2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bugün öğrendiklerim
Bebeğiniz kaka yapamıyorsa kendinize kahve yapın. Kahve henüz sıcakken kakayı patlatacaktır.
Ne yaptıysanız ağlama sebebini bulamıyorsanız rober hatemo açıp deli deli oynayın.
Bizim kız Erik dalında susuyor. Akşamları pavyona dönüyor ev
Bebislerinizi gunluk disari cikariyor musunuz ve evde tek olanlar napiyorsunuz baba gelene kadar
Her gün çıkaramıyorum canım. Sabah önce kızın altını değiştir, doyur, kendine kahvaltı hazırla, sonra kızı tekrar doyur, kahvaltını yapmayı dene, kızın altını değiştir, kahvaltıyı yediğin kadarını kabullen ve topla. Jimnastik halısına yatırıp sallanan oyuncaklara bakıyoruz, döndürüyorum tummy time yaptırıyorum (toplasan bunların tamamı 15 dk maks) arada dalarsa uykuya eskaza ortalığı mı toplasam, yemek mi yapsam arasında debelenirken bişey yapamadan uyanıyor. Bazen kitap okuyorum ya da kartlara bakıyoruz. Öğleden sonra pilim bitmiş oluyor bu sefer kızla birlikte ben de ağlıyorum baba gelene kadar. Bugün hele ne uyudu ne kucaktan indi sinirim bozuldu. Bazen inanın aktivite yapasım gelmiyor, vicdan azabı duyuyorum

Malesef doktor kontrolünde falan ancak çıkıyoruz. Çıkarmak istiyorum ama hava çok soğuk hatta kar yağıyor şimdi yine Güneş açsa bile hava buz gibi oluyor 2 3 derece çıkarmıyorum.
Siz neredesiniz
Bizim burasıda yine karlı
Bırak evi odadan çıkamıyoruz

Ben küçük ayna alıp evirip çeviriyorum çok hoşuna gidiyor kendi kendine cilve yapıyor ordan sonra sıkılıyor memeye geliyor
biraz çıngırak sallıyorum tekrar sıkılıp memeye geliyor
Tumy tıme den nefret ediyor ağlayıp tekrar memeye geliyor
Kitap okuyoruz tekrar meme
Babaya veriyorum arada onun omzunda uyumayı seviyor uyanınca tekrar meme
Spor yapıyoruz günde üç defa yine meme
Bizim günümüz tamamen meme de geçiyormuş

Ne zaman yemek yiyecek olsam ağlayıp meme istiyor
Sahurda bile ağzıma lokma koyduğum gibi uyanıyor
Doğdu doğalı düzgün yemek yiyemedim

Bugünü ful emerek ve ağlayarak geçirdi asla uyumuyor oğlum okuldan geldi yemek bile yapamadım atak haftasına mı giriyoruz yine 12. Hafta değilmiydi atak.2 ay19 günlük 12. Hafta girmiş oluyor sanırım

Bugun ful ağlamak ve uyumamak genel huylarıydı galiba. Berbat bir gündü. Huysuzdu. Çok huysuzdu. Çok çok huysuzdu
Benimki de 2 ay 17 günlük bugün Chucky’ye bağladı. 12. Haftaya girdik. Az önce kocamla da kavga ettim. Bir kaç gündür iyiydi kızın gaz olayı bugün tüm gün durmadı, sanki kızın gazı olmasının tüm suçu benimmiş gibi. Yok kayısı hoşafı neden sürekli içmiyormuşum, gaz için diyetisyen neden bulmamışım vs. Tezgaha kayısıları çıkarmıştım ama yapmaya fırsat dahi bulamadım sürekli meme kucak yüzünden.

Kızlar yqzdıklarınızı okudum ikiz annesıyım pazartesi gunu 4 aylık olcaz ve 3 haftadır tek bakıyorum artık yerlerdeyım diyebılırım tek bebei olanlar şükretsin yınede, hele bugun cok huysuzlardı eşimde 9 da evde olacak kafayı yemek üzereyım bittim ben dıyorum sürekli… gecıcek mi bu zamanlar hep onu dusunuyorum

Ya benim eşim çok beceriksiz, banyosunu ıkımız yaptırıyoruz, suyu dokebıldıgıne şükür diyorum,tek asla yaptıramaz, yan ıslerı yapıyor bı sekılde ıste.. Bı de uyutabılse super olcak

Ayy mahvediyor insanı o gaz olayı hele. Sen gene iyi. Benim evi bir görsen. Dün de kocam yoktu araba için hataya gitti vs biliyorsun anlatmıştım. Yoktu evde. Evin her yeri batmış durumda. Her odada bez. Makine dolu boşaltılacak. Tezgah bulaşık dolu. Masa üstleri bulaşık dolu. Çamaşır makinesi dolu. Kurutma makinesi dolu. Ayy çıldırmalık gerçekten ev. Robotun bile haznesi dolu. Evim berbat halde. Ben berbat haldeyim. Sen gene iyi bir tek kayısı bırakmışsın yani… bir de kuzum rezene çayı, kekik çayı denedin mi hiç ? Ben bebişe doğrudan da çok verdim ama çekinirsen eğer kendin tüket. Süt arttırma özelliği de var. Gaza da iyi geliyor. Onu da düşünebilirsin

Ben belınden asagısını sureklı sarıyorum battanıye ıle, bı de cıft corap giydirmeye basladım artık o da farkettırdı, normal corap ustune havlu corap.. Pırt yapıyo, en azından bagırmadan cıkarıyor

Ya benim eşim çok beceriksiz, banyosunu ıkımız yaptırıyoruz, suyu dokebıldıgıne şükür diyorum,tek asla yaptıramaz, yan ıslerı yapıyor bı sekılde ıste.. Bı de uyutabılse super olcak
Biz direk kucağa alıp yıkıyoruz banyoda. 40 ı çıkınca bıraktım ben küvette yıkamayı… suyu yukardan açıp kucakta yıkamak da inan çok kolay oluyor

Biz direk kucağa alıp yıkıyoruz banyoda. 40 ı çıkınca bıraktım ben küvette yıkamayı… suyu yukardan açıp kucakta yıkamak da inan çok kolay oluyor
Evet onu arkadasım da soyledı kayarsa dıye korkuyorum kocama dıyorum da ben de beceriksizim galıba

Gececek elbette, Allah size guc kuvvet kolaylık versin

Evet onu arkadasım da soyledı kayarsa dıye korkuyorum kocama dıyorum da ben de beceriksizim galıba
Saçmalama kuzum hiç öyle düşünme… omzuna bir tane müslin at. Kaymaz. Ya da normal battaniye… müslinler de iş görüyor diye direk müslin dedim ben. Bebeği onunla kucağına al. Hiçbir şey olmaz. Olmazsa başta biriniz yıkasın ama diğeriniz de yanında olsun ne olur ne olmaz diyr. Maksat, içiniz rahat olsun

Allah yardımcınız olsunn siz bir süper kahramansınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…