- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.341
Çok zor çok anlayamıyorum o ağladıkça bende kendimi kaybediyorumBen sadece müzik açıyorum ama etkili olmuyor sadece meme de sakinleşiyor
Ozelden yazayimEvet 58 ve 59 çıktı alfa açıları bize de bugün takıldı kaç gün oldu size ne kadar kalıcak süreç nasıl
Ben henuz bir sey almadim blwye gecmeden once ek gidada kasikla yediriliyor da blwyi de arastirip iyice anlamam lazim sinra tabakta dokmeden kasikla yemeye alisabiliyor mu kiŞu ek gıda için bakıyorum ben de bir heves kaşıktır çataldır bardaktır tabaktır önlüktür ne varsa aldım da blw yönteminde aslında araştırdığım kadarıyla hiçbirine gerek yokmuş
En güzeli bebeği mama sandalyesine oturtup, doğrudan masanın üstüne bebeğin önüne koyup kendisinin almasını istemekmiş
Bebek kaşıkla zaten çok daha geç tanışıyormuş dökmeden ağzına götürmesi ilerleyen zamanlarda olan bir şeymiş
Tabak vs gereksiz gözükmesinin sebebi de, bebek yakalamaya çalıştıkça tabağın özellikle kıyılarına köşelerine sıkışmasıymış. Bu yüzden doğrudan masays bırakmak daha mantıklıymış
Bir de en iyi marka da olsa, en iyi vakum da olsa bebek onu alıp komple deviriyormuş. O yüzden tabak kullanmamak, doğrudan sadece besini önüne koymak, eliyle parmağıyla mıncıklayıp döke saça yemesine fırsat vermek daha iyiymiş
Kaşık kullanmayıp sıvıları nasıl vereceğiz derseniz de küçük plastik kadehlerle vermek, bebek üstten diliyle kedi gibi yalandıkça üstten ekleyerek. Küçücük bardaklar var bunun için. Gerçekten minik. O en üst kısmını içtikçe, biz üstten takviye yaparak bebeğin kendi kendine beslenmesine fırsat vermeliymişiz
Çok da mantıklı geldi bana. Deli gibi herseyini almış olsam da bu şekilde deneyeceğim ben de
Aslında bebek ek gıdaya geçti diye ona kaşıkla muhallebiler, çorbalar vs yapıp vermeye hiç gerek yok. Hatta buna, güncel anne var instagramda. Onun kitabı var bebekler ne ister diye. Orada da çok güzel anlatmış. Yapılan hatalar kısmında yazıyor bulamaç vermek, çorba vermek vs diye. Dur bak üşenmeden kitaptan o ek gıda kısmını atayım ben sizlere deBen henuz bir sey almadim blwye gecmeden once ek gidada kasikla yediriliyor da blwyi de arastirip iyice anlamam lazim sinra tabakta dokmeden kasikla yemeye alisabiliyor mu ki
Canim bebek desteksiz oturamadiginda puturlu veremiyorsun sivi vermen lazim suan arkadasim doktoruyla o sekilde gidiyor. Bogulayazdi bi kere denedi. Ne zamanki dilini disari itmeden yer tam desteksiz oturur blwye gecrcdk. At tabi bakayim . Su reklamdan ne yazdigimi da gormuyorum yaAslında bebek ek gıdaya geçti diye ona kaşıkla muhallebiler, çorbalar vs yapıp vermeye hiç gerek yok. Hatta buna, güncel anne var instagramda. Onun kitabı var bebekler ne ister diye. Orada da çok güzel anlatmış. Yapılan hatalar kısmında yazıyor bulamaç vermek, çorba vermek vs diye. Dur bak üşenmeden kitaptan o ek gıda kısmını atayım ben sizlere de
Kızlar karışık gitmiş galiba. Köşelerinde sayfa numaraları var. Siz ordan bakarsınız…Eki Görüntüle 3404803 Eki Görüntüle 3404804 Eki Görüntüle 3404805 Eki Görüntüle 3404782 Eki Görüntüle 3404783 Eki Görüntüle 3404784 Eki Görüntüle 3404785 Eki Görüntüle 3404786 Eki Görüntüle 3404788 Eki Görüntüle 3404790 Eki Görüntüle 3404791 Eki Görüntüle 3404792 Eki Görüntüle 3404793 Eki Görüntüle 3404794 Eki Görüntüle 3404795 Eki Görüntüle 3404796 Eki Görüntüle 3404799 Eki Görüntüle 3404800 Eki Görüntüle 3404801 Eki Görüntüle 3404779 Eki Görüntüle 3404780
Geçmiş olsun burun akıntısı hariç hepsi aynı.Canım şimdi gruba yazacaktım bende bebişim hasta oldu hastanede yattık bronşit başlangıcı dedi doktor sesimizde kısıklık vardı burun akıntısı öksürük hırıldama hepsi vardı
Aynı annemi anlatıyorsunKızlar bronşit başlangıcı dedi doktor hastanede yattık doktor odayı çok sıcak tuttuğumuzu söyledi bizi uyardı 22-23 derece olacak dedi bizim ev en düşük 25 derece oluyor doğal gazı falan kapadım. 25 derecede nasıl giydirmeliyim bebeği? Bide kayınvalide terörü var evde çocuğumu sardıkça sarıyor Allahım çıldıracağım eşim el attı duruma bu sefer de o yokken sarıyor
Canım tutuyor emzik bu aralar pek almak istemiyor ama tutsa da ağlarken emzik de görmüyor gözüEmzik tutmuyor mu ? Tutsa rahatlarsın belkioyalar birazcık
Benim bebiş biraz akıllı sanırım uyutunca oturmuyorum hiçBenim de hemen savas alanına dönenlerden
Ay valla helal olsun ben yapamıyorum açıkçası
Günlük robot süpürüyor
Çamaşırları her gün yıkayıp kurutuyorum ama yığın oluyor resmen katlamayı erteliyorum genellikle
Ama vileda ve toz alma bayadır yapmıyorum
Normalde kızı uyutup akşamları eşimle evi hallediyorduk. Bu ara ne kız uyuyor ne esim evde duruyor hepsi kalıyor işlerin
biz yarım saatte bir emiyoruz çok kustuğu için çok acıkıyor olabiliyor benim bebekBebeğiniz sürekli ağlıyor mu ve memeyi kaç saatte bir emiyorlar
Mersine isteyecekmişizMersine mi isteyeceksin Allah bizimle ugrasamayacak mesguliywtler versin onlara
Blw yi direk uyguluyoruz kendimiz mecbur olmadıkça yedirmiyoruzOzelden yazayim
Ben henuz bir sey almadim blwye gecmeden once ek gidada kasikla yediriliyor da blwyi de arastirip iyice anlamam lazim sinra tabakta dokmeden kasikla yemeye alisabiliyor mu ki
Desteksiz oturmadan neden katı gıdaya başlamış mamamı alıyor sadeceCanim bebek desteksiz oturamadiginda puturlu veremiyorsun sivi vermen lazim suan arkadasim doktoruyla o sekilde gidiyor. Bogulayazdi bi kere denedi. Ne zamanki dilini disari itmeden yer tam desteksiz oturur blwye gecrcdk. At tabi bakayim . Su reklamdan ne yazdigimi da gormuyorum ya
Evet yazin ordaydim ama hep kendi memleketime gittim bu yaz durmadim cok. Suriyelisi de ayri dert. Siz neresine tasinacaksinizMersine isteyecekmişiz
Küçük bir cehennem şehir yazın yandık valla orda
Ben de cok emmesini istiyorjm ama emmedigi icin sut uretimim az gece emiyor keske surekli emip tek benden beslenseydi ama bun da sukur memeyle bi bagi varBlw yi direk uyguluyoruz kendimiz mecbur olmadıkça yedirmiyoruz
Parmak besinler tercih edip kendisinin tutup kendi isteği kadar yemesini sağlıyoruz aslında kararı ona bırakıyoruz
Bende bu ara araştırmaya başladım
Çünkü sömürüldüğümü hissediyorum
Sürekli emiyor
Dişlerim ağrıyor çürümeleri ilerledi durduramıyorum sürekli dudaklarım yara
Saç desen dökülüyor neneye döndüm
Destekli oturuyor mama ssndalyesinde 7 aylik. Ek gidaya basladi puruzsuz veriyor. Puruzlu de bogulayazdi.Desteksiz oturmadan neden katı gıdaya başlamış mamamı alıyor sadece
Kontrolü alamıyorsun işte eline kavga çıkıyor sonra bide benim annem değil kayınvalide ama onun yerine eşimi bırakıyorum onun üstüne öyle buldum çareyi. 3 gün kaldık ilaç vermedi daha öncesinde antibiyotik kullandık burun yıkaması yapacağız bronşiolit dedi evetGeçmiş olsun burun akıntısı hariç hepsi aynı.
Deniz akıntısı çok fazla bizimde iki haftadır çekiyoruz.
Aynı annemi anlatıyorsun
Evi hamama çevirdi çocugu sarıp sarmaladık terleye terleye hasta oldu
Kendime kızıyorum kontrolü elime alamadığım için.
Çıktı mı hastaneden?
Kaç gün kaldı?
Hangi ilaçları verdiler?
Bronşiolit mı dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?