- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.241
Daha da çok erken bildiğim kadarıyla maşallah,bebekler yeni bir sey öğrendiğinde heyecandan uyuyamaz diye okumuştum dogru mu yalan mi bilmiyorum ama bu beni motive ediyorYaa en azından bi sorunu yokmuş gaz sancısı falandir diyor babannemiz3 ay 16 günlük
Bu kitabın özelliği ne tam olarakYok karakterlerin isimleri o sekılde
Mesela burda zıt kelimeleri ogretıyor
Ben verdim de almadıBence önerildiği an Alma fiyatlar yükseliyor, kendi yorumlarına bak. Not: henüz emzik vermeyen anne yazdı( var mı başka emzik vermeyen bana destekçi)
Yaa geldi mi sizinkiler ? Beğenmenize sevindimBen aldım kızlar, cevırıden dolayı bay ve bayan kelimesi kullanılıyor, mesela bayan utangac, bayan çokbilmiş gıbı.. Yazarı yabancı sonucta..sheilata
2 tanesini okuduk, begendım ben
2 ay 21 günlük dahaKaç ay kaç günlüktü tam olarak
4. Ay problemleri bunlar sanırım
Doktor bir şey yapmıyorİngilizceden çeviri olduğu için Miss/Mrs yi o şekilde çeviriyorlar. Türk yazar olsa feminist damarım kabarırdı
İlk tuttururken zorluk yaşarsam ayakta veriyorum seri emince oturuyorum. Bir de emerken memeyi bırakacak gibi olursa poposuna ritmik bi şekilde vuruyorum o da dikkatini oraya yoğunlaştırıp memeyi bırakmıyor
Ah kuzum bende de çıktı ama doktora gitmeden iyileşir diyorum (umut ediyorum)bandaj aldım eczaneden çözmese de rahatlatıyor dene bence
Doğru olma ihtimali var ne kendisi uyudu ne de beni uyuttu sağolsunDaha da çok erken bildiğim kadarıyla maşallah,bebekler yeni bir sey öğrendiğinde heyecandan uyuyamaz diye okumuştum dogru mu yalan mi bilmiyorum ama bu beni motive ediyor
Ağladım ağlamaz mıyımEğer içini rahatlatacaksa ağla canım, bazen tükenebiliriz ama yeniden daha güçlü doğarız. Ben de geçen hafta grip olduğumda öyle hissettim, parmaklarım tetik parmak olmuş kilitlenmiş, ellerim kollarım ağrıyor, öksürük başağrısı, mastit. Aynaya baktım dedim “ben bittim, ağlamaya başladım, ben gerçekten bittim” falan diye ağlıyorum sarkmış göbeğime göğüslerime baktım daha çok ağladım. Ne kadar kaldım bilmiyorum sonra burnuma takıldı gözlerim gülmeye başladım çünkü bebeğim burnu aynı benöyle ağlayarak durdum durdum gülerek çıkarken aynadan kendime göz kırpıp “kız halledersin seeeeennnn” dedim. Hallederiz canım arada tükeniriz gözyaşlarımızdan güç alır bi bahane bulur daha güçlü çıkarız. Yalnız değilsin…
Canım şimdi gruba yazacaktım bende bebişim hasta oldu hastanede yattık bronşit başlangıcı dedi doktor sesimizde kısıklık vardı burun akıntısı öksürük hırıldama hepsi vardıKızlar benim oğlanın sesi kısıldı gitgide kısılıyor
Başta ağladığı için diye düşündüm
Kan alırken çok ağlamıştı
Şimdi daha da kısıldı
Larenjitten şüpheleniyorum
İnşallah değildir
Salak gibi bugün de götürmedim
Bebeğin sesi kısılan var mı başka?
Normalde çok fazla salya yok benim oğlumda ama tummy time yaparken biraz fazla akıyor o zaman takıyorum ben trendyoldan muslin olanlardan almıştım hatta bı iki yenidoğan takımının içinde de vardı bu yakalardanKızlar benim kız sürekli tükürük üretiyor özellikle arabada poşete koyunca ya da elini emerken falan salyası akıyor o da boynunun altını ıslatıp pişik yapıyor ve her gün ıslanan üstünü değiştirmek istemiyorum bi arkadaş yakalık gibi bir şey demişti sanki nasıl bir şey o ya da böyle olan anneler siz neler yapıyorsunuz?
Bi gün hepimiz delireceğizAğladım ağlamaz mıyımkıza 6 tane kitap okudum uyumadı mememe alayım belki uyur dedim tuttu memeyi ona da ağlıyorum emzik niyetine de olsa açtım mabel eşliğinde uyuyor bana da iyi geliyor ağlaya ağlaya dinliyorum işte
Canım 25 derece olsa ben herhalde sadece zıbın giydiririm. Denize bile sokarım. Bizim 21 derece genelde ev. Zıbın üstü tulum giydiriyorum. Banyo yaptırınca bi de alt üst pijama giydiriyorum fazladan, bere takıyorum. Uyurken zaten kundak yapıyorum artık. Onu da müslin örtüyle yapıyorum. Diğer türlü uyandığında sırılsıklam oluyor. Kundak yapma sebebim hareket etmekten uyumaması.Kızlar bronşit başlangıcı dedi doktor hastanede yattık doktor odayı çok sıcak tuttuğumuzu söyledi bizi uyardı 22-23 derece olacak dedi bizim ev en düşük 25 derece oluyor doğal gazı falan kapadım. 25 derecede nasıl giydirmeliyim bebeği? Bide kayınvalide terörü var evde çocuğumu sardıkça sarıyor Allahım çıldıracağım eşim el attı duruma bu sefer de o yokken sarıyor
Kızlar bronşit başlangıcı dedi doktor hastanede yattık doktor odayı çok sıcak tuttuğumuzu söyledi bizi uyardı 22-23 derece olacak dedi bizim ev en düşük 25 derece oluyor doğal gazı falan kapadım. 25 derecede nasıl giydirmeliyim bebeği? Bide kayınvalide terörü var evde çocuğumu sardıkça sarıyor Allahım çıldıracağım eşim el attı duruma bu sefer de o yokken sarıyor
Kızlar bronşit başlangıcı dedi doktor hastanede yattık doktor odayı çok sıcak tuttuğumuzu söyledi bizi uyardı 22-23 derece olacak dedi bizim ev en düşük 25 derece oluyor doğal gazı falan kapadım. 25 derecede nasıl giydirmeliyim bebeği? Bide kayınvalide terörü var evde çocuğumu sardıkça sarıyor Allahım çıldıracağım eşim el attı duruma bu sefer de o yokken sarıyor
Ağladım ağlamaz mıyımkıza 6 tane kitap okudum uyumadı mememe alayım belki uyur dedim tuttu memeyi ona da ağlıyorum emzik niyetine de olsa açtım mabel eşliğinde uyuyor bana da iyi geliyor ağlaya ağlaya dinliyorum işte
Buranin kuraliymis disardan iletisime gecen atiliyormusAnladım kötü olmuş;(
Ben de oyle. O zamsn ben de seninkilerle gorusmem meselesi olustu.Kayinvalideler kapatilsin ya..
Gercekten ben onceden çok notr idim kendisine karşı dogumdan sonra baya eksilerdeyim bir daha duzelir miyim bilmem.Gerçekten saglikli bi iliski icin dogum sonrası 1 sene kv ile görüşmemek gerekiyor bence
Çok geçmiş olsun . Sabah ilk olarak salonu havalandiriyorum sonra bebişi salona alıp diğer odalari özellikle yatak odasını havalandiriyorum ben . Evimin sıcaklığı 23 .5 derece civarında genellikle ve çok sıcak veya ısınan bir ev değil uzun kollu zıbın bir de ayaklı pijamalardan giydiriyorum . Sabah ilk uyandigimizda biraz daha soğuk oluyor peteği kapatıyorum yatak odasında 22 dereceye düşüyor o zamanda bunlarin üzerine ince bir tulum giydiriyorum.Eğer evin çok sıcak oluyorsa gün içinde bir kaç defa havalandırabilirsin hem temiz hava girmiş olur hem de sıcaklığı biraz olsun düşürebilirsin.Kızlar bronşit başlangıcı dedi doktor hastanede yattık doktor odayı çok sıcak tuttuğumuzu söyledi bizi uyardı 22-23 derece olacak dedi bizim ev en düşük 25 derece oluyor doğal gazı falan kapadım. 25 derecede nasıl giydirmeliyim bebeği? Bide kayınvalide terörü var evde çocuğumu sardıkça sarıyor Allahım çıldıracağım eşim el attı duruma bu sefer de o yokken sarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?