- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.961
Benım evde batık ve yarın arkadasım ugrıcak eşim eve gelsin banyo yaptrıp bebekleri uyutup evı toplıcaz, cocuklardan daraldım evde darlıyo o kadar dagınıkki bi de bırakamıyorum bebegı hemen aglamaya başlıyo aşırı kucak istıyo nasıl bişey bu yaAyy mahvediyor insanı o gaz olayı hele. Sen gene iyi. Benim evi bir görsen. Dün de kocam yoktu araba için hataya gitti vs biliyorsun anlatmıştım. Yoktu evde. Evin her yeri batmış durumda. Her odada bez. Makine dolu boşaltılacak. Tezgah bulaşık dolu. Masa üstleri bulaşık dolu. Çamaşır makinesi dolu. Kurutma makinesi dolu. Ayy çıldırmalık gerçekten ev. Robotun bile haznesi dolu. Evim berbat halde. Ben berbat haldeyim. Sen gene iyi bir tek kayısı bırakmışsın yani… bir de kuzum rezene çayı, kekik çayı denedin mi hiç ? Ben bebişe doğrudan da çok verdim ama çekinirsen eğer kendin tüket. Süt arttırma özelliği de var. Gaza da iyi geliyor. Onu da düşünebilirsin
Bence atak var adı atak değilse de var çünkü oğlumda da hep tutardı bi uykusuz günler geceler başlardı eşim hemen bi hesaplayayım derdi bi bakardık ki atak haftasında bundada şimdi aynı eşim sakin ol atak haftasıdır bakalım neler öğrenecek diyorOsman bey atak yok demişti sanki
Yarın denıyım biSaçmalama kuzum hiç öyle düşünme… omzuna bir tane müslin at. Kaymaz. Ya da normal battaniye… müslinler de iş görüyor diye direk müslin dedim ben. Bebeği onunla kucağına al. Hiçbir şey olmaz. Olmazsa başta biriniz yıkasın ama diğeriniz de yanında olsun ne olur ne olmaz diyr. Maksat, içiniz rahat olsun
İkiz hepten zor Allah yardımcın olsun… sürekli kucak istemeleri insanın elini ayağını bağlıyor. Birşeyler yapmak isteyip yapamamak insanı çok strese sokuyorBenım evde batık ve yarın arkadasım ugrıcak eşim eve gelsin banyo yaptrıp bebekleri uyutup evı toplıcaz, cocuklardan daraldım evde darlıyo o kadar dagınıkki bi de bırakamıyorum bebegı hemen aglamaya başlıyo aşırı kucak istıyo nasıl bişey bu ya
Ben de oyle yıkıyorum, onda bile esımleBen hayatta yapamam kucakta kayar diyeküvetın üzerine gerılen bezler var ona koyup yattığı yerden bebegı yıkıyorum
Yorumu okurken çamaşır makinasında unuttuğum beyazlar aklıma geldiAyy mahvediyor insanı o gaz olayı hele. Sen gene iyi. Benim evi bir görsen. Dün de kocam yoktu araba için hataya gitti vs biliyorsun anlatmıştım. Yoktu evde. Evin her yeri batmış durumda. Her odada bez. Makine dolu boşaltılacak. Tezgah bulaşık dolu. Masa üstleri bulaşık dolu. Çamaşır makinesi dolu. Kurutma makinesi dolu. Ayy çıldırmalık gerçekten ev. Robotun bile haznesi dolu. Evim berbat halde. Ben berbat haldeyim. Sen gene iyi bir tek kayısı bırakmışsın yani… bir de kuzum rezene çayı, kekik çayı denedin mi hiç ? Ben bebişe doğrudan da çok verdim ama çekinirsen eğer kendin tüket. Süt arttırma özelliği de var. Gaza da iyi geliyor. Onu da düşünebilirsin
Hangi kitaplar bana link atar mısınız? Kitap manyağı olarak sürekli kitap alıyorumBen de aldım 10 kitap
Haber ver bana daYarın denıyım bi
Küçük bay ve bayanlar serisi indirimde hepsiburada da. Herkesin kanına girdimHangi kitaplar bana link atar mısınız? Kitap manyağı olarak sürekli kitap alıyorum
Banyoda İnan daha kolaylık tabureye oturup kucağıma battaniye geriyorum zaten battaniye ıslanınca sana yapışıyor bebeğide üstüne koyuyorum bi kolumun üstüne yatırıyorum emzirirkenki gibiEvet onu arkadasım da soyledı kayarsa dıye korkuyorumkocama dıyorum da ben de beceriksizim galıba
Yaa ahajahYorumu okurken çamaşır makinasında unuttuğum beyazlar aklıma geldi
Hepsiburadan kucuk bay ve bayanlar serısı kuzu, arama kısmına yazarsan altında yazıyo 5 kıtap 150 diye, 10 tane aldım benHangi kitaplar bana link atar mısınız? Kitap manyağı olarak sürekli kitap alıyorum
Bende eşimle yıkıyorum canım daha iyi eşimde sorumluluk alsınBen de oyle yıkıyorum, onda bile esımle
Bu da guvenli gorunuyorBanyoda İnan daha kolaylık tabureye oturup kucağıma battaniye geriyorum zaten battaniye ıslanınca sana yapışıyor bebeğide üstüne koyuyorum bi kolumun üstüne yatırıyorum emzirirkenki gibi
Benımde 3 6 aylık aldıklarım tam gelmeye başladı daha 4. Ayda keşke 6 9 aylık alsaydım hem biraz bol daha rahat daha guzel. 6-9 aylıkları kullanamıcam küçük gelcek gibi gelıyoKızlar bu civile o kadar sinir oldum ki, 6-9 ay kıyafetler, 3 aylık bebege ancak oluyor.. Ben 6-9ları cıkarmamıstım daha, hediyeleri yerlestırırkwn gozume ilişti, dedım bunlar kucuk gıbı, kolları kısa kısa
Bide bebeğin kirli kıyafeti kirli bezlerin çöpe koymuşum bezi de kirli kıyafet sepetine koymuşum bugün akıtılacak çamaşırları ayırırken fark ettim bazen gerçekten çok zor geçiyor günlerYaa ahajahay bugun tam çıldırmalık gerçekten
Ya cpk guzel anlatmissin bizde kus kedi yok cok iyi secenek peki bebisi tek yikarken file kullaniyor musun test cevirip yikarken basina su dokerken kulaklarina su girmiyor muBebek arabasında durmuyor benimki. Pek çıkaramıyorum açıkçası
Aksama kadar da fırsat bulursam kızdan yemek yapıyorum. Bulamazsam yapamıyorum
Kızla günlük rutinlerimiz var birkaç tane onlarla vakit geçiriyoruz genelde
Zeka kartlarına bayılıyor benimki. Ağlarken bile göstersem susup incelemeye başlıyor. Onu her gün gösteriyorum. (Odaklanırken gözleri yoruluyo cabuk uyuyo. Uyutmak için bile sadece alınır)
Kitap okuyorum ( gene dipnot kitapları okurken bebeği kucağınıza değil, karşınıza alın. Sesleri çıkarabilmek için dudak hareketlerinizi görmeye ihtiyacı var)
Biraz kuşları salıyorum. O çok ilgisini çekiyor. Takip etmeye çalışıyor onu da
Kedim de var. Kedi de bunu biraz oyalıyor. Karşılıklı bakışıyorlar. Arada sevdiriyorum
Babamız gelince zaten ben zaten çocuk benim değilmiş gibi davranıyorum sadece emziririmbir de bir gün ben yıkıyorum bie gün eşim. Sıra bendeyse yıkıyorum. Gene ona veriyorum. Giydiriyor ediyor uyutuyor ben de ona kahve yapıyorum ödeşiyoruz
Tabi kızı uyuttuktan sonra da beraber temizliğe dönüyoruz
Agzini burnunu örtüyor musun soguk almasin diye ne kadar sure disarida kaliyorsunBen mutlaka çıkarıyorum yağmur olmadıkça, kar yağarsa yine çıkarıyorum. Kanguruya koyuyorum hava alsın diye iyi geliyor hemen uyuyor.
Ben de cok cikartmak istiyorjm evin icinde dur dur sıkılıyor cocukMalesef doktor kontrolünde falan ancak çıkıyoruz. Çıkarmak istiyorum ama hava çok soğuk hatta kar yağıyor şimdi yineGüneş açsa bile hava buz gibi oluyor 2 3 derece çıkarmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?