2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok geçmiş olsun

Biz de araba bakiyoruz cok dikkat etmek lazim Allah korusun parayi yoldan toplamiyoruz. benim anlamadigim su. Araba o adamin ustune kayitli mi degil mi onu gormemiz gerekmiyor mu araba alirken bu tarz hilecilere kanmamak icin garanti yol nedir acaba Allahtan verilmis sadakaniz varmis paraniz gitmemis

Konuştuğumuzda adam bize arabayı ben kayınçomdan aldım yabancı değil diye üstüme geçirmedim dedi. Araba benim ama üstüme almadım demişti yani…ay bence çok uzağa muzağa bakılmaz araba için. Hele ki doğu tarafına. Gelmişken boş dönmek istemiyorum dedi eşim 6-7 galerici gezdi. Sahibindene falan baktı. Ama hepsi ağır hasarlı. Hepsinin hava yastıkları açılmış… temiz yok yani. Ay inşallah biz de siz de gönlünüze göre bulursunuz o kadar araba alıp sattık. İlk defa böyle birşeyle karşılaştık

Facede araba grubunda okumustum antep urfa vs den araba alinmaz diye. Bizim ilk arabamiz olacak bu ekonomide nasipse bakalim. Insallah kazasiz belasiz iyi bir araba buluruz

Hanımlar sizin de ameliyat ile açılan dikiş yerinizdeki his kaybı o bölgeyi hissetmeme devam ediyor mu??? Doktoruma sormayı unuttum. Gitmem gerekiyor mu acaba

Hanımlar sizin de ameliyat ile açılan dikiş yerinizdeki his kaybı o bölgeyi hissetmeme devam ediyor mu??? Doktoruma sormayı unuttum. Gitmem gerekiyor mu acaba
Bende hala devam ediyor. Sezeryan olan arkadaşıma sordum his geri gelmeyecek dedi

Facede araba grubunda okumustum antep urfa vs den araba alinmaz diye. Bizim ilk arabamiz olacak bu ekonomide nasipse bakalim. Insallah kazasiz belasiz iyi bir araba buluruz
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah gönlünüze göre versin kuzum… expere muhakkak sokun. Bir de doğuda ve istanbulun bir yerinde diyordu eşim ama hatırlamıyorum onu. Kilometre sıfırlama yapıyorlarmış. Ona dikkat edin. Expere de satıcının dediği yere değil bilmediğiniz bambaşka yere götürün daha iyi. Tanıdığı olunca bazı hatalı şeylerini göstermeyebiliyorlar experde. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bir tanıdığımızın başına da o gelmişti. Siz tanımayın önemli değil yeri ama yeterki satıcının tanıdığı, şuraya götürelim dediği yer olmasın

Maalesef kesi yerinde sinirler de kesıldıgı ıcın his gerı gelmıyor, bır bucuk yıl once el bılegımden mınık bır amelıyat oldum 2 dikislı, hıssızlık var o bolgede hala

Kızlar gaz İçin kiraz çekirdekli bel bandı işe yarıyor mu kullanan var mı?
Biraz çabuk soğuyor ama işe yarıyor ben bi tane ayağına bi tanede karnına koyuyorum gazina iyi geliyor hiç ilaç kullanmadim ben

Al bendende o kadar nasıl bi ikinci annelik bilmem acemi gibiyim
O acemilik hep olacak canım benim 5.ama hala pimpirikliyim sanki ilk çocuk gibi gerçi her cocuk farklı oluyor ama yinede hep korku acaba söylemi böylemi hep kötüyü düşünmek başkalarına bakıyorum ne rahat buyutuyorlar hiç takmiyorlar kafaya bende rüzgar gelse korkuyorum annemde bana kızıyor kafayı yedin her cocukdami insan aynı olur diyor çünkü ben anneme bile birakamiyorum

Kızlar sag gögsümün koltuk altına doğru olan yarısı dokununca acıyor emerken d sızlıyor sağdım bugun süreklide emzirdim süt doldugundan degil yani ama neden bilmiyorum var mı yaşayanınız ya da bileniniz

Az dediği ne kadar acaba L Lilupaa
İlk ay bir ikinci ay bir buçuk kilo almıştı üçüncü ayda 500 Gr ancak alabilmisti. Önceki aylara göre azaldığı için doktorumuz hiperlaktasyon kaynaklı olabilir demişti. Memede az kalıyor tazyikten dolayı emmek istemiyor boğazına kaçıp öksürükle atmaya çalışıyor ağlamaya başlıyor memede kafasını geri itiyor . Böyle olunca da süt olmasına rağmen emmek istemedi kilo alımı da azaldı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…