2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebeğimde gelişim sıkıntısı vardı üç hafta gerideydi
Bide üstüne 36 haftalık doğdu
1 aralıkta doğdu
Ben pcos luyum adetim düzenli olmazdı
Sat yanlıştı aslında bizde
fiziksel gelişiminden ziyade motor gelişimi yaşıtlarıyla bir değil
Bir ay geriden geliyor ben bunu haftasındn ve karnımda gelişim sıkıntısı yaşamasına bağlıyorum
Dört aylık olacak ama sanki üç aylık olacak gibi hareketleri

Erkek bebek bizimki
Benimde Eşimde çok kızıyor artık ya

Ay çok şükür. Ne kadar kilo almış ki ? Genel kilosu iyiydi ama bir ay az dahi alsa problem olacağını sanmıyorum

Dönme egzersizine başladım bir haftadır ama totosunu bile kıpırdatmıyor bebe
Eşimde artık izin vermiyor bebeğe işkence ediyor muşum tummy time yide yasakladı
Ahahah ah şu babalaar benimki de tummy time için doktora şikayet etmişti beni hocam bir şeyin diyin sizden duymadan durmaz bu demişti amaa doktor da daha 2 aylıkken kafayı tuttuğunu görünce, iyi çalıştırmışsın babaya rağmen tebrik ediyorum seni demişti ondan beri benimki bir şey demiyor

Ay çok şükür. Ne kadar kilo almış ki ? Genel kilosu iyiydi ama bir ay az dahi alsa problem olacağını sanmıyorum
685 almıs, ama tartılar farklı, oncekını saglık ocaşında tarttırmıstım, yarın da saglık ocagına gıdıcez rota ıcın, o zaman yine tarttırcam.. Doktor 3 aylık ortalama ıcınde kılosu guzel dedı, 6085 olmus kılosu.

Kız daha ne alsın ? Güzel almış bin maşallah çocuk. Benimki de bu ay 750 gr alarak 4700 olmuş biz sağlık ocağını, rota aşısını, çocuk doktorunu hepsini bugun hallettik mama konusunu konuştuk tekrardan. Dedim veremiyorum falan. Doktor da verme dedi. 500 gr alsın yeterli olarak bakıyoruz biz zaten. Anne sütüyle 750 gr almış gayet iyi almış. Sütün yeterli gelmiş bebeğe dedi. Boyu da 58 cm çıktı. Boyuyla kilosu orantılı gidiyor. Minyon ilerleyecek, genetik. Ona yapacak bir şey yok dedi. Algıları açık, kıpır kıpır bir bebek. Gayet sağlıklı. Bir sonraki ay gelmenize bile gerek yok. 5.ay görüşürüz dedi

Cok ıyı masallah
Bız saglık ocagı ve rotayı yarın halledıcez, bugun doktor menıngokokları da yaptır dedi haftaıcı de onları yaptırcam.. Yarın ebeye soylıyım de onun da gununu alayım

Bende 35+0 da doğurdum beş hafta erken tabikii onun etkisi vardır erken doğdular neticede benim kızım 60 cm babası ve bana göre minyon demiştimde doktor beş hafta erken doğdular onu baz al demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…