- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.181
Kavramlar ne demek bilmiyorum ama anladım doktor bahsetmedi hiç. Biz de 3 aylık olacaz. Geçen hafta 4300 geldi.3 canım… ama bu her bebekte farklıdır. Benimki doğduğundan beri p3 değerinde ilerliyor. Onun için en az 4450 olması gerekiyordu. Ama misal cocuk p50 değerindeyse, o bebek için min 5.82 beklenir… kendi persentilini koruması lazım yani bebeğin
Evet kızım çok sevdi bu emziği ilk kullandığımız emzikti. Farklı emzikler deneyim diye almadım bir dahaKızlar bunu deneyen oldu mu? Alsam mı
Ben emxirme yastiginda yaptiriyorum sen nasil yaotiriyorsun direk duz yere mi koyuyorsuntummy time yaptırırken bebeğiniz devrilmeden durabiliyor mu hep sağ tarafa devriliyor tortikolis şüphemizi doğruluyor mu bu durum acaba 8 gün sonra gidebileceğiz doktora eşim o zaman geliyor diye
WHatsap grubu kuruldu ve o uyeleri biri sikayet etti atildilarKızlar @Zecmel vardı hiç yazmıyor artık
Biz patikli palvik bandaj kullaniyoruz sizde ultrasonda bir sey mi ciktiKızlar kalça çıkıklığı için bandaj vs bişi kullanan var mı ? Süreç nası ilerledi zor mu ?
Evet doktor bana 3 hafta once oral donem baslamis elini cekme dedi.simsi yumruk yapip emiyor salya da normal. Gogusluk takiyorum islandikce degisiyorumKızlar kızım çok güçlü bir iste duyuyor nesneleri agzina sokmak konusunda. Oyun halısnda yukardan sallananlar öyle bir cekiyor ki agzina sokabilmek için ağlıyo. Elini de aynı şekilde. Ben her yemek yemek istediğimde oda atliyor yemek istiyor. Tummy time yaptirirken agzindan salya akıyor normal mi?
Oyun halısına artık koyamıyorum, aglicak diye
Canım nerden ölçüm yapıyorsun? Benim kız p kaç bilmiyorum
Kuzum bende o serinin neredeyse bütün kitapları var. Küçük bir kısmı eksik… ama o serinin her kitabı güzelHangisini aldınız canım? Link var mı?
Doğum kilosu neydi ?Kavramlar ne demek bilmiyorum ama anladım doktor bahsetmedi hiç. Biz de 3 aylık olacaz. Geçen hafta 4300 geldi.
Acaba emzirme kolyesi işe yarar mı? Ebebekte görüp araştırmıştım. Dikkatleri artık açıldığı için memede tutma amacıyla bu renkli kolyeyi takıyorsun, o oynarken emiyor. Bir dene istersen. Bugün günü kurtarmalık da renkli bir fuları kolye gibi boynuna tak hatta varsa şu jimnastik halısından sarkan oyuncakları da tak fulara el yapımı emzirme kolyesiKızlar canım çok sıkkın sabah 5 ten beri kızım hiç emmedi almıyor hiç bi şekilde ne yapacağım bilmiyorum atak dönemlerinde meme reddi olurmuş yazıyor hep ama nasıl aşacaz
3000Doğum kilosu neydi ?
Meme reddinin geri dönüşü cok zor canım, memede tutmaya çalış varsın açlıktan ağlasın zorla tuttsunKızlar canım çok sıkkın sabah 5 ten beri kızım hiç emmedi almıyor hiç bi şekilde ne yapacağım bilmiyorum atak dönemlerinde meme reddi olurmuş yazıyor hep ama nasıl aşacaz
Vermeyen demeyelim de, veremeyen ben varım, emzık tutmuyor cocukBence önerildiği an Alma fiyatlar yükseliyor, kendi yorumlarına bak. Not: henüz emzik vermeyen anne yazdı( var mı başka emzik vermeyen bana destekçi)
Bunu da deneyim, olmazsa pes edıcem artıkEvet kızım çok sevdi bu emziği ilk kullandığımız emzikti. Farklı emzikler deneyim diye almadım bir daha
Canım sen doğduktan ne kadar sonra denedin emzik vermeyi?Vermeyen demeyelim de, veremeyen ben varım, emzık tutmuyor cocuk
Bunu da deneyim, olmazsa pes edıcem artık
20 gun sonra canım.. İlk 20 gun emzık ve bıberon vermedım, beslenme de sırınga ıle olduCanım sen doğduktan ne kadar sonra denedin emzik vermeyi?
Bunuda mı görecektikKızlar bu resmen 3 -4 ay arası olan meme reddi galiba uyanıkken almıyor meme bakıp gülüyor şuan bana ama asla almıyor umurunda değil sol sağ ikiside bi bu eksikti
Geç vermeden kaynaklı olabilir mi diye düşündüm de ben gün saymadım o kadar geç vermedim hastaneden çıkınca verdim başlarda tutamıyordu alıştı sonra20 gun sonra canım.. İlk 20 gun emzık ve bıberon vermedım, beslenme de sırınga ıle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?