2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
tummy time yaptırırken bebeğiniz devrilmeden durabiliyor mu hep sağ tarafa devriliyor tortikolis şüphemizi doğruluyor mu bu durum acaba 8 gün sonra gidebileceğiz doktora eşim o zaman geliyor diye

Bennnnn gitmediğim doktor kalmadı şurup kullanıyoruz ama şuan 4 gün oldu gene yok
Canım gazdan mı oluyor peki, gaz sancısı çekiyor mu, gaz masaji yapıyor musun?
Ben karninda yanlardan ortaya, mideden assagiya gazları toplayıp, gobek deligini avucumla tur attirip, bacaklarını karnina bastiriyorum, bacaklarini capraz karnina bastırıyorum, bir de yastığa destekli oturtuyorum 45 derece gibi o sırada kaka yapıyor, oturma pozisyonu iyi geliyor sanırım

Gaz nasıl bir gazsa ağlama krizi tutuyor bu akşam da oldu çok kötüyüm onu öyle gördükçe ben de ağlıyorum oturma pozisyonu derken çok hafızam da tamamlayamadım

Gaz nasıl bir gazsa ağlama krizi tutuyor bu akşam da oldu çok kötüyüm onu öyle gördükçe ben de ağlıyorum oturma pozisyonu derken çok hafızam da tamamlayamadım
Canım yatak başlığına yastığı koyup sırtımizi dayariz ya, yastık öyleyken kızı dayıyorum biraz oturur oluyor 45 derece oluyor, o zaman yapıyor kakasını. Yarın uyanınca özelden fotoğraf atayım.
Üst gazı varsa da sırtına vurunca çıkmıyorsa hemen tummy time pozisyonu aldırıyorum cok güzel çıkıyor

Kaçıncı ay için dedi canım bunu
3 canım… ama bu her bebekte farklıdır. Benimki doğduğundan beri p3 değerinde ilerliyor. Onun için en az 4450 olması gerekiyordu. Ama misal cocuk p50 değerindeyse, o bebek için min 5.82 beklenir… kendi persentilini koruması lazım yani bebeğin

Kızlar bunu deneyen oldu mu? Alsam mı

Eklentiler

• Screenshot_20240320_235447_com.instagram.android.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…