2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
biz de buna yakiniz uzun da uyumuyor bugun kucagimdan indirmedim uyusun dedim o zaman da ben kalkip bir sey yapamiyorum baba gelince aldi evin icinde gezdirdi ailesiyle goruntulu konustular sonra omzunda uyudu vs. Bakimin buyuk cogunlugu bende aynen pilim bitmis oluyor ama onu cok seviyorum yaa canim yavrum benim .

Sadece gecsin bu durum 4. Aydan sonra rahatlanıyo mu yoksa 6. Ay mı bilen var mı? Bu gaz olayı huysuzluk ne zaman bitiyo??
Bizde gaz sıkıntısı hiç olmadı
Gazı gelir çıkarırdım bu kadar
Şuan üç buçuk aylık diyelim
Düzeltilmiş 3 aylığız
Ve bu hafta gözlemlediğime göre gazını kendi çıkarıyor biz unutursak önceki gibi çırpınışıda kalmadı gaz gelince ellerini çırpıştırırdı yapmıyor onuda

Ben ona benzer bişiy yaşadım beze gibi birşey vardı birde kızarmıştı önce ağrı vardı sonra beze ve kızarıklık gördüm hemen soluğu genel cerrahta aldım usg falan mastit olmuşum henüz kırkım çıkmamıştı antibiyotik ile geçti sen yinede doktora git

valla yakında huniyi takıp gezicez rezene, kimyon, anason karışımı demleyip içiyorum sabah ve akşam ama bana mısın demiyor. Bebişe henüz cesaret edemedim mommys bliss kullanıyordum, bitti Türkiye distribütöründe bi türlü stok yenilenmedi. Nurse Harveys ve Sab simpleks de çok kıvrandırmıştı.

Hepsiburadan kucuk bay ve bayanlar serısı kuzu, arama kısmına yazarsan altında yazıyo 5 kıtap 150 diye, 10 tane aldım ben
Bulamadım ben bunlar çıktı

Eklentiler

• 0C678297-EB96-4670-87BC-5FB9A71E4F97.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 31
Ya cpk guzel anlatmissin bizde kus kedi yok cok iyi secenek peki bebisi tek yikarken file kullaniyor musun test cevirip yikarken basina su dokerken kulaklarina su girmiyor mu
Kuzum banyoda suyu yukarıdan açıp kucağımda yıkıyorum ben. Dik olduğundan bebiş de su kaçma ihtimali çok çok daha düşük. Yaklaşık 2 aydır öyle yıkıyorum ben

Biogai denedin mi ?

Sadece gecsin bu durum 4. Aydan sonra rahatlanıyo mu yoksa 6. Ay mı bilen var mı? Bu gaz olayı huysuzluk ne zaman bitiyo??
Valla balım o kadar çok çektim ki gazdan gerçekten artık gaz bitsin diye ne dualar ne çözümler neler neler ama şu konuda yanıldım gaz bitince ya da rahatlayınca bebeğim de mutlu olcak huzursuzlukları bitecek sandım ama değilmiş evet gaz tam anlamıyla bitmedi arada gene kıvrandırıyor falan ama eskisi gibi değil şükürler olsun ama bebeğim gene huzursuz geçmedi yani demekki diyorum benim bebeğim böyle. Mesela bu akşam kv iftara geldik iftar saati katıla katıla ağladı millette telaşlanıyor niye ağlıyor bu çocuk diye halbuki biz alışkınız yani her zamanki hali eşimle dönüşümlü yedik çünkü bi tek bizde duruyor. Genel durumumuz böyle hep

Ben de böyle arattım sonra satıcı hepsiburda olarak filtreledim
Bak o daha mantıklı
Bi o kaldı denemediğim. Onu da kaka yapmasında sıkıntı yok diye düşünmemiştim kullanmayı.
Onun da faydası oluyor kuzum. Topuklara masajın çok faydası oluyor. Çapraz el ayakları yaklaştırmanın da. Kucakta müzik açıp hoplatınca da güzel çıkartıyorlar bugun halin yoktur da aklında olsun

Ayy kızı yeni babasına pasladım. Benim pil 0. Ev almış başını gidiyor arada bir temizliğe diye çağırdığım abla vardı. O da ramazanda çalışmıyor. Gelseydi yarına mis gibi olurdu ay herkese uzak olmak çok zor ya

Kızlar kızlar şikayet ediyonuz da kaç sayfa konuşmuşsunuz hani bebeler nerde?
Kardeşim iftara geldi. Hangi odada oturuyorsunuz dedi, oturmuyoruz biz dedim. Daha popomu yeni koydum koltuğa.
Eşim hep evde. Ben ona güvenip ikinciyi yaptım. Kızımda tektim çünkü, eşime güvenmesem asla yapmazdım ikinciyi. Bu bebe de cevval çıktı. İki kişi bi çocuğa bakamıyoruz. Öteki çocuk da kendi kendine büyüyor garibim.

Civilden aldığım hiçbişeyden memnun kalmadım bende geçen girdim gene ürünleri hiç iyi değildi

Civilden aldığım hiçbişeyden memnun kalmadım bende geçen girdim gene ürünleri hiç iyi değildi
Kumasını begendım ben aldıklarımın ama, cok kucuk ya kalıbı, hamıleyken aldıgım ıcın anlamamıştım, cocuga giydirince dank etti..

Banyoda İnan daha kolaylık tabureye oturup kucağıma battaniye geriyorum zaten battaniye ıslanınca sana yapışıyor bebeğide üstüne koyuyorum bi kolumun üstüne yatırıyorum emzirirkenki gibi
Ben de senden cesaret aldım. Duşa girip yere oturuyorum dizlerimi uzatıp kırıyorum bebeği üstüne yatırıyorum. Bebek lavaboda vs yıkayınca üşüyor su dökerken illa, bu şekilde su sürekli döküldüğü için mest oluyor çıkmak istemiyor banyodan hem de inanılmaz güzel bi bağ bence bebekle anne arasında. Bazen mememe yapılmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…