- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.221
Keske ben de dinlemeseydimBenim de dinlemediğim tek noktakeşke diğerlerinde de dinlemeseydim şimdi emiyor olurdu bebeğim. Arkadaşım emzik götür ben hastanede verdim susmuyordu büyük rahatlık dedi onu dinledim
Sadece kitabın adında mı geçiyor?Ben aldım kızlar, cevırıden dolayı bay ve bayan kelimesi kullanılıyor, mesela bayan utangac, bayan çokbilmiş gıbı.. Yazarı yabancı sonucta..sheilata
2 tanesini okuduk, begendım ben
Yok karakterlerin isimleri o sekıldeSadece kitabın adında mı geçiyor?
NE kullaniyorsun ben de bugun alacagimKızlar 10 günde bir mama alıyorum her aldığımda zam gelmiş oluyornereye kadar böyle gidecek acaba
Golden goatNE kullaniyorsun ben de bugun alacagim
Evet bi ara aktif değildim demek o zamana denk gelmiş;(
Sen o ara yoktun galiba. Whatsapp grubu kurmuşlar, yasak. Kimini kazen attı, kimi kendi üyeliğini kapattı, gittiler.
Anladım kötü olmuş;(WHatsap grubu kuruldu ve o uyeleri biri sikayet etti atildilar
Veremeyen varBence önerildiği an Alma fiyatlar yükseliyor, kendi yorumlarına bak. Not: henüz emzik vermeyen anne yazdı( var mı başka emzik vermeyen bana destekçi)
Günaydın herkesebu gece çok zor geçti benim için hiç rahat edemedi oğlum sürekli kıpırdandı eli kolu durmuyor. Bi de yeni bi huy edindi bacaklarını kaldırıp pat pat yatağına vuruyor o kadar ki beşik sallanıyor Derdi ne gazını rahat çıkarıyor sizlerde de var mı bu yeni olmaya başladı. Gün içinde de bacaklarını sürekli kaldırıp dikiyor yukarı.
Tahmin ettim. Doktorların eksik ölçüyorGünaydın güzel anneler
Karlı bir ankara sabahından herkese günaydın
Bugun neşem yerınde, rotayı yaptırdık, 250 grm fark var doktorun tartısı ıle saglık ocagınınkı arasındayani buay 900 grm almıs minik civcivim
Bugün çok ağlayasım var doldum sanırım tükenmişlik sendromu yerimden kalkamıyorum bir şey yapasım gelmiyor
Slingle bağlı ama öyle deli yatıyor ki slingte bile kolumla sürekli kafasını destekliyorum yoruluyorumBen de bugün böyle uyandım. Bebeği sadece doyurup uzanacağım dedim ama nerdeeee Şu an uyanmamalı için başında bekliyorum
Evet uykuda değişimler yavaş yavaş başlıyor sanki bı de 4. Aydaki uyku gerilemesi beni şimdiden düşündürüyor.Instagramda önüme hep 4. Ay ve uyku gerilemesi zorluğuyla ilgili postlar falan düşüyor tırsmaya başladımBizde şu sıralardaki güncelleme uykuyla ilgili uykuda hareket ediyor kafa sallıyor
4. Ay zor geçeceğe benziyor
İngilizceden çeviri olduğu için Miss/Mrs yi o şekilde çeviriyorlar. Türk yazar olsa feminist damarım kabarırdıALacaktım bayan kelimesinden dolayı çekimser kaldım
İlk tuttururken zorluk yaşarsam ayakta veriyorum seri emince oturuyorum. Bir de emerken memeyi bırakacak gibi olursa poposuna ritmik bi şekilde vuruyorum o da dikkatini oraya yoğunlaştırıp memeyi bırakmıyorBen de bu aralar benzer bisi yasiyorum.Ayakta emzirmek cok ise yaradi bende hatta eskisinden bile kuvvetli emiyor gezerken.Ama ne kadar surdurulebilir bilmiyorum.Zaten asiri hantallastik evde kalmaktan belim kolum boynum her yerim agriyor
Ah kuzum bende de çıktı ama doktora gitmeden iyileşir diyorum (umut ediyorum)Ben de gebelikte karpal tünel sendromu oluştu geçmedi de geçen hafta gittim doktora orta derece diyor. Kızımı zor tutuyorum ya bileklerim çok ağrıyor. O yöntemi ben de deneyebilsem keşke hareketi seviyor benim bebeğim
Yaa en azından bi sorunu yokmuş gaz sancısı falandir diyor babannemizCanım merakla beklediğim bir sonraki gelişim basamağı o , masallah minige kaç günlük
Çok normal canım hiç mola vermeden tam zamanlı annelikBugün çok ağlayasım var doldum sanırım tükenmişlik sendromu yerimden kalkamıyorum bir şey yapasım gelmiyor
Eğer içini rahatlatacaksa ağla canım, bazen tükenebiliriz ama yeniden daha güçlü doğarız. Ben de geçen hafta grip olduğumda öyle hissettim, parmaklarım tetik parmak olmuş kilitlenmiş, ellerim kollarım ağrıyor, öksürük başağrısı, mastit. Aynaya baktım dedim “ben bittim, ağlamaya başladım, ben gerçekten bittim” falan diye ağlıyorum sarkmış göbeğime göğüslerime baktım daha çok ağladım. Ne kadar kaldım bilmiyorum sonra burnuma takıldı gözlerim gülmeye başladım çünkü bebeğim burnu aynı benBugün çok ağlayasım var doldum sanırım tükenmişlik sendromu yerimden kalkamıyorum bir şey yapasım gelmiyor
Kaç ay kaç günlüktü tam olarakEmmeden uyudu bebeğim bende kucağımda ağlıyorum nasıl olacak bu böyle neden emmez bi bebek biberon emzik falan hiç biri olmadığı halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?