- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.941
Bizim kız Erik dalında susuyor. Akşamları pavyona dönüyor evBugün öğrendiklerim
Bebeğiniz kaka yapamıyorsa kendinize kahve yapın. Kahve henüz sıcakken kakayı patlatacaktır.
Ne yaptıysanız ağlama sebebini bulamıyorsanız rober hatemo açıp deli deli oynayın.
Her gün çıkaramıyorum canım. Sabah önce kızın altını değiştir, doyur, kendine kahvaltı hazırla, sonra kızı tekrar doyur, kahvaltını yapmayı dene, kızın altını değiştir, kahvaltıyı yediğin kadarını kabullen ve topla. Jimnastik halısına yatırıp sallanan oyuncaklara bakıyoruz, döndürüyorum tummy time yaptırıyorum (toplasan bunların tamamı 15 dk maks) arada dalarsa uykuya eskaza ortalığı mı toplasam, yemek mi yapsam arasında debelenirken bişey yapamadan uyanıyor. Bazen kitap okuyorum ya da kartlara bakıyoruz. Öğleden sonra pilim bitmiş oluyor bu sefer kızla birlikte ben de ağlıyorum baba gelene kadar. Bugün hele ne uyudu ne kucaktan indi sinirim bozuldu. Bazen inanın aktivite yapasım gelmiyor, vicdan azabı duyuyorumBebislerinizi gunluk disari cikariyor musunuz ve evde tek olanlar napiyorsunuz baba gelene kadar
Osman bey atak yok demişti sankiBugünü ful emerek ve ağlayarak geçirdi asla uyumuyor oğlum okuldan geldi yemek bile yapamadım atak haftasına mı giriyoruz yine 12. Hafta değilmiydi atak.2 ay19 günlük 12. Hafta girmiş oluyor sanırım
Siz neredesinizMalesef doktor kontrolünde falan ancak çıkıyoruz. Çıkarmak istiyorum ama hava çok soğuk hatta kar yağıyor şimdi yineGüneş açsa bile hava buz gibi oluyor 2 3 derece çıkarmıyorum.
Vanda yaşıyorum sizde doğudasınız galibaSiz neredesiniz
Bizim burasıda yine karlı
Bırak evi odadan çıkamıyoruz
Bugünü ful emerek ve ağlayarak geçirdi asla uyumuyor oğlum okuldan geldi yemek bile yapamadım atak haftasına mı giriyoruz yine 12. Hafta değilmiydi atak.2 ay19 günlük 12. Hafta girmiş oluyor sanırım
Benimki de 2 ay 17 günlük bugün Chucky’ye bağladı. 12. Haftaya girdik. Az önce kocamla da kavga ettim. Bir kaç gündür iyiydi kızın gaz olayı bugün tüm gün durmadı, sanki kızın gazı olmasının tüm suçu benimmiş gibi. Yok kayısı hoşafı neden sürekli içmiyormuşum, gaz için diyetisyen neden bulmamışım vs. Tezgaha kayısıları çıkarmıştım ama yapmaya fırsat dahi bulamadım sürekli meme kucak yüzünden.Bugun ful ağlamak ve uyumamak genel huylarıydı galiba. Berbat bir gündü. Huysuzdu. Çok huysuzdu. Çok çok huysuzdu
Ya benim eşim çok beceriksiz, banyosunu ıkımız yaptırıyoruz, suyu dokebıldıgıne şükür diyorum,tek asla yaptıramaz, yan ıslerı yapıyor bı sekılde ıste.. Bı de uyutabılse super olcakBebek arabasında durmuyor benimki. Pek çıkaramıyorum açıkçası
Aksama kadar da fırsat bulursam kızdan yemek yapıyorum. Bulamazsam yapamıyorum
Kızla günlük rutinlerimiz var birkaç tane onlarla vakit geçiriyoruz genelde
Zeka kartlarına bayılıyor benimki. Ağlarken bile göstersem susup incelemeye başlıyor. Onu her gün gösteriyorum. (Odaklanırken gözleri yoruluyo cabuk uyuyo. Uyutmak için bile sadece alınır)
Kitap okuyorum ( gene dipnot kitapları okurken bebeği kucağınıza değil, karşınıza alın. Sesleri çıkarabilmek için dudak hareketlerinizi görmeye ihtiyacı var)
Biraz kuşları salıyorum. O çok ilgisini çekiyor. Takip etmeye çalışıyor onu da
Kedim de var. Kedi de bunu biraz oyalıyor. Karşılıklı bakışıyorlar. Arada sevdiriyorum
Babamız gelince zaten ben zaten çocuk benim değilmiş gibi davranıyorum sadece emziririmbir de bir gün ben yıkıyorum bie gün eşim. Sıra bendeyse yıkıyorum. Gene ona veriyorum. Giydiriyor ediyor uyutuyor ben de ona kahve yapıyorum ödeşiyoruz
Tabi kızı uyuttuktan sonra da beraber temizliğe dönüyoruz
Ayy mahvediyor insanı o gaz olayı hele. Sen gene iyi. Benim evi bir görsen. Dün de kocam yoktu araba için hataya gitti vs biliyorsun anlatmıştım. Yoktu evde. Evin her yeri batmış durumda. Her odada bez. Makine dolu boşaltılacak. Tezgah bulaşık dolu. Masa üstleri bulaşık dolu. Çamaşır makinesi dolu. Kurutma makinesi dolu. Ayy çıldırmalık gerçekten ev. Robotun bile haznesi dolu. Evim berbat halde. Ben berbat haldeyim. Sen gene iyi bir tek kayısı bırakmışsın yani… bir de kuzum rezene çayı, kekik çayı denedin mi hiç ? Ben bebişe doğrudan da çok verdim ama çekinirsen eğer kendin tüket. Süt arttırma özelliği de var. Gaza da iyi geliyor. Onu da düşünebilirsinBenimki de 2 ay 17 günlük bugün Chucky’ye bağladı. 12. Haftaya girdik. Az önce kocamla da kavga ettim. Bir kaç gündür iyiydi kızın gaz olayı bugün tüm gün durmadı, sanki kızın gazı olmasının tüm suçu benimmiş gibi. Yok kayısı hoşafı neden sürekli içmiyormuşum, gaz için diyetisyen neden bulmamışım vs. Tezgaha kayısıları çıkarmıştım ama yapmaya fırsat dahi bulamadım sürekli meme kucak yüzünden.
Ben belınden asagısını sureklı sarıyorum battanıye ıle, bı de cıft corap giydirmeye basladım artık o da farkettırdı, normal corap ustune havlu corap.. Pırt yapıyo, en azından bagırmadan cıkarıyorBenimki de 2 ay 17 günlük bugün Chucky’ye bağladı. 12. Haftaya girdik. Az önce kocamla da kavga ettim. Bir kaç gündür iyiydi kızın gaz olayı bugün tüm gün durmadı, sanki kızın gazı olmasının tüm suçu benimmiş gibi. Yok kayısı hoşafı neden sürekli içmiyormuşum, gaz için diyetisyen neden bulmamışım vs. Tezgaha kayısıları çıkarmıştım ama yapmaya fırsat dahi bulamadım sürekli meme kucak yüzünden.
Biz direk kucağa alıp yıkıyoruz banyoda. 40 ı çıkınca bıraktım ben küvette yıkamayı… suyu yukardan açıp kucakta yıkamak da inan çok kolay oluyorYa benim eşim çok beceriksiz, banyosunu ıkımız yaptırıyoruz, suyu dokebıldıgıne şükür diyorum,tek asla yaptıramaz, yan ıslerı yapıyor bı sekılde ıste.. Bı de uyutabılse super olcak
Siirtteyiz bizdeVanda yaşıyorum sizde doğudasınız galiba
Evet onu arkadasım da soyledı kayarsa dıye korkuyorumBiz direk kucağa alıp yıkıyoruz banyoda. 40 ı çıkınca bıraktım ben küvette yıkamayı… suyu yukardan açıp kucakta yıkamak da inan çok kolay oluyor
Gececek elbette, Allah size guc kuvvet kolaylık versinKızlar yqzdıklarınızı okudum ikiz annesıyım pazartesi gunu 4 aylık olcaz ve 3 haftadır tek bakıyorum artık yerlerdeyım diyebılırımtek bebei olanlar şükretsin yınede, hele bugun cok huysuzlardı eşimde 9 da evde olacak kafayı yemek üzereyım bittim ben dıyorum sürekli… gecıcek mi bu zamanlar hep onu dusunuyorum
Saçmalama kuzum hiç öyle düşünme… omzuna bir tane müslin at. Kaymaz. Ya da normal battaniye… müslinler de iş görüyor diye direk müslin dedim ben. Bebeği onunla kucağına al. Hiçbir şey olmaz. Olmazsa başta biriniz yıkasın ama diğeriniz de yanında olsun ne olur ne olmaz diyr. Maksat, içiniz rahat olsunEvet onu arkadasım da soyledı kayarsa dıye korkuyorumkocama dıyorum da ben de beceriksizim galıba
Allah yardımcınız olsunn siz bir süper kahramansınızKızlar yqzdıklarınızı okudum ikiz annesıyım pazartesi gunu 4 aylık olcaz ve 3 haftadır tek bakıyorum artık yerlerdeyım diyebılırımtek bebei olanlar şükretsin yınede, hele bugun cok huysuzlardı eşimde 9 da evde olacak kafayı yemek üzereyım bittim ben dıyorum sürekli… gecıcek mi bu zamanlar hep onu dusunuyorum
Ben hayatta yapamam kucakta kayar diyeEvet onu arkadasım da soyledı kayarsa dıye korkuyorumkocama dıyorum da ben de beceriksizim galıba
Sadece gecsin bu durum 4. Aydan sonra rahatlanıyo mu yoksa 6. Ay mı bilen var mı? Bu gaz olayı huysuzluk ne zaman bitiyo??Allah yardımcınız olsunn siz bir süper kahramansınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?