2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
1. Ayda çektirdik kalça ultrasonunu ama tekrar istemedi bizim doktor.

Yenı dogmus bebege mı meyve Recel su verdı?
Anlamadım ben ya, senin ıkıncı cocuk mu ki? İlk deıl mı?

Yurtdışındaki aşı takviminde Türkiye’deki aşılardan bazıları bulunmuyor verem gibi. Buraya sık sık geliyorsanız yaptırmayı düşünebilirsin. Yeğenime orda yapılmadığından buraya gelince veremle savaş dispanserinde antikor bakıp yapacaklar.

2.ayda cektırdık bız de, dogdugunda bı takvim vermıslerdı orda 2.ay yazıyordu oyle yaptık biz de.. Goz muayenesini yaptırmadım onu da haftaıcı yaptırcaz ınsallah, doktor carsamba gunu yaptırın dedı

Yenı dogmus bebege mı meyve Recel su verdı?
Anlamadım ben ya, senin ıkıncı cocuk mu ki? İlk deıl mı?
İlk bebeğim
Doğduğu gün ağzına hurma parçası koydu daha emmemişti yavrum
Sünnet olan sadece sürülmesi halbuki
sonrada hiç sormadan sürekli reçel ve su vermeye başladı gelin iş yapsın bebek sussun diye
birgün toplanıp zorla bebeğime neolduğu belirsiz bişey içirdiler gazı için diyip
Defalarca bebeğimin gaz sorunu yok dediğim halde
Benek bakmasınıda hiç bilmiyor rezil ediyor du bebeği alır almaz
sanki lohusa ben değildim kendisiydi sürekli küsme sürekli eşime şikayet aramızı bozmaya çalışma amannn neler yaptı bana bu doğum sürecinde hergün ağlıyordum
o benim bebeğimi sahiplenip benim evime yerleşecekti ama ben bunalıp valizimi toplayıp gitmeye kalkınca eşim bir süreliğine gönderdi annesini

Okurken fenalik geldi..
Kayinvalideler KAPATILSIIIIN!!!
Siz baska yere tayin istesenize esini ikna etmeye calis,ne kadar uzak o kadar iyi

Okurken fenalik geldi..
Kayinvalideler KAPATILSIIIIN!!!
Siz baska yere tayin istesenize esini ikna etmeye calis,ne kadar uzak o kadar iyi
Bizim aramızda 12 saat mesafe var ona rağmen böyle de
Ben kabul edemiyorum birlikte oturamadık yani olmuyor çok zıttız birbirimize
Yine gelmek istiyor arıyor sürekli beni yanına getir diye
Ben duramam gerçekten olan bebeğime oluyor ona yansıyor

Ben de 1.ayda çektirdim canım… hastanelerin doğum paketlerinin içinde var kalça usg.
Hatta kuzenimin cocuğu toplu baya da geçenlerde götürdü o da 40.günü götürmüştü. Doktoru kızmış buna. Niye bu kadar geç kaldınız, doğumsal bir anomali mi sonradan gelişen mi nasıl ayırt edeceğiz şimdi ? Aylık kontrolunde niye getirmiyorsunuz falan demiş… sonra demişler hocam 40 günlük falan. Ben 6 aylık sandım bebeği pardon demiş

Bizde 1. Ay çektirmiştik. Hatta çeken radyolog muydu unuttum biz gazdan çok çekiyorduk o ara dedim ona hocam sorun yok dimi ben gaz hareketleri yapıyorum ama tereddüt ediyorum bi yandan diye sıkıntı yok yap istediğin kadar demişti bize de doktorum bir daha çektirmeniz gerekli falan dememişti.

Çocuk 8 kilo mu doğmuş nedir

Kız bu ne ? Ah şu kaynanalar varya…
Benim kaynanam da görümcemin çocuğu olmuyor da ben hamileyim diye oturup ağlamıştı senin olacak benim kızımın olmuyor diye
Peşine hamileliğime hayırlı olsun diyemediler bana. Çok alışma, belki düşer dediler ana kız
İlk 3 ay çok kusuyordum. Sadece mantı yiyebiliyordum. Dışarıdan yiyorduk kokusu midemi bulandırıyordu. Gene kızıyla kocamı kenara çekip bir bu mu hamile ? Ne kadar şımardı görmüyor musun ? Buna para mı dayanır oğlum masaya yumruğunu koy kırsın dizini evde yapsın…Ki biz normalde de çok sık dışarda yiyen insanlarız yani. Ama hamileliğimde onlara batmıştı
Hamileyken tatile gittik. Bu sefer gene ana kız kudurdular. Neymiş onun kızı gitmemiş tatile. Bizim ne işimiz varmış ?
Kaynanamın gerçekten kızında olmayan bir şeyi, başkasında görmeye tahammülü yok
Kapımda mangal yakıp alt komşuma gönderip bana göndermiyorlardı ya
Bu böyle böyle doğuma kadar gitti
Doğumda geldiklerinde ikisine de ağzıma ne gelirse saydım ama. Yaptıklarını, dediklerini bir bir yüzlerine vurdum. Çocuğa dokunamadan ağlayarak gittiler
Şimdi görümcemle konuşmuyorum. Kaynanam da arada gelir eder ama çocuğu 5 dakika kucağında ya bırakırım ya bırakmam… o da oğluna çok şikayet ediyor ama bir işe yaramıyor artık ne yazık ki. Hak ettiniz anne kusura bakma diyor geçiyor o da

Çocuk 8 kilo mu doğmuş nedir
Kız yok 3300 doğdu ama anneannesi gece ayrı kalkmış mama yapmış. Annesi ayrı mama yapmış. Baba ayrı mama yapmış… hepsi gece 1 ben veriyorum sanıyor hepsi mama veriyor küçümen de içiyor aylık kontrole bir götürdüler 6.500 kilo obez dediler kızdılar da yani iş işten geçti

Nedir KV lerden çektiğimiz
Bende bu birlikte oturma meselesine sinir oluyorum eşimin tarafı çok hevesli buna
Mitinglerde konuşma yapasım geliyor gelinler salın artık diye
Hem didişiyorlar gelini sevmiyorlar hemde evinden çıkmıyorlar bizimkide çok meraklı oturmaya bahane bulup bulup bizden çıkmıyor benle kavga ediyor bıkmıyor ama dibimdende ayrılmıyor beni resmen kuması sanıyor kadın oğluna kendiyle beni kıyaslıyor kimin yemeği daha güzel kim daha iyi kim daha çok oğlunu seviyor bir yanında yatmıyor onuda yapar şapır şapır öptüğünw göre

Sanırım mamayla alınan kiloyu sağlıklı bulmuyor doktorlar

Yenidoğan hemşiresine selamımı söyle anne sütü harika bi yaradılış bebeğin emdiği an tükürük salgısından bebek hastaysa form değiştirebilen bişey inanma anne sütü her yaşta mükemmeldir benim oğlum ek gıda neredeyse hiç yemedi umurunda olmadı hep bana kes memeden dediler kesmedim iyiki de kesmedim 27 aylıkken kestiğimde değişen hiç bişey olmadı yine yemedi bir gram bile artmadı yemesi

Ben bunu hiç düşünmemiştim doğru haklısın. Benim de hepatit A aşım yokmuş kan testinde çıktı geçen sene, bizim aşı programı çok kapsamlıdır o nasıl dahil değil şaşırdım.

Kızlar hepsiburadada sincap kitapın çok güzel bir kitabı var hani şu mıknatıslı balık tutma oyunu var ya ahşap onun kitap halini düşünün fiyatıda baya iyi indirimde aylardır indirime girer diye bekliyordum şimdi baya ucuz almak isteyenler bi baksın ismi "Senin Sayende " https://app.hb.biz/sWC9DAaq2jJ7

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-22-12-28-31-821_com.pozitron.hepsiburada.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2024-03-22-12-28-35-576_com.pozitron.hepsiburada.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…