2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu arada kız bebekleri olanlar ıcın dıyorum bızım kızın rahım agzı kapanmıştı, ıyıce temizledik, ben hıc cesaret edip o kadar acamamıstım, esiniz acsın derınlemesıne silin mutlaka

Oto koltuğu yatar vaziyette olmuyor deıl mı, bız daha almadık, e bu bebeleri nasıl yatırcaz bız 6 aya kadar
Maalesef olmuyor bende kara kara düşünüyorum bu ara benim oğlum da pusete sığmamaya başladı boydan bebek arabasına geçeyim diyorum yavaştan ama araba içinde pusetle 1-2 ay daha idare edebilir miyiz acaba? Çünkü tam yatar pozisyonlar bile oturur gibi nasıl olacak bilmiyorum

500 grdan fazla aldıysa sorun yok. Yetmiş demek ki bebişe az mama. Yoksa yıkardı ortalığı

Ilk üç ay >600 gayet yeterli ve normal
tarihe not bugün sırt üstünden yüz üstüne dönüş yaptık
Hem de zor olani bravo bu aylarda beklenen yuzustunden bilincli bir sekilde sirt ustune donmeleri.Tam da bugun bunu izlemistim

3 aylık bir bebek için çok güzel kilosu tam ortalama bir de kız bebek seninki
Kilo alma meselesindede artık ilk aylar gbi kilo almayacaklarmış bizden önce doğuran annelerde bundan şikayetçiydi özellikle 4. Ayda ki az kilo artışı sebebiyle

Hem de zor olani bravo bu aylarda beklenen yuzustunden bilincli bir sekilde sirt ustune donmeleri.Tam da bugun bunu izlemistim
Ya evet yan dönüşten pratik yapıyordu uzun zamandır yan dönüp dönüş deniyordu bugün başardı yüz üstü duruyor ama ordan dönmek için sabrı yok düzelt beni diye ağlıyor

Canım bebeğin daha önceden çok kilo aldığı için sana az gibi geliyor az değil aslında. Aylık 500 gr alması yeterli diyor doktorlar. Bazıları da 600 diyorlar. Senin bebeğin minimum değerden yine yüksek almış. Doktoruna sorarsın ama bir sıkıntı yok diyecektir. Bir de mamayı azalttım diyorsun kilo alımı azalması normal o zaman

Kullanimina gire alinabilir bence.Ama ikinci el Cybex yerine sifir en ust model maxicosi alabilirsiniz.Adac puanlari arasinda cok az fark var.

Bu arada kız bebekleri olanlar ıcın dıyorum bızım kızın rahım agzı kapanmıştı, ıyıce temizledik, ben hıc cesaret edip o kadar acamamıstım, esiniz acsın derınlemesıne silin mutlaka
Nasıl oluyor o kapanma canım

Pusette durmak istemiyor bızımkı de, ya uyuyo ya aglıyo onda, cıkarınca susuyor hemen, acaba dar mı gelıyor dıye dusunuyorum, hanı 5 6 ay kullanacaktık pusetı
Çok enteresan benim kız bayılıyor her gün yürüyüş yapıyoruz pusette uyuyor eve gelince de uyanıncaya kadar almıyorum pusetten

500 grdan fazla aldıysa sorun yok. Yetmiş demek ki bebişe az mama. Yoksa yıkardı ortalığı

Bı de yarın saglık ocagındakıyle karsılastırayım, ama cok bı fark olmaz herhalde, gecen ay saglık ocagında tartılmıstı..

Vajına gırısı yanı

Beyaz beyaz seyler vardı baya bastıra bastıra sildik, Vajına gırısındekı kırmızılığı gorduk, kız bebeklerde olur dıyo, kıyamıyoruz dokunmaya cunku
Vajina girişindeki kırmızılık mı kapanma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…