2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benım evde batık ve yarın arkadasım ugrıcak eşim eve gelsin banyo yaptrıp bebekleri uyutup evı toplıcaz, cocuklardan daraldım evde darlıyo o kadar dagınıkki bi de bırakamıyorum bebegı hemen aglamaya başlıyo aşırı kucak istıyo nasıl bişey bu ya

Osman bey atak yok demişti sanki
Bence atak var adı atak değilse de var çünkü oğlumda da hep tutardı bi uykusuz günler geceler başlardı eşim hemen bi hesaplayayım derdi bi bakardık ki atak haftasında bundada şimdi aynı eşim sakin ol atak haftasıdır bakalım neler öğrenecek diyor

Yarın denıyım bi

İkiz hepten zor Allah yardımcın olsun… sürekli kucak istemeleri insanın elini ayağını bağlıyor. Birşeyler yapmak isteyip yapamamak insanı çok strese sokuyor

Yorumu okurken çamaşır makinasında unuttuğum beyazlar aklıma geldi

Kızlar bu civile o kadar sinir oldum ki, 6-9 ay kıyafetler, 3 aylık bebege ancak oluyor.. Ben 6-9ları cıkarmamıstım daha, hediyeleri yerlestırırkwn gozume ilişti, dedım bunlar kucuk gıbı, kolları kısa kısa

Evet onu arkadasım da soyledı kayarsa dıye korkuyorum kocama dıyorum da ben de beceriksizim galıba
Banyoda İnan daha kolaylık tabureye oturup kucağıma battaniye geriyorum zaten battaniye ıslanınca sana yapışıyor bebeğide üstüne koyuyorum bi kolumun üstüne yatırıyorum emzirirkenki gibi

Banyoda İnan daha kolaylık tabureye oturup kucağıma battaniye geriyorum zaten battaniye ıslanınca sana yapışıyor bebeğide üstüne koyuyorum bi kolumun üstüne yatırıyorum emzirirkenki gibi
Bu da guvenli gorunuyor hergun bı sekıl denıyım ben

Benımde 3 6 aylık aldıklarım tam gelmeye başladı daha 4. Ayda keşke 6 9 aylık alsaydım hem biraz bol daha rahat daha guzel. 6-9 aylıkları kullanamıcam küçük gelcek gibi gelıyo

Ya cpk guzel anlatmissin bizde kus kedi yok cok iyi secenek peki bebisi tek yikarken file kullaniyor musun test cevirip yikarken basina su dokerken kulaklarina su girmiyor mu

Malesef doktor kontrolünde falan ancak çıkıyoruz. Çıkarmak istiyorum ama hava çok soğuk hatta kar yağıyor şimdi yine Güneş açsa bile hava buz gibi oluyor 2 3 derece çıkarmıyorum.
Ben de cok cikartmak istiyorjm evin icinde dur dur sıkılıyor cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…