2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim bebeğim bir aydır şortikli geziyor
Kusmasıda olduğu için sürekli ağız mendili var yaksında ıslandıkça sık sık değiştiriyorum buaralarda bilerek tükürük çıkarıyor tükürüyor hatta

Aaaa çok güzeller bunlar görmüştüm ama süs sanıyordum hemen alıyorum (bahane de arıyordum almak için )
canım çok geçmiş olsun evde mutfak penceresini ben hep üstten açık tutuyorum, bebeğin odası da 23 derece max 25 derece olan bi eve gittiğimde üzerine zıbın artı tulum giydirdim. Ama sürekli kontrol ettim terliyor mu diye.
ben de yavaş yavaş sana katılıyorum aslında önceden kayınvalide iyiydi ama yavaş yavaş saçmalamaya başladı. Ben de sabrediyorum çünkü patlama noktamda ayar yok. Genelde kibar ve naif sakince mantıklı açıklamalarla konuşurum kendisi de bi zamanların siyasal okulumuş siyasetçisi anlarda ama son zamanlarda kadın iyi dedikçe nazar mı değdi nedir bi saçmalamaya başladı.
ahah ben de öyle diyorum sırf daha fazla bana iş çıksın diye gözüme baka baka tükürüyor

Benim evim bebek doğduğundan beri 22 derece, tek kat tulum giydiriyorum, banyodan sonra zıbın üstü tulum giydirdiğim oldu birkaç kere. Ayaklara ayaklı tulumda bişey yok ayaksız tulumda tek kat çorap bu kadar. Uzanıyorsa üstüne normal bi pike. Yaşadığım yerde hep söylenen bişey var soğuk hava en fazla hasta eder sıcak hava öldürür çocukları sıcaktan uzak tutun derler ben acayip dikkat ediyorum sıcaklamamasına. Benim annem de sarıyordu sağlam bi kavga ettim artık karışmıyor.

Dün gece sevdiğimiz bir restorana gittik, geç kaldım yarım saat ilk dakikadan bi rezalet gidene kadar stresliydim ama gider gitmez o kadar iyi geldi ki. Bi de biramı söyledim onu da içtim bu sabah bomba gibiyim.

Keşke mümkün olsa bu dediklerin tek başımayım eşim çok geç geliyor geldiğinde uyku saatimiz gelmiş oluyor

Bu kitabın özelliği ne tam olarak
Fotografın attığım kitapta partide neler yapılıyor, görgü kurallarını anlatıyor. Bununla bırlıkte zıt kelimeleri ogretıyor.
Japonya ve Mısır macerası ı da okuduk bugun, onlarda bu ulkelerın ozellıklerınden bahsetmiş, egelncelı sekılde..

3 tanesını okuduk, begendım ben
Bizde küçük bayan gösterişli, bay mutlu ve bay komik var. Kızım çok seviyor, ezberledi artık.
Bi de iş bankasının ilk okuma kitaplarım-elif kitapları var. Küçüklüğünden beri resimlere bakarak özet geçiyorum, ya da o oynarken ben arkadan okuyordum. Şimdi seneye kendi okuyacak.
Siz de o günler gelince duygulanacaksınız.

Bende pamuklusundan aldım bunların

Şuan tutuyor mu çıplak halde yani? Ya bana hayal gibi geliyor çok inatçı benim bebeğim 42 günlük. Silikonsuz asla almıyor

Ben de oyle. O zamsn ben de seninkilerle gorusmem meselesi olustu.
Bizi anlayışla karşılamalılar halbuki
Anne olmak pskolojik olarakda yıpratıcı bir durum
Kısasa kısas olmaz ki
Biz Kv ile iki ay birlikte kaldık onun yüzünden 2 ay lohusa depresyonu geçirdim sabahtan akşama kadar ağlatıyordu beni mahvetti

Bugun ben de onu dusundum, okumaya başladıgında neler hissederim diyeo zaman ben de onu dinlerim,şaka maka 3 aylık oldu, Allâhım 3 yasını, 30 yasını gostersın bıze

Ben konusmuyorum cok ahımı aldi. Bi de oraya tasinacagiz Allah şerrinden korusun

İlk aşılarını oldu bugün o ağladı ben ağladım ooof of. Umarım ateşi çıkmaz, nursuz hemşire rektal ölçün ateşi en gerçek ölçüm odur dedi, biliyoruz da korkuyoruz neyse eğer huysuz vs olursa ölçerim durup dururken ölçmem herhalde. Her bebekte ateş çıkmıyor çünkü burda gördüğüm kadarıyla.

Kızım bana yemek yedirmiyor, o görmesin diye ana kucağını ters çeviriyorum kokudan bile anlıyor. Bir aylikken beri acıktiginda Anne der gibi ses çıkarır, herkes dönüp bakar, sorar aa anne dedi diye, o kadar güçlü ve belirgin anne der. Yemek yiyorum başlıyor anne anne anne. Ağlıyor. Artık bir iki şeyi yalattim kopmasına imkan olmayan fln muzu kendim düzleştirip, patates kizartmasinin içini kendim alıp kopmadan fln. İsler daha kötü gitti. Bu sefer de süt dışında dünyada yencek bir şeyler olduğunu öğrendiği için verene kadar ağlıyor katılır gibi önce onu doyuruyorum yine de değişmiyor. Bir kere meraktan bi parmak nutella yalattım, gözleri yuvasından çıkacaktı çocuğumun. Bi daha yanında hic çikolata yiyemedim. Aynı şey oyuncaklara karşı da oldu. Oyun halısinda bir saat oynuyordu heyecanlaniyordu sonrdan oral etki ile koparacak ağzına atmak için nerdeyse anne anne anne , toplucam artık. İstegi de o kadar aşırı çok kii. Sanki kıtlıktan çıkmış acil bi sey yemesi lazım. Bende blw yaptıracktim , iki sene şeker iceriklerini vermicektim paketli gida vermicektm , nerden nereye..

Berbat durumdayım. Kızım bugün uyumadı dışarı çıkardım yine uyumadı. Banyo saati gelince bu defa birlikte banyo yapalım dedim yaptık sonra 1 saat susmadı katıla katıla ağladı. Perişan oldum kucağımda mama hazırladım 2 saat olmuştu içeli ama susturamadım diye. Biraz içti 30 cc kadar sızdı kaldı şimdi. Çok derin uyuyor. Korkuyorum bütün düzenini bozdum kızımın. Uykusunda vermeye çalıştım o kadar derin uyuyor ki içmedi. 3 saatten önce vermek yasaktı zaten ona rağmen susturmak için verdim çok tuhaf bir gün geçiriyoruz. Katıla katıla ağladığı günlere geri mi döndük, nasıl eski düzene dönerim her şeyi mahvetmiş olabilirim diye berbat haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…