2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Canım merakla beklediğim bir sonraki gelişim basamağı o , masallah minige kaç günlük

Tahmin ettim. Doktorların eksik ölçüyor

Ben de bugün böyle uyandım. Bebeği sadece doyurup uzanacağım dedim ama nerdeeeeŞu an uyanmamalı için başında bekliyorum
Slingle bağlı ama öyle deli yatıyor ki slingte bile kolumla sürekli kafasını destekliyorum yoruluyorum

Bizde şu sıralardaki güncelleme uykuyla ilgili uykuda hareket ediyor kafa sallıyor
4. Ay zor geçeceğe benziyor
Evet uykuda değişimler yavaş yavaş başlıyor sanki bı de 4. Aydaki uyku gerilemesi beni şimdiden düşündürüyor.Instagramda önüme hep 4. Ay ve uyku gerilemesi zorluğuyla ilgili postlar falan düşüyor tırsmaya başladım

ALacaktım bayan kelimesinden dolayı çekimser kaldım
İngilizceden çeviri olduğu için Miss/Mrs yi o şekilde çeviriyorlar. Türk yazar olsa feminist damarım kabarırdı
Ben de bu aralar benzer bisi yasiyorum.Ayakta emzirmek cok ise yaradi bende hatta eskisinden bile kuvvetli emiyor gezerken.Ama ne kadar surdurulebilir bilmiyorum.Zaten asiri hantallastik evde kalmaktan belim kolum boynum her yerim agriyor
İlk tuttururken zorluk yaşarsam ayakta veriyorum seri emince oturuyorum. Bir de emerken memeyi bırakacak gibi olursa poposuna ritmik bi şekilde vuruyorum o da dikkatini oraya yoğunlaştırıp memeyi bırakmıyor
Ah kuzum bende de çıktı ama doktora gitmeden iyileşir diyorum (umut ediyorum) bandaj aldım eczaneden çözmese de rahatlatıyor dene bence

Emmeden uyudu bebeğim bende kucağımda ağlıyorum nasıl olacak bu böyle neden emmez bi bebek biberon emzik falan hiç biri olmadığı halde

Bugün çok ağlayasım var doldum sanırım tükenmişlik sendromu yerimden kalkamıyorum bir şey yapasım gelmiyor
Çok normal canım hiç mola vermeden tam zamanlı annelik at bebeni pusete çık dışarı, güzel bir yere otur, bir kahve iç rahatla

Bugün çok ağlayasım var doldum sanırım tükenmişlik sendromu yerimden kalkamıyorum bir şey yapasım gelmiyor
Eğer içini rahatlatacaksa ağla canım, bazen tükenebiliriz ama yeniden daha güçlü doğarız. Ben de geçen hafta grip olduğumda öyle hissettim, parmaklarım tetik parmak olmuş kilitlenmiş, ellerim kollarım ağrıyor, öksürük başağrısı, mastit. Aynaya baktım dedim “ben bittim, ağlamaya başladım, ben gerçekten bittim” falan diye ağlıyorum sarkmış göbeğime göğüslerime baktım daha çok ağladım. Ne kadar kaldım bilmiyorum sonra burnuma takıldı gözlerim gülmeye başladım çünkü bebeğim burnu aynı ben öyle ağlayarak durdum durdum gülerek çıkarken aynadan kendime göz kırpıp “kız halledersin seeeeennnn” dedim. Hallederiz canım arada tükeniriz gözyaşlarımızdan güç alır bi bahane bulur daha güçlü çıkarız. Yalnız değilsin…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…