2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sütüm mü yağlı acaba diyor annem bilmiyorum
Evet eskilerde öyle diyor arada mama veriyorum günde 1 veya 2 kez bazen hiç vermiyorum huzursuzda olmuyor pek ama uyku gerilemesi oluyor yapmayınca çok imreniyorum bir arkadaş var çocuğu hergun 3 kere yapıyor en az insan boka ozenirmi insallah bizimkilerde düzelir biran önce ben çocukluktan beri kabızlık çekiyorum kızım bana çekmez inşallah

Hergün az da olsa çay kaşığı ile su ver diyor haklı galiba kadın ne bilim ya

tummy time yaptırırken bebeğiniz devrilmeden durabiliyor mu hep sağ tarafa devriliyor tortikolis şüphemizi doğruluyor mu bu durum acaba 8 gün sonra gidebileceğiz doktora eşim o zaman geliyor diye
Yok benim bebek hiç devrilmiyor
Ama durmuyor da ağlıyor

Selam kızlar bir sürü sayfa birikmiş okuyamadan yazayım dedim. Hepiniz iyisinizdir umarım. Benim kız yeni daldı uykuya henüz rota olmadık haftaya yaptıracağım sıkıntı çok yaşayan oldu mu? Önlem için ne yapsam?

Canım nerden ölçüm yapıyorsun? Benim kız p kaç bilmiyorum

Kızlar bu resmen 3 -4 ay arası olan meme reddi galiba uyanıkken almıyor meme bakıp gülüyor şuan bana ama asla almıyor umurunda değil sol sağ ikiside bi bu eksikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…