- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.901
Can çocuk yayınlarını da öneririm :)Çok iyi yapmışsın. Gelsin görürsün bak güzel bir seri
Ben okumaktan yanayim bol bol okuyacagim ins bir de e bebekten ilk kitaplarim var pnlardan alirim ama en onemlisi bizden ne gorurlerse onu yapacaklar mesela en cok temennim asla nasihat vermemek ornek olmaya calisacagimBu görsel içimi rahatlattı
Park yatak icin miBen hiç alışveriş yapmamıştım. Hiç de pişman değilimyatak falan aldık 32. Haftada bir tek.
Ona da bakarımCan çocuk yayınlarını da öneririm :)
Bir de nostaljik olsun diye bulursam Cin Ali serisini alıcam (90’lar çocuklarının gözü yaşlı) ama bizim zamanımızdaki okumayı öğrenme tarzıyla şimdiki tarz farklı Ela Lale el ele. Sınıf öğretmeni arkadaşlarım daha sağlıklı yorum yapar
Canım kitaplardaki gibi olmuyor hayat. 6 yaşına kadar emzik emmiş abla kardeş tanıdıklarım var. Hayatta gördüğüm en güzel dişlere sahipler. Benim kızım sabahlara kadar meme emerdi ama çok kolay bıraktı memeyi. Yatağa yatırdım uyudu olmuyor bence her çocukta. Her çocuğun yapısı ayrı. Eninde sonunda alışıyorlar bir şekilde.
Anne yanı park yatak.Park yatak icin mi
Kesinlikle öyle. Sallamadan benimki de uyumayanlardan. Ya sallanırken uyuyor. Ya da memede. Bazen bir bakıyorum memede 2-3 saatimiz geçmiş. UyumamışCanım kitaplardaki gibi olmuyor hayat. 6 yaşına kadar emzik emmiş abla kardeş tanıdıklarım var. Hayatta gördüğüm en güzel dişlere sahipler. Benim kızım sabahlara kadar meme emerdi ama çok kolay bıraktı memeyi. Yatağa yatırdım uyudu olmuyor bence her çocukta. Her çocuğun yapısı ayrı. Eninde sonunda alışıyorlar bir şekilde.
İzmir de bulamadın mı doktor canım içine sinenBen izmir de yaşıyorum maalesef gidememburda çok doktor aradım
Hangi kitapları aldın canımŞuanda ben aldığım kitaplarını ona okuyorum sürekli çok hoşuna gidiyor iyiki o kitaplarını almışım
Tabi ki geliyor hatta tıkanıklık olunca biraz daha tazyikli geliyor diyolar o yüzden süt kanallarında tıkanıklık olması hiperlaktasyon yapıyor.Tıkanıklık olduğunda süt gelir mi yinede
Benim oğlumda 2 haftalık olduktan sonra aralıklı yapmaya başladı şu an 7-8günde bir yapıyor . Anne sütü aldığından dolayı normal bir durum olduğunu söylemişti doktorumuz hatta kendi oğlu 10 günü geçermiş sıkıntı yok demişti. Hiç destekle yaptırmayı denemedik önermiyorlar ondan dolayı kendisi yapıyor ama uzun aralıklarla herhangi bir sorun olmadı bu zamana kadar.Kızlar benim kızım asla desteksiz kaka yapamıyor bu hastanede yattigindan bu yana 2 kez falan zeytin yağı yapmadan yaptı kakayi yoksa yapamıyor ne yapayım bu durumda olan varmı hiç
Benimki mama +anne sütü alıyorTabi ki geliyor hatta tıkanıklık olunca biraz daha tazyikli geliyor diyolar o yüzden süt kanallarında tıkanıklık olması hiperlaktasyon yapıyor.
Benim oğlumda 2 haftalık olduktan sonra aralıklı yapmaya başladı şu an 7-8günde bir yapıyor . Anne sütü aldığından dolayı normal bir durum olduğunu söylemişti doktorumuz hatta kendi oğlu 10 günü geçermiş sıkıntı yok demişti. Hiç destekle yaptırmayı denemedik önermiyorlar ondan dolayı kendisi yapıyor ama uzun aralıklarla herhangi bir sorun olmadı bu zamana kadar.
Deli deli oynama kısmını sürekli yapıyoruz çok sakinliyorBugün öğrendiklerim
Bebeğiniz kaka yapamıyorsa kendinize kahve yapın. Kahve henüz sıcakken kakayı patlatacaktır.
Ne yaptıysanız ağlama sebebini bulamıyorsanız rober hatemo açıp deli deli oynayın.
Nasıl sakinleştireceğix pekii
Bunları göstererek okuyorum çok seviyor dikkatini çekiyorHangi kitapları aldın canım
Ben de aldım 10 kitapBen de küçük bay ve bayanlar serisini aldım çoğu kitabını. Her gün okuyoruz kuzucukla. Tavsiye ederim güzel bir serihepsiburada da 5 kitap 150 tl indirimi vardı. Hala var mı bilmiyorum ama bakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?