2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Oyy kızlarım aylar oldu bebemi görünce buraları unuttum.. Nasılsınız? Umarım hepinizin bebişleri sağlıklıdır herşey yolundadır.. bu nasıl bir sevgiymiş annelikle ilgili anlatılan o ütopik sevgi ne kadar da doğruymuş sizlerde dünyanın 7. Harikasını doğurmuş gibi hissediyormusunuz? :) şükürler olsun allah isgeyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Uzun zamandır yazmıyordun sende bebeğinde iyisinizdir inşallah
Gerçekten öyleymiş tatları hiçbişeyde yok
Sanki hergeçen günde artıyor mu bana mı öyle geliyor

Kızlarrr emziren anne diyeti uygulayan var mı? Bu gidişat hiç iyi gidişat değil efendim kilo almaya devam ediyor bu beden offf
Ben kilo almıyorum şuan sabit kaldım gibi doğumdan sonra bı 10 kilo gitmişti 3 kilo geri aldım ama ramazan sonrası diyetisyene gideceğim gibi duruyor . Kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor aynaya bakmak bile içimden gelmiyor.
Araplar mı? Bizimkiler Tarsuslu Arap. Kahve içirip çikolata da yediriyorlardı, canı çekermiş bebenin diye
Sen nerelisin?
Ben gaz damlası bile zorunda kaldığım için verdim çikolata kahve vermek helee kendim bile kahve az içmeye çalışıyorum ki bebişe kafein etki edip uykusu kaçmasın

Allahım ya, bu kadın da bır anne.. Yenı dogmus cocuga ıskence resmen..
Benım kaynana da dogumdan once benı aradı yanında limon da gotur, bebegın agzına sıkarsın sarılık olmaz dedı.. Ben tabı bı dalga gectım, bırı dedı falan dedi, bu akılı sana kım verdıyse ona git de ki gelinim senı agzına limon sıkmak ıstıyormus, bakalım midesi ne hale gelecek dıyor de dedım
40ını ucurmaya goturdum almıs kucagına oturtuyı, napıyon sen dedım bu kadar kucuk bebek oturur mu bırsuru cocuk buyuttun, unutmus sun ıyıce dedım cocugu elinden aldım hemen

Benimki arttı ya. 2 buçuk yaşına kadar ben varlen yemek yemeyen ve öemeden hiç ayrılmayan çocuk, meme bitince kuruyemiş meyve et her şeyi yer oldu. Sadece sebze yemeği sevmiyor. Brokoli ve salata yer ama. Belki bu da çocuğa göre değişiyordur

Senin kv nereli?

Kızlar migroshemen de molfixler 149 TL ve ikincisi %60 indirimli birde arkadaşını davet et 50 TL kazan var. ben eşimi davet ettim o iki bez aldı ona ve bana 50 TL kupon tanımlandı sonra tekrar o kuponlarla iki paket ben iki paket o aldı yani iki paketi 160 a gelmiş oldu 3 numara stoğu yapmış olduk

Adeti kaça geldi?

Ben sadece şunu anladım. Kaynananın yani annenin kodu şevkat. Bizlerin şehvet. Anneleriyle merhamette, şevkatli yaklaşmakta yanaşamayız malesef. Zaten o konuda yarışmamak da lazım. Bizim elimizdeki en güzel şey, şehvet. Sen cevabını oradan vermeye bak. Ordan çek adamı. Yok yemekle, yok adamı düşünüp kıyafet ütülemekle falan olmaz bu iş. Rakip güçlü kızlar ama onun da uzanamayağı , bizim özgür olduğumuz alan cinsellik doğru ata oynayın

Ben bi de annesinden iyi yemek yapıyorum

Sanırım mamayla alınan kiloyu sağlıklı bulmuyor doktorlar
Fazla almış kuzum o. Bir de annede süt varken neden mama verirsin ki ? Şimdi 2 aylık olmadı daha çocuk. 2 saatte bir, 240 cc, 8 ölçek mama içiyor. E sürekli kabız,sürekli gaz sancısı, sürekli karın ağrısı mahvettiler çocuğu… şimdi vermeyin organlarını iflas ettirirsiniz demişler. 3-4 saat arayla verin azaltın diye söylemişler yani. Ama çocuk doymuyor ya sürekli ağlıyor sakinleşmiyor. İyi yapmadılar o bebişe

Ben bunu hiç düşünmemiştim doğru haklısın. Benim de hepatit A aşım yokmuş kan testinde çıktı geçen sene, bizim aşı programı çok kapsamlıdır o nasıl dahil değil şaşırdım.
Yakın zamanda başımıza gelince söyliyim dedim. Örn Avrupa’da verem kalmadığı için verem aşısı programda yok, ama Türkiye’de maalesef genetik yatkınlık mı, daha sık görülme mi bilmiyorum bizde vuruluyor. Rota aşısı Avrupa’da da ücretliymiş. hatta aşı takviminde bazı aşıların vurulma yaşı da farklıymış

4 4bucuk saatte 90 veya 60 verıyorum, kendime cok dıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…