- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.881
Kızlar sag gögsümün koltuk altına doğru olan yarısı dokununca acıyor emerken d sızlıyor sağdım bugun süreklide emzirdim süt doldugundan degil yani ama neden bilmiyorum var mı yaşayanınız ya da bileniniz
Kuzum üzgünüm ama süt doluluğundan. Sıcak uygulama yap. Arkadan sağım yap. Sağım yaparken de muhakkak o bölgeyi bastıra bastıra ov. Koltuk altından meme başına kadar sert sert ovala. Ama hep yönün aynı olsun. Koltuk altından, meme başına yap yani hep. Aynı şekilde peşine süpürme hareketi yap. Yukarıdan aşağıya elinle süpürür gibi sütleri aşağıya indir… memeyi iki elinle yuvarlama yapabilirsin… maksat orda birikmiş sütü dışarı çıkarmak. Durdukça sertleşir ağrı yaparKızlar sag gögsümün koltuk altına doğru olan yarısı dokununca acıyor emerken d sızlıyor sağdım bugun süreklide emzirdim süt doldugundan degil yani ama neden bilmiyorum var mı yaşayanınız ya da bileniniz
Tıkanıklık olduğunda süt gelir mi yinedeSüt kanallarında tıkanıklık olabilir o bölgede sıcak suda masajla açmaya çalış bende sızlama olduğunda ben o şekilde açmaya çalışıyorum.
Hamıleyken bız o bataga cok fecı düstük burda, hergun kupon bekliyorduk.. Gereksız bırsuru sey almısım ben deKızlar ben alışveriş batağına düşüyorum bu bebe yüzünden şimdiden bir sürü kitap ve lego aldım kitaplar da usborne sesli kitap fiyatları da uygun değil ama hep alasım geliyor bir de magna tiles diye bir şey var paylaşıyorlar manyetik bloklar onu bile alasım var çok uçuk rakam. Kendimi resmen böyle mutlu ediyorum bunları aldıkça bebişe mutlu oluyorum ileride şunları bunları yapıcaz diye sonra da manyaklaştığımı düşünüp eşimden de gereksiz lafını duyup duyup yine psikolojim bozuluyo ahdh
Kızlar ben alışveriş batağına düşüyorum bu bebe yüzünden şimdiden bir sürü kitap ve lego aldım kitaplar da usborne sesli kitap fiyatları da uygun değil ama hep alasım geliyor bir de magna tiles diye bir şey var paylaşıyorlar manyetik bloklar onu bile alasım var çok uçuk rakam. Kendimi resmen böyle mutlu ediyorum bunları aldıkça bebişe mutlu oluyorum ileride şunları bunları yapıcaz diye sonra da manyaklaştığımı düşünüp eşimden de gereksiz lafını duyup duyup yine psikolojim bozuluyo ahdh
Ay evett n11 den kupon az kullanılmadıHamıleyken bız o bataga cok fecı düstük burda, hergun kupon bekliyorduk.. Gereksız bırsuru sey almısım ben de
Ama oyuncakları aldıgım ıcın hıc pısman deılım, hergecen gun fıyat artıyor, ebebekte ındırım vardı ılk arabasını aldıkpahalı bısey deıl ama 1 yıl sonra bınecegını dusunursek, suan bedava aldık dıyorum
Bu görsel içimi rahatlattı
Ama senın 2 numara bebıs, ablasından kalmıstır bırcokseyBen hiç alışveriş yapmamıştım. Hiç de pişman değilimyatak falan aldık 32. Haftada bir tek.
Alan kazanıyor canım. Onlarla oyun yaşı geldiğinde şimdi aldığın fiyatın Allah bilsin kaç katı olacak. Lego candır zaten al gitsin. Magna tiles çok güzel ama fiyatı benim de aklımı karıştırıyorKızlar ben alışveriş batağına düşüyorum bu bebe yüzünden şimdiden bir sürü kitap ve lego aldım kitaplar da usborne sesli kitap fiyatları da uygun değil ama hep alasım geliyor bir de magna tiles diye bir şey var paylaşıyorlar manyetik bloklar onu bile alasım var çok uçuk rakam. Kendimi resmen böyle mutlu ediyorum bunları aldıkça bebişe mutlu oluyorum ileride şunları bunları yapıcaz diye sonra da manyaklaştığımı düşünüp eşimden de gereksiz lafını duyup duyup yine psikolojim bozuluyo ahdh
Ben de sadece anneme bırakabiliyorum hatta benden bile iyi en iyi o bakıyor bebeği bence.keşke hep yanımda kalabilse diyorum bazenBiraz çabuk soğuyor ama işe yarıyor ben bi tane ayağına bi tanede karnına koyuyorum gazina iyi geliyor hiç ilaç kullanmadim ben
O acemilik hep olacak canım benim 5.ama hala pimpirikliyim sanki ilk çocuk gibi gerçi her cocuk farklı oluyor ama yinede hep korku acaba söylemi böylemi hep kötüyü düşünmek başkalarına bakıyorum ne rahat buyutuyorlar hiç takmiyorlar kafaya bende rüzgar gelse korkuyorum annemde bana kızıyor kafayı yedin her cocukdami insan aynı olur diyor çünkü ben anneme bile birakamiyorum
İlk birkaç dakika elle sağım yap. Sonra memeyi bebeğe ver. Bir bak , gene aynı şekilde bir oluyorBu dedikleriniz sadece hiperlaktasyondan mi olur acaba benim kızımda ilk süt indiğinde yapıyor hatta ağzına birikeni de yandan aşaya döküyor ağız mendili yıka ütüle yetişmiyor ama öyle 1 kilolar hiç almadı 2 ay 19 günlük en az bu ay almış görünüyor şuan
Çoook haklısın bu yüzden hep alma derdindeyimAlan kazanıyor canım. Onlarla oyun yaşı geldiğinde şimdi aldığın fiyatın Allah bilsin kaç katı olacak. Lego candır zaten al gitsin. Magna tiles çok güzel ama fiyatı benim de aklımı karıştırıyor
2 sene önce beğendiğim kahve makinesi vardı philipsin, eşim istedi ben de pahalı diye aldırmamıştım. Kasım indirimlerinden aldık; 2 sene öncenin 1.5 kat fazlasına ama bu piyasanın oldukça altınaher kahvede eşim laf sokar dediğimde alsaydık diye. o zamandan beri almayalım pahalı demiyorum, çünkü her şeyin fiyatı orantısız kat be kat artıyor.
Sen söyleyince baktım hepsiburda’da kendi satıcısı olduğu küçük bay ve bayanlar serisinde 5 kitap 150-tl indirimi varmış 60-tlden 30a düşüyor kitaplarBen de küçük bay ve bayanlar serisini aldım çoğu kitabını. Her gün okuyoruz kuzucukla. Tavsiye ederim güzel bir serihepsiburada da 5 kitap 150 tl indirimi vardı. Hala var mı bilmiyorum ama bakmak lazım
Çok iyi yapmışsın. Gelsin görürsün bak güzel bir seriSen söyleyince baktım hepsiburda’da kendi satıcısı olduğu küçük bay ve bayanlar serisinde 5 kitap 150-tl indirimi varmış 60-tlden 30a düşüyor kitaplaraldım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?