- 23 Nisan 2023
- 116
- 278
- 23
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.401
Uzun zamandır yazmıyordun sende bebeğinde iyisinizdir inşallahOyy kızlarım aylar oldu bebemi görünce buraları unuttum.. Nasılsınız? Umarım hepinizin bebişleri sağlıklıdır herşey yolundadır.. bu nasıl bir sevgiymiş annelikle ilgili anlatılan o ütopik sevgi ne kadar da doğruymuş sizlerde dünyanın 7. Harikasını doğurmuş gibi hissediyormusunuz? :) şükürler olsun allah isgeyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Ben kilo almıyorum şuan sabit kaldım gibi doğumdan sonra bı 10 kilo gitmişti 3 kilo geri aldım ama ramazan sonrası diyetisyene gideceğim gibi duruyor . Kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor aynaya bakmak bile içimden gelmiyor.Kızlarrr emziren anne diyeti uygulayan var mı? Bu gidişat hiç iyi gidişat değil efendim kilo almaya devam ediyor bu beden offf
Ben gaz damlası bile zorunda kaldığım için verdim çikolata kahve vermek heleeAraplar mı? Bizimkiler Tarsuslu Arap. Kahve içirip çikolata da yediriyorlardı, canı çekermiş bebenin diye
Sen nerelisin?
Bence ondan deil, 1 aylık bebege 3200 baya fazlaSanırım mamayla alınan kiloyu sağlıklı bulmuyor doktorlar
Allahım ya, bu kadın da bır anne.. Yenı dogmus cocuga ıskence resmen..İlk bebeğim
Doğduğu gün ağzına hurma parçası koydu daha emmemişti yavrum
Sünnet olan sadece sürülmesi halbuki
sonrada hiç sormadan sürekli reçel ve su vermeye başladı gelin iş yapsın bebek sussun diye
birgün toplanıp zorla bebeğime neolduğu belirsiz bişey içirdiler gazı için diyip
Defalarca bebeğimin gaz sorunu yok dediğim halde
Benek bakmasınıda hiç bilmiyor rezil ediyor du bebeği alır almaz
sanki lohusa ben değildim kendisiydi sürekli küsme sürekli eşime şikayet aramızı bozmaya çalışma amannn neler yaptı bana bu doğum sürecinde hergün ağlıyordum
o benim bebeğimi sahiplenip benim evime yerleşecekti ama ben bunalıp valizimi toplayıp gitmeye kalkınca eşim bir süreliğine gönderdi annesini
Benimki arttı ya. 2 buçuk yaşına kadar ben varlen yemek yemeyen ve öemeden hiç ayrılmayan çocuk, meme bitince kuruyemiş meyve et her şeyi yer oldu. Sadece sebze yemeği sevmiyor. Brokoli ve salata yer ama. Belki bu da çocuğa göre değişiyordurYenidoğan hemşiresine selamımı söyleanne sütü harika bi yaradılış bebeğin emdiği an tükürük salgısından bebek hastaysa form değiştirebilen bişey inanma anne sütü her yaşta mükemmeldir benim oğlum ek gıda neredeyse hiç yemedi umurunda olmadı hep bana kes memeden dediler kesmedim iyiki de kesmedim 27 aylıkken kestiğimde değişen hiç bişey olmadı yine yemedi bir gram bile artmadı yemesi
Senin kv nereli?Allahım ya, bu kadın da bır anne.. Yenı dogmus cocuga ıskence resmen..
Benım kaynana da dogumdan once benı aradı yanında limon da gotur, bebegın agzına sıkarsın sarılık olmaz dedı.. Ben tabı bı dalga gectım, bırı dedı falan dedi, bu akılı sana kım verdıyse ona git de ki gelinim senı agzına limon sıkmak ıstıyormus, bakalım midesi ne hale gelecek dıyor de dedım
40ını ucurmaya goturdum almıs kucagına oturtuyı, napıyon sen dedım bu kadar kucuk bebek oturur mu bırsuru cocuk buyuttun, unutmus sun ıyıce dedım cocugu elinden aldım hemen
KarsSenin kv nereli?
Yok kürtler türklerle karşılaşmadım daha orda
Herkes türkiyenin bir ucundan bir ucuna evlenmiş
Ama esım ankaralıHerkes türkiyenin bir ucundan bir ucuna evlenmiş
Adeti kaça geldi?Kızlar migroshemen de molfixler 149 TL ve ikincisi %60 indirimli birde arkadaşını davet et 50 TL kazan var. ben eşimi davet ettim o iki bez aldı ona ve bana 50 TL kupon tanımlandı sonra tekrar o kuponlarla iki paket ben iki paket o aldı yani iki paketi 160 a gelmiş oldu 3 numara stoğu yapmış olduk
Ben sadece şunu anladım. Kaynananın yani annenin kodu şevkat. Bizlerin şehvet. Anneleriyle merhamette, şevkatli yaklaşmakta yanaşamayız malesef. Zaten o konuda yarışmamak da lazım. Bizim elimizdeki en güzel şey, şehvet. Sen cevabını oradan vermeye bak. Ordan çek adamı. Yok yemekle, yok adamı düşünüp kıyafet ütülemekle falan olmaz bu iş. Rakip güçlü kızlarNedir KV lerden çektiğimiz
Bende bu birlikte oturma meselesine sinir oluyorum eşimin tarafı çok hevesli buna
Mitinglerde konuşma yapasım geliyor gelinler salın artık diye
Hem didişiyorlar gelini sevmiyorlar hemde evinden çıkmıyorlar bizimkide çok meraklı oturmaya bahane bulup bulup bizden çıkmıyor benle kavga ediyor bıkmıyor ama dibimdende ayrılmıyor beni resmen kuması sanıyor kadın oğluna kendiyle beni kıyaslıyor kimin yemeği daha güzel kim daha iyi kim daha çok oğlunu seviyor bir yanında yatmıyor onuda yapar şapır şapır öptüğünw göre
Ben bi de annesinden iyi yemek yapıyorumBen sadece şunu anladım. Kaynananın yani annenin kodu şevkat. Bizlerin şehvet. Anneleriyle merhamette, şevkatli yaklaşmakta yanaşamayız malesef. Zaten o konuda yarışmamak da lazım. Bizim elimizdeki en güzel şey, şehvet. Sen cevabını oradan vermeye bak. Ordan çek adamı. Yok yemekle, yok adamı düşünüp kıyafet ütülemekle falan olmaz bu iş. Rakip güçlü kızlarama onun da uzanamayağı , bizim özgür olduğumuz alan cinsellik doğru ata oynayın
Fazla almış kuzum o. Bir de annede süt varken neden mama verirsin ki ? Şimdi 2 aylık olmadı daha çocuk. 2 saatte bir, 240 cc, 8 ölçek mama içiyor. E sürekli kabız,sürekli gaz sancısı, sürekli karın ağrısı mahvettiler çocuğu… şimdi vermeyin organlarını iflas ettirirsiniz demişler. 3-4 saat arayla verin azaltın diye söylemişler yani. Ama çocuk doymuyor ya sürekli ağlıyor sakinleşmiyor. İyi yapmadılar o bebişeSanırım mamayla alınan kiloyu sağlıklı bulmuyor doktorlar
Yakın zamanda başımıza gelince söyliyim dedim. Örn Avrupa’da verem kalmadığı için verem aşısı programda yok, ama Türkiye’de maalesef genetik yatkınlık mı, daha sık görülme mi bilmiyorum bizde vuruluyor. Rota aşısı Avrupa’da da ücretliymiş. hatta aşı takviminde bazı aşıların vurulma yaşı da farklıymışBen bunu hiç düşünmemiştim doğru haklısın. Benim de hepatit A aşım yokmuş kan testinde çıktı geçen sene, bizim aşı programı çok kapsamlıdır o nasıl dahil değil şaşırdım.
Ya ben var ya emzik olmasa uyutamam heralde emziği koyuyorum ağızlarına battaniyelerini cekıyorum 10 dk uyuyolarBen de emzik vermiyorum canım vermeyi de düşünmüyorum
4 4bucuk saatte 90 veya 60 verıyorum, kendime cok dıyordumFazla almış kuzum o. Bir de annede süt varken neden mama verirsin ki ? Şimdi 2 aylık olmadı daha çocuk. 2 saatte bir, 240 cc, 8 ölçek mama içiyor. E sürekli kabız,sürekli gaz sancısı, sürekli karın ağrısı mahvettiler çocuğu… şimdi vermeyin organlarını iflas ettirirsiniz demişler. 3-4 saat arayla verin azaltın diye söylemişler yani. Ama çocuk doymuyor ya sürekli ağlıyor sakinleşmiyor. İyi yapmadılar o bebişe
1.77 ye geldi 3 numaranınAdeti kaça geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?