2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yok deniz kenari dogu karadenizdeyiz de agzini annem boyun bagi ordu onla kapatiyorum bere de var kizmonot var yine de emin olamiyorum

YIne de gazdan oluyor o durum. Relamaxi bi doktorunuza sorun

Yok deniz kenari dogu karadenizdeyiz de agzini annem boyun bagi ordu onla kapatiyorum bere de var kizmonot var yine de emin olamiyorum
Bence korkacak hiçbir şey yok her şeyin varmış zaten hele astranotla üşümesinin imkanı yok ki. İstersen çıkardığında ensesini kontrol et arada, üşümediğini göreceksin ola ki üşüdü hemen girersin kapalı bir yere korkma.

Pusette durmak istemiyor bızımkı de, ya uyuyo ya aglıyo onda, cıkarınca susuyor hemen, acaba dar mı gelıyor dıye dusunuyorum, hanı 5 6 ay kullanacaktık pusetı
Evet bu puseti neden sevmiyorlar anlamadım asla uyanık kalmıyor içinde

Evet onu arkadasım da soyledı kayarsa dıye korkuyorum kocama dıyorum da ben de beceriksizim galıba

Canım ben hep banyoda yıkadım, balık gibi kayıyor, her an tetikte olman lazım. Müslin örtü evir çevir rahat olmaz. İlk zamanlar bir tane tsort giyip yıkamanı tavsiye ederim. Hele sampuan sürünce çıplak olunca ikinizin vücudu iyice kayıyor.

Tsortu giyip yıkarken de boynuna sırti dönük sarılsın. Bir süre o şekilde suyu akıt üstünüzden, arada belimle döndürüyorum su gelmiyor, zaten boynuna dolandıgi için kafası omuzda oluyor, bel ve popoya su geliyor, bebek dümdüz durmuyor.
Suya biraz alışıp gevşeyince tek elinle bebegi tutarken diger elinle ovusturmaya başlarsın.
Sonra iki elinle önünü çevirip göğsüm kafasına yastık oluyor, govdesi yere paralel, birazda göbeğine, önüne ayağına su tutuyorum. Öndeyken huzursuz oluyor boynunu arıyor tutmak için. Kafa hizamda yüzünü öpe öpe elimle ovusturuyorum.
Her sey yolunda olunca geri sırti dönük boynumdan tutunca elime şampuan sıkıp, kafasını yıkarken kafası omzuma basılıyor. Arka yanlar , sonra boynuna koltuk altına sürebildiğin yerlere sürüp hemen suyla duruluyorum. Dururlarken de hemen kafasından su aktı ya elimle yüzünü yukardan aşağı sularini alıyorum, geri suya sokup durula yüzünden al yapıyorum, sonra o yaslaniyor gerisini ilk baştaki gibi önünü çevir, arkayi cevir, iki elimle suyun altına sokuyorum yüzünden akıtıyorum,suyla baya duruyor rahatlıyor.
Bir de, şampuan kısmında bebeği tutarken bir bacağından da sıkıca tutuyorum, düşse bacağından yakalamak için gibi.

Ben de böyle arattım sonra satıcı hepsiburda olarak filtreledim

Bi o kaldı denemediğim. Onu da kaka yapmasında sıkıntı yok diye düşünmemiştim kullanmayı.
Canım biogaia iki farkli zaman periyodunda kullandım, asla memnun kalmadım. Cok ağır geldi kızıma , zeytinyağını da iki farkli sefer kullandim , daha memnun kaldım

Canım pusetin üstüne oyuncak astın mı, ben sevdiği iki tanesini ona astım arabada oynuyor, ama oyuncaksızda sorun yoktu bizde
Yok denemedim uyurken güzel yatıyıe uzun uyuyor uyanınca cıngar çıkıyor
en son tulumuyla pusete zor sığdırmıştık bayramda şehre ineceğiz ozamana puseti kullanamayacağız gibime geliyor

Yok denemedim uyurken güzel yatıyıe uzun uyuyor uyanınca cıngar çıkıyor
en son tulumuyla pusete zor sığdırmıştık bayramda şehre ineceğiz ozamana puseti kullanamayacağız gibime geliyor
Bu kadar erken mi oto koltuğuna nasıl gecicez ama bir süre daha sığmaları lazım

Ben de hep öyle duydum canım, günde bi kaç defa kaka yaptığı için de probiyotik verimiyim dedim. Ama sorun olursa zeytinyağı aklımda.

Ya bende banyoda yıkamak isterdim çünkü küvet dar gelio uzadı boyları ama bebekler kımıl kımıl balık gibi elimden kayar die korkuyorum köpürtünce falan ben önünü köpürtüyorum yüzünü masajla yıkıyorum sonra kucağıma alıyorum arkasını annem köpürtüyor kafasını yıkıyor su döküyoruz sonra önünü çeviriyorum o anda bile kıpırdıyor çok korkuyorum bu ayda çıksın nisanda burda yaz banyo deneyeceğim yine tek yapamam sanki

Şuan burada olup uyumayan anneler , bebisler uyumadigi için mi uyanıksınız yoksa benim gibi o uyuyor ama siz mi uyumuyorsunuz?
Benim tamda böyle boğazım da bi acı hissi saat başı sirke tuz karışık gargara yapıyorum ama on kez yapmışımdır bebeklere geçer die korkuyorum ama işe yaradı sanki

Sadece ilk yıkamada salonda küvetiyle yıkadık üç kisi zor geldi. Böyle tek başıma bile daha kolay. Su taşı, su soğudu mu dokene kadar sürekli dökmeyince üşür mü, ısısı iyi mi , banyo sonlanıp kurut giydir emdir uyut kısmı zaten zaman alıyor bir de arkayı toplamak kesinlikle cok çok zahmetli geliyor. Böyle her an, mesela cok kaka yapmış o anda bile hemen soyunup banyoya giriyosun. O su senin vücuduna da geliyor ısısından eminsin sürekli fln daha pratik oluyor.
Yikamayip sadece banyoya girip boynundan tutarken üstünuzden su akıtıp geri çıkarak fln denemeler yapılabilir sanki

Benim tamda böyle boğazım da bi acı hissi saat başı sirke tuz karışık gargara yapıyorum ama on kez yapmışımdır bebeklere geçer die korkuyorum ama işe yaradı sanki
Bebek termometresi var mıydı, nem mi düştü acaba, serum fizyolojikle burnuna cekmekte oralardaki ödemi alır

Nasıl olsa uyanacak birazdan diye uyuyamıyorumm
3bucuktan sonra derin uykusu bitiyor, sürekli kımıl kımıl, her an uyanacak gibi bende alıştım sanırım 3bucukta uyanıp oturuyorum işe baslicam vucudum alışmasin diye gündüz de uyumuyorum, şok oluyorum günde 3 saatlik uykuyla nasıl durduğuma bunca zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…