- 25 Aralık 2021
- 3.395
- 4.736
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.301
Yenikapıya birine rica ederiz. Bırakır. 1-1.5 saat. 1 saat 15 dakika da ido. Gemiyle geçeceğiz. Dönüşte zaten araba alıp arabayla döneceğizNeyle gideceksiniz?
Şurubun ismi nedir bizde kullanıyoruzAy Allahım inşallah ya 4. Ay gerilemesine erken mi girdi naptıysa bende anlamıyorum bu ara yine çok fena
Susturcak bir şey bulmuşsun canım ben bulamadım dahaKızlar benim kız ağlama krizine giriyor kafayı yiyeceğim kırmızı balık açıyorum tv den hemen susuyor anlamıyorum ya
Rober hatemo?Susturcak bir şey bulmuşsun canım ben bulamadım daha
Canım kundağı nasıl bıraktın bende bırakıp uyku tulumuna alıştırmak istiyorum ama zaten doğru dürüst uykusu yok sadece kucağımda uyku yapıyor gündüz bari diyorum o da uyandırmasın
İki gündür bizde aynı böyleyiz öyle üzülüyorum ki ne uykusu kaldı çocuğumun ne huzuru zaten hep huzursuz bi bebekti temelli şimdi aynı ilk zamanları gibi ağlar oldu.
İyi mi kötü mü bilmiyorum içimiz dışımız kırmızı balık oldu ağrısı olsa onu dinlerken susmaz öyle değil mi bu arada bizim bebe sürekli emiyor kısa kısa ama çok kısa emiyorSusturcak bir şey bulmuşsun canım ben bulamadım daha
Evet 58 ve 59 çıktı alfa açıları bize de bugün takıldı kaç gün oldu size ne kadar kalıcak süreç nasılBiz patikli palvik bandaj kullaniyoruz sizde ultrasonda bir sey mi cikti
Benim kızımda sa aşırı salga vardı doktor diş dedi daha bugşn 3 aylık olduk ama dil ağrısı olabiliyomuş tetagil verdi onu kullanıyorum rahatladı salya da azaldı benceKızlar benim kız sürekli tükürük üretiyor özellikle arabada poşete koyunca ya da elini emerken falan salyası akıyor o da boynunun altını ıslatıp pişik yapıyor ve her gün ıslanan üstünü değiştirmek istemiyorum bi arkadaş yakalık gibi bir şey demişti sanki nasıl bir şey o ya da böyle olan anneler siz neler yapıyorsunuz?
Canım ben little gustonun uyku tulumunu kullanıyorum kundakta genelde açmıştı uyutamıyordum bunda kollarını bağlayınca mayışıyor. Gece kolları bağlı sabah emzirirken sonra kolları açık uyutuyorum.Canım kundağı nasıl bıraktın bende bırakıp uyku tulumuna alıştırmak istiyorum ama zaten doğru dürüst uykusu yok sadece kucağımda uyku yapıyor gündüz bari diyorum o da uyandırmasın
İki gündür bizde aynı böyleyiz öyle üzülüyorum ki ne uykusu kaldı çocuğumun ne huzuru zaten hep huzursuz bi bebekti temelli şimdi aynı ilk zamanları gibi ağlar oldu.
Çok iyi inşallah diğer haline de alışır tez zamanda ayy bakalım bende deneyeceğim ama hala adım atamıyorumUyku oncesi bi gogsu emdikten sonra giydiriyorum kollarini disarda yelek gibi giydiriyorum tulumu sonra emIrip uyutuyorum.Tam kapali halini hic alistiramadim cesit cesit tulum denedim cok kavga ediyor kollari icerde olunca cozumu boyle buldum
ya evet buna da baktım ama boyutu nasıl çabuk küçülür mü boyu uzun biraz oğlumun ilays mabel vardı bende de fermuarlı o kadar küçüktü ki boyutu çocuk bir iki kere uyudu daha kullanamadı şimdi müslinle kundaklıyorum öyle uyuyor bu da 0-6 ay ya ondan bi tereddüt ettimCanım ben little gustonun uyku tulumunu kullanıyorum kundakta genelde açmıştı uyutamıyordum bunda kollarını bağlayınca mayışıyor. Gece kolları bağlı sabah emzirirken sonra kolları açık uyutuyorum.
Little Gusto Organik Pelerin 0-6 Ay Cosmos Pembe Uyku Tulumu
Nefes alabilen yapısı ve yumuşaklığıyla bebekleriniz için ideal olan Organik Pelerin 0-6 Ay Cosmos Pembe Uyku Tulumu şimdi Little Gusto'da!littlegusto.com.tr
Hıh benim kaynanaBen bi de şey diyorum severken-oğlum bana bakcak
Şarkı söylemeyi denedin mi ? Ya da sırıta sırıta konuşmayı. Sakin bir ninniyi ya da şarkıyı söylemeyi? Altını açmayı ya da benimki altını açınca susuyor meselaSusturcak bir şey bulmuşsun canım ben bulamadım daha
Bir gün yapmasam evim savaş alanı oluyorSiz ev işlerini halledebiliyor musunuz ? Bugun eve bakıyorum da toplayıp etsem de toz alayım, vileda yapayım giremiyorum. Hafta sonları babamız akıl edip yaparsa o yapıyor. Yapacağım işi de unutuyorum… hele bugun yemek hazırlamayı unutmusum. Hiç aklıma gelmedibildiginiz unuttum yani adam da geldi oruçlu. Mutfağa girdi hiçbir şey yok bari haber verseydin dışarıdan hazır alırdım ne yapıcaz şimdi falan dedi. Ay salak gibiyim bugün ben
Kaç aylıksınız ?Evet 58 ve 59 çıktı alfa açıları bize de bugün takıldı kaç gün oldu size ne kadar kalıcak süreç nasıl
Benim de hemen savas alanına dönenlerdenBir gün yapmasam evim savaş alanı oluyor
Hergün siliyorum süpürüyorum
Çamaşırları biriktirmeden hergün yıkıyorum
Yemekte elimize bakıyor mecbur
Sobalı evin kötü yanları
Tabiki bitiyorummm oruçlu helede çok zor oluyor
Ama bunada şükür kv yanımdayken birde onun arkasını topluyordum çocuk gibiydi batırıp geziyordu
Yok canım her yer her yerde. Bizde bir de abla var ya, oyuncaklar evi istila etmiş durumda. Bebek gündüz uyuyunca bir odayı toplayıp süpürüyorum ancak, o da canım isterse. Mutfak, banyo ve koridoru her gün robot süpürgeye süpürtüyorum. Her gün bir tane iş yapılıyor diyebilirim. Yemekleri eşim yapıyor veya dışardan yiyoruz. Bulaşık yıkanıyor bi de günlük. Başka iş yok.Siz ev işlerini halledebiliyor musunuz ? Bugun eve bakıyorum da toplayıp etsem de toz alayım, vileda yapayım giremiyorum. Hafta sonları babamız akıl edip yaparsa o yapıyor. Yapacağım işi de unutuyorum… hele bugun yemek hazırlamayı unutmusum. Hiç aklıma gelmedibildiginiz unuttum yani adam da geldi oruçlu. Mutfağa girdi hiçbir şey yok bari haber verseydin dışarıdan hazır alırdım ne yapıcaz şimdi falan dedi. Ay salak gibiyim bugün ben
Tam boyunu yarın ölçeyim canım. Ben yapıştırmalı aparatından aşırı memnun kaldım şua stokkinin uyku tulumunda kullanıyorum. Nisanda little geçerim.Çok iyi inşallah diğer haline de alışır tez zamanda ayy bakalım bende deneyeceğim ama hala adım atamıyorum
ya evet buna da baktım ama boyutu nasıl çabuk küçülür mü boyu uzun biraz oğlumun ilays mabel vardı bende de fermuarlı o kadar küçüktü ki boyutu çocuk bir iki kere uyudu daha kullanamadı şimdi müslinle kundaklıyorum öyle uyuyor bu da 0-6 ay ya ondan bi tereddüt ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?