2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bazılarımızın bebekleri kabız yada geç tuvaletini yapıyor
Benim bebeğim de ilk aylar öyleydi ama son bir aydır günde en az 3-4 defa yapıyor ishal mi sayılıyor acaba dolu doluda oluyor bezi

Benimki mama +anne sütü alıyor
Mama veriliyorsa durum değişiyor diye biliyorum ben hiç mama vermediğim için kaç günden sonra sorun olur bişey diyemem doktorunuza veya aile hekimi hemşirenize bir sorun isterseniz veya bilen arkadaşlar mama verenler varsa onlar yazarlar

Bazılarımızın bebekleri kabız yada geç tuvaletini yapıyor
Benim bebeğim de ilk aylar öyleydi ama son bir aydır günde en az 3-4 defa yapıyor ishal mi sayılıyor acaba dolu doluda oluyor bezi
Benimki sadece anne sütüyle doğduğundan beri günde 4-5 defa yapıyor. Normal bir durum

Avrupa
Evet veriyordum 2 gündür vermedim bi huzursuzluk hali hakim alışmış mı acaba ya? Benim günde 1 kez kaka yapıyor gaz ve kolik için önermişti kuzenim
Canım sen bilirsin

Kızlar hava olarak cortair doktor verenler ne şekilde verdi?
Serum ile açarak mı tek mi?
Ventolin mi önce cortair mi?
Doktor dün ikisini de yazdı ama ben panik tam soramadan çıktım
Ventolini aç dedi izotonik ile ama cortair için ne dedi hatırlamıyorum

Ben hiç cortair kullanmadım kuzum. Bilgim yok

Sadece anne sütünde 10 gün, mamada 1 hafta dedi bize doktor. Benim kızım da sağolsun elinden gelse son güne kadar kullanacak

Bebislerinizi gunluk disari cikariyor musunuz ve evde tek olanlar napiyorsunuz baba gelene kadar
Bebek arabasında durmuyor benimki. Pek çıkaramıyorum açıkçası

Aksama kadar da fırsat bulursam kızdan yemek yapıyorum. Bulamazsam yapamıyorum
Kızla günlük rutinlerimiz var birkaç tane onlarla vakit geçiriyoruz genelde
Zeka kartlarına bayılıyor benimki. Ağlarken bile göstersem susup incelemeye başlıyor. Onu her gün gösteriyorum. (Odaklanırken gözleri yoruluyo cabuk uyuyo. Uyutmak için bile sadece alınır )
Kitap okuyorum ( gene dipnot kitapları okurken bebeği kucağınıza değil, karşınıza alın. Sesleri çıkarabilmek için dudak hareketlerinizi görmeye ihtiyacı var)
Biraz kuşları salıyorum. O çok ilgisini çekiyor. Takip etmeye çalışıyor onu da
Kedim de var. Kedi de bunu biraz oyalıyor. Karşılıklı bakışıyorlar. Arada sevdiriyorum
Babamız gelince zaten ben zaten çocuk benim değilmiş gibi davranıyorum sadece emziririm bir de bir gün ben yıkıyorum bie gün eşim. Sıra bendeyse yıkıyorum. Gene ona veriyorum. Giydiriyor ediyor uyutuyor ben de ona kahve yapıyorum ödeşiyoruz
Tabi kızı uyuttuktan sonra da beraber temizliğe dönüyoruz

Bugünü ful emerek ve ağlayarak geçirdi asla uyumuyor oğlum okuldan geldi yemek bile yapamadım atak haftasına mı giriyoruz yine 12. Hafta değilmiydi atak.2 ay19 günlük 12. Hafta girmiş oluyor sanırım

Bebislerinizi gunluk disari cikariyor musunuz ve evde tek olanlar napiyorsunuz baba gelene kadar
Malesef doktor kontrolünde falan ancak çıkıyoruz. Çıkarmak istiyorum ama hava çok soğuk hatta kar yağıyor şimdi yine Güneş açsa bile hava buz gibi oluyor 2 3 derece çıkarmıyorum.

Bebeğiniz en çok neyle vakit geçirmekten hoşlanıyor ?
Biz bu ara ayna ya taktık

Ne kadar tatlı maşallah
Aynadan korkuyor benim kız,Yatagimin yanında hep aynalar var. Kucagmdayken ona bakınca aynadaki BANA gitmek istiyor. Kızım ben burdayim fln die dikkat cekmeye calisiyorum kafasi karışıyor sanki ne yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…