2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Agzini burnunu örtüyor musun soguk almasin diye ne kadar sure disarida kaliyorsun
Büyük bi kışlık mont varsa üstüne kanguru ike asıp montun içine alırsan asla üşümez. Sadece ayağına ekstra bir şey giydirebilirsin bir de kafaya bere tabi ki. Kaç derece sıcaklıktan bahsediyorsun ona göre söyleyeyim ben -12ye kadar çıkarttım çünkü değişik koruma yöntemleriyle

Yine feci bir kusma atakları geçirdik
Ben babası kendisi defalarca üstümüzü değiştirdik değiştirirken bile dolu dolu kustu
Oda battı kendisinin kıyafetide kalmadı en son uyku tulumunu giydirdim
Balgamı falan mı vardı ? Ya da gazı ? Üst gazı atamadıklarında da oluyor çok kusma

Ay valla helal olsun. Biz arabadan inip hastane girene kadar bile eşim pimpirikleniyor koşa koşa götürüyor bebeği. Ben arkadan tin tin gidiyorum. Çocuk olduğundan beri üvey evlat muamelesi görüyorum

Ay valla helal olsun. Biz arabadan inip hastane girene kadar bile eşim pimpirikleniyor koşa koşa götürüyor bebeği. Ben arkadan tin tin gidiyorum. Çocuk olduğundan beri üvey evlat muamelesi görüyorum
İnan ki dışarıda çok mutlu oluyorlar ve kolayca uykuya geçiyorlar.

Benimki bebek arabası sevmiyor. Çok ağlıyor. Bu sefer bir elimde bebek arabası bir elimde bebekle kalıyorum
Pusette durmak istemiyor bızımkı de, ya uyuyo ya aglıyo onda, cıkarınca susuyor hemen, acaba dar mı gelıyor dıye dusunuyorum, hanı 5 6 ay kullanacaktık pusetı

Pusette durmak istemiyor bızımkı de, ya uyuyo ya aglıyo onda, cıkarınca susuyor hemen, acaba dar mı gelıyor dıye dusunuyorum, hanı 5 6 ay kullanacaktık pusetı
Başka yerde duruyor mu? Kucak istediği için olabilir mi? Dar yeri severler aslında. Kundak gibi, güvende hissederler. Kundağa da başta ağlıyorlar ama sonra susup uyuyorlar ya.

Ben bugün çok gerildim. Evde rakı olsa içerdim valla calpol mü içsem napsam…

Ben dar geldiğini hiç zannetmiyorum. Benimki küçük bir de daha. 5 kilo bile yok. Bu kiloda küçük gelmesi imkansız. Kimisinin doğum kilosu 5 kilo

Kucak ıstıyor hep, ben de rahatsız oluyor ondan mı ıstıyor dıye dusundum ne bileyim, aglaya aglaya uyuyor sonra, gecen eve gelene kadar agladı, asansörde bı baktık sustu, uykuya gectı, 2 saat dokunmadım hıc evde pusetın ıcınde uyudu, ıcım rahat etmedi beli agrır dıye cıkardım, cıkardıgım an actı gozlerı, keske dokunmasaydım dedım

Ne rakısı kız, papatya cayi ıc
Ben dar geldiğini hiç zannetmiyorum. Benimki küçük bir de daha. 5 kilo bile yok. Bu kiloda küçük gelmesi imkansız. Kimisinin doğum kilosu 5 kilo
Bızım kız 6 kılo cıvarı suan, yarın doktora goturcem net kılosunu ogrenırım

Belkı de mınyon olacak, ınsallah ıstedıgını kiloya ulasmıstır, mama veriyor musun?
Ver dedi doktor ama yok yavrum. Almıyoruz. Hipp aldım. Aptamil aldım. Evolvia aldım. Sma aldım. Almadı. Sağdığım sütümü bile almadı. Biberondandır dedim. Avent aldım. Chicco aldım. Wee baby aldım. Dr browns aldım. Lansinoh aldım. Tommy tippe aldım. Mamajoo aldım. Kaşık biberon aldım. Ama yok yani. Pes ettim artık

Şırınga pekı, ben ılk 20 gun şırınga ile besledım, 2.gun basladık bız mamaya, hala da verıyorum mamayı.,

Şırınga pekı, ben ılk 20 gun şırınga ile besledım, 2.gun basladık bız mamaya, hala da verıyorum mamayı.,
Sırıngada da kaşık mamadaki gibi dökerek koyuyorsun emmiyor ya. Ağzına sırıngayla ya da kaşıkla doğrudan döktüğümde de deli gibi sğlayıp, emdiği de dahil midede ne varsa boşaltana kadar kusuyor. Deli gibi ağlayıp mosmor kesiliyor. Su gibi terliyor ağlamaktan. Bir de sakinleşmiyor. Susturamıyoruz da… çok inat yavrum imkanı yok… uyurken biberonu alırsa alıyor işte. Günde 6-7 defa biberon hazırlayıp deniyorum. Her seferinde de çöpe döküyorum

Sırınga kullanımın yanlıs canım, serce parmagını damagına degdırıyosun o yutkunmaya baslayınca, parmagını kenarından hafıf hafıf ittiriyorsun, kendısı tam vakumlarsa senın ıttrmene bıle gerek kalmıyor, kendısı cekıyor mamayı.. Dırek dokunce yutkunamaz,ememez o zaman

Meme dışında bir şeyi emeceğini hiç zannetmiyorum artık. O yüzden onu bari emmese de dökeyim, karnına bir şeyler girsin diye doğrudan döktüm az az. İstese onda da emerdi kuzum. Yenidoğan değil ki bu. Emmeyi bilmediğinden değil, emmek istemediğinden almıyor

Benım tarif ettıgım sekılde de denesen bir de.. Belkı faydası olur.. Üzüldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…