2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Var şuan %49 civarı oda nemlendiricimde var ama nadir çalıştırıyorum %40 dan aşağıya düşerse bu etkilermi yada evde durduk yerde faranjit oldum
Tabi nefes aldığın hava nemsiz olunca burun, boğaz kuruluğu yapıyor. Tahriş ediyor. Beni çok etkiliyor mesela, müdahale edemicegim ortamdaysam o an su alıp yudum yudum içiyorum boğazım ıslansın diye

Tabi nefes aldığın hava nemsiz olunca burun, boğaz kuruluğu yapıyor. Tahriş ediyor. Beni çok etkiliyor mesela, müdahale edemicegim ortamdaysam o an su alıp yudum yudum içiyorum boğazım ıslansın diye
Ya hemen açayım nemlendiriciyi ozaman teşekkür ediyorum benim alerjik bir bünyem var bahar aylarında hep oluyor birde iki kez burun ameliyatı oldum burun içi deformasyonumda var bunlarda etkili çünkü sürekli bi boğazda acı hissi yutkunma güçlüğü yani olmazsa şaşarım offf

Şuan burada olup uyumayan anneler , bebisler uyumadigi için mi uyanıksınız yoksa benim gibi o uyuyor ama siz mi uyumuyorsunuz?
Kızı gece emzirince bi yarım saat kucağımda uyutuyorum. Ağzında süt kaldıysa boğazına kaçıyor ona müdahale ediyorum. Yerine koysam dalarım uykuya duymam vs diye. Ama sonrasında yatıyorum 1 saat sonra kalkacak olsam da.

Bebeğimi pediatri ortopediye götürmek istiyorum yarın için randevu almıştım burda bi arkadaş hikayesini anlattıktan sonra benimde tortikolisden yana şüphelerim oluştu Çünkü hep bir tarafa yatmak istiyor sanki kafasının bi tarafına az düzlük var gibi neyse evet kabul ediyorum biraz takıntılıyım sonuçta eşimle tartıştık ne olucak parada vermiyoruz karma sağlık sigortamız var ama işkolik kocam izin almak istemiyor ki saatlik izin halbuki ben kendimede çok kızıyorum bi hışımla kursa gittim özel ders alacağım yıllardır ehliyetim var ama manuel araç hiç kullanmadım on saat kurs alacam yetermi bana ya kendimede güvenim gitti bayağıdır trafiğe çıkmıyorum sinirim bozuldu araç kullanan bayanlar biraz gazlayın beni ona muhtaç kalmak istemiyorum bu zamana kadar halletmem lazım dı

Arabayı degistirip otomatik alsanız daha rahat kullanabilirsin

On saat kurs yeter de artar bile canım. Halledersin burdaki motto “biz yapmazsak kim yapar” Manuel olduğu için bi tık zorlanırsın ama ben otomatikte 2 saatlik bir sürüş yapmıştım yetmişti hatırlamak için, sana 10 saat hayli hayli yeter otomatikte.

Merhaba ben de aynı dertten muzdaribim siz bir sonuç alabildiniz mi keserek ilerlemekten? Ben de şuan başını kestim öyle veriyorum
Merhaba, benim bebiş biraz garip olduğu için kendi kendine o başı yedi. Dişleri tabiki yok ama damaklarıyla becermiş. Sonra ordan parca parca döküntüler gelince kesmeye güvenemedim. Doktorum on dakıka slıkonla emzır sakınlesınce tamamen cıkar dedı onları denedım. Sonra yavas yavas unuttu.

YIne de gazdan oluyor o durum. Relamaxi bi doktorunuza sorun
Relactaz verdi doktorum 2 aylıkken belki de laktoz intoleransı vardır falan dedi onu da her emzirmeyle 8 damla verdim ama genel bi huzursuzluk hep hakim bizde bilmiyorum yani şimdi arada kullanıyorum onu gaz damlası değil ama bu damlalardan bıktım gerçekten şimdi bi de mafloru kullansam mı kullanmasam mı bilemedim probiyotik lazım ama bakalım. Bu ara dişler huzursuzluk yapıyor gibi geliyor bi de eller sürekli ağızda ve hırsla ısırıyor ben kendi parmağımı verip kaşıyınca rahatlıyor parmağa takılan kaşıma şeyinden aldım o da iyi geldi gibi ama bunlar anlık

Bu kadar erken mi oto koltuğuna nasıl gecicez ama bir süre daha sığmaları lazım
Oto koltuğu henüz almadık
çok fazla yolculuk yapıyoruz memleketlere git gel merkeze git gel
puset emniyet kemeriyle sabitleniyor 6 aya kadar ona koyarız dedik ama tulumuyla sığmadı oğlum pısetine
bu pusetlere kaç cm ye kadar bindirebiliyoruz acaba

Ben hava çok soğuk diye üç günde bir
Salonun ortasında yıkıyorum
Okadar eziyetliki getir götür malzemeleri eğilerek yıkamak zaten belimi mahvediyor
Sonrası da oda darmadağan oluyor kıyafetler kovası sabunu küveti
Çok zor iş valla

Daha önce bir araba geçmişin olduğu için
Kadın isterse 10 saatte de başarır diyorum trafik işi tamamen pratik zaten

Cm değil de bizimkinde 9 kilo yazıyordu sanırım.

Bizim kullandigimiz

Eklentiler

• 1000024740.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 18
Canım cok guzel detaylı acıklamıssın, ama ben ıyısı kuvette yıkamaya devam edıyım

Yok denemedim uyurken güzel yatıyıe uzun uyuyor uyanınca cıngar çıkıyor
en son tulumuyla pusete zor sığdırmıştık bayramda şehre ineceğiz ozamana puseti kullanamayacağız gibime geliyor
Kilodan dolayı mı boyle oluyorlar acaba

Kızlar benim kız 6085 gr olmus, yarın bı de saglıkmocagında rota adına gıttıgımde tartttıracağım, 685 gr almıs ,oncekı 2 aya gore az almıs kıloyu, mamayı azaltmsıtım, 3.ay ortalamasında kılosu guzel dedı doktor..ama hıc aklıma gelmedi farka bakmak oradayken.. Ama doktor ası kartına yazarken bakmıstır oncekı kılosuna da deıl mı, sorun olsa soylerdı herhalde.. Kafama takıldı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…