- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.101
Bebeğimde gelişim sıkıntısı vardı üç hafta gerideydiİmzanıza göre 19 gün sonra dört ay dolucak aslında şuanki yaşamlarının beşte biri kadar süre var onlar için çok bizim için azKızmı erkek mi sizin acaba aynı gün doğurmuşuz:) kız erkek farkı varmı bilmiyorum ama benim kızım tummy time yapmak bile istemiyor valla telefondan kırmızı balık açıyorum ona bakıyor birşeyi doğru yaparken diğerini yanlış yapıyorum anlık göğsünün üstüne kalkıyor bir dakika sürmüyor yastıkla destekli biraz daha duruyor anneme görr rahat bırak kızı ben size yaptırmadım da ne oldu deyip duruyor
Senin bebeğini erkek sanıyordumBizim doktorumuzda oraya dokunmayin o beyazlara dedi. Bi daha sorarim
Erkek bebek bizimkiİmzanıza göre 19 gün sonra dört ay dolucak aslında şuanki yaşamlarının beşte biri kadar süre var onlar için çok bizim için azKızmı erkek mi sizin acaba aynı gün doğurmuşuz:) kız erkek farkı varmı bilmiyorum ama benim kızım tummy time yapmak bile istemiyor valla telefondan kırmızı balık açıyorum ona bakıyor birşeyi doğru yaparken diğerini yanlış yapıyorum anlık göğsünün üstüne kalkıyor bir dakika sürmüyor yastıkla destekli biraz daha duruyor anneme görr rahat bırak kızı ben size yaptırmadım da ne oldu deyip duruyor
Ay çok şükür. Ne kadar kilo almış ki ? Genel kilosu iyiydi ama bir ay az dahi alsa problem olacağını sanmıyorumEvet canım goturdum, kılo alımı bıraz az gıbı geldı bana ama arkadaslar normal dedı, doktor da genel kılosu hakkında yorum yaptı ortalama ıcerısinde guzel dedı.. Farkı doktora sormak aklıma gelmedi orada
Bı de bi kac gundur ayaklar kollar acayıp hareketlı, uykusunda oynuyor kolu, o da uyandırıyor kendınıZahmet edip ayağını bile kaldırmıyor
Biraz hantallık var sanırım
Ahahah ah şu babalaarDönme egzersizine başladım bir haftadır ama totosunu bile kıpırdatmıyor bebe
Eşimde artık izin vermiyor bebeğe işkence ediyor muşumtummy time yide yasakladı
685 almıs, ama tartılar farklı, oncekını saglık ocaşında tarttırmıstım, yarın da saglık ocagına gıdıcez rota ıcın, o zaman yine tarttırcam.. Doktor 3 aylık ortalama ıcınde kılosu guzel dedı, 6085 olmus kılosu.Ay çok şükür. Ne kadar kilo almış ki ? Genel kilosu iyiydi ama bir ay az dahi alsa problem olacağını sanmıyorum
Kız daha ne alsın ? Güzel almış bin maşallah çocuk. Benimki de bu ay 750 gr alarak 4700 olmuş685 almıs, ama tartılar farklı, oncekını saglık ocaşında tarttırmıstım, yarın da saglık ocagına gıdıcez rota ıcın, o zaman yine tarttırcam.. Doktor 3 aylık ortalama ıcınde kılosu guzel dedı, 6085 olmus kılosu.
Belini kaldırıyordur ama.. Bızım kız kaldırıyor belini 3 4 gundur..
Ben de aldım çok teşekkür ederim bilgi içinKüçük bay ve bayanlar serisi indirimde hepsiburada da. Herkesin kanına girdim
İnşallah beğenirsinizBen de aldım çok teşekkür ederim bilgi için
Cok ıyı masallahKız daha ne alsın ? Güzel almış bin maşallah çocuk. Benimki de bu ay 750 gr alarak 4700 olmuşbiz sağlık ocağını, rota aşısını, çocuk doktorunu hepsini bugun hallettik mama konusunu konuştuk tekrardan. Dedim veremiyorum falan. Doktor da verme dedi. 500 gr alsın yeterli olarak bakıyoruz biz zaten. Anne sütüyle 750 gr almış gayet iyi almış. Sütün yeterli gelmiş bebeğe dedi. Boyu da 58 cm çıktı. Boyuyla kilosu orantılı gidiyor. Minyon ilerleyecek, genetik. Ona yapacak bir şey yok dedi. Algıları açık, kıpır kıpır bir bebek. Gayet sağlıklı. Bir sonraki ay gelmenize bile gerek yok. 5.ay görüşürüz dedi
Kendını arkaya dogru ittiriyor destek bulursaBenim kızımda sırtüstü ilerliyor. Ayaklarını takacak bi yer bulup arka arka gidiyor yatagin ortasından başına kadar
Bende 35+0 da doğurdum beş hafta erken tabikii onun etkisi vardır erken doğdular neticede benim kızım 60 cm babası ve bana göre minyon demiştimde doktor beş hafta erken doğdular onu baz al demiştiBebeğimde gelişim sıkıntısı vardı üç hafta gerideydi
Bide üstüne 36 haftalık doğdu
1 aralıkta doğdu
Ben pcos luyum adetim düzenli olmazdı
Sat yanlıştı aslında bizde
fiziksel gelişiminden ziyade motor gelişimi yaşıtlarıyla bir değil
Bir ay geriden geliyor ben bunu haftasındn ve karnımda gelişim sıkıntısı yaşamasına bağlıyorum
Dört aylık olacak ama sanki üç aylık olacak gibi hareketleri
Ablası böyle değildi 6aya kadar normal her bebek farklıdırBizde 10 gün sonra 4 aylık ama hiçbir kıpırdanma yok henüz
Evet yarım dönüş yapıyor 1-2 haftadır yan dönüyor yanimanuel ama halledeceğim
Anındamı döndü dönüş sinyalleri almışmıydınız?
Çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?