2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kqçıncı aydasın canım? Benım 7.30 da akşam fix kızım aglamaya başlıyodu ilk 3 ay hep oyle gitti artık yeni yeni duruyo huzursuz oldugu gunlerde oluyor tabi

Cok ıyı masallah
Bız saglık ocagı ve rotayı yarın halledıcez, bugun doktor menıngokokları da yaptır dedi haftaıcı de onları yaptırcam.. Yarın ebeye soylıyım de onun da gununu alayım
Ona daha erken değil mi? Hatırlamıyorum tam ama 1 yaşa yakın bir zaman dedi doktor bize

Kqçıncı aydasın canım? Benım 7.30 da akşam fix kızım aglamaya başlıyodu ilk 3 ay hep oyle gitti artık yeni yeni duruyo huzursuz oldugu gunlerde oluyor tabi
3.5 aylık canım aynı bizimde öyleydi 2 ay kadar saatli gibi 7 10 arası kesintisiz ağlıyordu o krizler biraz düzeldi ama akşamları genelde huzursuz hala arada gaz sancılarımız oluyor ama ağlaması her zaman gazdan değil

Kızlar sabah beri kızım ısrarla sağ memeyi almıyor başına gelen var mı ne yapayım of yıldım artık

Ona daha erken değil mi? Hatırlamıyorum tam ama 1 yaşa yakın bir zaman dedi doktor bize
Evet doktor acıkladı onu, saglık ocakları 9aydan sonra onerıyor genelde dedı ama 1yasa kadar yakalanma olasılığı %45lerde bunun da %10u cok tehlıkelı sonuclar dogurabılıyor dedı, oranlar cokk yuksek oldugu ıcın öneriyorum dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…