- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.161
Evet eskilerde öyle diyor arada mama veriyorum günde 1 veya 2 kez bazen hiç vermiyorum huzursuzda olmuyor pek ama uyku gerilemesi oluyor yapmayınca çok imreniyorum bir arkadaş var çocuğu hergun 3 kere yapıyor en az insan boka ozenirmi insallah bizimkilerde düzelir biran önce ben çocukluktan beri kabızlık çekiyorum kızım bana çekmez inşallahSütüm mü yağlı acaba diyor annem bilmiyorum
Hergün az da olsa çay kaşığı ile su ver diyor haklı galiba kadın ne bilim yaEvet eskilerde öyle diyor arada mama veriyorum günde 1 veya 2 kez bazen hiç vermiyorum huzursuzda olmuyor pek ama uyku gerilemesi oluyor yapmayınca çok imreniyorum bir arkadaş var çocuğu hergun 3 kere yapıyor en az insan boka ozenirmi insallah bizimkilerde düzelir biran önce ben çocukluktan beri kabızlık çekiyorum kızım bana çekmez inşallah
Rota aşısı oldunuz muSütüm mü yağlı acaba diyor annem bilmiyorum
Evet olduk canım 9 gün önceRota aşısı oldunuz mu
Ben biberonla veriyorum valla lik lik içiyor ama faydası olmuyor artık istiyor suyu zaten önce istemiyorduHergün az da olsa çay kaşığı ile su ver diyor haklı galiba kadın ne bilim ya
Biberonla olup hani dolu değil 4 veya 5 kez çekiyor bırakıyorHergün az da olsa çay kaşığı ile su ver diyor haklı galiba kadın ne bilim ya
Kuzenimin bebeği rotadan sonra kabızlık problemi yaşamaya başlamıştı çok uğraştı iki yıl kadar tabi her çocukta aynı tepkimeyi vermeyebilir sadece ondan önce mi sonra mi başladı diye merak ettimEvet olduk canım 9 gün önce
Aşıdan önce başlamıştı canımKuzenimin bebeği rotadan sonra kabızlık problemi yaşamaya başlamıştı çok uğraştı iki yıl kadar tabi her çocukta aynı tepkimeyi vermeyebilir sadece ondan önce mi sonra mi başladı diye merak ettim
İyi bari ya çok şükürrDördüncü bulduğum doktor iyiydi en son içime sindi çok şükür
Yok benim bebek hiç devrilmiyortummy time yaptırırken bebeğiniz devrilmeden durabiliyor mu hep sağ tarafa devriliyor tortikolis şüphemizi doğruluyor mu bu durum acaba 8 gün sonra gidebileceğiz doktora eşim o zaman geliyor diye
En fszla 4 gün mü olduBennnnn gitmediğim doktor kalmadı şurup kullanıyoruz ama şuan 4 gün oldu gene yok
NerelisinizEmmi oturuşu şu şekil:
Canım nerden ölçüm yapıyorsun? Benim kız p kaç bilmiyorum3 canım… ama bu her bebekte farklıdır. Benimki doğduğundan beri p3 değerinde ilerliyor. Onun için en az 4450 olması gerekiyordu. Ama misal cocuk p50 değerindeyse, o bebek için min 5.82 beklenir… kendi persentilini koruması lazım yani bebeğin
Bence önerildiği an Alma fiyatlar yükseliyor, kendi yorumlarına bak. Not: henüz emzik vermeyen anne yazdıKızlar bunu deneyen oldu mu? Alsam mı
Hangisini aldınız canım? Link var mı?İnşallah beğenirsinizrica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?