış. Bir de o numaranın wp profil resmine de eşimdeki resmi, eşimle benim fotoğrafımı koymuş. Ay çok sinirliyim kızlar. Mahkemeye versek görgü tanıkları hatayda. Mahkeme için istanbula git gel yapmazlar. Eşim hataya git gel yapmaz… ne yapabiliriz bu durumda ? Bizden gitti artık haram zıkkım olsun da başkalarına bari yapmasınlar
Bizim de elimizde sadece ibanı ve tek kullanımlık aldığı hat var. Başka hiçbir şey yok. Biz ne yapabiliriz bilmiyorum. Çok can sıkıcı işler gerçekten. Ramazan ayında bile. Hiç Allah tan korkuları yok. Size de çok geçmiş olsunNe kadar tehlikeli insanlar bunlar
Ucuz kurtulmuşsunuz
Polise şikayetçi oldunuz mu peki
En azından sicillerinde suç kaydı bulunsun
Bence mahkemeyede verilmeli bunlar sizin fotonuzuda almış belkide devam edecek bu işlere
Yazın burda anlatmıştım bizde internetten araba plaka sorgulama sitesinden dolandırıldık hemde ptt nin aynısını yapmışlar dı çok uğraştık ama ne parayı alabildik ne dolandıranlar hakkında tek kelime bilgi sahibi olabildik en azından sizde bir kaç delil var bunları süründürmeli bence
Çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Evet bayağı paranız gitmiş ama eşin iyi ki uyanmış duruma. Daha da çok gidebilirdi.Bizim de elimizde sadece ibanı ve tek kullanımlık aldığı hat var. Başka hiçbir şey yok. Biz ne yapabiliriz bilmiyorum. Çok can sıkıcı işler gerçekten. Ramazan ayında bile. Hiç Allah tan korkuları yok. Size de çok geçmiş olsun
Yaaa cok gecmıs olsun, heryer dolandırıcı kaynıyor..Kızlar yeri değil ama bilgisi olan varsa beni aldınlatsın çok sinirliyim.
Eşim facebook üzerinden bir araba buldu. Numaralaştılar. Konuştular. Adam dedi ki “ben arabayı 1.5 sene önce kayınçomdan aldım. Yarın da ev alıyorum. Acil paraya ihtiyacım var. Araba kayınçomun üstüne o arabaya 400 e konmak istiyor, ben de beleşe gitsin istemiyorum. Satışta lütfen kayınçomla fiyat hakkında konuşma. Yüz yüze bakıyoruz. Kırgınlık olmasın. Ben sana 600 e veririm arabayı” dedi.
Eşim de istanbuldan kalktı araba almaya Hatay a gitti. Hatta doğrudan hataya uçak bileti bulamadı da Adana ya gidip taksiyle hatay a geçti. Adam yeterki gel, taksi paranı ben karşılıcam dedi.
Konuştukları saatte de orada bekleyen biri vardı. Velhasıl arabayı expere falan soktular. Her şey on numara falan. Notere gittiler. Tam hesaba parayı atacak eşim demiş ki “ abi senin şimdi attığın ibanla , dün attığın iban farklı “ adam bir afallamış. Kardeşim biz hiç konuşmadık ki. Ne ibanı atması ne diyorsun sen demiş. Eşim şok olmuş. Abi nasıl konuşmadık böyle böyle demedin mi falan… bu arada da dolandırıcı olan arıyor diyor ki ben ona parasını attım kardeşim. Bak bu da dekontu. Sen de parayı benim ibana at. Sahte dekontlar falan yolluyor
Olayın aslı şuymuş ki arabanın sahibi arabayı bir sayfada 690 a satışa koymuş. Dolandırıcı da aynı arabanın fotoğraflarını alıp 600 e satışa koymuş. Acil ihtiyactan satılık vs diye. Eşimi hataya getittiriyor araba benim arabam. Sen bana at, ben kayınçomun parasını attım bak ibanı diyor. Satıcıyı da arayıp “kardeşim ben komisyoncuyum. Ben senin 690 a koyduğun arabaya 700 e müşteri buldum. Benim 10 binimi atarsın” diyor. İki tarafı da dolandırmaya çalışıyor
Ay şoklar içindeyim. Eşim arabayı alıp dönersem 12 saat yol tek kullanamam diyip yanına birini daha almıştı. Şimdi gidiş dönüş 10 bin lira uçak biletlerine mi yanayım, expere verilen paraya mı yanayım, 6 bin taksi parasına mı yanayım. Noterde fark etmesine, bütün parayı atmamasına mı sevineyim bilemedim. Şaştım kaldım. Şimdi adam hattı da kapatmış. Bir de o numaranın wp profil resmine de eşimdeki resmi, eşimle benim fotoğrafımı koymuş. Ay çok sinirliyim kızlar. Mahkemeye versek görgü tanıkları hatayda. Mahkeme için istanbula git gel yapmazlar. Eşim hataya git gel yapmaz… ne yapabiliriz bu durumda ? Bizden gitti artık haram zıkkım olsun da başkalarına bari yapmasınlar
Teşekkür ederim. Sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?