- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.321
Bugün süt aldık kaynadı mayalamaya üşeniyorum resmenYok canım her yer her yerde. Bizde bir de abla var ya, oyuncaklar evi istila etmiş durumda. Bebek gündüz uyuyunca bir odayı toplayıp süpürüyorum ancak, o da canım isterse. Mutfak, banyo ve koridoru her gün robot süpürgeye süpürtüyorum. Her gün bir tane iş yapılıyor diyebilirim. Yemekleri eşim yapıyor veya dışardan yiyoruz. Bulaşık yıkanıyor bi de günlük. Başka iş yok.
Yalnız olmadığıma sevindimYok canım her yer her yerde. Bizde bir de abla var ya, oyuncaklar evi istila etmiş durumda. Bebek gündüz uyuyunca bir odayı toplayıp süpürüyorum ancak, o da canım isterse. Mutfak, banyo ve koridoru her gün robot süpürgeye süpürtüyorum. Her gün bir tane iş yapılıyor diyebilirim. Yemekleri eşim yapıyor veya dışardan yiyoruz. Bulaşık yıkanıyor bi de günlük. Başka iş yok.
E bebek te bardak onluk tabak kaşık 549 liraydı canım
Ben sürekli memede tutuyorum sanki arada meme de uyuyor arada gazı çıksın diye omzuma alıp dinlendiriyorum, arada anakucağında sallanıyor, yorulunca oyun oynatıyorum ama bunlar uzun süreli değil. Mızmızlanınca meme veriyorum tekrar. Hep memede gibi bi gece uyuyunca uzun süreli memeden uzakta kalıyor 3-4 saat o da. (Bazen 6 saatte oluyor kesintisiz)Bebeğiniz sürekli ağlıyor mu ve memeyi kaç saatte bir emiyorlar
Hep bir mız mız halinde birde çok ağlıyor kıpkırmızı oluyor yüzü gözüBen sürekli memede tutuyorum sanki arada meme de uyuyor arada gazı çıksın diye omzuma alıp dinlendiriyorum, arada anakucağında sallanıyor, yorulunca oyun oynatıyorum ama bunlar uzun süreli değil. Mızmızlanınca meme veriyorum tekrar. Hep memede gibi bi gece uyuyunca uzun süreli memeden uzakta kalıyor 3-4 saat o da. (Bazen 6 saatte oluyor kesintisiz)
Son zamanlarda mı böyle yoksa hep mi böyleydi? Bizimki de istediği olmazsa kıpkırmızı olana kadar ağlıyor. Bi kere sesi kısılmıştı bağırmaktan. Ben gerginsem ama o da etkiliyor onu anlamıştım. Acaba bu sıralar mecburen gergin olabilir misiniz? Dillerini bilmemek kötüHep bir mız mız halinde birde çok ağlıyor kıpkırmızı oluyor yüzü gözü
277ye aldım ben canım lınk te yaptık ordan da para gelecek, sadece bardak yokE bebek te bardak onluk tabak kaşık 549 liraydı canım
Denemez miyim her gün yapıyorum bunlarıŞarkı söylemeyi denedin mi ? Ya da sırıta sırıta konuşmayı. Sakin bir ninniyi ya da şarkıyı söylemeyi? Altını açmayı ya da benimki altını açınca susuyor meselabazen de yüksek sesle müzik açıp kucağımda onunla ritmik hareketlerle sallanıyorum. Önce susuyor sonra uyuyor genelde. Onu da tavsiye ederim
Ben sürekli memede tutuyorum sanki arada meme de uyuyor arada gazı çıksın diye omzuma alıp dinlendiriyorum, arada anakucağında sallanıyor, yorulunca oyun oynatıyorum ama bunlar uzun süreli değil. Mızmızlanınca meme veriyorum tekrar. Hep memede gibi bi gece uyuyunca uzun süreli memeden uzakta kalıyor 3-4 saat o da. (Bazen 6 saatte oluyor kesintisiz)
Oh afiyetle yesinler mamalarını bebisler277ye aldım ben canım lınk te yaptık ordan da para gelecek, sadece bardak yok
Kesinlikle hepimizin bebişleri uyusa böyle6 saat kesintisiiiiiz mi???
Son zamanlarda hicbiseye bu kadar ozenmedim
Dedim ve artık uyumadı6 saat kesintisiiiiiz mi???
Son zamanlarda hicbiseye bu kadar ozenmedim
Mersine mi isteyeceksin Allah bizimle ugrasamayacak mesguliywtler versin onlaraAmin
Bizimde iki yıl kaldı tayn istememize
Mecbur bizde gideceğiz ama benim konuşmamak gibi bir şansım yok oğlumun evi diyip gelip oturyor
Ozelden yazayim olur muEvet 58 ve 59 çıktı alfa açıları bize de bugün takıldı kaç gün oldu size ne kadar kalıcak süreç nasıl
Emzik tutmuyor mu ? Tutsa rahatlarsın belkiDenemez miyim her gün yapıyorum bunlarıBenim kızın tutarı tuttu mu naparsam susmuyor ağzına mama verince duruyor onu da sürekli veremem Bugün çok içti ve kustu defalarca
Sadece şarkı mı açıyorsunuz görüntü de var mı??? Benim de ara ara krizlere giriyor şarkı açınca da durmuyorİyi mi kötü mü bilmiyorum içimiz dışımız kırmızı balık oldu ağrısı olsa onu dinlerken susmaz öyle değil mi bu arada bizim bebe sürekli emiyor kısa kısa ama çok kısa emiyor
Özellikle bugün daha fazlaydıSon zamanlarda mı böyle yoksa hep mi böyleydi? Bizimki de istediği olmazsa kıpkırmızı olana kadar ağlıyor. Bi kere sesi kısılmıştı bağırmaktan. Ben gerginsem ama o da etkiliyor onu anlamıştım. Acaba bu sıralar mecburen gergin olabilir misiniz? Dillerini bilmemek kötüben doktora her şeyi soruyorum ki içim rahat etsin anlamıyorum çünkü. Sürekli aynıysa bi doktora götür istersen. Bişeyi yok derse normal dersin için rahat eder en azından.
Görüntü de oluyor bazen sadece sesi dinletiyorum o an nasıl oluyorsaSadece şarkı mı açıyorsunuz görüntü de var mı??? Benim de ara ara krizlere giriyor şarkı açınca da durmuyor
Ben sadece müzik açıyorum ama etkili olmuyor sadece meme de sakinleşiyorGörüntü de oluyor bazen sadece sesi dinletiyorum o an nasıl oluyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?