- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.921
Mama veriliyorsa durum değişiyor diye biliyorum ben hiç mama vermediğim için kaç günden sonra sorun olur bişey diyemem doktorunuza veya aile hekimi hemşirenize bir sorun isterseniz veya bilen arkadaşlar mama verenler varsa onlar yazarlarBenimki mama +anne sütü alıyor
Mama veriyormusun canım sen benimkide yapamıyorBazılarımızın bebekleri kabız yada geç tuvaletini yapıyor
Benim bebeğim de ilk aylar öyleydi ama son bir aydır günde en az 3-4 defa yapıyor ishal mi sayılıyor acaba dolu doluda oluyor bezi
Mama vermiyorum ama doktor a soracağım bu kaka meselesi niMama veriyormusun canım sen benimkide yapamıyor
Benimki sadece anne sütüyle doğduğundan beri günde 4-5 defa yapıyor. Normal bir durumBazılarımızın bebekleri kabız yada geç tuvaletini yapıyor
Benim bebeğim de ilk aylar öyleydi ama son bir aydır günde en az 3-4 defa yapıyor ishal mi sayılıyor acaba dolu doluda oluyor bezi
Dördüncü bulduğum doktor iyiydi en son içime sindi çok şükürİzmir de bulamadın mı doktor canım içine sinen
sevdigi bi topu var onla oyalaniyor gprsel kartlar gosteriyorum aynaya babasi bakitiypr genelde. Ben de baska seyler varsa bilmek istiyorum sıkılıyor bebek aradaBebeğiniz en çok neyle vakit geçirmekten hoşlanıyor ?
Biz bu ara ayna ya taktık
AvrupaAf’a benziyor. İlacı var ama bebelere verilir mi bilmiyorum. Karbonatlı su yapıp bir bezle orayı sil canım. Doktor ilaç konusunda yönlendirir
Avrupa yakasındayım Güneşli tarafında. Ama karşıya da sık sık geçiyoruz, kayınvalidemler orda. Sen ne taraftasın?
Canım sen bilirsinEvet veriyordum 2 gündür vermedim bi huzursuzluk hali hakim alışmış mı acaba ya? Benim günde 1 kez kaka yapıyor gaz ve kolik için önermişti kuzenim
Çok iyi yapmışsın. Çok güzel kitaplar gerçekten. Memnun kalacağına eminimBen de aldım 10 kitap
Yardımsız uykuyu öneriyorlar kuzum ama bence çok zor bir şeyNasıl sakinleştireceğix pekii
Ben hiç sallamadım ama meme yi kullanıyorum her şey için buda bir bağımlılık sonuçta
Ben hiç cortair kullanmadım kuzum. Bilgim yokKızlar hava olarak cortair doktor verenler ne şekilde verdi?
Serum ile açarak mı tek mi?
Ventolin mi önce cortair mi?
Doktor dün ikisini de yazdı ama ben panik tam soramadan çıktım
Ventolini aç dedi izotonik ile ama cortair için ne dedi hatırlamıyorum
Sadece anne sütünde 10 gün, mamada 1 hafta dedi bize doktor. Benim kızım da sağolsun elinden gelse son güne kadar kullanacakMama veriliyorsa durum değişiyor diye biliyorum ben hiç mama vermediğim için kaç günden sonra sorun olur bişey diyemem doktorunuza veya aile hekimi hemşirenize bir sorun isterseniz veya bilen arkadaşlar mama verenler varsa onlar yazarlar
Bebek arabasında durmuyor benimki. Pek çıkaramıyorum açıkçasıBebislerinizi gunluk disari cikariyor musunuz ve evde tek olanlar napiyorsunuz baba gelene kadar
Ben mutlaka çıkarıyorum yağmur olmadıkça, kar yağarsa yine çıkarıyorum. Kanguruya koyuyorum hava alsın diye iyi geliyor hemen uyuyor.Bebislerinizi gunluk disari cikariyor musunuz ve evde tek olanlar napiyorsunuz baba gelene kadar
Malesef doktor kontrolünde falan ancak çıkıyoruz. Çıkarmak istiyorum ama hava çok soğuk hatta kar yağıyor şimdi yineBebislerinizi gunluk disari cikariyor musunuz ve evde tek olanlar napiyorsunuz baba gelene kadar
Bebeğiniz en çok neyle vakit geçirmekten hoşlanıyor ?
Biz bu ara ayna ya taktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?