2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Günaydın herkese bu gece çok zor geçti benim için hiç rahat edemedi oğlum sürekli kıpırdandı eli kolu durmuyor. Bi de yeni bi huy edindi bacaklarını kaldırıp pat pat yatağına vuruyor o kadar ki beşik sallanıyor Derdi ne gazını rahat çıkarıyor sizlerde de var mı bu yeni olmaya başladı. Gün içinde de bacaklarını sürekli kaldırıp dikiyor yukarı.

Kızlar bu resmen 3 -4 ay arası olan meme reddi galiba uyanıkken almıyor meme bakıp gülüyor şuan bana ama asla almıyor umurunda değil sol sağ ikiside bi bu eksikti

Merhaba inanmayacaksınız ama benim bebe daha 40ı çıkmamıştı başlamıştı redde:) artık gülüyorum ama sinirden :) Doktorum önce kaşta konak benzeri sarımsı noktalar olunca besin alerjisi dedi. Balık, tavuk vs. kes bi kaç gün gözlemle dedi çünkü kakamızda da mukus vardı ama çok az. Besin alerjisi diyetleri çok kapsamlı bazı diyetisyenler alerjen olabilecekleri direkt kesiyormuş bazıları ise diyeti elimanasyon şeklinde yapıyormuş velhasıl ben yapamadım. Sonra geçti kaşındaki zaten. Bazı doktorlar sanırım bu süreçte alerjen olabileceklerin hiç kesilmesini önermiyor zaten bebek tolere etsin diyormuş vs
Sonra ben bir baktım sütüm tazyikli geliyor benim kızım ondan da reddediyor olabilir boğulacak gibi oluyor vs. Bide üstüne gaz yapıyor bu tazyik bebeğime, kendini habire geri çekip memeye tekrar geliyor hava tutuyor zor yutkunuyor falan.
Son güncelleme dediğin gibi emme esnasında yüzüme bakıp gülüyor benim de geri içime karnıma alasım geliyor
Bu süreçte çok yıprandım evet kasım anneleri grubunda da bi iki kişi yaşıyor onlarda da 3.ay öncesinde başladı, ayakta emzirdiklerini yazmışlardı ( bu şekilde emzirdiğimi gören büyüklerim çok eleştirdi ama çaresizlik ) ben de bazen öyle yaptım bazen de eşimle bebeği mayıştırdık( camda güneşe tutma vs.) öyle memeye getirdim emdi, geceleri ise zaten kendi emiyor.
Şimdi bu kadar zahmete değiyor mu diyeceksiniz inanın ben de bilmiyorum 3 ayda toplamda 2.360 gram aldık.
Böyle işte hem içimi dökmek istedim, hem de tek olmadığını bil istedim
Değişik emzirme pozisyonlarını dene istersen meme reddinde bu da öneriliyor

Canım çok teşekkür ederim ilk defa böyle bir tablo gördüm

Kuzum bende o serinin neredeyse bütün kitapları var. Küçük bir kısmı eksik… ama o serinin her kitabı güzel
Alayım ben de o zaman
ayyy maşallah maşallah sağlıklı kiloları olsun

Geç vermeden kaynaklı olabilir mi diye düşündüm de ben gün saymadım o kadar geç vermedim hastaneden çıkınca verdim başlarda tutamıyordu alıştı sonra
Tabi gec vermenin de etkısı var, ne bıleyım doktorun sozunu dinledim

Eliminasyondayım bende acaba kaçak mı yaptım diye düşünüyorum ama yok yani yediklerimi gözden geçirince liste dışı bişey yok bu bebeğim bana her zorluğu gösterdi çok yıprandım 3 ayda şimdi bu meme reddiyse öyle hemen geçecek bişey degil diyorsunuz öyle stres oldum ki 5 te emmişti bidaha şimdi uyandı hemen uyku sersemi hızlıca aldım hiç konuşmadan ne olduğunu anlamasına izin vermeden soktum ağzına emdi o sırada kapı çaldı kendine geldi ve attı dışarı dahada almadı tekrar çok üzülüyorum şuan

Ben de bu aralar benzer bisi yasiyorum.Ayakta emzirmek cok ise yaradi bende hatta eskisinden bile kuvvetli emiyor gezerken.Ama ne kadar surdurulebilir bilmiyorum.Zaten asiri hantallastik evde kalmaktan belim kolum boynum her yerim agriyor

Herkeste uzun olacak diye bi şey yok içini ferah tut bazen çok kısa sürüyormuş geçer hemencecik inşallah

Ben de bu aralar benzer bisi yasiyorum.Ayakta emzirmek cok ise yaradi bende hatta eskisinden bile kuvvetli emiyor gezerken.Ama ne kadar surdurulebilir bilmiyorum.Zaten asiri hantallastik evde kalmaktan belim kolum boynum her yerim agriyor

Evet her geçen gün kilolarının da arttığı düşünülünce zor gerçekten

Bizde şu sıralardaki güncelleme uykuyla ilgili uykuda hareket ediyor kafa sallıyor
4. Ay zor geçeceğe benziyor

Ben de gebelikte karpal tünel sendromu oluştu geçmedi de geçen hafta gittim doktora orta derece diyor. Kızımı zor tutuyorum ya bileklerim çok ağrıyor. O yöntemi ben de deneyebilsem keşke hareketi seviyor benim bebeğim

Bence önerildiği an Alma fiyatlar yükseliyor, kendi yorumlarına bak. Not: henüz emzik vermeyen anne yazdı ( var mı başka emzik vermeyen bana destekçi)
Ben vermek istemedim avent aldık sünneti için ağlamasın amcaların yanında diyr
Bi ozaman aldı bidahada almak istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…