- 25 Aralık 2021
- 3.431
- 4.914
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.141
Biberon emzik yok epeydir güzel emiyordu sorunsuz resmen bu bebeğimde emzirmekle imtihan oluyorumBiberon kullaniyor musun kullanmiyorsan 4.aya dogru meme reddi durumunu mu yasiyorsun acaba
Benimkinde de oluyor o. Normal bence otummy time yaptırırken bebeğiniz devrilmeden durabiliyor mu hep sağ tarafa devriliyor tortikolis şüphemizi doğruluyor mu bu durum acaba 8 gün sonra gidebileceğiz doktora eşim o zaman geliyor diye
Bennnnn gitmediğim doktor kalmadı şurup kullanıyoruz ama şuan 4 gün oldu gene yokKızlar benim kızım asla desteksiz kaka yapamıyor bu hastanede yattigindan bu yana 2 kez falan zeytin yağı yapmadan yaptı kakayi yoksa yapamıyor ne yapayım bu durumda olan varmı hiç
Bigaia kullanıyor musunuzBennnnn gitmediğim doktor kalmadı şurup kullanıyoruz ama şuan 4 gün oldu gene
Canım gazdan mı oluyor peki, gaz sancısı çekiyor mu, gaz masaji yapıyor musun?Bennnnn gitmediğim doktor kalmadı şurup kullanıyoruz ama şuan 4 gün oldu gene yok
Hayır canım ama akşam olunca ağlama krizine giriyor canı çıkıyor ağlamaktan o öyle olunca başlıyorum bende ağlamayaBigaia kullanıyor musunuz
Gaz nasıl bir gazsa ağlama krizi tutuyor bu akşam da oldu çok kötüyüm onu öyle gördükçe ben de ağlıyorum oturma pozisyonu derken çok hafızam da tamamlayamadımCanım gazdan mı oluyor peki, gaz sancısı çekiyor mu, gaz masaji yapıyor musun?
Ben karninda yanlardan ortaya, mideden assagiya gazları toplayıp, gobek deligini avucumla tur attirip, bacaklarını karnina bastiriyorum, bacaklarini capraz karnina bastırıyorum, bir de yastığa destekli oturtuyorum 45 derece gibi o sırada kaka yapıyor, oturma pozisyonu iyi geliyor sanırım
Canım yatak başlığına yastığı koyup sırtımizi dayariz ya, yastık öyleyken kızı dayıyorum biraz oturur oluyor 45 derece oluyor, o zaman yapıyor kakasını. Yarın uyanınca özelden fotoğraf atayım.Gaz nasıl bir gazsa ağlama krizi tutuyor bu akşam da oldu çok kötüyüm onu öyle gördükçe ben de ağlıyorum oturma pozisyonu derken çok hafızam da tamamlayamadım
Sen kaçıncı aydasın canım? Ne zaman bitecek bu gazKqçıncı aydasın canım? Benım 7.30 da akşam fix kızım aglamaya başlıyodu ilk 3 ay hep oyle gitti artık yeni yeni duruyo huzursuz oldugu gunlerde oluyor tabi
Emziği düşünce sadece onu veriyorum ymYardımsız uykuyu öneriyorlar kuzum ama bence çok zor bir şey
Ne şurubu verdiler canım antibiyotik sebepli bizimki buyuk ihtimalBennnnn gitmediğim doktor kalmadı şurup kullanıyoruz ama şuan 4 gün oldu gene yok
Kaçıncı ay için dedi canım bunuBen de yarın götürüceğim. En az 4450 olması lazım demişti. Yoksa tahlil isteyecek. Bakalım kaç olmuş. İnşallah olmuştur o kadar
Emmi oturuşu şu şekil:Gaz nasıl bir gazsa ağlama krizi tutuyor bu akşam da oldu çok kötüyüm onu öyle gördükçe ben de ağlıyorum oturma pozisyonu derken çok hafızam da tamamlayamadım
3 canım… ama bu her bebekte farklıdır. Benimki doğduğundan beri p3 değerinde ilerliyor. Onun için en az 4450 olması gerekiyordu. Ama misal cocuk p50 değerindeyse, o bebek için min 5.82 beklenir… kendi persentilini koruması lazım yani bebeğinKaçıncı ay için dedi canım bunu
Duphaloc diye bir şurup büyük insanlarda kullanıyorEmziği düşünce sadece onu veriyorum ym
Ne şurubu verdiler canım antibiyotik sebepli bizimki buyuk ihtimal
Hehhehe süper görselEmmi oturuşu şu şekil:
Dün kulak çöpü ve zeytinyağı ile uyardım yapmadı sonra dik şekilde tuttum biraz tuvalet pozisyonunda ıkındı yaptı bakcam kaç gün yapmayacakDuphaloc diye bir şurup büyük insanlarda kullanıyor
Sütüm mü yağlı acaba diyor annem bilmiyorumDün kulak çöpü ve zeytinyağı ile uyardım yapmadı sonra dik şekilde tuttum biraz tuvalet pozisyonunda ıkındı yaptı bakcam kaç gün yapmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?