- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.861
Çok geçmiş olsunKızlar yeri değil ama bilgisi olan varsa beni aldınlatsın çok sinirliyim.
Eşim facebook üzerinden bir araba buldu. Numaralaştılar. Konuştular. Adam dedi ki “ben arabayı 1.5 sene önce kayınçomdan aldım. Yarın da ev alıyorum. Acil paraya ihtiyacım var. Araba kayınçomun üstüne o arabaya 400 e konmak istiyor, ben de beleşe gitsin istemiyorum. Satışta lütfen kayınçomla fiyat hakkında konuşma. Yüz yüze bakıyoruz. Kırgınlık olmasın. Ben sana 600 e veririm arabayı” dedi.
Eşim de istanbuldan kalktı araba almaya Hatay a gitti. Hatta doğrudan hataya uçak bileti bulamadı da Adana ya gidip taksiyle hatay a geçti. Adam yeterki gel, taksi paranı ben karşılıcam dedi.
Konuştukları saatte de orada bekleyen biri vardı. Velhasıl arabayı expere falan soktular. Her şey on numara falan. Notere gittiler. Tam hesaba parayı atacak eşim demiş ki “ abi senin şimdi attığın ibanla , dün attığın iban farklı “ adam bir afallamış. Kardeşim biz hiç konuşmadık ki. Ne ibanı atması ne diyorsun sen demiş. Eşim şok olmuş. Abi nasıl konuşmadık böyle böyle demedin mi falan… bu arada da dolandırıcı olan arıyor diyor ki ben ona parasını attım kardeşim. Bak bu da dekontu. Sen de parayı benim ibana at. Sahte dekontlar falan yolluyor
Olayın aslı şuymuş ki arabanın sahibi arabayı bir sayfada 690 a satışa koymuş. Dolandırıcı da aynı arabanın fotoğraflarını alıp 600 e satışa koymuş. Acil ihtiyactan satılık vs diye. Eşimi hataya getittiriyor araba benim arabam. Sen bana at, ben kayınçomun parasını attım bak ibanı diyor. Satıcıyı da arayıp “kardeşim ben komisyoncuyum. Ben senin 690 a koyduğun arabaya 700 e müşteri buldum. Benim 10 binimi atarsın” diyor. İki tarafı da dolandırmaya çalışıyor
Ay şoklar içindeyim. Eşim arabayı alıp dönersem 12 saat yol tek kullanamam diyip yanına birini daha almıştı. Şimdi gidiş dönüş 10 bin lira uçak biletlerine mi yanayım, expere verilen paraya mı yanayım, 6 bin taksi parasına mı yanayım. Noterde fark etmesine, bütün parayı atmamasına mı sevineyim bilemedim. Şaştım kaldım. Şimdi adam hattı da kapatmış. Bir de o numaranın wp profil resmine de eşimdeki resmi, eşimle benim fotoğrafımı koymuş. Ay çok sinirliyim kızlar. Mahkemeye versek görgü tanıkları hatayda. Mahkeme için istanbula git gel yapmazlar. Eşim hataya git gel yapmaz… ne yapabiliriz bu durumda ? Bizden gitti artık haram zıkkım olsun da başkalarına bari yapmasınlar
Ben izmir de yaşıyorum maalesef gidememBende öyle düşünüyorum fiyatı bana da iyi geldii tokatta yaşıyorum ama ayda 1 götürülür yani sıkıntı olmaz hiç
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Biz de araba bakiyoruz cok dikkat etmek lazim Allah korusun parayi yoldan toplamiyoruz. benim anlamadigim su. Araba o adamin ustune kayitli mi degil mi onu gormemiz gerekmiyor mu araba alirken bu tarz hilecilere kanmamak icin garanti yol nedir acaba Allahtan verilmis sadakaniz varmis paraniz gitmemisKızlar yeri değil ama bilgisi olan varsa beni aldınlatsın çok sinirliyim.
Eşim facebook üzerinden bir araba buldu. Numaralaştılar. Konuştular. Adam dedi ki “ben arabayı 1.5 sene önce kayınçomdan aldım. Yarın da ev alıyorum. Acil paraya ihtiyacım var. Araba kayınçomun üstüne o arabaya 400 e konmak istiyor, ben de beleşe gitsin istemiyorum. Satışta lütfen kayınçomla fiyat hakkında konuşma. Yüz yüze bakıyoruz. Kırgınlık olmasın. Ben sana 600 e veririm arabayı” dedi.
Eşim de istanbuldan kalktı araba almaya Hatay a gitti. Hatta doğrudan hataya uçak bileti bulamadı da Adana ya gidip taksiyle hatay a geçti. Adam yeterki gel, taksi paranı ben karşılıcam dedi.
Konuştukları saatte de orada bekleyen biri vardı. Velhasıl arabayı expere falan soktular. Her şey on numara falan. Notere gittiler. Tam hesaba parayı atacak eşim demiş ki “ abi senin şimdi attığın ibanla , dün attığın iban farklı “ adam bir afallamış. Kardeşim biz hiç konuşmadık ki. Ne ibanı atması ne diyorsun sen demiş. Eşim şok olmuş. Abi nasıl konuşmadık böyle böyle demedin mi falan… bu arada da dolandırıcı olan arıyor diyor ki ben ona parasını attım kardeşim. Bak bu da dekontu. Sen de parayı benim ibana at. Sahte dekontlar falan yolluyor
Olayın aslı şuymuş ki arabanın sahibi arabayı bir sayfada 690 a satışa koymuş. Dolandırıcı da aynı arabanın fotoğraflarını alıp 600 e satışa koymuş. Acil ihtiyactan satılık vs diye. Eşimi hataya getittiriyor araba benim arabam. Sen bana at, ben kayınçomun parasını attım bak ibanı diyor. Satıcıyı da arayıp “kardeşim ben komisyoncuyum. Ben senin 690 a koyduğun arabaya 700 e müşteri buldum. Benim 10 binimi atarsın” diyor. İki tarafı da dolandırmaya çalışıyor
Ay şoklar içindeyim. Eşim arabayı alıp dönersem 12 saat yol tek kullanamam diyip yanına birini daha almıştı. Şimdi gidiş dönüş 10 bin lira uçak biletlerine mi yanayım, expere verilen paraya mı yanayım, 6 bin taksi parasına mı yanayım. Noterde fark etmesine, bütün parayı atmamasına mı sevineyim bilemedim. Şaştım kaldım. Şimdi adam hattı da kapatmış. Bir de o numaranın wp profil resmine de eşimdeki resmi, eşimle benim fotoğrafımı koymuş. Ay çok sinirliyim kızlar. Mahkemeye versek görgü tanıkları hatayda. Mahkeme için istanbula git gel yapmazlar. Eşim hataya git gel yapmaz… ne yapabiliriz bu durumda ? Bizden gitti artık haram zıkkım olsun da başkalarına bari yapmasınlar
Konuştuğumuzda adam bize arabayı ben kayınçomdan aldım yabancı değil diye üstüme geçirmedim dedi. Araba benim ama üstüme almadım demişti yani…ay bence çok uzağa muzağa bakılmaz araba için. Hele ki doğu tarafına. Gelmişken boş dönmek istemiyorum dedi eşim 6-7 galerici gezdi. Sahibindene falan baktı. Ama hepsi ağır hasarlı. Hepsinin hava yastıkları açılmış… temiz yok yani. Ay inşallah biz de siz de gönlünüze göre bulursunuzBiz de araba bakiyoruz cok dikkat etmek lazim Allah korusun parayi yoldan toplamiyoruz. benim anlamadigim su. Araba o adamin ustune kayitli mi degil mi onu gormemiz gerekmiyor mu araba alirken bu tarz hilecilere kanmamak icin garanti yol nedir acaba Allahtan verilmis sadakaniz varmis paraniz gitmemis
Facede araba grubunda okumustum antep urfa vs den araba alinmaz diye. Bizim ilk arabamiz olacak bu ekonomide nasipse bakalim. Insallah kazasiz belasiz iyi bir araba buluruzKonuştuğumuzda adam bize arabayı ben kayınçomdan aldım yabancı değil diye üstüme geçirmedim dedi. Araba benim ama üstüme almadım demişti yani…ay bence çok uzağa muzağa bakılmaz araba için. Hele ki doğu tarafına. Gelmişken boş dönmek istemiyorum dedi eşim 6-7 galerici gezdi. Sahibindene falan baktı. Ama hepsi ağır hasarlı. Hepsinin hava yastıkları açılmış… temiz yok yani. Ay inşallah biz de siz de gönlünüze göre bulursunuzo kadar araba alıp sattık. İlk defa böyle birşeyle karşılaştık
Bende hala devam ediyor. Sezeryan olan arkadaşıma sordum his geri gelmeyecek dediHanımlar sizin de ameliyat ile açılan dikiş yerinizdeki his kaybı o bölgeyi hissetmeme devam ediyor mu??? Doktoruma sormayı unuttum. Gitmem gerekiyor mu acaba
Canım yengemin 4 sene oldu. Hala var. NormalmişHanımlar sizin de ameliyat ile açılan dikiş yerinizdeki his kaybı o bölgeyi hissetmeme devam ediyor mu??? Doktoruma sormayı unuttum. Gitmem gerekiyor mu acaba
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah gönlünüze göre versin kuzum… expere muhakkak sokun. Bir de doğuda ve istanbulun bir yerinde diyordu eşim ama hatırlamıyorum onu. Kilometre sıfırlama yapıyorlarmış. Ona dikkat edin. Expere de satıcının dediği yere değil bilmediğiniz bambaşka yere götürün daha iyi. Tanıdığı olunca bazı hatalı şeylerini göstermeyebiliyorlar experde. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bir tanıdığımızın başına da o gelmişti. Siz tanımayın önemli değil yeri ama yeterki satıcının tanıdığı, şuraya götürelim dediği yer olmasınFacede araba grubunda okumustum antep urfa vs den araba alinmaz diye. Bizim ilk arabamiz olacak bu ekonomide nasipse bakalim. Insallah kazasiz belasiz iyi bir araba buluruz
Benim ediyoHanımlar sizin de ameliyat ile açılan dikiş yerinizdeki his kaybı o bölgeyi hissetmeme devam ediyor mu??? Doktoruma sormayı unuttum. Gitmem gerekiyor mu acaba
Çok şaşırdım ben de ne zaman düzelecek diyorumBende hala devam ediyor. Sezeryan olan arkadaşıma sordum his geri gelmeyecek dedi
Hissizlik zor yaBenim ediyo
Bende hiç olmadı hissizlik durumu. Kişiden kişiye de değişen bir şey sanırımHissizlik zor ya
Maalesef kesi yerinde sinirler de kesıldıgı ıcın his gerı gelmıyor, bır bucuk yıl once el bılegımden mınık bır amelıyat oldum 2 dikislı, hıssızlık var o bolgede halaHanımlar sizin de ameliyat ile açılan dikiş yerinizdeki his kaybı o bölgeyi hissetmeme devam ediyor mu??? Doktoruma sormayı unuttum. Gitmem gerekiyor mu acaba
Biraz çabuk soğuyor ama işe yarıyor ben bi tane ayağına bi tanede karnına koyuyorum gazina iyi geliyor hiç ilaç kullanmadim benKızlar gaz İçin kiraz çekirdekli bel bandı işe yarıyor mu kullanan var mı?
O acemilik hep olacak canım benim 5.ama hala pimpirikliyim sanki ilk çocuk gibi gerçi her cocuk farklı oluyor ama yinede hep korku acaba söylemi böylemi hep kötüyü düşünmek başkalarına bakıyorum ne rahat buyutuyorlar hiç takmiyorlar kafaya bende rüzgar gelse korkuyorum annemde bana kızıyor kafayı yedin her cocukdami insan aynı olur diyor çünkü ben anneme bile birakamiyorumAl bendende o kadar nasıl bi ikinci annelik bilmem acemi gibiyim
İlk ay bir ikinci ay bir buçuk kilo almıştı üçüncü ayda 500 Gr ancak alabilmisti. Önceki aylara göre azaldığı için doktorumuz hiperlaktasyon kaynaklı olabilir demişti. Memede az kalıyor tazyikten dolayı emmek istemiyor boğazına kaçıp öksürükle atmaya çalışıyor ağlamaya başlıyor memede kafasını geri itiyor . Böyle olunca da süt olmasına rağmen emmek istemedi kilo alımı da azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?