- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.081
Kırmızılık gorunmuyor du, beyaz seylerle kapanmıstı, o beyaz seylerı ıyıce sildik doktor tuttu ben sıldım, hafıfce araladı ıcındekı kırmızılık gorundu, acıldı dedıVajina girişindeki kırmızılık mı kapanma yani
Ben de böyle yıkıcam artık belki emmesine de katkısı olur,bir de bunu deneyeyim sonra bırakıcam artıkKuzum banyoda suyu yukarıdan açıp kucağımda yıkıyorum ben. Dik olduğundan bebiş de su kaçma ihtimali çok çok daha düşük. Yaklaşık 2 aydır öyle yıkıyorum ben
Hımm anladım canım ben doğduğundan beri siliyordum sildikçe yıkadıkça geçer demişti doktorumuzKırmızılık gorunmuyor du, beyaz seylerle kapanmıstı, o beyaz seylerı ıyıce sildik doktor tuttu ben sıldım, hafıfce araladı ıcındekı kırmızılık gorundu, acıldı dedı
Ben de siliyordum ama o kadar derınlemesıne silmiyordım, o arayı hıc aralamamıstım o kadarHımm anladım canım ben doğduğundan beri siliyordum sildikçe yıkadıkça geçer demişti doktorumuz
Bak şimdi şüphe düştü içime bir aralayıp bakayım ben de öyle çok aralamıyorum zarar veririm diyeBen de siliyordum ama o kadar derınlemesıne silmiyordım, o arayı hıc aralamamıstım o kadar
Esiniz aralasın sız silin dedı bana, ara ara yapın bunu, enfeksıyon olmasın dedıBak şimdi şüphe düştü içime bir aralayıp bakayım ben de öyle çok aralamıyorum zarar veririm diye
manuel ama halledeceğimOn saat kurs yeter de artar bile canım. Halledersin burdaki motto “biz yapmazsak kim yapar”Manuel olduğu için bi tık zorlanırsın ama ben otomatikte 2 saatlik bir sürüş yapmıştım yetmişti hatırlamak için, sana 10 saat hayli hayli yeter otomatikte.
Anındamı döndü dönüş sinyalleri almışmıydınız?tarihe not bugün sırt üstünden yüz üstüne dönüş yaptık
Çok teşekkür ediyorumDaha önce bir araba geçmişin olduğu için
Kadın isterse 10 saatte de başarır diyorum trafik işi tamamen pratik zaten
Bizde 10 gün sonra 4 aylık ama hiçbir kıpırdanma yok henüz1hafta sonra tam 4aylık
Ben tummy time bile yaptıramıyorum nasıl dönecek bakalımBizde 10 gün sonra 4 aylık ama hiçbir kıpırdanma yok henüz
Belini kaldırıyordur ama.. Bızım kız kaldırıyor belini 3 4 gundur..Bizde 10 gün sonra 4 aylık ama hiçbir kıpırdanma yok henüz
Suzinki bu mu bizde gazdan dolayi cok aglama vardi daha iyi insallahTeşekkür ederim sizin huzursuzluklara çözüm oldu mu yani nasıl şimdi
Nasil yani doktor oralara dokunmayin dedi.nasil kapaniuor kiBu arada kız bebekleri olanlar ıcın dıyorum bızım kızın rahım agzı kapanmıştı, ıyıce temizledik, ben hıc cesaret edip o kadar acamamıstım, esiniz acsın derınlemesıne silin mutlaka
Bizim doktorumuzda oraya dokunmayin o beyazlara dedi. Bi daha sorarimVajına gırısı yanı
Beyaz beyaz seyler vardı baya bastıra bastıra sildik, Vajına gırısındekı kırmızılığı gorduk, kız bebeklerde olur dıyo, kıyamıyoruz dokunmaya cunku
Sor canım, kapanmıstı bızımkı, ıyıce sildik acıldı, yapısmıs dedı 3 aydır hıc o kadar derinlemesıne silmedim tabıkıBizim doktorumuzda oraya dokunmayin o beyazlara dedi. Bi daha sorarim
Canım sen de bugun doktora götürecektin. Gittiniz mi ? Her şey yolunda mı ?Bızım kız 6 kılo cıvarı suan, yarın doktora goturcem net kılosunu ogrenırım
Evet canım goturdum, kılo alımı bıraz az gıbı geldı bana ama arkadaslar normal dedı, doktor da genel kılosu hakkında yorum yaptı ortalama ıcerısinde guzel dedı.. Farkı doktora sormak aklıma gelmedi oradaCanım sen de bugun doktora götürecektin. Gittiniz mi ? Her şey yolunda mı ?
İmzanıza göre 19 gün sonra dört ay dolucak aslında şuanki yaşamlarının beşte biri kadar süre var onlar için çok bizim için azBizde 10 gün sonra 4 aylık ama hiçbir kıpırdanma yok henüz
Dönme egzersizine başladım bir haftadır ama totosunu bile kıpırdatmıyor bebeBen tummy time bile yaptıramıyorum nasıl dönecek bakalım
Zahmet edip ayağını bile kaldırmıyorBelini kaldırıyordur ama.. Bızım kız kaldırıyor belini 3 4 gundur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?