2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Vajina girişindeki kırmızılık mı kapanma yani
Kırmızılık gorunmuyor du, beyaz seylerle kapanmıstı, o beyaz seylerı ıyıce sildik doktor tuttu ben sıldım, hafıfce araladı ıcındekı kırmızılık gorundu, acıldı dedı

Kuzum banyoda suyu yukarıdan açıp kucağımda yıkıyorum ben. Dik olduğundan bebiş de su kaçma ihtimali çok çok daha düşük. Yaklaşık 2 aydır öyle yıkıyorum ben
Ben de böyle yıkıcam artık belki emmesine de katkısı olur,bir de bunu deneyeyim sonra bırakıcam artık

Kırmızılık gorunmuyor du, beyaz seylerle kapanmıstı, o beyaz seylerı ıyıce sildik doktor tuttu ben sıldım, hafıfce araladı ıcındekı kırmızılık gorundu, acıldı dedı
Hımm anladım canım ben doğduğundan beri siliyordum sildikçe yıkadıkça geçer demişti doktorumuz

manuel ama halledeceğim
tarihe not bugün sırt üstünden yüz üstüne dönüş yaptık
Anındamı döndü dönüş sinyalleri almışmıydınız?
Daha önce bir araba geçmişin olduğu için
Kadın isterse 10 saatte de başarır diyorum trafik işi tamamen pratik zaten
Çok teşekkür ediyorum

Bu arada kız bebekleri olanlar ıcın dıyorum bızım kızın rahım agzı kapanmıştı, ıyıce temizledik, ben hıc cesaret edip o kadar acamamıstım, esiniz acsın derınlemesıne silin mutlaka
Nasil yani doktor oralara dokunmayin dedi.nasil kapaniuor ki

Canım sen de bugun doktora götürecektin. Gittiniz mi ? Her şey yolunda mı ?
Evet canım goturdum, kılo alımı bıraz az gıbı geldı bana ama arkadaslar normal dedı, doktor da genel kılosu hakkında yorum yaptı ortalama ıcerısinde guzel dedı.. Farkı doktora sormak aklıma gelmedi orada

Bizde 10 gün sonra 4 aylık ama hiçbir kıpırdanma yok henüz
İmzanıza göre 19 gün sonra dört ay dolucak aslında şuanki yaşamlarının beşte biri kadar süre var onlar için çok bizim için azKızmı erkek mi sizin acaba aynı gün doğurmuşuz:) kız erkek farkı varmı bilmiyorum ama benim kızım tummy time yapmak bile istemiyor valla telefondan kırmızı balık açıyorum ona bakıyor birşeyi doğru yaparken diğerini yanlış yapıyorum anlık göğsünün üstüne kalkıyor bir dakika sürmüyor yastıkla destekli biraz daha duruyor anneme görr rahat bırak kızı ben size yaptırmadım da ne oldu deyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…