2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Anladım canım şüpheye düşüyorum ince mi giyiyor diye Eşim kavga da etti neler neler hastanede doktor da söyledi kadın yine de sarma derdinde

Bende havalandırıyorum çok güneş alıyor ev o yüzden düşmüyor sıcaklık eşim buhar makinesi almış belki o düşürür

Bende doğduğundan beri söylüyorum dinleyen yok sonuç hastanede bitti eşim de sonunda hak verdi

Yok bizde hiç ateş çıkmadı çok şükür
On gün sonra 4. Ay aşısını olacağız

Bebeğin senden görüp yemek yemek mi istiyor
Peki kendi mü istedi en başından beri siz birkere verdiniz yavaş yavaş mı alıştı istemeye
Hiç duymamıştım bu kadar erken isteyeceklerini
Bebeğim de yemeye çok düşkün ama sadece meme isteyebiliyor şuan
Osman gönülal vermeyin diyor hazır olup oturana kada vs zaten şurda bir buçuk iki ayımız kaldı enfazla
Biraz daha sabretse onun için daha iyi olurdu
Acaba dişleri kaşınıyor kaşıntı içinmi ağzına bişeyler almak istiyor
İkinci ayında bile diş çıkaran bebekler oluyor

Canım 4. Aya 3 gunden seslenıyorum bi kaç gundur o huzursuzluk yok 7 10 arası olan yani artık daha cok gülüyolar emzik verıyorum agızlarına daha cabuk kabul edıyolar sadece canları sıkılınca beni cagrmak için aglıyolar gaz daha da hafifledi bi de doktorumuz gaz şurubu vermişti belkide o işe yaradı bılmıyorum.. her gecen gun her şey daha da yoluna giriyor 4. Ayda bi kaç huzursuzluk oluyomuş ama anlamaya kavramaya başladıkca huzursuzlukta azalıyor gibi

Cok erken başladı biz her yemek yediğimizde atladı oda. Benim bir seyler vermem uc dort kere cok kısa bir süre,gercekten de istiyor mu ne yapacak bakalım diye. Agzina oyuncakları almaya çalışınca diş kaşıyıcılari da verdim. Bugun parmagimi verdim ne yapiyor diye damagiyla eziyor, yiyor gibi, yalamıyor sadece. Ağzında diş belirtisi görmedim ama iki gündür huysuz. Bide görseniz ağlamayan minyon sarı saçlı mavi gözlü minnacık kızım Chuckye dönüşüyor.

Sen kaçıncı aydasın canım? Ne zaman bitecek bu gaz
Canım 3 gun kaldı 4. Aya daha da azaldı gaz 4. Ayda azalıyo 6. Ayda bitiyo demişlerdi doğru sanırım bi de doktorumuz gaz şurubu verdi o da iyi geldi sanırım. 4 gun once kabızdı ikiside şurubu kullanmama ragmen su an gunde 3 4 kez kakalarını yapıyolar şurup daha da yaramaya başladı demekki bagırsak duzene giriyor diye umut edıyorum

Kulak içi al. Evet biraz pahalılar ama o da doğru sonuç veriyor. Osman hoca da mümkünse kulaktan olan ölçüm cihazlarını, değilse koltuk altını öneriyordu. Boşver rektal ölçmeyi. Annem bana der mesela ben senin kakanı hep öyle yaptırırdım diye… bir de ateş ölçeyim derken kakasını yapmaya çalışacak, yıkayacak ortalığı her seferinde. Bir de bağırsaklarına zarar verirsin edersin hiç gerek yok… bu zamanda da rektali öneren ilk defa duydum

Canım kundağı nasıl bıraktın bende bırakıp uyku tulumuna alıştırmak istiyorum ama zaten doğru dürüst uykusu yok sadece kucağımda uyku yapıyor gündüz bari diyorum o da uyandırmasın
İki gündür bizde aynı böyleyiz öyle üzülüyorum ki ne uykusu kaldı çocuğumun ne huzuru zaten hep huzursuz bi bebekti temelli şimdi aynı ilk zamanları gibi ağlar oldu.

Ay Allahım inşallah ya 4. Ay gerilemesine erken mi girdi naptıysa bende anlamıyorum bu ara yine çok fena

Ay kızlar herkes kaynanayla ve kocayla sınanıyor bu ara herhalde. Az önce kavga ettik biz de eşimle. Araba almaya yalova ya gidecdkmiş şimdi de. Ki ben yalovalıyım annemler falan yalovada. Neymiş abisiyle gitsinmiş, çocuk yollarda mahvolurmuş. 3 saatlik yol ya niye mahvolsun ? Zaten doğumdan beri bir yere kıpırdayamıyorum. Annemlere gidecek resmen ve bensiz gidecek. Gel de çıldırma

Neyle gideceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…