- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.121
Kqçıncı aydasın canım? Benım 7.30 da akşam fix kızım aglamaya başlıyodu ilk 3 ay hep oyle gitti artık yeni yeni duruyo huzursuz oldugu gunlerde oluyor tabiValla balım o kadar çok çektim ki gazdan gerçekten artık gaz bitsin diye ne dualar ne çözümler neler neler ama şu konuda yanıldım gaz bitince ya da rahatlayınca bebeğim de mutlu olcak huzursuzlukları bitecek sandım ama değilmiş evet gaz tam anlamıyla bitmedi arada gene kıvrandırıyor falan ama eskisi gibi değil şükürler olsun ama bebeğim gene huzursuz geçmedi yani demekki diyorum benim bebeğim böyle. Mesela bu akşam kv iftara geldik iftar saati katıla katıla ağladı millette telaşlanıyor niye ağlıyor bu çocuk diye halbuki biz alışkınız yani her zamanki hali eşimle dönüşümlü yedik çünkü bi tek bizde duruyor. Genel durumumuz böyle hep
İkiz değil di değil mi senin bebekBende 35+0 da doğurdum beş hafta erken tabikii onun etkisi vardır erken doğdular neticede benim kızım 60 cm babası ve bana göre minyon demiştimde doktor beş hafta erken doğdular onu baz al demişti
Ona daha erken değil mi? Hatırlamıyorum tam ama 1 yaşa yakın bir zaman dedi doktor bizeCok ıyı masallah
Bız saglık ocagı ve rotayı yarın halledıcez, bugun doktor menıngokokları da yaptır dedi haftaıcı de onları yaptırcam.. Yarın ebeye soylıyım de onun da gununu alayım
Amin canim ilk mi senin de .ismi kösemDarısı bize inşallah bir kız bebek
İsmi ne
İlk bebekAmin canim ilk mi senin de .ismi kösem
3.5 aylık canım aynı bizimde öyleydi 2 ay kadar saatli gibi 7 10 arası kesintisiz ağlıyordu o krizler biraz düzeldi ama akşamları genelde huzursuz hala arada gaz sancılarımız oluyor ama ağlaması her zaman gazdan değilKqçıncı aydasın canım? Benım 7.30 da akşam fix kızım aglamaya başlıyodu ilk 3 ay hep oyle gitti artık yeni yeni duruyo huzursuz oldugu gunlerde oluyor tabi
Ben de yarın götürüceğim. En az 4450 olması lazım demişti. Yoksa tahlil isteyecek. Bakalım kaç olmuş. İnşallah olmuştur o kadar
Bizim doktor ile sağlık ocağı farklı çıkmıştı bayaBı de yarın saglık ocagındakıyle karsılastırayım, ama cok bı fark olmaz herhalde, gecen ay saglık ocagında tartılmıstı..
Aklıma kösem sultan geldi ama kadının lakabı zannediyordum kösem i
Evet doktor acıkladı onu, saglık ocakları 9aydan sonra onerıyor genelde dedı ama 1yasa kadar yakalanma olasılığı %45lerde bunun da %10u cok tehlıkelı sonuclar dogurabılıyor dedı, oranlar cokk yuksek oldugu ıcın öneriyorum dedı.Ona daha erken değil mi? Hatırlamıyorum tam ama 1 yaşa yakın bir zaman dedi doktor bize
Bakalım bızımkı ne cıkcakBizim doktor ile sağlık ocağı farklı çıkmıştı baya
Aynen canım ikizlerİkiz değil di değil mi senin bebek
Uykusunda vermeyi denedn mi almıyorsa çok zorlamaKızlar sabah beri kızım ısrarla sağ memeyi almıyor başına gelen var mı ne yapayım of yıldım artık
Esimin annenesinin ismi. 4.muratin annesi kösem sultan var sadece kösem benim de ilkİlk bebek
Aa ilk defa duydum bu ismi
Anlamı ne oluyor tek kösem mi
Uykuda verdim bugün hep uykuda alıyor uyanınca o memede olduğunu fark edince bırakıyorUykusunda vermeyi denedn mi almıyorsa çok zorlama
Bir defa benim bebekte almamıştı böyle kendi kendine düzeldi sonra
Yok edebiyat
İnşallah beğenirsinizrica ederim
Biberon kullaniyor musun kullanmiyorsan 4.aya dogru meme reddi durumunu mu yasiyorsun acabaUykuda verdim bugün hep uykuda alıyor uyanınca o memede olduğunu fark edince bırakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?