- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.261
Benim bebeğim bir aydır şortikli geziyorKızlar benim kız sürekli tükürük üretiyor özellikle arabada poşete koyunca ya da elini emerken falan salyası akıyor o da boynunun altını ıslatıp pişik yapıyor ve her gün ıslanan üstünü değiştirmek istemiyorum bi arkadaş yakalık gibi bir şey demişti sanki nasıl bir şey o ya da böyle olan anneler siz neler yapıyorsunuz?
En fazla 8 gün olmadı onda da hastanelik olduk lavman yaptılarEn fszla 4 gün mü oldu
Aaaa çok güzeller bunlar görmüştüm ama süs sanıyordum hemen alıyorum (bahane de arıyordum almak içinNormalde çok fazla salya yok benim oğlumda ama tummy time yaparken biraz fazla akıyor o zaman takıyorum ben trendyoldan muslin olanlardan almıştım hatta bı iki yenidoğan takımının içinde de vardı bu yakalardan
AdChoices
ADVERTISING
canım çok geçmiş olsun evde mutfak penceresini ben hep üstten açık tutuyorum, bebeğin odası da 23 derece max 25 derece olan bi eve gittiğimde üzerine zıbın artı tulum giydirdim. Ama sürekli kontrol ettim terliyor mu diye.Kızlar bronşit başlangıcı dedi doktor hastanede yattık doktor odayı çok sıcak tuttuğumuzu söyledi bizi uyardı 22-23 derece olacak dedi bizim ev en düşük 25 derece oluyor doğal gazı falan kapadım. 25 derecede nasıl giydirmeliyim bebeği? Bide kayınvalide terörü var evde çocuğumu sardıkça sarıyor Allahım çıldıracağım eşim el attı duruma bu sefer de o yokken sarıyor
ben de yavaş yavaş sana katılıyorum aslında önceden kayınvalide iyiydi ama yavaş yavaş saçmalamaya başladı. Ben de sabrediyorum çünkü patlama noktamda ayar yok. Genelde kibar ve naif sakince mantıklı açıklamalarla konuşurum kendisi de bi zamanların siyasal okulumuş siyasetçisi anlarda ama son zamanlarda kadın iyi dedikçe nazar mı değdi nedir bi saçmalamaya başladı.Kayinvalideler kapatilsin ya..
Gercekten ben onceden çok notr idim kendisine karşı dogumdan sonra baya eksilerdeyim bir daha duzelir miyim bilmem.Gerçekten saglikli bi iliski icin dogum sonrası 1 sene kv ile görüşmemek gerekiyor bence
ahah ben de öyle diyorum sırf daha fazla bana iş çıksın diye gözüme baka baka tükürüyorBenim bebeğim bir aydır şortikli geziyor
Kusmasıda olduğu için sürekli ağız mendili var yaksında ıslandıkça sık sık değiştiriyorum buaralarda bilerek tükürük çıkarıyor tükürüyor hatta
Benim evim bebek doğduğundan beri 22 derece, tek kat tulum giydiriyorum, banyodan sonra zıbın üstü tulum giydirdiğim oldu birkaç kere. Ayaklara ayaklı tulumda bişey yok ayaksız tulumda tek kat çorap bu kadar. Uzanıyorsa üstüne normal bi pike. Yaşadığım yerde hep söylenen bişey var soğuk hava en fazla hasta eder sıcak hava öldürür çocukları sıcaktan uzak tutun derler ben acayip dikkat ediyorum sıcaklamamasına. Benim annem de sarıyordu sağlam bi kavga ettim artık karışmıyor.Kızlar bronşit başlangıcı dedi doktor hastanede yattık doktor odayı çok sıcak tuttuğumuzu söyledi bizi uyardı 22-23 derece olacak dedi bizim ev en düşük 25 derece oluyor doğal gazı falan kapadım. 25 derecede nasıl giydirmeliyim bebeği? Bide kayınvalide terörü var evde çocuğumu sardıkça sarıyor Allahım çıldıracağım eşim el attı duruma bu sefer de o yokken sarıyor
Dün gece sevdiğimiz bir restorana gittik, geç kaldım yarım saat ilk dakikadan bi rezalet gidene kadar stresliydim ama gider gitmez o kadar iyi geldi ki. Bi de biramı söyledim onu da içtim bu sabah bomba gibiyim.Biz de gecen dogum sonrasi ilk defa arabada muzik actik -genelde sssstttt pssssst sesleriyle yolculuk yapiyoruz-,Mabel caldi..”Yaa ben ne zamandir Mabel dinlemedim” diye agladim.Cok severim kendisini surekli dinlerdim onceden
Dogumdan sonra baska biri olmusum gibi geliyor bana sevdigim seylerden onkadar uzaklastim ki.Cok buyuk sorumluluk beslenmesi ilgilenmesi sagligi.Lohusayken hersey cok kranlikti simdi yavas yavas donustugum kisiye de alismaya basliyorum ben.Arada kendimizi rahatlatmamiz lazim..
Sana da iyi gelen ne ise onu tapmaya calis yarim saat bile olsa sicak bi dus guzel bi kahve
ufak bi yuruyus bebek alisverisi disinda alisveris yapmak vs..
Keşke mümkün olsa bu dediklerinBiz de gecen dogum sonrasi ilk defa arabada muzik actik -genelde sssstttt pssssst sesleriyle yolculuk yapiyoruz-,Mabel caldi..”Yaa ben ne zamandir Mabel dinlemedim” diye agladim.Cok severim kendisini surekli dinlerdim onceden
Dogumdan sonra baska biri olmusum gibi geliyor bana sevdigim seylerden onkadar uzaklastim ki.Cok buyuk sorumluluk beslenmesi ilgilenmesi sagligi.Lohusayken hersey cok kranlikti simdi yavas yavas donustugum kisiye de alismaya basliyorum ben.Arada kendimizi rahatlatmamiz lazim..
Sana da iyi gelen ne ise onu tapmaya calis yarim saat bile olsa sicak bi dus guzel bi kahve
ufak bi yuruyus bebek alisverisi disinda alisveris yapmak vs..
Fotografın attığım kitapta partide neler yapılıyor, görgü kurallarını anlatıyor. Bununla bırlıkte zıt kelimeleri ogretıyor.Bu kitabın özelliği ne tam olarak
3 tanesını okuduk, begendım benYaa geldi mi sizinkiler ? Beğenmenize sevindim
Bizde küçük bayan gösterişli, bay mutlu ve bay komik var. Kızım çok seviyor, ezberledi artık.3 tanesını okuduk, begendım ben
Bende pamuklusundan aldım bunlarınNormalde çok fazla salya yok benim oğlumda ama tummy time yaparken biraz fazla akıyor o zaman takıyorum ben trendyoldan muslin olanlardan almıştım hatta bı iki yenidoğan takımının içinde de vardı bu yakalardan
Şuan tutuyor mu çıplak halde yani? Ya bana hayal gibi geliyor çok inatçı benim bebeğim 42 günlük. Silikonsuz asla almıyorMerhaba, benim bebiş biraz garip olduğu için kendi kendine o başı yedi.Dişleri tabiki yok ama damaklarıyla becermiş. Sonra ordan parca parca döküntüler gelince kesmeye güvenemedim. Doktorum on dakıka slıkonla emzır sakınlesınce tamamen cıkar dedı onları denedım. Sonra yavas yavas unuttu.
Bizi anlayışla karşılamalılar halbukiBen de oyle. O zamsn ben de seninkilerle gorusmem meselesi olustu.
Ben de emzik vermiyorum canım vermeyi de düşünmüyorumBence önerildiği an Alma fiyatlar yükseliyor, kendi yorumlarına bak. Not: henüz emzik vermeyen anne yazdı( var mı başka emzik vermeyen bana destekçi)
Bugun ben de onu dusundum, okumaya başladıgında neler hissederim diyeBizde küçük bayan gösterişli, bay mutlu ve bay komik var. Kızım çok seviyor, ezberledi artık.
Bi de iş bankasının ilk okuma kitaplarım-elif kitapları var. Küçüklüğünden beri resimlere bakarak özet geçiyorum, ya da o oynarken ben arkadan okuyordum. Şimdi seneye kendi okuyacak.
Siz de o günler gelince duygulanacaksınız.
Ben konusmuyorum cok ahımı aldi. Bi de oraya tasinacagiz Allah şerrinden korusunBizi anlayışla karşılamalılar halbuki
Anne olmak pskolojik olarakda yıpratıcı bir durum
Kısasa kısas olmaz ki
Biz Kv ile iki ay birlikte kaldık onun yüzünden 2 ay lohusa depresyonu geçirdim sabahtan akşama kadar ağlatıyordu beni mahvetti
AminBen konusmuyorum cok ahımı aldi. Bi de oraya tasinacagiz Allah şerrinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?