- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.981
Allahtan gelen hediyeler 18 - 24ay elbıse hep.. 8 tane elbisesi olduBenımde 3 6 aylık aldıklarım tam gelmeye başladı daha 4. Ayda keşke 6 9 aylık alsaydım hem biraz bol daha rahat daha guzel. 6-9 aylıkları kullanamıcam küçük gelcek gibi gelıyo
biz de buna yakiniz uzun da uyumuyor bugun kucagimdan indirmedim uyusun dedim o zaman da ben kalkip bir sey yapamiyorum baba gelince aldi evin icinde gezdirdi ailesiyle goruntulu konustular sonra omzunda uyudu vs. Bakimin buyuk cogunlugu bende aynen pilim bitmis oluyor ama onu cok seviyorum yaa canim yavrum benim .Bizim kız Erik dalında susuyor. Akşamları pavyona dönüyor ev
Her gün çıkaramıyorum canım. Sabah önce kızın altını değiştir, doyur, kendine kahvaltı hazırla, sonra kızı tekrar doyur, kahvaltını yapmayı dene, kızın altını değiştir, kahvaltıyı yediğin kadarını kabullen ve topla. Jimnastik halısına yatırıp sallanan oyuncaklara bakıyoruz, döndürüyorum tummy time yaptırıyorum (toplasan bunların tamamı 15 dk maks) arada dalarsa uykuya eskaza ortalığı mı toplasam, yemek mi yapsam arasında debelenirken bişey yapamadan uyanıyor. Bazen kitap okuyorum ya da kartlara bakıyoruz. Öğleden sonra pilim bitmiş oluyor bu sefer kızla birlikte ben de ağlıyorum baba gelene kadar. Bugün hele ne uyudu ne kucaktan indi sinirim bozuldu. Bazen inanın aktivite yapasım gelmiyor, vicdan azabı duyuyorum
Bizde gaz sıkıntısı hiç olmadıSadece gecsin bu durum 4. Aydan sonra rahatlanıyo mu yoksa 6. Ay mı bilen var mı? Bu gaz olayı huysuzluk ne zaman bitiyo??
Ben ona benzer bişiy yaşadım beze gibi birşey vardı birde kızarmıştı önce ağrı vardı sonra beze ve kızarıklık gördüm hemen soluğu genel cerrahta aldım usg falan mastit olmuşum henüz kırkım çıkmamıştı antibiyotik ile geçti sen yinede doktora gitKızlar sag gögsümün koltuk altına doğru olan yarısı dokununca acıyor emerken d sızlıyor sağdım bugun süreklide emzirdim süt doldugundan degil yani ama neden bilmiyorum var mı yaşayanınız ya da bileniniz
valla yakında huniyi takıp gezicezAyy mahvediyor insanı o gaz olayı hele. Sen gene iyi. Benim evi bir görsen. Dün de kocam yoktu araba için hataya gitti vs biliyorsun anlatmıştım. Yoktu evde. Evin her yeri batmış durumda. Her odada bez. Makine dolu boşaltılacak. Tezgah bulaşık dolu. Masa üstleri bulaşık dolu. Çamaşır makinesi dolu. Kurutma makinesi dolu. Ayy çıldırmalık gerçekten ev. Robotun bile haznesi dolu. Evim berbat halde. Ben berbat haldeyim. Sen gene iyi bir tek kayısı bırakmışsın yani… bir de kuzum rezene çayı, kekik çayı denedin mi hiç ? Ben bebişe doğrudan da çok verdim ama çekinirsen eğer kendin tüket. Süt arttırma özelliği de var. Gaza da iyi geliyor. Onu da düşünebilirsin
Bulamadım ben bunlar çıktıHepsiburadan kucuk bay ve bayanlar serısı kuzu, arama kısmına yazarsan altında yazıyo 5 kıtap 150 diye, 10 tane aldım ben
AyyBide bebeğin kirli kıyafeti kirli bezlerin çöpe koymuşum bezi de kirli kıyafet sepetine koymuşum bugün akıtılacak çamaşırları ayırırken fark ettim bazen gerçekten çok zor geçiyor günler
Kuzum banyoda suyu yukarıdan açıp kucağımda yıkıyorum ben. Dik olduğundan bebiş de su kaçma ihtimali çok çok daha düşük. Yaklaşık 2 aydır öyle yıkıyorum benYa cpk guzel anlatmissin bizde kus kedi yok cok iyi secenek peki bebisi tek yikarken file kullaniyor musun test cevirip yikarken basina su dokerken kulaklarina su girmiyor mu
Biogai denedin mi ?valla yakında huniyi takıp gezicezrezene, kimyon, anason karışımı demleyip içiyorum sabah ve akşam ama bana mısın demiyor. Bebişe henüz cesaret edemedim mommys bliss kullanıyordum, bitti Türkiye distribütöründe bi türlü stok yenilenmedi. Nurse Harveys ve Sab simpleks de çok kıvrandırmıştı.
Bulamadım ben bunlar çıktı
Ben de böyle arattım sonra satıcı hepsiburda olarak filtreledimBulamadım ben bunlar çıktı
Bi o kaldı denemediğim. Onu da kaka yapmasında sıkıntı yok diye düşünmemiştim kullanmayı.Biogai denedin mi ?
Valla balım o kadar çok çektim ki gazdan gerçekten artık gaz bitsin diye ne dualar ne çözümler neler neler ama şu konuda yanıldım gaz bitince ya da rahatlayınca bebeğim de mutlu olcak huzursuzlukları bitecek sandım ama değilmiş evet gaz tam anlamıyla bitmedi arada gene kıvrandırıyor falan ama eskisi gibi değil şükürler olsun ama bebeğim gene huzursuz geçmedi yani demekki diyorum benim bebeğim böyle. Mesela bu akşam kv iftara geldik iftar saati katıla katıla ağladı millette telaşlanıyor niye ağlıyor bu çocuk diye halbuki biz alışkınız yani her zamanki hali eşimle dönüşümlü yedik çünkü bi tek bizde duruyor. Genel durumumuz böyle hepSadece gecsin bu durum 4. Aydan sonra rahatlanıyo mu yoksa 6. Ay mı bilen var mı? Bu gaz olayı huysuzluk ne zaman bitiyo??
Bak o daha mantıklıBen de böyle arattım sonra satıcı hepsiburda olarak filtreledim
Onun da faydası oluyor kuzum. Topuklara masajın çok faydası oluyor. Çapraz el ayakları yaklaştırmanın da. Kucakta müzik açıp hoplatınca da güzel çıkartıyorlarBi o kaldı denemediğim. Onu da kaka yapmasında sıkıntı yok diye düşünmemiştim kullanmayı.
Civilden aldığım hiçbişeyden memnun kalmadım bende geçen girdim gene ürünleri hiç iyi değildiKızlar bu civile o kadar sinir oldum ki, 6-9 ay kıyafetler, 3 aylık bebege ancak oluyor.. Ben 6-9ları cıkarmamıstım daha, hediyeleri yerlestırırkwn gozume ilişti, dedım bunlar kucuk gıbı, kolları kısa kısa
Kumasını begendım ben aldıklarımın ama, cok kucuk ya kalıbı, hamıleyken aldıgım ıcın anlamamıştım, cocuga giydirince dank etti..Civilden aldığım hiçbişeyden memnun kalmadım bende geçen girdim gene ürünleri hiç iyi değildi
Kızlar cevap vermısler, gec gordum canımBulamadım ben bunlar cıktı
Ben de senden cesaret aldım. Duşa girip yere oturuyorum dizlerimi uzatıp kırıyorum bebeği üstüne yatırıyorum. Bebek lavaboda vs yıkayınca üşüyor su dökerken illa, bu şekilde su sürekli döküldüğü için mest oluyor çıkmak istemiyor banyodan hem de inanılmaz güzel bi bağ bence bebekle anne arasında. Bazen mememe yapılmaya çalışıyorBanyoda İnan daha kolaylık tabureye oturup kucağıma battaniye geriyorum zaten battaniye ıslanınca sana yapışıyor bebeğide üstüne koyuyorum bi kolumun üstüne yatırıyorum emzirirkenki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?