2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok iyi yapmışsın. Gelsin görürsün bak güzel bir seri
Can çocuk yayınlarını da öneririm :)

Bir de nostaljik olsun diye bulursam Cin Ali serisini alıcam (90’lar çocuklarının gözü yaşlı ) ama bizim zamanımızdaki okumayı öğrenme tarzıyla şimdiki tarz farklı Ela Lale el ele. Sınıf öğretmeni arkadaşlarım daha sağlıklı yorum yapar

Ona da bakarım

Günden güne bir şeyler değişiyor dediğin gibi. Bizimkiler büyüyene kadar ne değişiklikler olur acaba ah bunlar da büyüyüp okula gidecekler mii ?

Kızlar benim kızım asla desteksiz kaka yapamıyor bu hastanede yattigindan bu yana 2 kez falan zeytin yağı yapmadan yaptı kakayi yoksa yapamıyor ne yapayım bu durumda olan varmı hiç

Bacağımda kızımı sallarken okuyor olmam dışında hiçbir sorun yok arkadaşlar
Eki Görüntüle 3403207
Canım kitaplardaki gibi olmuyor hayat. 6 yaşına kadar emzik emmiş abla kardeş tanıdıklarım var. Hayatta gördüğüm en güzel dişlere sahipler. Benim kızım sabahlara kadar meme emerdi ama çok kolay bıraktı memeyi. Yatağa yatırdım uyudu olmuyor bence her çocukta. Her çocuğun yapısı ayrı. Eninde sonunda alışıyorlar bir şekilde.

Kesinlikle öyle. Sallamadan benimki de uyumayanlardan. Ya sallanırken uyuyor. Ya da memede. Bazen bir bakıyorum memede 2-3 saatimiz geçmiş. Uyumamış sallamak daha kolayıma geliyor benim de

Tıkanıklık olduğunda süt gelir mi yinede
Tabi ki geliyor hatta tıkanıklık olunca biraz daha tazyikli geliyor diyolar o yüzden süt kanallarında tıkanıklık olması hiperlaktasyon yapıyor.
Kızlar benim kızım asla desteksiz kaka yapamıyor bu hastanede yattigindan bu yana 2 kez falan zeytin yağı yapmadan yaptı kakayi yoksa yapamıyor ne yapayım bu durumda olan varmı hiç
Benim oğlumda 2 haftalık olduktan sonra aralıklı yapmaya başladı şu an 7-8günde bir yapıyor . Anne sütü aldığından dolayı normal bir durum olduğunu söylemişti doktorumuz hatta kendi oğlu 10 günü geçermiş sıkıntı yok demişti. Hiç destekle yaptırmayı denemedik önermiyorlar ondan dolayı kendisi yapıyor ama uzun aralıklarla herhangi bir sorun olmadı bu zamana kadar.

Benimki mama +anne sütü alıyor

Hangi kitapları aldın canım
Bunları göstererek okuyorum çok seviyor dikkatini çekiyor
Dört beş tanede yazısız var onlarıda gösteriyorum tanıtım amaçlı sebzeler gibi mesela yeğenim 1 yaşında alıp geliyor yanımıza okuyor gibi gösterip söylemeye çalışıyor içindekileri alışkanlık kazanmaları önemli olan işte

Eklentiler

• IMG_9431.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…